20 Weelderige Roze Ombre Kapsels

Heb je middellang tot lang haar? Op zoek naar een stijl die zowel supervrouwelijk als ultra-eigentijds is? Wat kun je doen, nadat je verschillende soorten krullen, chignons en vlechten hebt uitgeprobeerd? Je kunt je haar natuurlijk verven! En omdat je jong, leuk en gedurfd bent, wil je een look die dat allemaal zegt. Niets doet het beter dan een roze ombre. Hier is een selectie van de beste ombre variaties in de meest meisjesachtige kleur die je maar kunt bedenken!

Roze Ombre

In de meeste versies ziet het er funky en provocerend uit, maar je kunt zeker gaan voor zachtere en subtiele tinten om een romantische, etherische look te creëren. Bekijk onze galerij en pin de ideeën die je het leukst vindt!

#1: Van zwart naar roze

De roze uiteinden van deze golven zien eruit als de tongen van vlammen. Zwart haar is een goede basis voor de felroze accentuering. Als u het contrast nog meer wilt verbeteren, introduceer dan de groenachtige tint. Groen en rood (of roze) zijn de kleuren die elkaar versterken.

roze ombre voor lang zwart haar

Bron

# 2: Mooi in roze … en Rood

Sommige ‘kleurexperts’ zullen beweren dat rood en roze een mismatch is. In werkelijkheid was dit echter de koninklijke combinatie van tinten, in de tijd van weleer. Alleen koningen mochten het dragen. Tegenwoordig zullen stijlen zoals deze, of de rode tot roze ombre-alternatieven, waarschijnlijk elke vrouw het gevoel geven dat ze een koningin is.

felroze ombre

Bron

#3: Elektrificerende Roze Paarse Combo

Voor een gedurfde omgekeerde ombre, gooi je er een koele tint paars in, die het hetere dan hete magentaroze van het bovenste gedeelte perfect compenteert. Wat is een betere manier om dit soort stijl echt te laten opvallen? Nou ja, krullen met een strijkijzer aan de uiteinden?

magenta roze tot paars ombre haar

Bron

#4: Suikerspin Kleuren: Blond naar Roze Ombre

Dus je hebt heel lang, strak blond haar? De kans is groot dat je ook afgetraind, gebruind en klaar bent om een statement te maken met iets verbluffends in je uiterlijk. Tijd dus om een gewaagde zet te doen. Dip-dye je haar met een gedurfde tint. Ga helemaal los, met een flamingo roze tint zoals het model op de foto. Je zult stralen!

blond naar roze ombre

Bron

#5: Kort, krachtig en subtiel Ombre

Tot nu toe gingen onze voorbeelden allemaal over lange, vloeiende sloten. Je zou in de verleiding kunnen komen om te geloven dat een meisje met een pixie of een bob cut geen plaats heeft om deze look te laten werken. Gelukkig, zoals dit schattige model bewijst, zou je het mis hebben. We zijn vooral dol op de koele tinten roze en de complimenterende aardbeienblonde tint die ze heeft gekozen voor haar stijl.

kort roze ombre haar

Bron

#6: Sassy Blonde tot Sugary Pink

Over weelderige manen gesproken, bekijk wat je kunt doen met een aantal ruime krullen, waarbij je je gezicht omlijst in platinablond en lichtroze. Dit is een gegarandeerde superster look die kan worden aanbevolen voor vrouwen met natuurlijk blond haar. Je kunt het ook uitproberen als je net je lokken hebt gebleekt en ze er gezond genoeg uitzien om door te gaan met je kleurexperimenten.

roze dipverf voor lang blond haar

Bron

#7: Perfect Pastel Roze Ombre Haar

Deze spannende stijl gaat niet over de schokkende tinten fuchsia en magenta. Als je een statement wilt maken met je lange, golvende haar, maar het liever subtiel houdt, is hier een gedachte. Kies voor een meer ingetogen, gedempte tint lila. Je ziet eruit als een eeuwig bloeiende voorjaarsbloem.

lavendel ombre haar

Bron

#8: Engelachtig Blond tot Zacht Roze

Ombre haar kan verbazingwekkend goed werken als je lokken in een gelaagde stijl zijn geknipt. Zolang de roze tinten een aanvulling vormen op de manier waarop je haarlagen op natuurlijke wijze op je schouders vallen, ben je veilig – om nog maar te zwijgen van verbluffend.

platina naar roze ombre

Bron

#9: Gladde blonde en roze lokken

Het kan waar zijn dat blondines al het plezier krijgen, maar meisjes met roze lokken hebben ook hun deel van de opwinding. Voor deze stijl maakt het niet echt uit of je golvend of steil haar hebt, of zelfs of je graag afwisselt tussen de twee. Merk op dat het model ook haar afscheid heeft gegraaid met de roze tint en enkele subtiele roze accenten heeft toegevoegd aan het middengedeelte van haar haar.

roze ombre voor blond haar

Bron

#10: Alice in Gradient Land: Bruin naar Roze Ombre

Weinig dingen zijn schattiger dan een ombre look met knallen. In feite raden de meeste DYI-tutorials aan dat je dat deel van je haar niet hoeft te verven. Als je echter een extra mijl gaat, zoals dit model met een lange stompe franje deed, is het de moeite waard. De geverfde knallen in deze roze ombre look fungeren als de belangrijkste attractie die also verbetert het algehele effect aanzienlijk.

karamelhaar met roze ombre

Bron

#11: Donker tot Punk Roze

Lange, rechte strengen zijn perfect voor het presenteren van een mix van gedurfde kleuren. Houd er rekening mee dat het voorbereiden van natuurlijk zwart haar meer tijd, moeite, geduld en peroxide vereist om een succesvol ombre-resultaat te bereiken. De elektrische roze tips creëren echter een prachtig contrapunt voor het bovenste deel van het haar, waardoor al dit werk volledig de moeite waard is.

zwart tot roze ombre

Bron

#12: Flamingo in de nacht: Donker naar Licht Ombre

Dit is weer een dramatisch brunette-naar-roze haarverloop. Wat maakt het er een? De scherpe overgang van kleuren, die ook wordt versterkt door de overgang van texturen.

medium zwart haar met roze ombre

Bron

#13: Bruin Blond tot Roze Ombre

De meeste stylisten zullen het erover eens zijn dat het moeilijk is om een gedurfde ombre-look te proberen en de kleuren er absoluut natuurlijk uit te laten zien. Het lange, golvende model hier zou echter smeken om te verschillen. Haar haar is geverfd met goudblonde strepen, terwijl het onderste gedeelte is geverfd in een zeer subtiele tint zuurstokroze. Als dit geen hippie is, weten we niet wat het is!

subtiele roze ombre voor bruinblond

Bron

# 14: Ultralicht roze verloop

Het lichtroze blond als basiskleur kan prachtig geaccentueerd worden met enkele felroze en lavendelkleurige uiteinden. Meisjes wensen afwaswaterblond haar, heb je om een beetje kleur gevraagd?:)

roze en lavendel ombre voor blondines

Bron

#15: Dramatisch Blond naar Fuchsia Ombre

Deze blonde tot fuchsia ombre met zwarte wortels ziet er fantastisch uit! Het is een zekere go-to-optie voor gedurfde meisjes die geloven dat ze nooit over de rand zullen gaan met helderheid en kleur.

roze ombre voor blond haar met zwarte wortels

Bron

#16: Drie gedurfde kleuren: zwart, goudblond en roze

Voor de meeste ombre looks wordt de dominante kleur soepel in de natuurlijke toon van de drager gemengd. Het gaat erom een natuurlijke overgang te creëren tussen de verschillende tonen. Dit model koos echter voor een zeer radicale aanpak, die in feite horizontale highlights in haar haar creëerde. En deze pikzwarte, blonde en neonroze combinatie werkt verbazingwekkend goed.

zwarte, blonde en roze haarkleur

Bron

#17: Magnetisch Roze-Paars Ombre

Deze is ook geen erg natuurlijke stijl, maar het pretendeert er ook niet een te zijn. Deze versie van roze ombre haar laat je eruit zien als een personage uit een sprookje – een techno / electro-achtig verhaal.

roze tot paarse ombre

Bron

#18: Siren’s Song: Golvend blond tot opwindend roze

Dit model heeft een coole blonde, roze en donkerpaarse gradiëntlook gecreëerd, door een helft van haar golvende manen te verven – een gedurfde opvallende oplossing voor jonge meisjes.

goudblond haar met roze ombre

Bron

#19: Spannend paars tot cool roze

Deze ombre stijl ziet er opwindend uit op steil, middellang haar. Voorbeeld: de look wordt bereikt met een volwassen bob. We houden van de donkere wortels, die elektrisch blauw worden, dan rijk paars, voordat ze eindigen in een mooie tint fuchsia.

blauw naar roze ombre

Bron

#20: Ashy Pink voor een godin

Ten slotte zal deze verfijnde ombre je laten lijken op een engelachtige muze – en ook een zeer trendy. Het combineert een subtiel kleurenpalet met een hoofdbestanddeel van de bohemian chic stijl: lang, vloeiend, natuurlijk golvend haar. Als er iets is, doet het ons denken aan Botticelli’s renaissanceklassieker, De geboorte van Venus!

roze tot ashy blonde ombre

Bron

Een laatste advies. Roze ombre haar schittert inderdaad in de schijnwerpers, maar het is belangrijk om te begrijpen dat het bereiken van deze look wat werk zal vergen. Als u zich niet op uw gemak voelt met het mogelijk overbewerken van uw haar door het bloot te stellen aan peroxide, wilt u misschien deze kleuroplossing heroverwegen. Tegen alle anderen zeggen we: ga ervoor. Je bent tenslotte maar één keer jong!