20 Tijgeroog haarideeën om vast te houden

Tijgerooghaar doet denken aan de gestreepte koperen steen en is de update van balayage waar we op hebben gewacht. De haartrend trekt warme tinten uit donker haar in de natuurlijke stijl die we gewend zijn van geschilderde highlights. Geologieliefhebbers verheugen zich.

Tiger Eye Haarkleur Inspiratie

Voeg brons,karamel en gouden highlights toe en kies warme of neutrale tinten, afhankelijk van je huidskleur. Gebruik de volgende ideeën voor inspiratie en werk samen met je colorist om de tijgeroogtrend voor jou persoonlijk aan te passen!

#1: Swoon Worthy Tiger’s Eye

Wees niet bang om echt voor het strepeneffect van de echte tijgeroogsteen te gaan. Omdat de balayage-techniek gericht is op het harmonieus mengen van verschillende kleuren, zal het resultaat zoveel stijlvoller zijn dan grimmige hoogtepunten die bij de wortel beginnen.

#2: Warme Dimensionale Kleur

Tijgerooghaar draait om kleur. We hebben het over diepe, warme basiskleuren die overgaan in bijna eetbare tinten karamel. Bronstinten kunnen helpen om de donkere en lichtere tinten aan te binden en mooi te spelen tegen een warme huidskleur.

#3: Mooie Balayage zitten

Hoewel de trend meestal het beste kan worden toegepast op donker haar, betekent dat niet dat je algehele look donker moet zijn. Als je je haar wilt opfleuren, zorg er dan voor dat je de eerlijkste kleur, zoals een fel goud of zelfs champagne, in je gezicht opneemt, vooral die in de buurt van de ogen.

#4: Donker koperen tijgeroog

Voor een echt natuurlijke manier om de trend uit te voeren, vraag je je stylist om donkere karamel highlights met zachte overgangen tussen de tinten. Omdat deze geschilderde tinten hoog op het haar beginnen en door de lengte naar de uiteinden met de helderste middenas gaan, zien ze er veel natuurlijker uit dan ombre-achtige highlights.

#5: Elegante en trendy Balayage

De tijgeroog haartrend is perfect voor middellang tot lang donker haar. Je kunt je look volledig transformeren zonder iets onnatuurlijks te doen. Wanneer je deze jeugdige haarkleur combineert met stuiterende golven, kun je echt niet fout gaan.

#6: Extra lange lichtgevende golven

De exacte definitie van haarafgunst, deze stijl is vol licht en leven. Dik gezond haar wordt nog glamoureuzer wanneer het wordt behandeld met lichtgevende highlights. Om deze krullen te krijgen, wikkel je grote delen van het haar rond de grootste krultang die je kunt vinden. Laat ze uitharden en schud ze dan los.

#7: Verlicht vanuit golven

Deze gloeiende en vloeiende golven lijken van binnenuit te worden verlicht, wat een groot deel van de inspiratie is van het natuurlijke tijgeroog, dat bekend staat om het reflecteren van licht van het oppervlak, zelfs als de steen plat is gesneden. Kleurloze glansbehandelingen en vochtinbrengende producten zullen uw nieuwe kleur perfectioneren.

#8: Beste Balayage ooit

Tijgeroog haarkleur kan ook werken in een neutraler kleurenpalet. Als je een koele, getinte huid hebt, maar de trend wilt proberen, kies dan voor iets dat niet te ver in het warme kleurgebied stapt. Deze tonen zijn de perfecte balans voor jou.

#9: Glinsterende koperen hoogtepunten

De manier waarop het licht deze haarkleur raakt, pronkt met zachte kastanjebruine en rode tinten gemengd met een beetje goud dat zo flatterend is op donker haar. Je kunt een subtiele textuur aan je haar toevoegen door toplagen te krullen met een grote krultang. Volg op met een glanzende gladmakende crème om glans toe te voegen.

#10: Warme bruine en diepe kastanjebruine krullen

Deze versie van de tijgeroogtrend haalt inspiratie uit de roder van de stenen. Kaneel haarkleur wordt vaak toegepast op licht en medium bruin haar, maar hoe zit het met donkerbruin haar? Deze tint is perfect voor donkere brunettes die warme, roodachtige highlights willen toevoegen.

#11: Dromen van donkerbruin en brons

Dit kapsel combineert alle kleuren die tijgeroogstenen zo prachtig maken. Je kunt de heldere gouden, de warme rode en de diepe bruinen zien. Omdat de highlighting techniek hier kleuren toepast in zowel dunne als dikke strepen, is het mengen van tinten subtiel en natuurlijk.

Lang bruin haar met highlights

Instagram / @live_love_dohair

#12: Donker haar met karameltinten

Met de warme en houtachtige tinten van deze haartrend, doe je er verstandig aan om dienovereenkomstig te accessoriseren. Een gedempte, nude lip en aardse kralen zijn een opzettelijke manier om de natuurlijke inspiratie van het kapsel te bespelen. Zie het als een soort organische chic!

#13: AuburnTiger’s Oog

Om enig succes te hebben met deze haarkleur, moet deze warm getint zijn. En het kan zelfs zo warm zijn dat het bijna rood scheef staat. Kastanjebruine tinten zijn perfect voor jou als je je haar wilt balayage zonder dat het er blond uitziet.

#14: Dark Gouden Lagen

Wat zo mooi is aan deze natuursteen (en de nieuwe trendy haarkleur die erop geïnspireerd is) is de dimensionale mix van licht en donker. Donker haar vormt de perfecte basis voor gouden en bronzen highlights. Lange lagen helpen om de kleurencombinatie echt te laten zien.

#15: Elke reden om caramel te gaan

Alsof er nog niet genoeg redenen zijn, herinnert deze lichtgevende haarkleur ons eraan dat het misschien tijd is om karamel te gaan. Wanneer het op de juiste toon wordt aangebracht, ziet karamel er op iedereen geweldig uit. Gelukkig zijn lange sloten geen noodzaak voor de trend.

#16: Warme Auburn Waves

De tijgeroog haarkleurtrend is echt voor interpretatie vatbaar. Sommige variaties van de steen lijken bijna zanderig, terwijl andere bijna rood zijn. Deze bronzen en kastanjebruine tinten zien er ongelooflijk uit op een lange bob met trend-right golven.

#17: Multitoned Glamour

Tijgeroog haarkleur geeft je de mogelijkheid om groot en gedurfd te gaan met balayage. Natuurlijk, balayage is begonnen als een manier om natuurlijke, zomerse hoogtepunten toe te passen, maar deze nieuwe trend laat ons zien dat de stijl is geëvolueerd. Grotere, meer opvallende hoogtepunten zijn ultra glam.

#18: Rustieke Chique Balayage

Warme, aardse tinten van je haar moeten absoluut worden afgestemd op je outfit. Wanneer je deze stijl rockt, ga dan voor crèmes en off-whites in plaats van helder wit. Draag ook bronzen of koperkleurige sieraden in plaats van zilver.

#19: Elke tint auburn

Voor een balayage look die perfect is voor roodharigen, probeer een combinatie van kastanjebruine tinten. Deze kleur bevat stukjes bruin en oranje, dus het heeft een warme gloed zonder te rood te zijn. Bovendien helpt deze natuurlijk voorkomende kleur je om een chique aardse look te krijgen.

#20: Handgeschilderde Karamel Krullen

Tijgeroog haarkleur gedaan met dunne highlights is ongelooflijk elegant. Vraag je stylist om een kastanjebruine basis met karamel en gouden highlights. Deze tinten zullen je hele uiterlijk opfleuren. Probeer haar vanaf de middenas naar beneden te krullen om je stijl nog meer te moderniseren.

Als je dacht dat balayage niet beter kon worden, heeft tijgerooghaar je net ongelijk bewezen. Deze trend herschept de verlichte kwaliteit van binnenuit van de steen om u prachtige, gloeiende lokken te geven. Ja, aardwetenschappen komen toch goed van pas.