20 Vervaagde Mohawks: Geweldig is wat ze zijn

Krab je je hoofd en vraag je je af wat een vervaagde Mohawk eigenlijk is? Nou, je bent NIET de enige! Mohawks zijn een hoofdbestanddeel van rebellie, stijl en cultuur. Bovendien lijken ze eigenlijk erg op de veren van grotere vogels die opstaan als ze verrast, bedreigd of gewoon pronken. En hoewel stijlen voor mannen de neiging hebben om iets minder variatie te vertonen, hebben we hier tal van indrukwekkende maar draagbare Mohawks gemengd met vervagende kapsels voor je in petto. Dus, bekijk deze voor wat instant inspiratie!

Vervaagde Mohawks als een mix van de twee meest populaire stijlen

Fade kapsels zijn de absolute hit in heren cut stijlen vandaag. Zo zijn de elementen van de fade doorgedrongen tot andere populaire kapsels voor mannen, Mohawks, zijdelen en long-top-short-sides stijlen zijn de meest gevraagde. Hoewel de klassieke Mohawk met geschoren zijkanten er in sommige settings te extreem en ongepast uitziet, is de Mohawk-plus-fade combo een heel andere zaak. Nou, je kunt een vrij conservatieve of vrij gedurfde en funky Mohawk met vervaagde kanten kiezen uit de beste voorbeelden hieronder.

#1: Stekelige Mohawk Stijl

Deze langere, puntige, brede Mohawk strekt zich uit langs de hele hoofdhuid en vertoont een beetje korter in de rug. De zijkanten zijn eerder ondersnijd dan vervaagd, maar de korte zijdelen zijn zo naadloos vermengd met de spikes dat we hier zeker kunnen spreken van een hoge fade.

#2: Racing Stripes Mohawk Fade

Deze stijl is beter dan elke gewone Mohawk-fade, omdat het de racestrepen heeft! En we weten allemaal dat dit je sneller maakt! De reeks lijnen die langs de zijkanten en naar beneden achter het oor lopen, is een cool detail dat alleen maar bijdraagt aan deze lange, donkere en knappe look.

#3: Puntige Peak Mohawk

Mohawks voor mannen zijn een rage, en we weten waarom! Ze overschrijden alle culturele grenzen en geven ons de vrijheid om onszelf uit te drukken door ons haar. Deze look met de weidse textuurlengte doet denken aan een bergketen.

#4: Azteekse Krijger Mohawk

Geschoren ontwerpen in de zijkanten van je hoofd krijgen gebeurt al vele jaren en het wordt niet oud! Voeg er een Mohawk aan toe en je hebt een unieke stijl! Langere spiked strengen aan de bovenkant houden goed vast wanneer ze worden ingesteld met een sterke hold gel.

#5: Aziatische Mohawk met vervaagde zijkanten

Als je een fan bent van de traditionele Mohawk, zal een creatieve Mohawk-fade je ook niet teleurstellen. Deze stijl, die zowel een Mohawk als een beetje een staart combineert, doet ons denken aan de oceaan. Stekelig bovenop en getemd in de rug betekent meer geïnteresseerde blikken.

#6: Gevederde Mohawk met V-Nape

Voor een lage fade, probeer deze perfecte gevederde stijl met de V-cut nek. De brede, puntige set strengen is gestyled met gel om de uiteinden van de spikes te definiëren en ze onder verschillende hoeken te laten vallen, waardoor de look nog meer wordt verbeterd!

#7: Mid Fade Met Deel: Nog steeds een Mohawk

Mid fades en high fades openen zich bijzonder goed in zijdeelkapsels, die ook kunnen worden gestyled met Mohawk in gedachten. Als je van Mohawk houdt en een moderne gesneden stijl wilt die er professioneel uitziet, is dit een goede optie om te proberen.

zijdeel met fade en gezichtskapsel

Bron

#8: Scheermes Edge Mohawk

Je vervaagde Mohawk zal er maximaal dicht bij de klassieke Mohawk-versie uitzien als je voor een hoge fade gaat. De Mohawk zelf kan vrij kort en netjes worden getrimd voor de beste balans tussen lengtes en silhouet.

#9: Vervaagde Mohawk voor Tekenhaar

Een Mohawk met een fade aan de zijkanten maakt een geweldige “all the time” stijl. Als je van deze specifieke snit houdt, vraag dan om een zeer geleidelijke vervaging die alle lijnen tussen de langere en kortere secties combineert, en uiteindelijk deze geweldige look draagt!

#10: Paradijsvogels Mohawk

Dit is de look die ons herinnert aan de natuurlijke gevederde reactie van de vogel. Maak de uiteinden van je Mohawk oranje voor een echt opvallende, opvallende stijl die niemand anders zal rocken. Totdat ze JOU tenminste zien…

#11: “Not Your Average Bear” Mohawk

Het kiezen van je eigen unieke fade Mohawk kan een uitdaging zijn. Maar misschien kun je deze nemen, aanpassen en er je eigen ontwerp van maken. Een Mohawk, zoals deze, die de ruimte boven het ontwerp invult, geeft zeker een meer artistieke uitstraling.

#12: Tiger Stripe Faded Mohawk

Ideeën bedenken voor een nieuwe stijl van een afro Mohawk is leuk! Dit is een vloeiende fade die pronkt met stijl en moderne mode. Strepen in de bakkebaarden zijn een extra speciaal tintje. De vierkante hoek van de haarlijn maakt een gedurfder statement en het contrast van lijnen en texturen definieert deze look volledig.

#13: De “Oh, ja, ik heb een test in 5 minuten” Mohawk

Deze korte Mohawk is perfect voor studenten en andere “on-the-goers” met zeer drukke schema’s. Een korte getextureerde top geeft je de vrijheid om op te staan en te gaan. Een klassieke rand rond het gezicht, inclusief een lange bakkebaard aan het kaaklijnhaar, maakt dit een schone look die je overal kunt dragen.

# 14: College Passende cut

Een golvende fade Mohawk is een geweldige stadslook, of je hem nu omhoog of omlaag kleedt. Een gladde vervaging is het geheim van een gepolijste look. Je kunt de lengte van het haar boven variëren – hoe korter, hoe schoner, zoals te zien op deze foto. De vloeiende lijn rond de slapen vervaagt en neemt visuele dichtheid met zich mee.

#15: Scheermesstreep Vervaagde Mohawk

Het hebben van een Mohawk met een mid-fade plus scheermesdetail is behoorlijk stijlvol, toch? Deze artistieke look is business up top en party aan de onderkant. Een gelled Mohawk, een gladde fade aan de zijkanten en een paar duidelijke lijnen aan de basis van de nek staat gelijk aan een geweldige look!

#16: Ruiters in de Storm Mohawk

Dik haar staat garant voor een geweldige Mohawk, en een kale vervaging langs de zijkanten geeft een schone stijl die goed past bij een t-shirt of een overhemd. Het is ook het beste om een V-cut nek aan je Mohawk te geven, zodat deze taps toeloopt en er nog edgier uitziet.

# 17: Mid-Length Curly Mohawk

Een halflang krullend Mohawk fade kapsel is een ongelooflijk kapsel – en niet een dat iedereen kan trekken. Gelukkig kan een goede stylist alles er geweldig uit laten zien, en dit is geen uitzondering. De nauwkeurige vierkante haarlijn compenseert de zachte krullen, terwijl de Mohawk zelf de prachtige natuurlijke textuur onthult die moet worden getoond.

#18: Caesar inspireerde Mohawk

Dit gladde kapsel wordt geaccentueerd door een huidvervaging die erg hoog begint. De natuurlijke krul van deze Mohawk zorgt voor een mooi accent en de randen zijn met supernauwkeurigheid afgezet. Combineer met een netjes gezichtskapsel voor balans.

#19: Pompadour Mohawk

Als je weet dat je foto’s gaat laten maken, is dit een geweldige stijl om te rocken! Een taps toelopende mohawk met strakke lijnen veegt naar achteren en over de bovenkant, terwijl de zijkanten naar beneden zijn gekamd om twee verschillende visuele aanwijzingen te geven – die beide JA schreeuwen!

#20: Korte Mohawk met Fade

Dit brengt je naar alle nette plaatsen, terwijl je nog steeds een knipoog geeft naar je meer extraverte, rebelse aard. Of het nu gaat om een jasje of een t-shirt, deze geweldige stijl verandert de manier waarop je wordt waargenomen. Korte vervaagde zijkanten en een rechte lijn over de voorkant zullen je onderscheiden, terwijl je nog steeds opgaat in je!

Vervaagde Mohawk kapsels presenteren een breed scala aan stijlen, en dit zijn slechts 20 van onze favorieten! Heb je je volgende snit al bedacht? Ga dan vandaag nog naar je stylist om een van deze te proberen – je zult gegarandeerd de complimenten binnenharken … vooral van dames!