20 Ultra Clean Line Up Kapsels

Wat is een line-up kapsel? C’mon jongens, zo ingewikkeld is het niet. Een line-up betekent gewoon dat je haarlijn op fleek is. Als je nog steeds in de war bent, hebben we je bedekt met foto’s van line-ups die van toepassing zijn op zowat elk kort en kort tot middelmatig mannenkapsel.

Line Up Kapsels

Deze, ook wel shape ups genoemd, worden gekenmerkt door de precieze haarlijn, gesneden in een rechte lijn en schuin op de slapen. Je kunt deze perfecte haarlijn combineren met elke snit en stijl naar keuze.

#1: Pompadour Fade met Line Up

Dit kapsel is het bewijs dat een line-up cool kan zijn om te proberen. Sorry, hij heeft niet #wakeuplikethis. Deze stijl vereist wat föhnliefde en wat deskundige geltoepassing. Om nog maar te zwijgen van die perfecte line-up! Om het fris te houden, zijn regelmatige uitstapjes naar de kapper vereist.

#2: Ontworpen fade van het zijgedeelte

Een line-up kapsel kan worden gecombineerd met elke andere stijl, omdat het simpelweg betekent dat de haarlijn tot in de perfectie is omzoomd. Wat dit opvalt is het ontworpen zijdeel, dat een andere dimensie geeft aan de line-up. Een goede line-up past altijd goed bij andere elementen van de snit.

#3: Short Line Up Kapsel

Een shape up haircut (een andere veel voorkomende naam voor line-up haar) is het tegenovergestelde van rommelig. De scherpe randen rond de haarlijn en baard helpen om gelaatstrekken te beitelen, waardoor elk kapsel een stuk knapper wordt. Tussen de kapsels door kun je je eigen baard trimmen en de kunst van het kanten leren beheersen.

#4: Lange Top Tempel Fade

Deze stijl is de juiste hoeveelheid retro en modern. Het brengt ons terug naar de late jaren tachtig en doet ons enkele goede tijden herinneren, maar de stijl ziet er zelfs vandaag nog fris uit. Om een perfect heren line-up kapsel te creëren, sprayen kappers de haarlijn met water, haarlak of brengen aloë vera aan om het haar op zijn plaats te houden voordat ze knippen.

#5: Lange Undercut met Line Up

Undercuts zijn er in alle soorten en maten. Nee echt. Ze kunnen helemaal glad zijn aan de onderkant, of een vervaging hebben. Ze kunnen een beetje haveloos en onverzorgd zijn, of zoals deze incarnatie, goed verzorgd. Voor een strakke look vraag je je kapper om een line-up.

#6: Kale Fade met Line Up

Bij hoge vervagingen (waarbij de fade hoog op het hoofd begint), is het het beste om te matchen waar de fade begint met de natuurlijke uitstraling van de haarlijn. Hier begint de fade ter hoogte van de haarlijn. Aandacht besteden aan dat soort details is waar het bij kappers om draait!

#7: Smooth Low Fade

Met een vers gedaan, lijnkapsel, merk je misschien een kleine witte lijn rond het haar en de baard. Maak je geen zorgen, het zal verdwijnen! Dat zijn gewoon de overblijfselen van de aloë vera (of welke spray of crème dan ook) die je kapper gebruikte om het haar gemakkelijker te maken.

#8: Retro Line-up

Edge up kapsels zien er solide uit in afro’s. Deze snee loopt laag in de rug taps toe en heeft een lichte vervaging rond de slapen. Combineer dat met een perfecte rand aan de haarlijn en je hebt een unieke stijl waarbij je vrienden vragen wie je kapper is.

#9: Edged Up Ontworpen Kapsel

Het haar ziet er echt cool uit bij het opnemen van andere ontwerpen in het kapsel. Merk op hoe de boog begint bij de tempel, zodat het haar daar een driehoekige vorm creëert met een scherpe hoek. Alle lijnen die in het haar worden gesneden, moeten schoon, glad en geometrisch zijn.

#10: High Fade met Clean Lines

Een van de coolste dingen die je met een line-up kunt doen, is om een boxed-verschijning te maken. Als je haarlijn al grotendeels recht is (zonder diepe weduwepiek), dan is dit zeker een stijl die je moet proberen, vooral als je je haar kort houdt.

#11: Temple Fade Line-up

Hoewel line-up kapselstijlen vaker voorkomen op getextureerd haar, werken ze ook geweldig op steil haar. Het haar hoeft alleen maar vrij kort te zijn om de look af te trekken. Dit lage vervagingskapsel is superschoon met de toevoeging van perfecte randen rond de haarlijn, bakkebaarden en baard.

#12: Mid Fade met Clean Hairline

Wanneer je een shape up kapsel krijgt, zorg er dan voor dat je je kapper vertelt hoe je je haar meestal draagt. Als je het graag aan de zijkant wilt scheiden, heeft dat invloed op hoe hij de snede maakt. Evenzo, als je je haar meestal naar voren kamt en stylet, zal je kapper het haar aan de haarlijn korter knippen dan overal anders, zodat het allemaal plat ligt.

#13: Zijdelings gescheiden lang haar

Dit shape-up kapsel heeft een perfecte rand net op het voorhoofd, omdat de slapen schoon geschoren zijn op de huid. Een line-up is een veelzijdige stijl die aan elk kapsel kan worden toegevoegd, dus als je een huidvervaging krijgt, kun je nog steeds kiezen voor strakke lijnen bovenop.

#14: Skin Fade Faux Hawk

Voor een line-up kapsel dat is niet gewoon of basic, ga voor een faux hawk fade. Halverwege tussen een taper en een tempelvervaging, is deze hippe stijl een stedelijke, moderne opval. Je kunt gel of stylingcrème aan het haar toevoegen, zodat het opstaat. Aangezien dit geen onverzorgde, punklook is, ben je van plan om de rand te behouden.

#15: Super Korte Fade

Ongeacht het haartype, of het nu strak gekruld, golvend of recht is, elk superkort vervagingskapsel moet ook randen hebben. Anders zie je er uiteindelijk uit alsof je je eigen haar knipt! Professionele kappers zijn experts in het kiezen van waar en hoe de lijnen te knippen.

#16: Zijontwerpen met perfecte randen

Hoewel randen meestal alles te maken hebben met het volgen (en perfectioneren) van de natuurlijke haarlijn, kun je ook ontwerpen hebben die zijn uitgezoomd. Zie het als blokkeren. In plaats van alleen in het ontwerp te knippen, creëert de kapper een groot verschil in de lengte van het haar.

#17: Edged Up High Fade

Elk hoog vervaagd kapsel dat zijn stoeltijd waard is, heeft randen. Stel je voor hoe rommelig het haar eruit zou zien als de kapper ervoor zou zorgen dat hij de gladde vervaging kreeg, maar de vorm verwaarloosde? Als je geluk hebt, is je dat nog nooit overkomen. De meeste kappers randen allemaal korte, geschoren kapsels.

#18: Korte verse line-up

Een line-up voor alle randen zorgt voor een super cleane look. Dus niet alleen op het voorhoofd en de slapen, maar ook op de wangen voor je baard, en achter je baard. Je kunt ook het haar achter de oren en bij de nek er schoon en perfect uit laten zien.

#19: Korte golvende line-up

Hoewel de meeste mensen ervoor kiezen om naar de kapper te gaan voor edge-ups, is het niet nodig. Als je vertrouwt op je doe-het-zelfvaardigheden, kun je het thuis proberen. Het helpt om eerst wat YouTube-video’s te bekijken! Vooral bij golvend haar moet je een soort vochtinbrengend of vasthoudend product gebruiken om de haarlijn op zijn plaats te houden, zodat het haar niet beweegt terwijl je het knipt.

#20: Strak Mod Kapsel

Deze suave cut is net een stuk schoner geworden met gladde vervaging en perfect omrande lijnen. Een ontworpen zijdeel met strak haar? We zijn er helemaal klaar mee. Als dit de look is die je zoekt, kun je je kapper het beste een foto op je telefoon laten zien. Geloof ons, het is een beetje moeilijk uit te leggen.

Hoogstwaarschijnlijk heb je eerder een vorm van een line-up kapsel gehad. Maar zo niet, dan heb je waarschijnlijk genoeg inspiratie opgedaan om de stijl te kiezen die precies bij je past. Het beste deel is dat je ook het jargon hebt geleerd.