25 prachtige looks met korte lagen op lang haar

Lang haar met korte laagjes ziet er chique uit en zorgt voor een uitstekende gezichtsbedekking. Dus, als je het geluk hebt om een prachtige lange manen te hebben, ben je hier aan het juiste adres! Kies uit de 25 prachtige lange kapsels met korte laagjes om je haar een echt luxe en flatterende look te geven.

#1: Steil haar met gevederde lagen

Lang haar heeft niet per se een volle laag nodig om er volumineus en gestructureerd uit te zien. Lang steil haar gelaagd aan de voorkant samen met prachtige blonde balayage zal niet onopgemerkt rusten!

#2: Levendig koperen gelaagd haar

Omarm je koperrode haar met trendy laagjes op lang haar die beginnen bij je kaaklijn. Kortere lagen voegen meer textuur toe aan je lange haar en verwijderen gewicht, waardoor een zachte, lichtgewicht look ontstaat die het bewonderen waard is.

#3: Lang blond haar met lichaamsgolven

Gelaagde kapsels voor lang haar werken geweldig voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Overweeg om haar te stylen met korte lagen met behulp van een ronde borstel en afwisselend de richtingen naar en weg van het gezicht. Dit zal helpen bij het definiëren van elke laag en het creëren van een natuurlijke doorleefde look.

#4: Edgy Lange Shag met Korte Lagen

Lange ruige snitten behoren tot de meest trendy gelaagde kapsels. Als je dit sassy kapsel op je lange lokken wilt implementeren, vraag dan je haarstylist om korte rommelige lagen. Door die te combineren met trendy gordijnbangs kun je extra stijlpunten verdienen.

#5: Lang scheermes kapsel voor brunettes

Dit lange gelaagde kapsel met pony’s is perfect voor dik haar, omdat het helpt om bulk van de uiteinden te verwijderen, waardoor natuurlijke beweging vrijkomt. Scheermesvormige, korte face-framing lagen helpen de schoonheid van je gelaatstrekken te benadrukken.

#6: Blok gekleurde gezichtsframelagen

Wees niet bang om creatief te zijn met je kapsel, want dit is je kans om op te vallen en ieders aandacht te trekken. Experimenteer met verschillende lengtes om je kapsel de meest flatterende en verbeterende look te geven. Het contrast van lang blond haar en korte roze stukjes is prachtig en mystificerend.

#7: Cute Razor Shag voor Krullend Haar

Gelaagd golvend haar ziet er charmant uit met pony’s die naadloos overgaan in kortere lagen. Korte lagen versterken de zachte krullen binnen golvende haartypes, waardoor het haar meer volume en textuur krijgt. Ziet er heel natuurlijk en echt opvallend uit!

#8: Omgedraaide lagen en subtiele highlights

Dit lange kapsel is fantastisch! Opgevouwen getextureerde lagen met babylights helpen om een prachtig kapsel te creëren met retro flair die geschikt is voor een speciale gelegenheid. Vergeet niet dat het gebruik van een hittebeschermend middel wanneer je je haar föhnt, niet alleen de gezondheid van je lokken behoudt, maar ook het kapsel helpt duren.

#9: Saffierblauwe korte lagen op lang haar

Als je een meisje bent met een sassy vibe, zal opvallend gelaagd haar zeker bij je persoonlijkheid passen. Piekerige knallen, face-framing lagen en levendige saffierblauwe haarkleur werken perfect samen en creëren een fantastische en trendy look die een echte fashionista waard is!

#10: Zacht lang gelaagd kapsel

Het inruilen van bangs voor lang haar voor korte lagen zal je salonbezoeken aanzienlijk verminderen. Vul je lichtbruine manen aan met blonde balayage en gordijnrand om deze elegante en delicate stijl te krijgen.

#11: Donker gelaagde snede met korte lagen

Met deze blowout-lagen zal je dagelijkse styling echt leuk zijn in plaats van een saaie routine. Laat je gelaagde lokken je gezicht omlijsten als een waterval om je uiterlijk te verzachten en de gezichtsvorm in balans te brengen.

#12: Blonde gelaagde lokken met schaduwwortels

Dit mooie asblonde kapsel ziet er erg sassy uit! Korte piekerige lagen aan de zijkanten maken dit kapsel vol beweging en volume, wat geweldig is voor fijne haartextuur.

#13: Face-Framing Lagen op lang bruin haar

Het toevoegen van lagen is een van de manieren om meer volume en dikte aan steil dun haar te brengen zonder het met een toverstok te krullen. Dit donkere haar ziet er heel dimensionaal uit dankzij bruine highlights en kortere piece-y lagen.

#14: Trendy Hime Kapsel

Met de Hime haircut trend met stompe pony’s en stompe korte lagen kun je de boblengte en het lange haar tegelijkertijd rocken. Het toevoegen van contrasterende kleuraccenten is een echte stap verder. Verf wat voorste lokken en de helft van je pony’s om een uniek kapsel te creëren.

#15: Medium U-Cut met korte lagen

Als je het geluk hebt om lang, dik haar te hebben, zul je het idee leuk vinden om deze betoverende lange gordijnknals en gezichtsverlijstende lagen aan te nemen. Krul de randen van je lokken uit om de dimensie van je rijke roodbruine haar te benadrukken.

#16: Tverontwaardigde lagen op medium tot lang haar

Deze mix van bruine en dikke platina highlights ziet er echt geweldig uit. Face-framing lagen maken een indruk van medium tot lang haar, waardoor deze snit uniek is.

#17: Zwarte tot Blonde Lagen

Dik haar kan een echte vloek zijn, maar je kunt er gemakkelijk je zegen van maken als je het juiste kapsel kiest. De verschillende lengtes zien er onderhoudsintensief uit, maar ze verwijderen moeiteloos haar van je gezicht, waardoor je de moeite bespaart. Laat deze foto aan je haarstylist zien om dezelfde chique laagjes met asblonde highlights te krijgen.

#18: Gevederde lagen voor lange blonde lokken

Kun je een beter idee bedenken om textuur aan je haar toe te voegen dan lagen en highlights? Begin halverwege en experimenteer met verschillende lengtes om een echt inspirerende en dimensionale look te creëren.

#19: Bangs en lagen voor golvend haar

Gelaagde kapsels zien er absoluut spectaculair uit op golvend en krullend haar, vooral als je je haar lang houdt. Kies voor schokkerige en speelse lagen die je meer volume en veerkracht kunnen brengen en de snede kunnen aanvullen met dikke gordijnslagen.

#20: Schokkerige lagen en gordijnbangs

Lang haar rocken met pony’s is altijd een goede beslissing, vooral als het gaat om gelaagde stijlen. Een tip: gebruik een textuurproduct om je lagen goed gedefinieerd te houden om het algehele kapsel er edgier uit te laten zien.

#21: Elegante Zilveren Shag

Gelaagdheid is een van de beste manieren om je lange dikke haar uit te dunnen en het meer gestructureerd te maken. Als een prachtig jeugdig kapsel voor je natuurlijke zout- en peperhaar.

#22: Korte tot lange lagen voor fijn haar

Een gelaagd kapsel is een van de beste opties voor dames met dunne haartypes die liever lang haar dragen. Gezichtslijsten helpen je om je fijne lokken op te vrolijken, terwijl blonde highlights hun dimensie zullen vergroten.

#23: Bruin gevederd kapsel met babylights

Dames met taillelang haar trekken altijd veel aandacht, omdat iedereen weet hoeveel tijd en moeite het kost om het haar uit te laten groeien. Verbeter de schoonheid met meerdere piekerige lagen en babylights om interesse en speelsheid toe te voegen aan uw lange lokken.

#24: Lang gemberhaar met korte laagjes

Deze koperen herfsttint past perfect bij gelaagd haar. Als je een ronde gezichtsvorm hebt, voeg dan kinlange lagen toe die de mollige wangen verbergen en in balans brengen. U kunt het accent verder naar uw ogen verplaatsen door trendy face-framing highlights toe te voegen.

#25: Front Layered Haircut voor lang haar

Niemand wil de lengte opofferen die moeilijk te winnen was, maar het betekent niet dat je je lange haar niet een beetje kunt opleuken. Afstuderen met het benadrukken van je prachtige gelaatstrekken en je helpen er elke dag fris en uniek uit te zien.

Korte lagen brengen een sassy textuur aan je lange haar terwijl ze het overmatige gewicht en de voluminiteit van de lokken verwijderen. Style ze met knallen, strandgolven en hoogtepunten om een moderne, doorleefde look te creëren die tonnen aandacht naar je persoonlijkheid zal trekken!