2023 Haarkleuringstechnieken, trends en haarkleurideeën

Haarkleur is de belangrijkste indicator van de stemming en gemoedstoestand van de vrouw. Goed verzorgde sloten zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Haarkleur frisheid is net zo belangrijk als de gezondheid van het haar. Je moet het regelmatig bijwerken om aantrekkelijk en vrouwelijk te blijven. Dit artikel is een must-read als je haarveranderingen plant of op zoek bent naar manieren om voor reeds gekleurde lokken te zorgen. We geven een volledige gids voor het kiezen van schaduw op basis van uw huid- en haartype, een lijst met verftechnieken, advies hoe u schade kunt voorkomen en uw kleur kunt behouden, plus praten over verven tijdens de zwangerschap en haaruitval. Alle vragen beantwoord!

Een kleine reis in de geschiedenis van haarkleuring

De drang om de kleur van ons haar te veranderen is niets nieuws. Vrouwen verven hun haar al sinds het begin der tijden. Oude Egyptenaren verfden hun haar nadat ze het van hun hoofd hadden geschoren en het hadden getransformeerd in uitgebreide gekrulde en gevlochten pruiken. Oude mensen gebruikten saffraan, indigo, alfalfa en henna als tijdelijke kleuroplossingen, maar er zijn aanwijzingen dat Griekse en Romeinse vrouwen permanente haarverf gebruikten.

Na duizenden jaren zoeken naar de perfecte haarkleur en vaak hun toevlucht nemen tot gevaarlijke chemicaliën, kunnen moderne vrouwen William Henry Perkin bedanken voor het struikelen over de formule voor de haarkleurcreaties van vandaag.

Moderne haarkleur begon in het midden van de jaren 1800 toen de goedbedoelende Engelse chemicus werkte aan het maken van een medicijn tegen malaria – niet om de kleur van de haren op zijn hoofd te veranderen. In plaats daarvan schiep hij mauve; een nooit eerder geziene kleur die levendiger en langduriger was dan welke kleurstof dan ook die op dat moment bekend was. Dit gelukkige ongeluk vormde de basis om de prachtige haarkleurpaletten te creëren die we vandaag de dag zien.

Of je nu je look wilt veranderen, wilt experimenteren met trendy kleuren, grijs wilt bedekken of je natuurlijke lokken wilt opfleuren, moderne haarkleur geeft je de veelzijdigheid en het gemak om je doel te bereiken. Met een regenboog aan haarkleuren binnen handbereik, is de enige limiet aan je look je verbeelding.

Blijf lezen voor meer informatie over haarkleuringstechnieken, haarverzorging voor kleur en nog veel meer!

Belangrijkste haarkleuringstechnieken

Elk jaar (en zelfs seizoen) updaten top hairstylisten trends: nieuwe kleurtechnieken verschijnen, sommige raken juist verouderd. Er zijn echter zekere opties. We hebben de meest populaire verftechnieken verzameld, die waarschijnlijk nooit uit de trend zullen raken.

All-Over Haarkleur

All-over haarkleur wordt soms “single-process” haarkleur genoemd omdat het gaat om het aanbrengen van een enkele tint op je haar.

Er zijn drie niveaus van duurzaamheid als het gaat om single-process haarkleur:

 • Permanent: formule bevat ammoniak en peroxide die de kleur van je haar chemisch veranderen. Deze chemische verandering maakt het “permanent”.
 • Demi-permanent: bevat geen ammoniak, maar wel peroxide om het haar te helpen kleur te absorberen. Over het algemeen wast uit in 12 tot 24 shampoos.
 • Semi-permanent: bevat geen ammoniak en kleur wordt afgezet op het oppervlak van het haar, wat meer op een vlek lijkt. Over het algemeen spoelt het uit in ongeveer 6 tot 12 shampoos.

Two-Tone Haarkleuring

Two-Tone Haarkleuring

Dit zijn allemaal haarkleuringstechnieken die slechts 2 tinten omvatten – een basis haartint en nog een voor het verlichten van lokken, donkerder worden of verrijken met kleur. In het tijdperk van balayage kunnen tweekleurige verfklussen moeilijk te vinden zijn. De meeste stylisten gebruiken graag 3 en meer tinten om highlights naadloos in het haar te laten overvloeien. Sommigen van hen zijn echter nog steeds aanwezig in het leven van vandaag.

Als je geïnteresseerd bent, bekijk dan de voorbeelden van dip-dye kapsels en blauwe en paarse haarkleuring. Heel vaak kiezen stylisten ook voor het zogenaamde ‘kiekeboehaar’ slechts 2 kleuren.

Tweekleurige kleuren worden echter niet alleen gemaakt met pastel of felle kleuren. Het kan ook klassieke ombre of balayage zijn. Lees verder voor meer informatie.

Hoogtepunten

Hoogtepunten

In de meeste gevallen zijn highlights lichtere strepen gericht op het verbeteren van de natuurlijke haartextuur en het opfleuren van lokken. Ze verschillen in tinten, grootte en plaatsing. Veel vrouwen kiezen voor highlights om op natuurlijke wijze over te gaan van een donkere basis haarkleur naar de lichtere zonder extreme bleekvorming. In dit geval moeten strepen erg dun zijn. Als bredere secties lichter zijn, worden ze dikke hoogtepunten genoemd.

Highlights kunnen overal in je hoofd worden geplaatst, strategisch aan de voorkant, op de bovenste laag of gewoon aan de uiteinden. Met andere woorden, overal waar je stylist een gebrek aan d zietimensie. Kortom, er zijn 2 meest populaire soorten hoogtepunten: traditionele foiling en vrije hand (ook bekend als haar schilderen) technieken. De tweede variant is tegenwoordig supertrend en bevat je geliefde balayage.

Waarom zeiden we dat hoogtepunten ‘in de meeste gevallen’ lichtere strepen zijn? Het antwoord: ze mogen in alle denkbare schakeringen. Niet alleen supertrendy karamel of lichtblond. Veel vrouwen houden bijvoorbeeld van gedurfde haarkleuren en experimenteren met roze, blauwe en zelfs paarse strepen in hun haar. Een andere creatieve variant waar meisjes van alle leeftijden gek van worden, zijn zilveren en witte highlights.

Highlighting ziet er geweldig uit op lange en korte lokken, werkt even perfect voor blondines en vrouwen met donkere en lichtbruine basishaarkleuren.

Balayage

Balayage

Balayage weigert overal naartoe te gaan dankzij zijn veelzijdigheid en mooie effect. Het verschilt van highlights omdat er geen folie of meche wordt gebruikt. Kleur wordt met de hand door kleine driehoekige delen van het haar geveegd, waardoor natuurlijk ogende highlights ontstaan.

Een groot voordeel van deze techniek is dat uw stylist uw haar net zo individueel kan maken als u met op maat gemaakte kleuren en nauwkeurige toepassing om uw kenmerken te contouren en in te kaderen.

Balayage is ook zeer onderhoudsarm, waardoor deze techniek perfect is voor drukke meiden. De natuurlijke overgang van schaduw naar schaduw zorgt ervoor dat wortels minder opvallen wanneer haar uitgroeit.

Het enige wat balayage niet kan doen, is grijs bedekken – tenzij je ze in je look wilt laten blenden. Als je veel grijs hebt om te bedekken, is een volledige dekkingskleur je enige optie. Alleen snelle touch-ups nodig? Probeer speciale root concealers.

Variaties op deze techniek zijn strobing en smudging.

Controleer ook:

Folie of Meche Hoogtepunten

Folie Techniek

Folie highlights zijn een preciezere manier om kleur aan te brengen op het haar. Het gebruik van de folie of meche stelt de stylist in staat om tegelijkertijd verschillende kleuren aan te brengen en een meer gelijkmatige dekking in het hele haar te bieden. De toepassing van verschillende kleuren is geweldig voor het toevoegen van lagen van dimensie aan de haarkleur en kan helpen de illusie van volume voor fijn haar te creëren.

Deze techniek kan echter onderhoudsvriendelijker zijn dan andere, afhankelijk van het aantal highlights dat u aanbrengt en de tint die u kiest. Omdat de toepassing dicht bij de hoofdhuid wordt gedaan, zijn wortels beter zichtbaar wanneer het haar begint uit te groeien.

Babylampjes

Babylampjes

Babylights bootsen natuurlijk haar na door zeer subtiele kleurveranderingen in de basiskleur te creëren. Ze zijn vergelijkbaar met gewone hoogtepunten, maar zijn dichter bij elkaar geplaatst en veel delicater van grootte. De techniek is zo zacht dat wortels er nauwelijks zijn als er kleur uitgroeit.

Babylights zijn perfect voor elke haarkleur en haartype. Ze kunnen je natuurlijke tint laten stralen met een subtiele, maar krachtige boost. Wees echter bereid om vele uren in de salon door te brengen, omdat het proces zo gedetailleerd is.

Lowlights

Lowlights

Lowlights voegen diepte en dimensie toe aan de haarkleur die de schoonheid van de natuurlijke kleur laten doorschijnen. In plaats van het haar lichter te maken, voegen lowlights donkere tinten toe om contrast te creëren en de basiskleur het begin van de show te laten zijn.

Iedereen met een mooie natuurlijke basiskleur (behalve heel donker haar) is een goede kandidaat voor lowlights. Deze techniek werkt goed voor gekrulde of dunne, fijne sloten, omdat het de illusie van volume creëert. Lowlights zijn zeer veelzijdig, maar kunnen kort haar er fragmentarisch uit laten zien.

Ombre

Ombre

Dit is een andere beproefde techniek die gemakkelijk te dragen is en op vrijwel elke haarkleur en -type werkt. Ombre betekent “gearceerd” in het Frans, en dat is de perfecte manier om deze populaire stijl te beschrijven. Het haar wordt donkerder gelaten bij de wortels en wordt geleidelijk lichter naar de uiteinden. Lichter aan de kroon en donkerder aan de uiteinden ombre wordt “reverse” genoemd.

Hoewel de look het beste werkt op langer haar, omdat het genoeg ruimte geeft voor de kleur om geleidelijk van de wortels naar de uiteinden te smelten, zijn er veel succesvolle voorbeelden van kort ombre-ed haar. Dus als je een langere pixie of een bob cut hebt, kun je het ook proberen.

Meer ideeën:

Somber

zachte ombre

Sombre is een zachtere versie van ombre. Het contrast tussen wortels en puntkleur is slechts een tint of twee uit elkaar, dus de kleur ziet er naadloos uit. Zeer onderhoudsarm, deze stijl is gemakkelijk te verzorgen en vereist minder uitstapjes naar de salon.

“Glazuur”

Glazuur

Deze techniek is perfect voor kort haar. In tegenstelling tot de ombre of sombere, worden alleen de uiteinden van het haar gebleekt of verlicht door verschillende tinten. Deze look combineert goed met korte, schokkerige kapsels. Het glazuur van de uiteinden voegt dimensie toe en een beetje van belang voor de basiskleur.

We kunnen nog wel even doorgaan over de vele technieken die er vandaag de dag bestaan. Bijvoorbeeld wroeten, kristalliseren, oceaanhaar, de doorleefde look, zeemeerminhaar en talloze anderen. De hierboven beschreven technieken dekken echter de basisprincipes van haarkleuring en bieden een basis voor u om uw volgende haartransformatie met uw stylist te bespreken.

De juiste haarkleur kiezen die bij uw huid past

Voordat u een kleur voor uw haar kiest, moet u overwegen welke kleuren het beste bij uw huidskleur en teintondertonen passen. Huidskleur is of je huid eerlijk, medium, olijf of diep is, en ondertonen geven je huid een warme, koele of neutrale tint.

Wanneer je probeert je huidondertoon te achterhalen, is het het beste om indirect, natuurlijk licht te gebruiken. Binnenverlichting kan warme en koele effecten op je huid hebben en de resultaten vertekenen. Ooit in de spiegel in een openbare wasruimte gekeken en een tikkeltje groen of geel gevoeld? Dat komt omdat de kunstlichten een groenachtige tint op je huid projecteren. Begin dus met naast een helder raam te zitten, maar niet in direct zonlicht.

Er zijn een aantal tests om te bepalen welke ondertonen uw huid kan hebben:

 • De adertest.
 • De eenvoudigste manier om je ondertoon te bepalen is door te kijken naar de aderen in je pols. Omdat je aderen zo dicht bij het oppervlak van de huid liggen, benadrukt het contrast de ondertonen.

 • De sieradentest.
 • Afhankelijk van je huidskleur, zul je er beter uitzien in gouden of zilveren sieraden. Probeer beide kleuren en controleer of het er natuurlijker uitziet tegen je huid.

 • De Witte of Beige Test.
 • Probeer een wit en een beige of gebroken wit t-shirt. Als je warme ondertonen hebt, zorgt het witte T-shirt ervoor dat je huid er meer geel uitziet. Als je koele ondertonen hebt, zorgt het beige T-shirt ervoor dat je huid er uitgewassen en grijs uitziet.

Haarkleuren voor elk type huidskleur en ondertoon

Nu, wanneer je je huidondertoon hebt ontdekt, is het tijd om je conclusies te bevestigen en erachter te komen welke tinten je het beste zullen staan.

Warme huid ondertoon

 • Je aderen zien er groenachtig uit en je huid heeft gele en gouden ondertonen.
 • Je ziet er goed uit in gouden sieraden.
 • Het dragen van beige vult je warme gouden ondertonen aan.

Beste haartinten voor warme ondertonen:

 • Beurs: koper, goudblond, karamel
 • Medium: bronde
 • Olijf: kastanje, kaneel
 • Diep: violetrood of zwart, honing, karamel

Koele huid ondertoon

 • Je aderen zien er blauwachtig uit en je huid heeft roze en blauwe ondertonen.
 • Je ziet er goed uit in zilveren sieraden.
 • Het dragen van wit brengt het roze in je huid naar boven.

Beste haartinten voor koele ondertonen:

 • Beurs: ijzig platina, babyblond
 • Medium: zand, tarwe en beige kleuren
 • Olijf: kastanje, kaneel
 • Diep: inktzwart, espresso, blauwzwart

Neutrale huidondertoon

 • Als je een “olijf” huid hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk een neutrale huidondertoon.
 • Als je het moeilijk vindt om te zien of je aderen groen of blauw zijn, heb je waarschijnlijk een neutrale huidondertoon.
 • Je kunt wit of beige dragen en goud of zilver, en ze zien er even goed uit tegen je huid.

Beste haartinten voor neutrale ondertonen:

 • Afhankelijk van of je een eerlijke, medium, olijfkleurige of diepe huidskleur hebt, kun je experimenteren met een van de kleuren in het koele of warme spectrum. Veel plezier!

We hebben hier eerder de kwestie van haarkleuren en huidtinten besproken.

De juiste kleur en techniek kiezen voor uw haartype

Voordat je naar de salon gaat, is het essentieel om je haartype te identificeren en de meest complementaire kleurtechniek die daarbij hoort.

 • Recht
 • De opties zijn eindeloos voor mensen met steil haar. Met een breed scala aan kleurtechnieken beschikbaar, kan steil en ontspannen haar meestal een aantal wilde soorten kapsels aan, zoals tie-dye, zeemeermin en regenboog looks. Babylights, somber en ombre op steil haar creëren dimensie en beweging. Steil haar is perfect voor elk type uit de vrije hand schildertechniek.

 • Golvend
 • Haar met een subtiele golf kan er geweldig uitzien met alle haartechnieken. Het is niet te druk voor dip dye, ombre of tie-dyed haar, en heeft genoeg dimensie om zelfs de subtielste babylights aan te kunnen.

 • Gekruld
 • Krullend haar komt tot leven met highlights en lowlights. Technieken uit de vrije hand zoals babylights en balayage stellen uw stylist in staat om uw unieke set krullen nauwkeurig te kleuren en dimensie toe te voegen die werkt met, niet tegen, uw haartype.

Kleuren en haaruitval

Er bestaat een legende dat het verven van haar haaruitval kan veroorzaken. Gelukkig is het een van de haarkleuringsmythes. Er zijn veel redenen voor haaruitval bij vrouwen, maar het kleuren van haar is er niet een van.

De nummer één reden voor haaruitval bij vrouwen is androgenetische alopecia (AGA), ook bekend als erfelijk haarverlies of vrouwelijk patroon haaruitval. Je haarzakjes worden gedurende je hele leven beïnvloed door genetica, hormonen en leeftijd. Ze kunnen ook worden beïnvloed door stress, zwangerschap en snel gewichtsverlies.

Hoewel het kleuren van je haar geen haaruitval veroorzaakt, kan het je haar beschadigen. Overbewerking van je haar kan breuk veroorzaken en leiden tot dunnere lokken, maar alleen voor de korte termijn. De haaruitval zal tijdelijk zijn. Om het te stoppen, geeft u uw sloten een speciale behandeling.

Hoe te zorgen voor gekleurd haar

Nadat je al dat geld en tijd in de salon hebt doorgebracht, volg je deze tips om je kleur langer te behouden:

 • Was je haar 1 tot 3 keer per week. Frequent wassen vervaagt de kleur sneller.
 • Gebruik een droogshampoo tussen de wasbeurten door, indien nodig.
 • Koop een kwaliteitsshampoo en conditioner die bij je haartype past.
 • Voor blondines en grijzen, investeer in een goede paarse shampoo om brassiness op afstand te houden.
 • Gebruik lauw water om je haar te wassen en koel water om uit te spoelen. Koel water sluit de nagelriem om de kleurmoleculen, voedingsstoffen en vocht opgesloten te houden.

Hoe haarbeschadiging na het kleuren te minimaliseren

Elk type chemisch proces zal een tol eisen van je haar. Niet alleen beïnvloeden de chemicaliën van kleuring je haar, de zon kan het beschadigen en je kleur aantasten. Zwemmen in zwembaden en zout water kan ook uitdrogen en haar beschadigen en je kleur ruïneren.

Preventie is de sleutel tot het gezond houden van het haar en de kleur levendig te houden. Volg deze tips om schade veroorzaakt door de elementen te verminderen:

 • Conditioneer je haar regelmatig, gebruik haarmaskers en overweeg een leave-in conditioner aan te brengen.
 • Gebruik altijd een hittebeschermend middel voor het stylen.
 • Denk aan haarproducten met UV-bescherming.
 • Gebruik een product op siliconenbasis op je haar of maak het nat met vers water voordat je het zwembad in gaat.
 • Gebruik een shampoo en conditioner van goede kwaliteit voor gekleurd haar.

De beste shampoo voor gekleurd haar kiezen

Heeft gekleurd haar echt een speciale shampoo nodig? Ja – gewone shampoos verwijderen de kleurmoleculen waardoor de kleur sneller vervaagt. Kleurbeschermende shampoos zijn geformuleerd om de specifieke behoeften van gekleurd haar te behandelen. Ze bevatten ingrediënten om beschadigde strengen te herstellen en te versterken, te hydrateren, glans en zachtheid toe te voegen.

Zoek naar een shampoo die zachtjes reinigt zonder je haar te ontdoen van vocht en natuurlijke oliën. Als het product vocht uit je haar haalt, neemt het kleur mee. De shampoo moet UV-filters bevatten om kleurvervaging in de zon te voorkomen en schadehersteleigenschappen, zoals essentiële oliën, eiwitten en panthenol, te beschadigen.

Bekijk onze beoordeling van de beste shampoos voor gekleurd haar voor meer informatie.

Heb je een sulfaatvrije shampoo nodig voor gekleurd haar?

Alle shampoos bevatten een reinigingsmiddel dat nodig is om vuil en ophoping uit het haar te verwijderen. Dit veel voorkomende reinigingsingrediënt is een sulfaat. Er is geen gepubliceerd wetenschappelijk bewijs om te bewijzen dat sulfaten ervoor zorgen dat de kleur sneller vervaagt dan andere wasmiddelen die worden gebruikt in sulfaatvrije shampoos.

Volgens de Food and Drug Administration en de Cosmetic Ingredient Review worden sulfaten in kleine hoeveelheden als veilig beschouwd en is het niet nodig om ze te vermijden, tenzij je een zeer gevoelige huid hebt. In dat geval kunnen sulfaten irritatie veroorzaken omdat ze het haar en de hoofdhuid ontdoen van natuurlijke oliën en vocht.

Sodium laurylsulfaat reinigt goed, maar ontdoet het haar van natuurlijke oliën, eiwitten en peptiden, wat een tol kan eisen van de gezondheid van het haar. Natriumlaurethsulfaat is een zachtere reiniger, hoewel beide allergieën kunnen veroorzaken.

Sulfaten zijn wat je shampoo dat geweldige schuim geeft waar we allemaal van houden. Sulfaatvrije shampoos schuimen misschien niet zo goed, maar wees gerust dat ze je haar net zo goed reinigen. Kies wat je leuker vindt.

Welke andere ingrediënten moeten worden vermeden in shampoos voor gekleurd haar?

Alcohol droogt je haar uit. Als het een van de eerste vier ingrediënten voor uw product is, blijf dan uit de buurt.

Formaldehyde en de losserinrichtingen daarvan, waaronder Quaternium-15, DMDM hydantoïne, imidazolidinyl ureum, diazolidinyl ureum, polyoxymethyleen ureum, natriumhydroxymethylglycinaat, broompol en glyoxal. Het oordeel is nog steeds geveld over formaldehyde, maar in grote hoeveelheden kan het irritaties veroorzaken aan de huid, ogen, neus en keel.

Parabenen breek de haarschubben, waardoor het haar zwak, broos en dof wordt.

Bekijk EWG’s Cosmetic Database voor meer informatie over ingrediënten in uw favoriete producten.

Je haar verven als je zwanger bent

Gelukkig is het nog maar een mythe. Je kunt je haar kleuren tijdens de zwangerschap. Gebruik gewoon technieken die haarverf weghouden van de hoofdhuid, zoals balayage of ombre. Chemicaliën uit haarverf kunnen door de hoofdhuid worden opgenomen en kunnen schade toebrengen aan de foetus. Ook wordt aanbevolen om haar niet te verven tot het tweede trimester. Zelfs ‘natuurlijke’ en ammoniakvrije haarverf zijn nog steeds stoffen vol verschillende chemicaliën. Hoe dan ook, raadpleeg uw arts voordat u ervoor kiest om uw haar te verven voor meer informatie.

Je haar thuis kleuren

Veel vrouwen kiezen ervoor om hun haar thuis te verven. Of het nu gaat om gemak, betaalbaarheid of andere redenen, er zijn enkele dingen om in gedachten te houden bij het volgen van de doe-het-zelf-route.

Het kleuren van je haar thuis kan leiden tot schade, breuk en ongewenste kleurresultaten.

Toepassing van haarkleur vereist een goed begrip van haartinten en -niveaus, vooral als u niet alleen de toon van uw natuurlijke kleur verbetert, maar ook een grote verandering overweegt. Elke toon heeft onderliggende pigmenten die op onvoorspelbare manieren met de nieuwe kleur kunnen reageren. Gevaarlijker is de situatie waarin u een nieuwe haarkleur aanbrengt met zowel eerder gekleurd haar als natuurlijke haargroei op uw manen. Uiteindelijk kan het repareren van slechte haarverf problematischer en duurder zijn dan salonkleurservice zou zijn geweest.

Meer dan dat, bleekhaar kan breuk en brandwonden veroorzaken als het niet zorgvuldig en vakkundig wordt aangebracht. Daarom is het niet alleen noodzakelijk om deze procedure aan de professional toe te vertrouwen, het is ook raadzaam om een goede specialist voor de klus te vinden. De ene zal de fijne kneepjes van het lichter maken van haar kennen en zal gelige tinten in je blondine verwijderen met behulp van toner in plaats van hasher bleekmiddel aan te brengen of langer te bewaren. Een professionele colorist kan ook een kleurbehandeling bepalen die rekening houdt met veel factoren die u misschien niet eens kent.

Thuis haarkleuring kan resulteren in geruïneerde kleding, handdoeken en andere poreuze materialen in uw badkamer.

In de salon nemen stylisten voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw kleding en persoonlijke items worden beschermd tegen morsen en vallen. Haarverf op tegelvloeren en toiletbrillen kan moeilijk, zo niet onmogelijk te verwijderen zijn.

Er zijn dingen die u kunt doen om uw haarkleuringsroutine voor thuis soepeler te laten verlopen.

 • Maak al je gereedschap klaar en heb ze bij de hand.
 • Koop extra handschoenen om handen en nagels te beschermen.
 • Draag een oud button-down shirt om te beschermen tegen morsen.
 • Gebruik een kleurenkwast en kom om kleur aan te brengen zoals ze dat in de salon doen.
 • Breng een dun laagje vaseline aan rond je haarlijn om het verwijderen van vlekken van de huid gemakkelijker te maken.
 • Houd een doek in de buurt om morsen onmiddellijk op te vegen.

Voor meer informatie over het veilig thuis kleuren van je haar, bekijk de onderstaande artikelen.

Laten we afronden. Ondanks de reden waarom je hebt besloten om je haar te verven (om je huidige tint op te frissen, je imago volledig te veranderen of grijstinten te bedekken, enz.), Heb je tientallen technieken om uit te kiezen. Dit zijn effen kleuren, highlights, ombre en frosted tips, om nog maar te zwijgen van creatieve ongewone kleuren. Vooral nu je weet hoe je de schadelijke effecten van chemicaliën op je lokken kunt minimaliseren, hoe je voor je nieuwe tint na de salon kunt zorgen en zelfs hoe je met succes een verfklus thuis kunt uitvoeren. Alle angsten zijn verdwenen, toch? Wij wensen you prachtige resultaten elke keer dat je je haar kleurt! Succes!

Two-Tone Haarkleuring
Hoogtepunten
Balayage
Folie Techniek
Babylampjes
Lowlights
Ombre
zachte ombre
Glazuur