20 verfijnde paardenstaart haarideeën voor speciale gelegenheden

Een paardenstaart is niet triviaal meer. Dit kapsel is een van de eenvoudigste, maar meest veelzijdige stijlen en er is een enorme hoeveelheid ideeën over. De paardenstaart is al tientallen jaren populair en zijn beroemdheid bij vrouwen van verschillende karakters en leeftijden bevestigt zijn praktische en esthetische waarde. Blijf lezen voor creatieve paardenstaart haarideeën die je kunt bewaren voor speciale evenementen!

#1: Infinity Braid

Dit kapsel bestaat uit twee elementen – een vlecht (vlecht) en een zijvlecht, die er samen geweldig uitzien. Kleine knopen maken het kapsel veel interessanter en interfereren niet met het hele beeld. Je kunt mousse gebruiken als je er zeker van wilt zijn dat de paardenstaart nergens heen gaat. Hierdoor krijgen we een kapsel dat geschikt is voor een zelfverzekerd en wilskrachtig meisje.

#2: Parelkroon

Wat dacht je ervan om wat parels aan je stijl toe te voegen? Dit is niet zomaar een versierde paardenstaart; het idee is om de nadruk te leggen op de vorstelijkheid van de eigenaar. De parels zijn geplaatst als een kroon, iets dat je uiterlijk echt majestueus zou maken.

Pearl Crown Paardenstaart

#3: Gestikte draad

Een eenvoudige paardenstaart is een mooi object voor experimenten. Als je het wilt veranderen, kun je een naald in je kapsel gebruiken! De voorstaart wordt door elkaar gesneden met de rechter- en de linkerpennen, en vervolgens wordt een naald gebruikt om dit met een draad te fixeren.

#4: Zwarte Strik

Je zou denken dat een strik een bekende en banale kapselfunctie is. Nou, dat kan waar zijn, maar je kunt niet ontkennen dat het heel harmonieus werkt met een paardenstaart! Een zwarte strik voegt wat zachte vrouwelijkheid toe aan je imago en ziet er gewoon fascinerend uit met lang haar. Een geweldige keuze voor feestelijke evenementen!

Lage Pontail met zwarte strik

#5: Halo Paardenstaart

Er is een gouden regel om een adembenemend vrouwelijk uiterlijk te maken. Als je een element van weven toevoegt aan een gewoon kapsel, zal het zich in frisse kleuren afspelen. Heb je ooit een halo rond de zon gezien? Waarom probeer je niet je eigen natuurlijke halo samen te stellen, wat je imago nog delicater zou maken?

Lage pony en Infinity gevlochten hoofdband

#6: Dubbel vlechten

Je paardenstaart in twee delen verdelen en bedekken met een meesterlijk weven kan een leuk idee zijn. Dit lijkt op een natuurlijke sluiting die je haar fixeert. Charmant weven wordt vastgehouden met mousse en creëert een gevoel van glamour en stijl.

#7: Sterke vlecht

Je moet deze paardenstaart proberen als je er geweldig en zelfverzekerd uit wilt zien. Het haar dat van alle kanten piekt, wordt teruggeplaatst en tot een sterke paardenstaart geweven. Twee delen zijn betrouwbaar met elkaar verbonden en zorgen ervoor dat uw afwerking er echt opvallend uitziet.

#8: Paardenstaart met een strikte sluiting

Over creatieve kapsels gesproken, ze betekenen in feite een verscheidenheid aan styling, die wordt gecreëerd door ongebruikelijke weefsels, kammen, decoratieve ornamenten en unieke textuur. Laten we eens kijken naar een paardenstaart met een sluiting. Het kan je stijl benadrukken en past goed bij verschillende afbeeldingen; bovendien weerspiegelt het uw decorum, nauwkeurigheid en netheid.

Paardenstaart met een strikte sluiting

#9: Graded Paardenstaart met een Vlindersluiting

Lang haar is de natuurlijke rijkdom van een vrouw. Omdat het op een paardenstaart is ingesteld, kan het worden beoordeeld voor een nog betere look. Twee hoofdknopen maken het haar golvend en een vlinderachtige sluiting is een elegante functie, die een wow-effect creëert.

Gegradeerde paardenstaart met een vlindersluiting

#10: Ketting paardenstaart

Als het gaat om kapsel, zijn kettingen geen symbool van gevangenschap, maar die van elegantie! Dit soort paardenstaart vereist een ketting en drie haarglijbanen. Je haar moet iets voorgekruld zijn en behandeld met een textuurspray. De slappe chaos op je hoofd verandert in een fascinerend kapsel!

#11: Vlechten en Goud

We weten niet zeker welk kapsel Cleopatra prefereerde, maar haar koninklijke status vereiste zeker wat goud in haar haar. Drie kleine gouden ringen en ook het aanbrengen van een weefwerk van dezelfde toon eronder maakt dit type paardenstaart prachtig. Voeg wat keizerlijke noot toe aan je uiterlijk!

Lange Pony met vlechten en goud

#12: Gevlochten Bubble Pony

Dit is een andere manier om het weven in je unieke stijl op te nemen. Twee kleine knopen vormen een prachtige bubbel en voegen een gevoel van charme en vrouwelijkheid toe. Voor meer effect kunnen lange spikes vrij blijven van beide kanten van je gezicht.

Gevlochten Bubble Pony

#13: Strikte paardenstaart

Dit kapsel zou perfect zijn voor vrouwen die de voorkeur geven aan een zakelijke stijl. Vier rechte lijnen worden vastgehouden met een natuurlijke ring en creëren een gevoel van kracht. Als je naar een zakelijke bijeenkomst gaat en indruk wilt maken, moet je deze paardenstaart zeker eens proberen!

Strikte paardenstaart met een twist

#14: Chique Bruidspony

Bruiloft is een prominent evenement en dit kapsel zou er een perfecte optie voor zijn. Lillies-Of-The-Valley, of andere bloemen, kunnen worden gebruikt als accessoires. Ze zijn geplaatst aan de basis van de paardenstaart van de bruid voor decoratie, waardoor tederheid en lente-frisheid aan haar beeld wordt toegevoegd.

Chique bruidspony met een krans

#15: Hoge Paardenstaart

Als je van paardenstaarten houdt, ben je misschien gefascineerd door de hoge variant. Omdat het ultravrouwelijk en stijlvol is, vormt een hoge paardenstaart je figuur en creëert een slingereffect van haarbewegingen bij elke stap die je zet. Dit kapsel is een klassieker, die weer flitst in de backstage van de meest prestigieuze modeshows.

Hoge paardenstaart en piekerige knallen

#16: Paardenstaart met schroefdraad

Witte draad is een functie die niet kan worden genegeerd als het gaat om het creëren van een individuele vrouwelijke stijl. Wanneer je de paardenstaart maakt en ervoor zorgt dat deze niet scheef staat, draagt dit bij aan een zelfverzekerde en onafhankelijke uitstraling. Beide zijden van witte draad zijn gemarkeerd met donkere knopen.

#17: Gestreepte paardenstaart

Dit kapsel ziet er elegant en modieus uit. Donkere banden voegen wat charme toe aan een eenvoudig kapsel en maken het geschikt voor vele looks.

Lint gestreepte paardenstaart

#18: Stijlvolle vlechten

Als je niet gelooft dat het mogelijk is om een meesterwerk te maken met twee dia’s en siliconen elastieken, bekijk dan dit kapsel. De vlechten worden geweven en vervolgens worden ze in een kapsel geplaatst dat er vrij modieus en een beetje onbeschaamd uitziet. Leuke keuze voor een vrouw die altijd weet wat ze wil!

#19: Driedubbel weven met een boog

Een paardenstaart ziet er beter uit met een geweven element. Dit kapsel vereist drie hoofdvlechten, die worden afgesloten met een haardas eronder. De zwarte strik is een essentieel onderdeel van het beeld en voegt pit toe aan dit chique kapsel.

#20: Vier Parels

Kan elk kapsel tegelijkertijd eenvoudig en fascinerend zijn? Ja, en het heet Four Pearls. Ontdek de verborgen charme van deze paardenstaart versierd met creatieve parelspelden. Het ziet er echt fris en elegant uit.

Half gedraaide paardenstaart met parels

Laat een paardenstaart je beste vriend zijn dit seizoen. Nu weet je nog 20 paardenstaarthaarideeën. Bewaar ze voor later of volg Viola Pyak op Instagram om dagelijkse inspiratie en tutorials op te doen.