25 Prachtige Krullende Mohawk Kapsels voor Meisjes en Vrouwen

Mohawks zijn coole kapsels van echt stoere jongens, hoewel dat vrouwen niet bang maakt. Er zijn inderdaad maar heel weinig dingen uit de mannelijke garderobe of mannelijke kapsels die vrouwen niet voor zichzelf hebben overgenomen. We weten hoe we onze speciale veranderingen moeten introduceren, waardoor we een vrouwelijk tintje geven aan oorspronkelijk felle mannelijke kapsels. Krullen en Mohawks zijn een geweldige stijlvolle combinatie. Je kunt je zijkanten dichtsnijden, strak maken of vlechten. Zelfs als iemand je vertelt dat het geen echte Mohawk is, who cares? Het ziet er geweldig uit en dat is alles wat telt. Oordeel zelf.

Krullende Mohawk Kapsels

#1: Scherpe lijnen, Schone Fade

Er zijn hier veel details die je misschien wilt nabootsen in je eigen mohawk, vooral als je een meer traditionele uitvoering met een moderne twist wilt. De fade is on point, en die enkele geschoren lijn is niet alleen glad, maar het maakt het onderhoud ook een beetje gemakkelijker – je weet altijd waar je moet opruimen en trimmen. Hoewel je misschien aan stekelhaar denkt als je deze stijl overweegt, geeft een mohawk met krullen hier een welkome vrouwelijke touch aan de androgyne stijl.

#2: Een Felle Mohawk Updo

Laat het niet verdraaien, het vergt wat serieus vertrouwen om een krullende mohawk af te trekken. Het vergt vertrouwen om zelfs de salon te halen en weerstand te bieden aan bouten wanneer de stylist die tondeuse oppakt. Maar weet je, er zijn altijd manieren om een krullende mohawk te vervalsen. Je leest het goed: je kunt de stijl nabootsen zonder de toezegging te doen. Het enige dat nodig is, is een mohawk-updo, die zelf wat haarlak, zetgel en meer dan een paar bobby-pinnen kan vereisen.

#3: Purple Passion

Het is een triest feit dat veel mensen nog steeds denken dat de mohawk strikt een mannelijk kapsel is, maar dat is niet het geval. Trouwens, het mannelijke vermengd met het vrouwelijke is opvallend, en op het juiste meisje ziet een mohawk er prachtig uit. Toch wil je misschien een paar details toevoegen om duidelijk te maken dat mohawks ook voor vrouwen zijn – zoals een schok van paars om je krullen op te vrolijken.

#4: Blonde Ambitie

Als je voorbij de nervositeit kunt komen en de sprong kunt wagen, blijf je achter met een kapsel dat je botstructuur verscherpt, de aandacht vestigt op je lippen, ogen en jukbeenderen en je laat opvallen als de felle rockster die je bent. Je hoeft echter niets schandaligs met je haar te doen. Je hoeft het niet eens een oogverblindende kleur te verven. De zonnige blonde ‘havik met enkele goed geplaatste highlights en dikke krullen is prachtig. Ook heeft dit meisje een mooie haarlijn.

#5: Een nieuwe kijk op de gevederde look

Nee, dit is zeker niet de gevederde stijl van de jaren ’80, maar kijk naar haar haar – het doet ons denken aan een kraaivleugel, tot aan de ebbenhouten kleur. Niet alle mohawk kapsels voor vrouwen hoeven super krullend te zijn. Trek je strengen recht en geef ze hier en daar wat definitie met salto’s aan de uiteinden als je je ‘havik wat persoonlijkheid wilt geven.

#6: Stop een beetje liefde in je haar

Je kunt zeker artistiek worden met je mohawk. Dit is ongelooflijk goed gedaan, tot aan de schaduw in het midden, maar laat dat je iets vertellen: laat nooit iemand die niet bekwaam is in de buurt van je hoofd komen met een paar tondeuses. Als iemand zoiets verprutst, moet je eigenlijk gewoon de zijkanten van je haar kaal scheren.

#7: Een Debonair ‘Do

Iets aan deze stijl doet denken aan de jaren ’50, vooral in de knallen. Dat is misschien niet de bedoeling, maar deze look werkt. De kleur is eenvoudig, de structuur is traditioneel en de krullen zien er natuurlijk uit – het is als een alledaagse havik.

#8: De elegante Mohawk

Een krullende mohawk kan veel dingen zijn. Deze is toevallig elegant – en ja, je kunt dit waarschijnlijk nabootsen met je eigen havik. Als je een look nodig hebt voor een mooie functie, bewijst dit dat je er prachtig uit kunt zien met wat zorgvuldige styling en een beetje haarspray.

#9: Ga voor de Grunge Look

Zelfs als je krullen wat kort zijn, zul je merken dat er een onverwachte lengte in schuilt als je ze een beetje rechttrekt. Spike en tousle met wat mousse of haarlak, en je zult eindigen met een grungy, gruizige, prachtige ‘do, net als deze.

#10: Een Faux ‘Hawk Throwback

Hoewel de faux ‘hawk’ een beetje overdreven werd toen het voor het eerst uitkwam, is het toe aan een comeback. Deze keer, in plaats van een modieuze snit voor slimme kerels, zou het volledig voor vrouwen moeten zijn. Hoe schattig is deze snit? Door met een faux ‘hawk’ de stijl uit te proberen. Je zult misschien nooit de sprong wagen, maar met krullen, spikes en getoupeerde ranken zie je er zo mooi uit.

#11: Swoop, daar is het

Een krullende mohawk en een faux ‘hawk zijn echt flatterende kapsels voor zwarte vrouwen. Dit is een soort mix tussen the twee, en het is een structureel meesterwerk. Ze heeft haar krullen perfect gestyled, waardoor ze meer lijken op golven die over haar voorhoofd zwiepen en veren, waar haar knallen de aandacht op haar ogen vestigen.

#12: Lang haar, Weelderige Mohawk

Of je nu onzeker bent over het krijgen van de cut of wat stijlinspiratie nodig hebt om je mohawk geweldig te maken, je zult een nieuwe waardering hebben voor de edgy, punkrock-look nadat je dit hebt gezien. Langer haar zorgt voor een volumineuze mohawk, vooral als je het stylet met krullen. Deze stijl heeft een aantal duidelijke oomph!

#13: Faux maar Fel

Iedereen kan een krullende mohawk dragen en deze er goed uit laten zien. Het is een uitstekende stijl voor zwarte vrouwen, maar ook voor vrouwen in het algemeen. Hier is nog een knaller van een faux ‘havik. Je kunt deze look ook krijgen wanneer je mohawk uitgroeit, wat betekent dat als je deze look leuk vindt, je langer kunt gaan tussen touch-ups. De tweekleurige kwaliteit is ook de moeite waard om na te bootsen – de roze gouden kleur aan de voorkant is zo opvallend!

#14: Kort haar, don’t care

Deze creëert die opvallende mix van vrouwelijk en mannelijk, wat resulteert in de high fashion androgynie die elke vrouw het gevoel kan geven dat ze een superheld is. Zou je ooit de cut halen? Ga niet denken dat er geen krullende mohawk kapsels zijn voor vrij kort haar, want dat is gewoon niet zo. Deze specifieke ‘havik is doelbewust gehakt om er ongelijk uit te zien, dus dit is ook een andere optie als je die grunge-vibe wilt.

#15: De Chique ‘Hawk’

Bewijs nodig dat zelfs een mohawk er chic, teder en vrouwelijk uit kan zien? Daar ga je. Dit is niet alleen een stijlvolle, vrouwelijke korte ‘havik’, maar het is ook een beetje perfect. De zijkanten zijn netjes geknipt, de krullen zijn mooi gestructureerd, en die kleur werkt voor dit prachtige meisje! Zeker een look om te stelen.

#16: Een casual updo

Deze mohawk updo is geen nep. Het is echter vrij lang, waardoor het veel gemakkelijker is om je haar vast te pinnen, te vlechten, te draaien of anderszins in een updo te stylen. Deze is casual, iets wat je dagelijks zou kunnen dragen, maar je kunt ook een meer formele updo creëren.

#17: Geel maar niet zacht

Dus dit is iets anders, hè? Je zou kunnen besluiten om je krullende mohawk een levendige kleur te geven. Ga ervoor! Je zou kunnen besluiten om het het schreeuwende kanariegeel te verven. Als je er blij van wordt … ga ervoor! Misschien wilt u echter ook een iets minder … verblindende schaduw.

#18: Echt of Faux?

Dit is noch een mohawk, noch een faux ‘havik, maar het is moeilijk te zeggen, toch? Het is eigenlijk een prachtige mohawk-updo die waarschijnlijk nauwgezet tot perfect was. De zijkanten zijn naar achteren gelikt en vastgepind in de staart van de ‘havik.’ Alles bij elkaar is dit een fantastische nep-out als je je teen in het water wilt dopen voordat je een duik neemt.

#19: The More Mohawk, de Merrier

Dit is belachelijk verbluffend, ten eerste. Ten tweede is het meer een all-over Mohawk met veel meer haar dan de traditionele strip. Het is echter prachtig, tot aan de ijzige ombre en die perfecte krullen.

#20: Mohawk Updo in blauw

Als je ooit hebt gewild dat je haar eruit zou zien als een suikerspindroom, is hier de krullende mohawk voor jou. Je hoeft niet eens de toezegging te doen, omdat dit eigenlijk een mohawk-updo is. De sleutel om het goed af te doen? Die zijkanten moet je strak trekken.

#21: Mohawk met zachte donzige krullen

Deze Mohawk heeft een vrij brede streep van lange krullende lokken, naar boven gestyled met backcombing en trapsgewijs naar beneden naar het voorhoofd. De zijkanten zijn nauw gesneden, niet geschoren, in de beste tradities van vrouwelijke Mohawks – een stijlvolle en echt vrouwelijke interpretatie van de immer populaire Mohawk.

krullende mohawk voor dames

Bron

#22: Weelderige Rommelige Mohawk

En deze Mohawk is leuk en sexy met een stel verende krullen opgestapeld op de bovenkant van het hoofd en zeer kort gesneden zijkanten. De rijke mix van zwarte en bruine spiralen die op een flirterige manier naar alle kanten uitsteken, maakt de pit van deze buitengewone stijl voor coole meisjes die graag met vrienden rondhangen.

vrouwelijke mohawk met weelderige krullen

Bron

#23: Prachtige krullende mohawk met een zijdezachte afwerking

Het bijsnijden van deze weelderige krullen zou een misdaad zijn. Maar hoe zit het met het toevoegen van een stijlvolle quick aan je prachtige look? Gemakkelijk! Kies voor een Mohawk met verkorte slapen. Op deze manier vestig je de aandacht op de contrasterende texturen, open je de zijkanten van je gezicht en behoud je je ravissante lokken.

mohawk met verende krullen

Bron

#24: Korte Mohawk met duidelijk afscheid

Hier hebben we meer van een eenvoudige jongensachtige snit, maar alle andere kenmerken van Mohawks worden gerespecteerd: de wortels zijn teruggekamd en verstijfd met een bolwerk stylingproduct om de kuif vorm te geven die wordt gedefinieerd door kleur door zijn edGes. En bovendien hebben we een aparte scheiding die de langere en kortere secties scheidt.

krullende mohawk met nauw gesneden zijkanten

Bron

#25: Prachtige Mohawk-geïnspireerde Updo

Nou, het is geen echte Mohawk, maar hoe ongelooflijk mooi het is! Niet iedereen is klaar om zich te committeren aan authentieke Mohawks met regelmatig trimmen van de slapen, terwijl dit prachtige kapsel met strakke zijkanten een geweldige manier is om een legendarische stijl te proberen zonder extreme maatregelen.

Mohawk updo

Bron

Meer interessante galerijen met vrouwelijke mohawks zijn hier te vinden. We weten dat je iets speciaals voor jezelf kiest.