24 Half Up Half Down Bun Kapsels om te proberen in 2021

Het half up half down knot kapsel is een haartrend die we nog moeten opgeven. En waarom zouden we? De look is chique en gemakkelijk, en er zijn tal van manieren om het op te fleuren, zodat het er niet uitziet als dat van iedereen. Als je merkt dat je helemaal geen manieren hebt om deze trendy updo te stylen, staan we achter je. Doe een beroep op deze eenvoudige en relaxte stijl voor zowat elke gelegenheid. Het is geschikt voor kantoor, date night-vriendelijk en de perfecte trainingsstijl omdat het je haar uit je gezicht houdt.

Hieronder hebben we een paar van onze favoriete manieren verzameld om de look te stylen, zodat je je kunt onderscheiden van de massa:

1. Top Knoop Afro

half omhoog half omlaag afro
Een schattige kleine bovenste knoop ‘fro.

Veel plezier met afro stijlen. Borstel je ‘fro uit voor een pluizig en volumineus effect, verzamel vervolgens je middengedeelte in een knot en zet vast met haarspelden. We houden van de manier waarop het volume in deze stijl eruit ziet wanneer het in een stijl als deze is vastgezet.

2. Strandgolf Half omhoog Half Down Bun

half omhoog half naar beneden broodje
Moeiteloze strandgolven met een onvolmaakte knot om bij te passen.

Er is niets beter dan een strandgolfkapsel met een textuur die je doet denken aan de zeebries. Creëer deze moeiteloze look met behulp van Suave Droge Textuur Finishing Spray als je deze look thuis nabootst. Gebruik gewoon een krultang om een onregelmatig golfpatroon toe te voegen. Bereik die ‘ik werd zo wakker’ textuur door de richting van de krullen af te wisselen en door je strengen te vernevelen met de Zacht textuurspray als je klaar bent met stylen!

3. Half up Half Down Bun met een strik

half omhoog half omlaag boegbroodje
Chique half strikbroodje. Foto credit: Dvora

Heb je een fancy event op je agenda staan? Verander de trendy half up stijl in een gepolijste en meer verfijnde look. Leer hoe je een vlinderbroodje kunt maken met onze eenvoudige tutorial. Deze look is eenvoudig en verfijnd met behoud van een beetje persoonlijkheid. Deze look vertaalt zich zo soepel van werk naar avondje uit!

4. Vlecht Half Up Bun

half omhoog half dons broodje gevlochten broodje
De eenvoudige gevlochten knotstijl.

We weten allemaal dat er zoveel manieren zijn om een gevlochten kapsel te creëren. Voeg deze half up stijl toe aan je lijst! Gebruik de bovenste helft van je haar om een 3-strengs vlecht te maken en wikkel de vlecht vervolgens rond de basis van de stijl. Gebruik een paar haarspeldbochten om de knot vast te zetten en je bent klaar om te gaan!

5. Cornrow Half Up Bun

half omhoog half dons cornrow bun
Kruid het met een paar cornrows.

Als je een funkier look wilt, verfraai dan je half-up top knoopstijl met cornrows. Maak drie mini Franse vlechten in het midden van je haar en wind de uiteinden van je haar in een knot. Deze combinatie-stijl voegt een hoop persoonlijkheid toe aan elke look.

6. Wassen en gaan half up bun stijl

half omhoog half naar beneden krullend haar
Geef je wash-and-go een nieuwe draai met deze eenvoudige stijl.

Ken je die dagen dat je gewoon niet weet wat je moet doen met een oude wash-and-go? Probeer dit half up broodje. Hoe meer doorleefde je krullende textuur, hoe beter het eruit ziet. We houden van een look die minimale inspanning vereist voor dagen dat we een keer te vaak snoozen!

7. Bloemenbroodjes

half omhoog half dons bloembroodje
Het bloemenbroodje. Foto credit: Dvora

Onderscheid je van de massa met deze meisjesachtige bloemenbroodje stijl. Het is zo gemakkelijk te doen! Probeer onze bloemenbroodjes tutorial om de look te krijgen. Deze stijl ziet er vooral geweldig uit in combinatie met een vleugje kleuraccenten.

8. Grijze haar knot

half omhoog half dons grijs haar
De stijl ziet er nog beter uit op grijs haar. Foto credit: indigitalimages.com

Mix twee trends tegelijk! Grijs haar is een van die haarkleurtrends die langer nodig hebben om af te sterven dan we dachten. Houd de look fris door de manier waarop je de look stylet voortdurend te veranderen. Dit half up broodje is een geweldige plek om te beginnen.

9. High Box Braid Knoop

half omlaag half omhoog doos vlechten hoge knoop
De superhoge doos vlechtknoop.

Trek je vlechten uit je gezicht met deze super high box vlecht topknoop stijl. De plaatsing van dit broodje trekt het oog omhoog voor een echt langwerpige look. Gebruik een haarband om de knot vast te zetten en vervolg je dag met je haar uit je gezicht en uit de weg.

10. Lobbroodje

half omhoog half omlaag lob
Update je lob met deze half omhoog half omlaag broodje. Foto credit: indigitalimages.com

Wat we leuk vinden aan de lengte van het lobkapsel, is dat je je haar nog steeds in een updo kunt trekken wanneer je maar wilt. De lengte is kort genoeg om chic te zijn, terwijl hij toch lang genoeg blijft om in een reeks stijlen te passen.

11. Extra lang haar halve knot

half omhoog half omlaag: knot lang haar
Verzamel je lange haar in deze eenvoudige stijl.

Strakke en rechte extra lange kapsels waren hot op de rode loper. Voor een meer speelse kijk op de trend, mix het met een golvende textuur en een losse bovenste knoop om bij te passen.

12. Bob met Half Up Bun

half omhoog half naar beneden bun bob
Wie zei dat bob cuts geen broodjes kunnen doen? Foto credit: Dvora

Hoewel je bobkapsel misschien niet lang genoeg is voor een complete knot, betekent dat niet dat je er helemaal geen kunt doen! Verzamel de bovenste helft van je haar in een halve knot en je bent goud waard.

13. Losse vlecht bun

half omhoog half dons knot losse vlecht
Verander een losse gevlochten pony in een schattig broodje.

Dit kapsel is zo makkelijk, dat je het in je slaap zou kunnen doen. Verzamel de bovenste helft van je haar in een paardenstaart en maak een losse vlecht. Bevestig het uiteinde van de vlecht door terug te krabbelen en wikkel het in een knot en klaar!

14. De Street Style Bun

half omhoog half down street style bun
De half up half down bun is perfect voor streetstyle foto’s.

De streetstyle set weet dit het beste: om door de fotografen te worden vastgelegd, moet je de nieuwste trends van top tot teen dragen met je eigen unieke draai aan de look. Ga tijdens het NYFW-seizoen op pad met je idee van de half up bun. Je kunt hierboven beginnen met deze knotstijl en deze combineren met een paar über stijlvolle frames.

15. Athleisure Broodje

half omhoog half donsbroodje mid bun
Trek je vlechten omhoog in deze mid bun stijl.

Aangezien athleisure kleding tegenwoordig zo’n groot ding is, waarom zou je de look dan niet compleet maken met een bijpassend kapsel? Draag dit sportieve half up bun naar de sportschool of uit om met de meisjes om te gaan.

16. Subtiele accessoires

half omhoog half dons bun mid sectie box vlechten
Trek alleen je middengedeelte van vlechten in een bovenste knoop.

Voeg vlecht- of haarbedels toe aan je vlechten en aan je knot voor een eenvoudige update. We houden van een glimp van glamour in de vorm van haaraccessoires zoals deze.

17. Ombré Bun

half omhoog half naar beneden bun ombre
Update je ombré stijl met een half up broodje. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Word je moe van je ombré-stijl? Geef nog niet op. Probeer nieuwe stijlen om de kleur fris te laten aanvoelen terwijl je aan je nieuwe look denkt. Toevoegen TRESemmé Keratin Smooth Color Shampoo en Conditioner om je ombre zijdezacht en levendig te zien.

18. Paarse Knot

half omhoog half dons knot paars haar
Twee trends in één. Veel plezier met knotjes en paars haar dit seizoen.

Dit seizoen, veel plezier met welke haarkleur je ook hebt besloten om te proberen. Speel met verschillende kapseltrends zoals dit donut bun-geïnspireerde half bun kapsel.

19. Half Up Space Bun

half omhoog half naar beneden space bun
Verdubbel de broodjes met space buns.

Space buns zijn terug en het draait allemaal om het dragen van looks die niet kinderachtig lijken. We houden van de volwassen look en feel van deze ongedaan gemaakte space bun half up stijl van de catwalk.

20. Romantisch broodje

half omhoog half naar beneden spiraalvormige knot
Probeer eens een romantische look. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Steel een blik van de catwalks en breng het naar het echte leven. Dit romantische half up broodje is perfect voor date night of chique gelegenheden.

21. Twisted Box Vlechten

half omhoog half naar beneden gedraaid broodje
Broodje met een twist!

Doosvlechten zijn een van onze favoriete beschermende kapsels. Er zijn zoveel stijlen die je kunt creëren met de look. Probeer deze opgerolde halve knotstijl op je doosvlechten voor een stijlvolle update.

22. Dubbele Franse vlecht bun half up stijl

half omhoog half naar beneden twee vlechtbroodje
Waarom één vlecht doen als je er twee kunt doen?

Wil je geen broodje dat iedereen heeft? Probeer eens iets anders. We houden van deze dubbele Franse vlechtbroodje half up stijl.

23. Ongedaan gemaakt broodje

half omhoog half naar beneden los broodje
Ongedaan gemaakt en eenvoudig.

Vrouwen met extreem strak en zijdeachtig haar hebben vaak moeite met het creëren van stijlen met een rommelige textuur. De truc om deze look te creëren is droogshampoo (om olie op te nemen) en een kam. Gebruiken Dove Refresh + Care Fresh Coconut Droogshampoo en een kam om je haar te plagen door terug te krabbelen.

24. Verwarde stijl

half omhoog half dons warrig broodje
Verward en golvend.

Op zoek naar een eenvoudige stijl voor drukke ochtenden? Je kunt dit verwarde half-upbroodje on the fly maken.

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!