20 tinten van de grijze haartrend

De epische strijd tussen blondines en brunettes is altijd acuut geweest, maar er is een nieuwe speler die golven maakt in het haarspel. De grijsharentrend heeft het internet stormenderhand veroverd. Hieronder vind je twintig manieren waarop je de zogenaamde granny hair look kunt realiseren en mee kunt doen aan de nieuwste overname.

De Grey Hair Trend

De trend ontrafelt zich door een verscheidenheid aan verfklussen, zoals effen grijs, grijs ombre, grijze balayage, blonde en grijze mix en anderen. Deze haarkleurideeën zijn voor jonge meisjes en dappere jongens. De meest riskante leeftijd om grijs haar te proberen is rond de 35, omdat je er misschien echt ouder uitziet dan je bent. Als je ouder bent dan 40 en je wilt je grijze haar omarmen en verbeteren, kun je de trend ook prachtig rocken.

#1: Ombre Flair

Er is niets aantrekkelijker voor het oog dan een perfect ombre- of schaduweffect. Hier krijgt de zilverhaartrend groot leven met deze prachtige kleuring. Voeg een vleugje pigment toe aan je lippen en je bent klaar om te gaan!

#2: Dansvloer klaar

Losse golven voegen een visueel intrigerende dimensie toe aan grijze lokken. De grijze haartrend ziet er uitzonderlijk fantastisch uit op langere lokken. De golven creëren een interactief licht- en donkercontrast dat verandert afhankelijk van de belichting en beweging van het haar. Dus dans de hele nacht door, iedereen kijkt toe.

#3: Retro Mix

Je kunt vaak niet fout gaan met retro mode en nieuwe haartrends. Dus waarom zou je niet je eigen smaak aan de stijl toevoegen? Een complementaire blauwe en paarse highlight mix geeft de bob cut een extra persoonlijke touch.

#4: Curly Pixie

Geef de nieuwste trend een run voor zijn geld en laat je vertrouwde stylist je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Of beter nog, stel de stijl ’s nachts in en ga met wat rollers naar bed. Wie zegt dat voluit gaan oma niet afgemaakt kan worden?

#5: Strakke Zilveren Krullen

Bereik deze etherische look door je omahaar alleen aan de uiteinden te krullen. Vorm strakke ringetjes met een stijltang, spriz met haarspray en tousle de krullen iets voor een donzige look die de strakke krul nog steeds vasthoudt.

#6: Blauwgrijze Waanzin

Moe van de monotone blik van je botte snit? Berijd de silver hair trend train en jazz up your ‘do with loose waves. Ga nog een stap verder en markeer met een vleugje blauw.

#7: Knallende Knallen

De huidige trend is niet zonder haarstijlen voor die rockende knallen. Deze glorieuze stijl met zilveren, licht asbruine en blauwe accenten is perfect voor een dame met knallen die prachtig gekleurde vrij vloeiende lokken wil rocken.

#8: Gotisch Grijs

Zwart en zilver rendez-vous aan de donkere kant van de grijze haartrend om deze botte bob up te punken. Met haar dat nauwelijks de schouder graast en de grijze kleur zacht en moeiteloos vermengd met de donkere lokken, zal deze stijl je onderscheiden van de anderen die de nieuwste kleurentrend rocken.

#9: Zilveren strepen

Ren, loop niet, naar je vertrouwde kapper en laat hem of haar je aan de haak slaan met deze grijze haarverf en knipbeurt. Perfect voor een interview, een avondje uit of knuffeltijden. De stijl is niet alleen vol body, maar heeft ook een vrouwelijke charme.

#10: Arctische lagen

Het grijze verven van haar voegt een inherente flair van mysterie toe aan elke vrouw die het durft te proberen. Aangevuld met donkere wortels en de gelaagde voorkant, creëert deze stijl een fascinerende en mystieke look

#11: Mooie grijze vlecht

De grijze haar trend is fantastisch voor een sassy up-do. Het zorgt ervoor dat elk eenvoudig ontwerp er ingewikkeld en complex uitziet – zoals deze losse gekrulde vlecht. Voeg gewoon een golf toe aan je haar, vlecht vanaf de voorkant en stop het uiteinde bij de nek.

#12: Raven Godin

Grijs worden hoeft geen volledige onderneming te zijn – het toevoegen van een vleugje grijze hoogtepunten aan je ravenlokken zet je gemakkelijk op de trend. Hints van grijze en blauwe ombre trekken het oog naar de uiteinden van het haar, dus zorg ervoor dat je geen gespleten haarpunten hebt.

#13: Bold Paars-Grijs Balayage

Als je meegaat met de nieuwste trend, ga dan groot of ga naar huis. Paars is een sterke complementaire kleur aan dit kapsel. Voltooi je “beyond the sea” -look door een zachte oceaangolf aan je lokken toe te voegen.

#14: Neutraal Grijs

Lichtblauwe lokken die zich uitspreiden over zout- en peperhaar zouden bij elke gelegenheid en in elke omgeving prachtig zijn. Een van de voordelen van de grijze haartrend is hoe het werkt voor een neutrale basiskleur die andere, meer uitgesproken tinten kan aannemen.

#15: Vorstkoningin

De zilverhaartrend kan in eerste instantie edgy zijn, maar het draagt ook een zachte, vrouwelijke lucht met zich mee. Wanneer je op weg bent naar een evenement, voel je dan vrij om eruit te zien als de mooie koningin die je bent en laat je haar opvallen op je speciale dag.

#16: Bob Cut met Bangs

Echt, elke gewone oude stijl kan de nieuwe haartrend hosten. Pas op, want sommige sneden kunnen je verouderen – donkere wortels sorteren dat echter snel en elegant. Het is een look die blijft geven als je haar ook uitgroeit!

#17: Zilveren Specerij

Naarmate de golf gedurende de dag langer en losser wordt, wordt een subtiele esthetiek geboren – een bonus voor de stijl. De grijze haar trend versie vergezeld van een streep rood versterkt deze toch al mooie edgy ‘do.

#18: Ash Gray Ombre

Niets verrijkt een mooie grijze haarverf baan als textuur. Hoe meer ervan, hoe beter. Deze stijl is een geschenk dat blijft geven met volumineuze zachte krullen en een prachtige fishtail-achtige knoop, allemaal in een glorieuze ombre.

#19: Blauwe Stalen Golven

Zet je beste glimlach op terwijl je over straat loopt – deze stijl is een looker. Het zal het middelpunt van de aandacht zijn terwijl het alle ogen naar zijn glans trekt. Ze komen voor glans, maar blijven voor de naadloze blauwgroene highlights.

#20: Titanium Witte Spikes

Men betreedt niet zomaar de oma haararena zonder een idee te hebben van hoe het te werken. Deze faux-hawk pixie cut is niet zomaar een kapsel – het is een statement piece. Het zegt dat je niet alleen trends volgt, je zet ze ook.

Daar heb je het, 20 tinten van de glorieuze grijze haartrend die de wereld overspoelt! Je kunt meegaan met trendsetters die de grijze haarbeweging leiden en weten dat er veel meer haarstijlen zijn. Waarom word je niet lid van de club en kijk je wat je kunt bedenken? Wat je ook doet, maak het je eigen!