20 zwarte kapsels met knallen die niet bij elkaar passen

Zwarte kapsels met knallen maken vaak een sweeping-off-my-feet indruk. Geen wonder dat Afro-Amerikaanse vrouwen zeer veelzijdig zijn in termen van veel dingen: stijl, esthetiek, vaardigheid, intelligentie. Dit artikel gaat inzicht geven in 20 verschillende kapsels voor Afro-Amerikaanse vrouwen die niet alleen vleiend zijn, maar ook leuk en stijlvol!

De meest ravissante zwarte kapsels met bangs

#1: Schouderlengte Downdo met voorhoofd-veiling bangs

Het kapsel op de foto is schouderlengte met voorhoofdsbangs. Dit werkt voor een verscheidenheid aan gezichtstypen, maar ziet er het beste uit op mensen met dodende jukbeenderen. De piekerige knallen verbergen een groter voorhoofd, terwijl de middellange lagen je gezicht op de meest gracieuze manier omlijsten. Het is een win-win!

zwarte downdo met rechte knallen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#2: Volumineus zwart kapsel met side bangs

De middellange rollenset met side bangs serveert een verscheidenheid aan daden. Het verzacht meer hoekige gezichtsvormen met zijn lichaam en stompe gesneden uiteinden. De subtiliteit van lagen helpt bij het handhaven van eenvoud terwijl ze glamoureus zijn. Een rollenset is meestal een geweldige optie wanneer u wilt bezuinigen op de directe warmte en het volume wilt oppompen!

krullend A-lijn zwart kapsel met pony's

Joe Seer / Shutterstock.com

#3: Sleutelbeen Bob met piekerige knallen

Deze sleutelbeenlengte bob met piekerige knallen is geweldig voor het inlijsten van een ronder, voller gezicht. De piekerige knallen grazen het voorhoofd zonder het volledig te bedekken. De lengte raakt net bij het sleutelbeen waardoor de bob de wangen “omhelst” en zijn stijl behoudt. Zelfs als je het wilt ophangen of terugtrekken, is het nog steeds lang genoeg voor comfortabele stijlen.

zwart bob kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#4: Zwart Pixie kapsel met Bangs en schattige babylights

Deze ombre pixie cut is erg scherp en sassy! Het is perfect voor een vrouw aan de macht. Het vraagt aandacht en draagt een professionele esthetiek. De ombre bangs creëren dimensie in het gezicht en benadrukken echt je ogen en jukbeenderen. De korte schokkerige snede maakt ook een onderhoudsarm regime mogelijk met een levensduur van maximaal twee weken!

zwarte pixie met schuine knallen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#5: Medium-length gelaagd kapsel met side bangs

Deze haardos is geweldig als je de dikte van je haar wilt optimaliseren. Het werkt op vrijwel elke gezichtsvorm, maar ziet er het beste uit op mensen met een meer hoekige botstructuur. De stompe gesneden uiteinden zorgen ervoor dat het haar een optimale dichtheid kan verkrijgen. De zijwaarts geveegde knallen creëren het flatterende A-lijn silhouet. Het komt allemaal zo mooi samen!

medium zwart kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#6: Edgy Half-Hawk Zwart Kapsel Met Bangs

De halve havik betekent dat de voorkant van het haar de vorm heeft van een faux-hawk, maar de achterkant van het haar hangt los. Dit is een zeer rebelse chique haardos die prefect gaat met een edgy outfit! Het volume aan de kruin geeft drama aan het kapsel, terwijl de zijwaarts geveegde knallen structuur toevoegen aan de look.

zwart kapsel met pony's voor ontspannen haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#7: Golvende zwarte bob met gebogen knallen

Als een coole draai aan de traditionele rechte bob-snit, individualiseert het toevoegen van een golvende textuur het kapsel echt. Het geeft een nieuwe look aan het Aziatisch georiënteerde kapsel. Hoewel deze stijl misschien moeilijk weg te pinnen is, zijn de golven zo chic dat je ze altijd wilt laten zien!

zwart bob kapsel met pony's

DFree / Shutterstock.com

#8: Side-Swept Golvend Zwart Kapsel Met Bangs

Side swept curls zijn zeer elegant en semi-moeiteloos. Je kunt deze look binnen een paar minuten bereiken, zolang je maar klaar bent met de gekrulde basis. Neem een krultang met grote loop en krul middelgrote stukken haar totdat alles spiraalvormig is. Laat gewoon een kam met brede tanden door de krullen lopen om uniformiteit te creëren, veeg het slot naar één kant en pin – je bent klaar!

zwarte kant downdo kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#9: Korte rugveeg met side bangs

Deze korte rugveeg met pony’s is erg goed voor de dames die net hun haar kort hebben geknipt. Het geeft je wat veelzijdigheid met een formele flair. Je stylet gewoon je knallen zoals gewoonlijk. Lik vervolgens de zijkanten van het haar en speld ze vast om een rugveeg te maken!

kort zwart kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#10: Medium zwart kapsel met bangs en schuine lagen

Dit kapsel is erg edgy en het is een geweldig alternatief voor scènehaar voor degenen die hun lokken ontspannen. Je kunt hetzelfde rocker glam-effect bereiken met minder schade aan je haar. Begin met een goede snit. Een scheermesje geeft een meer fragmentarische uitstraling met een randje. Loop bij het stylen met een stijltang door de strengen om alles glad te strijken.

gelaagd zwart kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#11: Volumized Paardenstaart Met Bangs

De volumized paardenstaart met side swept bangs is een zeer trendy kapsel met attitude! De hoogte aan de kroon voegt drama toe, terwijl de lengte de vrouwelijkheid verbetert. Hoewel het er geweldig uitziet op de rode loper met een baljurk, kan het ook worden gedragen op een casual evenement, op kantoor of op een date. Het kan een aantal gelegenheden dienen.

paardenstaart zwart kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#12: Black Lob Kapsel Met Full Bangs

Deze schouderlange bob met voorhoofdsbangs is nogal tijdloos en behoudt een modieuze essentie. Het is een geweldige optie voor volwassen vrouwen die er chique uit willen zien, maar niet overdreven kinderachtig.

zwart lob kapsel met rechte pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#13: Schouderlengte Krullen Met Voorhoofd Knallen

Schouderlengte krullen met voorhoofd knallen werken fantastisch voor elke leeftijd. De hoogglans afwerking is geweldig, maar probeer niet te overdrijven met het stylingproduct, anders krijg je plastic uitziende krullen.

zwart golvend kapsel met bangs

Joe Seer / Shutterstock.com

#14: Laag verzilverd paardenstaart kapsel met voorhoofd bangs

Deze lage paardenstaart is heel eenvoudig te maken. Het is het beste op haar dat steil en lang is. Zilveren ombre haar is trend ziet er prachtig uit op jonge dames wanneer ze worden gecomplimenteerd met een heldere make-up.

zwart pony kapsel met pony pony

Helga Esteb / Shutterstock.com

#15: Gevederd Pixie Kapsel Met Korte Bangs

Deze korte pixie is een oplossing voor vrouwen die hun haarvolume willen minimaliseren en de aandacht willen vestigen op hun mooie gezichten. Het laat echt je beste eigenschappen zoals hoge jukbeenderen of mooie ogen stralen!

kort zwart kapsel met pony's

Christopher Halloran / Shutterstock.com

#16: Krullend natuurlijk kapsel met bangs

De curly ‘fro werkt goed voor vrouwen die hun etnische erfgoed willen omarmen door middel van hun natuurlijke spoelen! Je kunt experimenteren met haarkleuren en een aantal nieuwe heerlijke haartinten proberen, zoals deze fantastische melkchocolade. Elk meisje zou van haar krullen moeten houden!

natuurlijk zwart kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#17: Black Updo met lang gemarkeerde knallen

Deze updo met lange gekrulde knallen is hot! Het stelt je in staat om enkele elementen van glamour te hebben terwijl je nog steeds low key bent. De lange krullen aan de voorkant omlijsten het gezicht zodat het niet helemaal open is. Ondertussen helpt de updo in de rug om onnodig drama te verminderen, waardoor het eenvoudig en leuk blijft!

zwart updo kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

#18: Straight Black Pixie Kapsel Met Korte Bangs

Pixie-snitten zijn meestal gekruld en gevederd. Ze kunnen er echter net zo mooi uitzien als ze recht worden gelaten! Deze rechte pixie cut is erg stijlvol en maakt wel een statement! Het laat zien dat de drager van de snit graag zijn eigen mix aan dingen toevoegt terwijl hij enige samenloop vertoont met moderne trends!

zwart kapsel met pony's voor kort haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#19: Gevederde en volumineuze korte tot medium stijl

Deze gevederde volumineuze stijl is uitstekend geschikt voor rijpe vrouwen die hun dagelijkse look willen opfleuren. Het volume aan de kruin geeft het haar vorm en verslaat slapheid. De veren creëren een geweldige textuur en accentueren het lichaam van de ‘do.

zwart bob kapsel met wenkbrauw-grazende knallen

Debby Wong / Shutterstock.com

#20: Strak zwart paardenstaart kapsel met side bangs

De slanke paardenstaart met side bangs is erg stijlvol en ziet er geweldig uit op iedereen. De slankheid van de paardenstaart is netjes en duurzaam, terwijl de side bangs het een fantastische flair toevoegen! Het beste deel is dat deze stijl tijdloos is – het ziet er geweldig uit voor zowel tieners als volwassenen!

strak zwart kapsel met pony's

Helga Esteb / Shutterstock.com

Zoals je ziet, zijn er veel verschillende kapsels waar Afro-Amerikaanse vrouwen mee kunnen werken. Niet alleen de 20 die hier worden genoemd, maar nog veel meer! Houd rekening met een aantal van deze stijlen de volgende keer dat je wordt opgepoetst en kijk waar ze je naartoe zullen brengen!