20 yoga kapsels voor mooie en rustige beoefening

Het is essentieel om comfortabel te zijn in geest, lichaam en geest tijdens je yogabeoefening. Het laatste waar je je zorgen over moet maken is je haar! Niets is erger dan het gevoel dat je haar over je hele gezicht trekt of uitvalt als je in downward dog zit. Er zijn nogal wat yogakapsels die je helpen je te concentreren op je beoefening en je een gevoel van rust geven, van je tenen tot je haar!

#1: Fishtail Braid

Een fishtail vlecht is een mooie manier om je haar vast te zetten door zelfs de gekste vinyasa stromen heen. Zelfs als je lang haar met knallen hebt, kun je nog steeds een fishtail dragen door knallen op de kruin van het hoofd vast te zetten met een haardas of bobby pin.

#2: Dubbele vlechten

Dubbele vlechten zijn strak, mooi en zeer functioneel voor de stijlvolle yogi. Met deze vlechten weet je zeker dat je je haar de hele tijd uit je gezicht houdt. Dubbele vlechten zijn vooral geweldig om het gewicht van het haar in evenwicht te brengen als die van jou aan de dikkere kant is.

#3: Twee gevlochten broodjes

Dubbele vlechtbroodjes zijn een schattige manier om je yoga op te doen! Je zult nooit het gevoel hebben dat je haar gaat uitvallen met deze look. Beveilig je knotjes met een aantal geweldige yoga haarbanden en je bent klaar!

#4: Losse Topsy-Tail

Verschillende losse topsy staarten die in elkaar gaan is een snel kapsel van 5 minuten voor lang haar en een mooie manier om je haar te dragen tijdens yoga. Je kunt gemakkelijk de studio of je praktijk verlaten en je dag mooi en in elkaar gezet doorbrengen.

#5: Half omhoog

Je haar half omhoog dragen is een geweldige manier om je haar uit je gezicht te krijgen tijdens je oefening. Deze look vereist niet veel werk, dus het is ideaal als je veel haar en veel textuur hebt die een tijdje nodig heeft om te temmen. Het is gemakkelijk om post-yoga te verwijderen en laat geen grappige vouwen achter.

#6: Hoofdband

Als je je haar in goede vorm wilt houden na een blow-out of styling, maar je yogasessie niet wilt missen, investeer dan in een mooie hoofdband. De look houdt je haar intact en voorkomt dat zweet dingen rommelig maakt.

#7: Omgekeerde Franse vlecht

Het helpt altijd om je haar naar achteren te laten trekken tijdens yoga, of je nu een boomhouding doet of op je hoofd staat! Een omgekeerd Frans vlechtkapsel is een mooie manier om je haar vast te zetten, dus het enige waar je aan hoeft te denken is je adem en je lichaam.

#8: Gevlochten Macaron Broodjes

Dubbele vlechten zijn natuurlijk geweldig om te dragen tijdens je yogabeoefening, maar als je merkt dat je behoorlijk bezweet wordt of graag Bikram of hete yoga doet, dan zal het wikkelen van je vlechten in schattige lage broodjes je nek koel en zweetvrij houden.

#9: Topknot

Topknots zijn ideaal voor een volledig veilige updo. Of je nu vlechten hebt of gewoon veel haar, het vastzetten van alles op de bovenkant van je hoofd is schattig, trendy en natuurlijk praktisch, tenzij je een hoofdstand doet!

#10: Hoge paardenstaartvlecht

Je hoeft geen stijl op te offeren voor functie. Een hoge paardenstaartvlecht is niet alleen mooi en opvallend, het werkt ook goed om je haar uit je gezicht en van je nek te houden. Voeg wat charms toe voor extra glamour.

#11: Traanbroodje

De traan knot is een ander kapsel dat niet te veel aan het haar rond je gezicht trekt. Het is ideaal voor een rustige oefening en mooie foto’s met #yoga hashtag!

#12: Perfecte paardenstaart

Eerlijk gezegd, wat is er beter dan een ouderwetse paardenstaart als het gaat om sporten? Je haar van je nek vegen in de klassieke stijl is een geweldige manier om het bij elkaar te houden tijdens je yogabeoefening, of je nu binnen of buiten bent.

#13: Gedraaide Paardenstaart

Deze look is zo’n mooie stijl voor de actieve gal. Splits je paardenstaart in 2, draai in tegenovergestelde richtingen, bind hem vast en neem een haarlok van het pony-uiteinde, wikkel het stevig om je elastiek te bedekken en schuif vervolgens de uiteinden door het elastiekje om het strak te bevestigen. Het vertaalt zich ook goed naar de straat voor en na de training!

#14: Boho Beach Golven

Soms voelt het heerlijk om gewoon je haar naar beneden te dragen en natuurlijk tijdens yoga. Als je je haar stylet met strandspray en het los draagt, zal een beetje zweet tijdens het oefenen je zeemeermin-lokken alleen maar verbeteren!

#15: Lage Paardenstaart

Soms is simpel de manier om te gaan! Een lage paardenstaart is vaak het beste kapsel voor yoga omdat het perfect is om haar uit je ogen en van je zweterige wenkbrauw te houden zonder te trekken. Bovendien is het een geweldig kapsel voor als de achterkant van je hoofd plat op de mat moet liggen.

#16 Zijwaarts geveegde vlecht

Til je fishtail of gewone vlecht naar een hoger niveau. Een zijdelings geveegde stijle is niet alleen mooi, het doet goed werk om je haar vast te zetten tijdens je oefening.

#17: Hoge Pony

Paardenstaarten zijn geweldig voor yoga. Een hoge paardenstaart werkt vooral goed bij het vastzetten van je haar terwijl het toch comfortabel is om je hoofd plat op de mat te leggen.

#18: Half-Up Broodje

Deze eenvoudige en schattige halve knot kan je favoriete yogahaaroptie worden vanwege de comfortabele grip en het aantrekkelijke uiterlijk. Voeg elegante accessoires toe om je humeur te benadrukken voor flippancy.

#19: Gedraaid en gevlochten

Ja, op Game of Thrones geïnspireerde kapsels kunnen perfect zijn, zelfs voor yogalessen. Gebruik een paar bobby pins om van je gebruikelijke lage vlecht iets feestelijks en speciaals te maken.

#20: Bubble Paardenstaart

De volgende keer dat je een paardenstaart wilt dragen om te yoga, probeer hem dan in verschillende secties te binden. Dit voorkomt dat je strengen van je manen rommelig wordt en aan je bezwete gezicht blijft plakken.

Zoals je kunt zien, zijn er tal van mooie en functionele kapsels voor yoga. Als je veel oefent, vind je eindeloze mogelijkheden om Franse vlechten, een hoge paardenstaart of een vlechtkroon uit te proberen. Geniet van iedereen en het allerbelangrijkste, Namaste!