20 trendy manieren om vlechten met geschoren zijkanten te dragen

Vlechten met geschoren zijkanten zijn een perfecte manier om de vrouwelijkheid van vlechten in balans te brengen en ze een punk-geïnspireerd randje te geven. Is dit precies waar je naar op zoek was? Bekijk dan de beste ideeën over hoe je de moderne side shave kunt combineren met verschillende soorten vlechten.

De galerij van vlechten met geschoren zijkanten

Hier zijn twintig foto’s die u aan uw stylist kunt laten zien – van gewone driestrengsvlechten tot gevlochten mohawks, doosvlechten, Franse vlechten, twistvlechten en meer!

#1: Nederlands gevlochten kapsel met geschoren zijkanten

Vaak zijn vlechten te vinden in paren of veelvouden, maar enkele vlechten kunnen net zo stijlvol en nog moderner zijn. Geschoren zijkanten accentueren de vlecht door het oog naar het midden van het hoofd te richten.

#2: Vervaagde zijkanten en poëtische rechtvaardigheid vlechten in een knot

Vlechtstijlen zijn een statement van zichzelf. Om je gevlochten kapsels op te fleuren, probeer ze te stylen in een oversized updo. Als je ervoor kiest om geschoren zijkanten op te nemen, zullen deze je topknot kapsels helpen opvallen.

#3: Jumbo vlechten met half geschoren zijkanten

Een verbintenis aangaan met geschoren zijkanten met doosvlechten is moeilijk! Je moet er zeker van zijn dat het echt de stijl is die je wilt. Zo niet, dan zul je merken dat je moeite hebt om uit de gezoemde kanten te groeien. Een geweldig alternatief voor de volledige buzz zijn kleine secties boven de oren. Dit geeft je een beetje undercut-detail dat nog steeds kan worden verborgen als je besluit dat het niets voor jou is.

#4: Gevlochten Mohawk met geschoren ontwerp

Wanneer je geschoren zijkanten test met vlechten bovenop, overweeg dan om gewoon het voorste deel van je haar te vlechten en de uiteinden en het haar aan de achterkant ongevlochten te laten voor een mooie maar ongedaan gemaakte stijl. Het verven van haar in een gewaagde kleur zoals neongroen of geel is een geweldige manier om de punkinspiratie van de geschoren kant te benadrukken.

#5: Lange korte bovenkant met fade

Het vlechten van kort haar is een geweldig, vrouwelijk detail om toe te voegen aan een mannelijk kapsel zoals een gelikte rugondersnijding. Een Franse vlecht kan moeilijk te doen zijn met korter haar, dus om je lokken te helpen, coat je vingers met een pomade of wax.

#6: Gecamoufleerde Twist Vlechten met Side Shaved Wave

Gevlochten manchetten, strings en kleine details dragen bij aan de vrouwelijke aantrekkingskracht die de vlechten uitstralen. Geschoren zijkanten kunnen helpen om dit in evenwicht te brengen door een mannelijk gevoel te bevorderen. Het resultaat is een statement stijl, opvallend en toch draagbaar.

#7: Franse Vlecht Mohawk met geschoren zijkanten

Een enorme trend die is ontstaan, is mannensnitten voor vrouwen. Een Mohawk-vlecht met geschoren zijkanten is een delicate stijl die het mannelijke gevoel kan verzachten zonder de integriteit van het kapsel in gevaar te brengen.

#8: Senegalese Twist Braids met Kleur

Het scheren van de zijkanten van je hoofd zonder ook de achterkant te zoemen geeft een mohawk-achtig effect. Vlechten met geschoren zijkanten en rug verwijderen vaak te veel haar van het hoofd, meer dan de meeste vrouwen willen. Alleen de zijkanten zoemen is geweldig voor diegenen die de funky sfeer van geschoren zijkanten willen zonder te veel van hun kostbare lokken te verliezen.

#9: Microvlechten met geschoren zijkanten

Dunne vlechten zijn gemakkelijk te stylen omdat ze vrijer worden gemanipuleerd dan grotere vlechten. Microvlechtjes met geschoren zijkanten hebben een paar verschillende opties in kapsels: een paardenstaart, een gelikte mohawk en een updo. Wanneer je het haar naar achteren likt, probeer het dan te draaien om het op zijn plaats te houden zonder een haarband.

#10: Godin vlechten met microbraid detaillering

Godinnenvlechtjes lijken erg op cornrows, maar zijn net iets dikker van formaat. Elke vlecht kan variëren in grootte en is dunner aan de randen. De meisjesachtige godinnenvlechten met geschoren zijkanten zijn een schattige en andere manier om dit leuke kapsel te proberen.

#11: Geknoopte vlechten met geschoren zijkanten en achterkant

Microvlechten werken vrijwel net als gewone haarlokken, maar deze zijn zeker iets dikker en intolerant voor warmte. De vlechten kunnen worden gestyled in een Franse knoop, gewone bovenste knot, paardenstaart, of zelfs naar beneden worden gelaten of opzij worden geveegd.

#12: Een geschoren kant met gescheiden gehaakte vlechten

Sommigen vinden misschien dat geschoren zijkanten te veel haar verwijderen. Kies in plaats daarvan voor haar dat slechts aan één kant is geschoren. Gelukkig kan een getalenteerde stylist je stijl veranderen op basis van je voorkeuren, zolang je maar communicatief bent.

#13: Dikke Boxer Braids met Weaved In Highlights

Dikke boxervlechtjes of mohawkvlechtjes met geschoren zijkanten belichten het centrale deel van het hoofd, daarom is het logisch om de vlechten dik of extra lang te maken, of beide.

#14: Vlechten in een paardenstaart en gebeeldhouwde zijkanten

Om de creativiteit van je buzzcut te stimuleren, vraag je je haarstylist om een geschoren ontwerp op te nemen. Veel voorkomende keuzes zijn golven, wervelingen en harde lijnen.

#15: Giant Updo voor Box Braids met geschoren zijkanten

Vlechten met extensions zijn goed voor degenen die de schade van natuurlijk haar niet willen riskeren. Stylisten gebruiken vaak synthetische vlechten om het haar uit te breiden. Dit betekent dat je je lokken kunt strekken van schouderlengte tot middenrug of zelfs helemaal voorbij je heupen!

#16: 2 Hollandse vlechten met geschoren zijkanten voor steil haar

Toen Kim Kardashian voor het eerst haar kijk op godinnenvlechten rockte, nam bijna iedereen dit kapsel op in hun lookbooks. Kim’s waren uniform over het hele hoofd en strekten zich helemaal uit tot aan haar heupen. Deze look kan worden toegepast op alle haartypes, inclusief steil en fijn haar.

#17: Afrikaanse bananenvlechten in een hoge pony

Een nieuwe kijk op de traditionele pony is een gevlochten paardenstaart. De combinatie van een ondersnijding, cornrows en een wrap-around gevlochten paardenstaart staat garant voor een spectaculaire look die je kunt versterken met highlights en manchetten voor vlechten.

#18: Medium Box vlechten met geschoren zijkanten

Terwijl ongestyled haar vaak gel of wax gebruikt om een gelikt rugeffect te creëren, worden doosvlechten met geschoren zijkanten naar de nek van de nek gevlochten voor hetzelfde resultaat. Het nadeel is dat, terwijl onaangeroerd haar gewoon kan worden gewassen of geborsteld om van richting te veranderen, vlechten een tijdje worden gedragen, dus het is cruciaal om de look te kiezen waarmee je je comfortabel voelt.

#19: Mohawk Updo met gezoemde zijkanten

Een dame-achtige gevlochten updo wordt goed gecomplimenteerd door geschoren zijkanten. Een detail dat de fauxhawk-stijl accentueert, is een “hard deel” of een lijn die is geschoren om de grens tussen de buzzcut en het lange haar af te bakenen.

#20: Individuele garenvlechten met geschoren zijkanten

Garenvlechten zijn een geweldige keuze voor een beschermende stijl. Het scheren van de zijkanten van je hoofd voegt interesse toe aan de hele look, net als de heldere wikkelstring.

We hopen dat deze twintig afbeeldingen van vlechten met geschoren zijkanten je inspireren om de sprong te wagen en een gedurfd kapsel te krijgen! Vergeet niet om deze op je telefoon op te slaan of uit te printen om mee te nemen naar je stylist. Vlechten en geschoren zijkanten zijn niet altijd iets wat je thuis kunt doen. Om het beste resultaat te krijgen, moet u mogelijk een afspraak maken met een gecertificeerde haarvlechter.