20 Trendy Gelikte Rug Haarstijlen

Gelikt achterovergekamd haar is een hoofdbestanddeel geweest voor “bad boys” zoals Marlon Brando, David Beckham en talloze andere beroemdheden. Hoewel het voor elke leeftijdsgroep of gelegenheid kan werken, is deze stijl het meest geschikt voor steil haartypes van gemiddelde lengte. Jazz de klassieke stijl op met geschoren zijkanten en kleur om het je eigen te maken of ga voor een meer conservatieve look binnen de trend.

Gelikte rug haarstijlen voor mannen

Je kunt je stijlvolle gelikte rugstijl laten verbleken aan de basis van een lang kapsel met korte zijkanten, een lange bovenkant of een taps toelopende kapsel. In elk geval heb je langer haar nodig en een kwalitatief stylingproduct dat werkt voor jouw haartype. Laten we enkele van de beste voorbeelden bekijken.

#1: Zout en Peper Slick Back

Een losgekoppeld kapsel bevat geschoren zijkanten met een langere bovenkant. Door het terug te likken, laat je de bijgesneden porties en het contrast van texturen het beste zien. Dit is vooral ideaal voor mannen met baarden om de focus op het gezicht te houden.

#2: Smeulen en slaan

Deze losgekoppelde snit met een baard is een van de meest populaire mannenstijlen van het moment omdat het allemaal draait om contrasten en balans. De krakkemikkige baard en kale fade is edgy, maar de gekamde achterste kroon is chic en dapper.

#3: Vintage Taper

Een zacht geborsteld rugkapsel is chique, maar kan voor sommige mannen ook een beetje veilig lijken. Als je een beetje stoerheid wilt toevoegen terwijl je nog steeds geschikt bent voor kantoor, is een korte krakkemikkige baard perfect voor degenen die in een zakelijke informele of creatieve omgeving werken.

#4: Slick Back op fijn haar

Zelfs zo’n grillige en precieze stijl, als pompadour, kan op dun haar worden gemaakt. Het enige dat je nodig hebt om het onder de knie te krijgen, zijn goede haarstylingtools. En een geweldige haarstylist, natuurlijk.

#5: Perfecte Pretty Boy

Als je een look nodig hebt die conservatief genoeg is voor kantoren die elke dag een pak nodig hebben, terwijl je nog steeds stijlvol bent voor opdrachten na het werk, is dit het kapsel voor jou. Tussen de gebeeldhouwde golven en de getrimde baard zal de snit iedereen aanspreken.

#6: Donker en gevaarlijk

Hou van ze of haat ze, het valt niet te ontkennen dat tatoeages opvallende kunstwerken zijn. Om nog maar te zwijgen van een financiële investering. Een donker glad achteroverkapsel stelt je in staat om gezichts- en nektattoos te laten zien. Zorg er wel voor dat je de achterkant bijgesneden houdt, zodat deze niets bedekt.

#7: Doorgewinterd en verfijnd

Deze strakke stijl is perfect voor mannen van een bepaalde leeftijd die geloven in er te allen tijde dapper en verfijnd uitzien. Het ziet er geweldig uit met een linnen outfit in de zomer of een wollen overjas en een pak in de koudere maanden; echt een universele stijl.

#8: Gedurfd en bebaard

Als je dik zwart haar hebt, kan een gladde rug nog steeds van jou zijn. Vraag je kapper om je haar nat te föhnen om een gladde en rechte look te bereiken die zowel volume als vorm heeft.

#9: Lang gelikt haar achterover

Als je moeite hebt om te leren hoe je haar terug kunt likken, kun je ontspannen omdat het eigenlijk vrij eenvoudig is. Begin gewoon met nat haar en gebruik wat haarproduct om grip te creëren. Kam terug naar je gewenste vlakheid en ga op weg. Het is zo simpel als 1, 2, 3.

#10: Gebogen de gebruikelijke

Gelikte stijlen zijn niets nieuws, als een iteratie van de look die al tientallen jaren populair is. Daarom wil een modieuze man misschien een modernere kijk op de klassieke snit. Probeer in plaats van scherpe lijnen sculpturale gebogen randen op te nemen.

#11: Bedrukte Mohawk

Er is niets ingetogens aan deze snit – wat geweldig is voor degenen die graag buiten de gebaande paden denken. Van de geëtste ontwerpen en lange rattenstaart tot de Mohawk met haar gelikt naar achteren, het is echt een gekke creatieve look voor een man met een wilde kant.

#12: Golvend gelikt haar

Krullend haar werkt eigenlijk met gelikte rugstijlen. De sleutel is om een sterke hold gel en een kleine borstel te gebruiken om je strengen op hun plaats te zetten. Het resultaat zijn zachte, glanzende golven.

#13: Hete Hipster

Wat is het enige dat kan afleiden van een trendy houthakkersbaard? Een even trendy gelikt achterovergestreken kapsel zou de slag moeten slaan. In een staalachtige zilveren tint trekt deze look direct de aandacht.

#14: Spiked Front Bangs

Zelfs mannen kunnen af en toe een beetje volume gebruiken, maar dat kan moeilijk te bereiken zijn in een gladde bijgesneden snede. Een goed uitgebalanceerde look houdt de volheid boven het voorhoofd en in de kruin, terwijl het plat blijft aan de achterkant, zodat het niet te rond is.

#15: Rockin Retro Fade

Geniet van het verleden met een retro-geïnspireerde snit die sterren uit de jaren vijftig en zestig – degene die James Dean en Ricky Ricardo populair maakten. Het vintage element doet het suave lijken, maar de hoogglans pompadour is undoubtedly cool. Het is een perfecte combinatie voor een damesman.

# 16: Mini Man Bun

Dit is het bewijs dat glad achterste haar niet altijd glanzend en plat hoeft te zijn – het is niet one size fits all. Neem een andere belangrijke trend op in de look door een mini-mannenbroodje te stylen. Het wordt eerlijk gezegd niet veel koeler of on trend dan dat.

#17: Nat en Wild

Nat uitziend haar is een rage omdat het minimale inspanning vereist die maximale impact oplevert. Bekleed je lokken met hoogglans pomade en beeldhouw ze in een gewenste stijl. Omdat het zo golvend is aan de bovenkant, tem je je grizzlybaard met een paar scherpe gebogen lijnen om de twee samen te voegen.

#18: Moderne Slick Back Stijl

Een geschoren deel is een edgy manier om een gelikte gebeeldhouwde pompadour te benadrukken. Het mengen van een paar trends in één kapsel leidt vaak tot verrassend coole resultaten. Het belangrijkste is om stijlen overladen met details te voorkomen als je dat niet expres doet, natuurlijk.

#19: Dubbel Vlecht Mohawk

Vlechten zijn niet alleen voor dames; veel mannen verwerken cornrows in kapsels voor een beetje rand. De sleutel is om kleinere vlechten te gebruiken in plaats van grotere die de neiging hebben om een meer romantische boheemse sfeer te hebben.

#20: High Fade Slick Back

Hoge fades zijn op dit moment mega populair. Om in de trend te zijn, voeg je een strakke geschoren lijn toe aan je kapsel, een nette pompadour en een nette baard.

Er zijn veel redenen om een gelikt kapsel te proberen, omdat het extreem veelzijdig is en past bij veel verschillende persoonlijke modesmaken. Of je nu een verfijnde slanke heren pompadour of een punkrock edgy cut nodig hebt, het is de moeite waard om een beetje haargel toe te voegen aan je snelle stylingroutine.