25 Beste fringe kapsels om je look op te frissen

Met een franje kunnen we onze gezichtsvorm corrigeren en iets nieuws in onze kapsels introduceren. Het ziet er even geweldig uit met lange, middellange of korte lengtes, dus je kunt vasthouden aan je favoriete snit, maar ververs het met een nieuwe twist ten koste van stijlvolle knallen. De lengte, stijl en afwerking voor je pony kan variëren.

Alle soorten kapsels met een franje

Kies het type dat je het meest flatteert, en onze review zal je helpen om je te oriënteren op dit onderwerp.

#1: Gebogen franje met puntgesneden uiteinden

bob met franje kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

Catherine Bell’s losgekoppelde bob is gelaagd met een scheermes om de geweldige grillige contouren en piekerige textuur te bereiken. De gebogen franje is een perfecte aanvulling op deze stijl. Het is puntsnede aan de uiteinden om overeen te komen met de edgy afwerking van de snede.

#2: Rechte gekartelde franje voor een gelaagd kapsel

Hier is een leuk kapselidee voor brunettes met steil haar. Carly Rae Jepsen presenteert een geweldig kapsel met lange scheermesjes en een rechte franje over haar voorhoofd. Net als bij de knallen uit het vorige voorbeeld, is deze franje puntgesneden aan de uiteinden.

Gerelateerd bericht: Hoe je je bangs als een pro kunt stylen: 5 gidsen voor elk type pony

steil franje kapsel voor lang haar

carrie-nelson / Shutterstock.com

#3: Stompe Fringe

Wanneer je een franje uitdunt voor dik golvend haar, krijg je kroes op een vochtige dag, zelfs als je je pony zorgvuldig hebt rechtgetrokken voordat je naar buiten gaat. Stompe snijbonken zijn zwaarder, dus ze zien er beter uit in elk weer. Alexa Chung heeft dik golvend haar, en dit is de reden waarom ze altijd haar pony’s bot geknipt draagt.

stomp franje kapsel

Featureflash / Shutterstock.com

#4: Bijgesneden schuine franje

Bella Heathcote is een grote fan van franje kapsels. Ze draagt zowel horizontale als diagonale pony’s, varieert hun lengtes en negeert vaak aanbevelingen over de franjekeuze op basis van gezichtsvormen. Lange zijrand zou de meest optimale oplossing zijn voor Bella’s vierkante gezicht.

lang kapsel met een franje aan de zijkant

Helga Esteb / Shutterstock.com

#5: Full Fringe Kapsel – Cute Pony

Een dikke franje onder de wenkbrauw ziet er geweldig uit op brunettes met steil of licht golvend haar. U kunt gezichtsframestrepen toevoegen voor een afslankend effect. Cristin Milioti combineert haar schattige full fringe met een paardenstaartkapsel. Er waren veel verschillende paardenstaarten in de lente en pre-herfst modeshows voor dit jaar. Draag je pony dus met plezier en weet dat het trendy is!

paardenstaart met franje kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#6: Trendy mid length kapsel met een franje

De geknepen strengen van Suki Waterhouse roepen gedachten op aan een heldere zonnige dag aan de kust. Strandgolven zien er geweldig uit met knallen en zonder. Lichte rechte knallen zien er goed uit met zeer subtiele, nauwelijks aanwezige golven. Deze zijn gestyled met een zeezout haarspray.

medium fringe kapsel

Featureflash / Shutterstock.com

#7: Langwerpige horizontale franje

Als je liever een pony draagt die over je voorhoofd ligt, kies dan zorgvuldig de lengte ervan. Horizontale franje heeft de neiging om te krimpen en ziet er uiteindelijk korter uit dan je had verwacht. Een langwerpige franje, die je ogen bedekt, zal je look een mysterieuze flair geven. Bella Thorne is gewoon prachtig!

gelaagd kapsel met franje

DFree / Shutterstock.com

#8: Stompe horizontale franje schuin gestileerd

Stompe horizontale knallen worden vaak gecombineerd met face-framing lagen. Als u voor deze variant kiest, kunt u uw pony recht stylen, zodat deze uw voorhoofd volledig bedekt of naar één kant veegt waar deze met de lagen zal blenden. Hannah Simone rockt haar schattige pony met een hoge knot en heldere lippen.

knot franje kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#9: Rechte wenkbrauw-skimming Fringe

Het populaire Engelse model Edie Campbell ziet er erg teder en fragiel uit met haar franjekapsel en warme donkerblonde haarkleur. Eddie heeft een lange gezichtsvorm. Daarom draagt ze vaak het over-het-voorhoofd type franje. Het is beter om het niet te zwaar te maken. Eddie’s franje kenmerkt lichtheid en beweging. Het vestigt de aandacht op haar prachtige blauwe ogen en maakt haar gezicht perfect ovaal.

franje kapsel voor een lang gezicht

Featureflash / Shutterstock.com

#10: Diepe rechte knallen met puntgesneden tips

De schouderlange krullen en rechte knallen van Zooey Deschanel zijn een goed idee voor een romantische look. Draag een pastel or jurk met bloemenprint met deze charmante downdo, en je zult veranderen in de schattigste babypop!

lang krullend kapsel met franje

Featureflash / Shutterstock.com

#11: Zijkant Voorhoofd-Veiling Fringe

Felicity Jones draagt een schuine zijrand die diagonaal over haar voorhoofd loopt en haar ronde gezicht afslankt. Dergelijke knallen voegen je charme en tederheid toe, verbeteren je vrouwelijkheid en verzachten je gelaatstrekken. Gebruik een kwaliteitsglanserum om de fantastische schittering te bereiken die je op deze foto ziet.

kort franje kapsel

CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

#12: Lange Peek-A-Boo Fringe

Een kiekeboe-franje komt altijd mysterieus en sexy over. Je kunt het gebruiken als een compliment voor elk kapsel. Hailee Steinfeld combineert het met vrij stromende Boho-golven. Als je lange lokken gelaagd zijn en ze hebben de neiging tot een krul, breng dan gewoon wat mousse aan op je natte haar en knijp het met het product.

lange franje kapsel

DFree / Shutterstock.com

#13: Zijrand van een diepe zijdelingse afscheiding

Een bob met schuine frontstukken is een stijlvolle stijl die nooit uit de mode raakt. Als je je bob side-parted draagt, zoals Taylor Swift, kun je hem combineren met lange side bangs. Met haar van sleutelbeenlengte zal dit type franje een rond, vierkant, ovaal en hartvormig gezicht flatteren – een vrij universele optie.

medium A-lijn fringe kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#14: Gescheiden Fringe voor een Updo

Een updo met een grote bouffant kan ervoor zorgen dat je er ouder uitziet als je geen speelse pony toevoegt. Christina Hendricks gaat voor de parted angled bangs die er in haar schattige koperrode tint erg opzichtig uitzien. Het is ook leuk om een paar langere gezichtsverlijstende sloten aan de zijkanten te laten, vooral als je een rond of een vierkant gezicht hebt.

updo fringe kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#15: Pixie met een Edgy Fringe

Halle Berry rockt vaak sassy korte kapsels met een franje. Als je dik haar hebt, kun je haar edgy franje met scherpe veren proberen. In korte kapsels past zo’n franje bij de lokken van het bovenste gedeelte en creëert het een koele textuur.

pixie korte franje kapsel

DFree / Shutterstock.com

#16: Zijkant Voorhoofd-Framing Fringe

Een franje, weg van je gezicht en naar één kant gestyled, ziet er goed uit in avondkapsels zoals Jessica Chastain’s golvende side downdo. Jessica kiest vaak voor stijlvolle franje kapsels aan de zijkant als het beste montuur voor haar schattige gezicht met klassieke gelaatstrekken.

side downdo met een franje

Helga Esteb / Shutterstock.com

#17: Lang kapsel met franje van Naomi

Naomi Campbell draagt heel vaak gebogen knallen omdat ze haar gezicht echt flatteren. Zulke knallen zijn een mooie manier om een accent te leggen op hoge jukbeenderen en mooie ogen. Als je halflang haar draagt, combineer dan zo’n pony met een bob of een gelaagd kapsel.

franje kapsel voor zwarte vrouwen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#18: Korte Fringe Kapsel – Sassy Pixie

Je kunt kiezen voor korte of langwerpige side bangs om te dragen met een kort kapsel. Jennifer Lawrence gaat voor de licht gehoekte franje die past bij de scheermesjes van haar sassy pixie. De uiteinden van Jennifer’s lokken zijn gemarkeerd om het dimensionale effect van haar charmante korte kapsel te versterken.

korte franje kapsel voor pixie kapsel

DFree / Shutterstock.com

#19: Extra korte franje voor een kort kapsel

Rose McGowan draagt de kleur van het jaar – Marsala op haar lippen en trendy kort gelled kapsel voor een dramatische look. Zeer kort haar suggereert een nette bijgesneden franje. Nou, sommige van de meest sexy vrouwenlooks zijn inderdaad die met kort haar.

extra kort franje kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#20: Korte franje voor krullend haar

Als je korte haar van nature krullend is, is het beter om te kiezen voor een extra korte of langwerpige pony. Medium-length franje voor dit haartype is moeilijker te stylen. Het krimpt, krult en wordt af en toe gezwollen als je het strak en recht wilt. Een korte franje van Martha Plimpton is veel gemakkelijker op te lossen met stylingproducten en het zal je de genoemde problemen niet veroorzaken.

kort kapsel met franje voor krullend haar

s_bukley / Shutterstock.com

#21: Point Cut Fringe

Ginnifer Goodwin heeft een nette extra korte pixie met een middellange franje, verlicht ten koste van puntgesneden uiteinden. Ginnifer heeft het bovenste gedeelte van haar snit gestileerd om het uiterlijk van een eenvoudige jongensachtige snit te vermijden die soms te pretentieloos lijkt op een vrouw.

kort pixie kapsel met een rand

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#22: Side Wispy Fringe

Elsa Pataky slaagt erin haar korte kapsel zo te stylen dat het er niet minder vrouwelijk uitziet dan lange zachte golven. En haar delicate zijrand speelt hier de belangrijkste rol. Als je ook de vrouwelijke aantrekkingskracht van je korte kapsel wilt verbeteren, style dan je knallen in een ronde lijn of een soepele golf.

pixie kapsel met een franje aan de zijkant

DFree / Shutterstock.com

#23: Lange Swoopy Fringe

Het hartvormige gezicht van Reese Witherspoon met een breed voorhoofd en een puntige kin profiteert van lange zijdelingse knallen. De swoopy franje zoals op de foto is een mooi compliment voor een elegante updo. De actrice draagt een lage knoop met een kleine bouffant.

updo met een zijrand

JaguarPS / Shutterstock.com

#24: Faux Fringe

Als je geen permanente franje wilt, kun je een faux-pony stylen. Het gaat er mooi uitzien in retro kapsels met een moderne twist. Je kunt een slanke golf stylen, die je voorhoofd en jukbeen diagonaal bedekt of een glad lusachtig slot vormen zoals dat van Rooney Mara.

faux fringe kapsel

s_bukley / Shutterstock.com

#25: Bijgesneden stompe knallen

De bijgesneden knallen van Lily Allen zijn in een perfecte horizontale lijn gesneden. Zo’n franje kan meisjes met een hoog voorhoofd flatteren. Gewoonlijk wordt dit soort knallen gecombineerd met een korte bob, maar zoals we zien, zijn er geen grenzen aan creativiteit.

lob met een bijgesneden stompe pony

HelgaEsteb / Shutterstock.com

Welnu, een pony kan de sterkere punten van je gezicht benadrukken en je gezichtsvorm corrigeren. Bovendien kan het werken als de belangrijkste attractant van je kapsel of het accent ervan. Als je niet zeker weet of je je nieuwe look met een franje leuk gaat vinden, begin dan met lange zijkloppers. Wanneer je je ermee verveelt, kun je ze opspelden of vlechten.