20 Under Braids Ideeën om je natuurlijke schoonheid te onthullen

Oké, laten we eerlijk zijn – er is nauwelijks een vrouw die vreugde vindt bij het stylen van haar rommelige haar vroeg in de ochtend. Geloof het of niet, deze ervaring is allesbehalve opwindend. Vergelijk dat nu eens met het aangename gevoel dat je nog maar een paar minuten over hebt voordat de wekker gaat. Pure hemel, toch?

Goed nieuws – je kunt je extra snel klaarmaken en de show bij elke gelegenheid stelen dankzij de ondervlochten kapsels!

Vlechten maken een aanzienlijk verschil – probeer deze extravagante kapsels met vlechten!

Waarom zijn vlechten eigenlijk zo’n groot probleem? Denk maar aan alle fantastische gevlochten stijlen die je als op een presenteerblaadje krijgt aangeboden; en eerlijk gezegd, er is zo’n rijke verscheidenheid aan gevlochten kapsels dat je het zeker moeilijk zou vinden om er een te kiezen! Het coolste deel van ondervlechten is dat ze glamour toevoegen aan je algehele look! Klaar om het te rocken als een ster? Bekijk de foto’s van ondervlechtstijlen hieronder om inspiratie op te doen!

#1: Rode binnenste vlechten voor Rocking Queens

Deze heerlijke tint bordeauxrood is zo mooi tegen haar huid! Vier het toetreden tot het team van roodharige koninginnen door je glanzende haar te laten vlechten in drie verhoogde vlechten.

#2: Mooie zwart gevlochten Updo

Onder vlechtkapsels met Franse vlechten zijn enkele van de meest geprefereerde – iedereen heeft het zo hoog over die vlechten en ze houden nooit op populair te zijn! Eerlijk gezegd is het vrij gemakkelijk te begrijpen waarom. De klassieke vlecht, zoals hij is, is in een mum van tijd klaar! En als je een ingewikkelder ontwerp wilt met ronde grote vlechten en kleinere ertussen, heb je misschien een helpende hand van een professionele vlechter nodig.

#3: Casual Vlecht voor langharige godin

Combineer deze prachtige Mohawk-vlecht met een naai in de rug – begin met het vlechten van het middengedeelte en verander het in een paardenstaart of een gevlochten knot. Wat de rest van het haar betreft, kun je in zoveel ideeën springen!

#4: Indrukwekkende kleurrijke Cornrows

Deze “delicate vlechten” zien er verbazingwekkend heet uit dankzij hun grootte, hoogte en kleur. Het vlechten is vrij eenvoudig uit te voeren, dus bereid uitbreidingen van de door jou gekozen tint, een heleboel clips en stropdassen voor en begin het stylingproces!

#5: Mohawk Braid en een Paardenstaart

Wat is een betere manier om je briljante look compleet te maken dan met een schattig en niet-pretentieus kapsel? Wat betreft de opties hier, zou je kunnen vasthouden aan de traditionele gevlochten of niet-gevlochten paardenstaart. Vertrouw op je innerlijke schoonheidsgoeroe en je zult zeker een geweldige look rocken!

#6: Ultra moderne U-vormige vlecht

Als je wilt leren hoe je onder vlechtwerkt, bekijk dan een tutorial – het is beter om één keer te zien dan een paar keer te lezen. Zodra je de basistechniek onder de knie hebt, kun je de hitte verhogen door verschillende prachtige stijlen onder vlechten te proberen! Tips voor killer braids: geef je vlecht een ongewone vorm en werk het af met een paardenstaart of een topknoop.

#7: Strakke zwarte wervelende vlecht

Nog een prachtige look die je kunt bereiken door haarsecties aan de rechter- of linkerkant van je hoofd te pakken. Werk het helemaal door totdat je uiteindelijk een broodje doet. Breng je vingers op gang door de Franse techniek te gebruiken terwijl je je concentreert op het strak houden van de strengen.

#8: Cornrows en een Tight Bun

Hoe modieus zijn deze cornrows? Kom meer te weten over “perfectie” als term dankzij deze vrij unieke cornrow updo met een strak broodje! Onthoud: “oefening is je beste leraar”.

#9: Afro Style Braiding Idee

Deze twee onderbraids die geschikt zijn voor een Queen hebben verschillende buitenranden en gemengde binnenranden. De gezwollen pony is optioneel, maar het draagt zeker bij aan de opzichtigheid van het kapsel.

#10: Twee Ombre vlechten

De driestrengsvlechten gaan over in de tweestrengs visstaarten samen met leuke overgangen van kleuren – zwart, paars, wit. Het resultaat – een fantastische coiffure als een uitstekende keuze voor een avondje uit!

#11: Spiraalvlecht met een rechte paardenstaart

Het is tijd om je stylingvaardigheden te upgraden door een typische vlechtstijl te combineren met een frisse en nieuwe look! Wees geen onbekende in haarexperimenten! Zelfs zo’n detail als randen kunnen creatief worden gestyled in schattige golven.

#12: Gevlochten hoofdband voor krullend haar

Te laat voor werk of een vergadering? Tem je haar door van de puinhoop een spectaculaire gevlochten ‘do. Hoe? Pak een stel strengen en vlecht ze in een prachtige hoofdband – zo mooi en schattig.

#13: “Black Crown” Vlecht

Wat begint als een standaard gevlochten methode verandert geleidelijk in een mooie “kroon vlecht coiffure” – een ideale optie voor een speciaal evenement. Je hoeft geen extensions te gebruiken die passen bij de natuurlijke tint van je haar. Kies in plaats daarvan voor een tweekleurige look en geniet van de bonus van gekleurd haar zonder je te hoeven verven eigen strengen.

#14: Side Pony en Raised Braids

Die glanzende vlechten hadden naar de hemel kunnen snellen, maar verdronken in de krullende wolken van de donzige pony. De golven van babyharen dragen bij aan de magie van de hele look. Liefde, liefde, liefde!

#15: Extravagante vlecht in actie

Laat je glamoureuze kant zien met deze goddelijke vlecht die schattig, vrouwelijk en extra lang is. Een lange slanke pony is het beste compliment voor zo’n coole Mohawk vlecht.

#16: Dunne en dikke Cornrows

Dunne en dikke vlechten tegelijk? Waarom niet? Meng dunne en dikke franse vlechten om de perfect getemde strengen te krijgen voor een rokende hete en moderne look. Werk af met een lage gevlochten knot of een paardenstaart.

#17: Easy Casual Gevlochten Updo

Hier is een snelle en mooie ‘doe dat is ideaal voor undercuts. Het is niet alleen ultra trendy, maar ook behoorlijk draagbaar! Bekijk het zelf en probeer het meteen!

#18: Hartvormige Fishtail Braids

Deze fishtails worden uit elkaar getrokken en vervolgens samengebracht voor een creatieve gevlochten look met een idee erachter. Een variatie aan varkensstaarten die er helemaal niet kinderachtig uitzien, maakt het verschil.

#19: Triple Braid met een Bun

Eenvoudige drie vlechten die in parallelle lijnen naar de nek van je nek lopen, kunnen resulteren in een werkelijk prachtige ondervlechtlook. Laat de uiteinden van de vlechten vrij hangen om ze als een gevlochten pony te dragen of wikkel ze in een elegante knot.

#20: Lange en Grote Cornrows

Vier bordeauxrode cornrows met kralen zorgen voor een discrete maar opvallende stijl die je graag een tijdje zult dragen. Deze kunnen gemakkelijk worden gestyled tot een lage knot uit het vorige voorbeeld of worden gevlochten voor een grote vierstrengs vlecht op je rug.

Welk onder vlechtkapsel zou je proberen? Wat je ook kiest, je zult er zeker uitzien als een rockster!

Ondervlechten zijn zo chic en draagbaar dat je er nooit spijt van zult krijgen dat je ze hebt.