25 Speciale Gelegenheid Kapsels

Van prom tot bruiloften, er zijn veel levensgebeurtenissen die een fancy kapsel vereisen. Wanneer je verplicht bent om verder te gaan dan de gebruikelijke paardenstaart of rommelige knot, zullen deze speciale gelegenheidskapsels je er in een mum van tijd prachtig uit laten zien.

Speciale Gelegenheid Kapsels

De kapsels van vandaag voor speciale gelegenheden zijn niet langer beperkt tot gepolijste, haar-op-haar ‘do’s. Sinds rommelig haar voor het eerst op de rode loper verscheen, zijn formele kapsels veel relaxter geworden. Check onze lijst voor inspiratie!

#1: Gevlochten Kroon Bruidshaar

Speciale gelegenheid kapsels kunnen leuk en vrouwelijk zijn zonder een hoop werk te zijn. Het opnemen van een dikke kroonvlecht in het haar is ideaal voor lokken die zich midden in dat ongemakkelijke “uitgroeifase” -stadium bevinden of voor lagen die niet samenwerken voor formele gelegenheden.

#2: Volledige krullen voor kort haar

Met een aantal prachtige highlights en side swept styling, volle krullen dik maken dun, kort haar. Gebruik grote hete rollers voor een snelle en eenvoudige krulset. De truc van deze gekrulde stijl is om naar buiten en naar boven te rollen in plaats van recht op en neer.

#3: Speciale gelegenheden Strandgolven

Een gevlochten kroon met een watervalvlecht is een perfect formeel kapsel voor haar dat schouderlengte of korter is. Draag het krullend om zowel volume als een duidelijk gevoel van formaliteit toe te voegen.

#4: Kort A-lijn formeel haar

Een lange bob cut produceert schuin haar dat klaar is om te feesten. Voeg daar wat tousled, subtiele golven en een verscheidenheid aan bruine en karameltinten aan toe, en je hebt kort haar waar alle andere gasten jaloers op zullen zijn. Vlechten en krullen zijn allemaal goed en wel, maar soms voelt het beter om gewoon eenvoudig en natuurlijk te gaan.

#5: Dikke vlecht met dun haar

Als je haar de neiging heeft om dun of levenloos te zijn, kun je het verdikken door de bovenste laag in een rommelige vlecht te verzamelen. Vlecht het aan de zijkant om zowel diepte als volume toe te voegen en style wat rommelige golven voor het haar dat is achtergelaten.

#6: Volumineuze Speciale Gelegenheid Updo

Speciale gelegenheidskapsels hoeven niet perfect gecoifeerd te zijn – in feite kunnen ze vaak rommelig, moeiteloos of beide overkomen. In plaats van een fortuin uit te geven in de salon voor dat volgende evenement, speel je met je lange haar totdat je een combinatie van knotjes, vlechten en ranken vindt die je het beste bij je past.

#7: Meerdere vlechten in één

Vlecht over de bovenkant van je hoofd met een diepe zijwaartse veeg. De vlechten kunnen dik of dun zijn, variërend in stijl of uniform blijven. Welke vlechten je ook kiest om op te nemen in je lijst met kapsels voor speciale evenementen, ze zorgen ervoor dat je er uniek en uniek uitziet.

#8: Een gelegenheid voor directionele golven

Tuimelend als de belangrijkste van de zeemeermin, stroomt dit lange, losse haar langs de schouders met de meest perfecte golf. De look kan worden bereikt met grote haarrollers en een sterk vasthoudend product.

#9: Flip voor speciale gelegenheden Haar

Deze half opgaande paardenstaart is opgevuld met een gedeelte dat is omgedraaid om je strengen op te fleuren voor een speciaal evenement. Je hebt schouderlengte of langer haar nodig om deze look af te trekken.

#10: Natuurlijke krul voor een chique nacht

Heb je een puinhoop van kurkentrekkerkrullen? Verpest ze niet met agressieve chemische stijltangen of stijltangen – ga in plaats daarvan natuurlijk en voeg wat kleur en een lichthoudproduct toe. Speciale gelegenheidskapsels hoeven zich niet aan een bepaald type te houden – mooi haar is voor iedereen beschikbaar.

#11: Vlecht gecombineerd met krullen

Het vlechten van een stuk haar boven de oorlijn is een creatieve manier om het haar halverwege terug te trekken zonder te eindigen met zoiets eenvoudigs als een rechte paardenstaart die is vastgezet met een elastiek. Als je toevallig krullend haar hebt, is een vlecht die in het algehele kapsel is gemengd zowel mooi als ingewikkeld.

#12: Sweet en Sassy Updo

Lang en dik haar kan zoveel persona’s aannemen, inclusief leuke updo’s die in allerlei paden draaien en draaien. Begin met stylen met vochtig haar om te spelen totdat je de look vindt die bij je past.

#13: Moderne Formele Chignon

De chignon is een klassiek kapsel dat al generaties lang standhoudt. Begin met het draaien van de voorste delen van het haar net boven de oorlijn en het vastzetten ervan met haarspelden. Draai vervolgens delen van het haar dat naar beneden is gelaten en maak losse lussen en pin ze op hun plaats terwijl je gaat. Het is soms oké als kapsels meer rommelig dan stijf blijken te zijn. Speciale gelegenheid kapsels zijn voor alle persoonlijkheidstypen.

#14: Speciale gelegenheid Eenvoud

Haar blijft eenvoudig en dramavrij met deze schattige look die alleen een krultang en een beetje lichthoudend product omvat. Zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voordat je begint met stylen – het zal ook gemakkelijker zijn om de krul vast te houden als je “dag oud” haar hebt – aka de dag ervoor gewassen.

#15: Dramatische hoogtepunten

In het seizoen van ombre en bronde haartrends, ga een beetje vintage met dikke hoogtepunten die populair waren in de jaren 1990 en 2000. Niet alleen zal je haar er geweldig uitzien, maar je zult ook een eerbetoon brengen aan een aantal geweldige throw back haartrends.

#16: Tousled Up Kapsel

Laat je korte tot medium krullende haar vrij stromen – binnen redelijke grenzen natuurlijk. Deze eenvoudige, sympathieke stijl is populair bij vrouwen die een leuke tijd willen hebben zonder super fancy te worden. Hoe langer je haar is, hoe vrouwelijker en romantischer je kapsels voor speciale gelegenheden eruit zullen zien.

#17: Blonde Ambitie

Klopt het dat blondines meer plezier hebben? Misschien niet, maar het is zeker waar dat blondines soms meer aandacht in de kamer trekken. Platina, met licht gevulde lokken zijn gewoon aantrekkelijk in onze cultuur, en als je ze eenmaal hebt, zul je zeker zien waarom.

#18: Ultra Casual voor een speciale gelegenheid

Geen zin om je te verkleden? Dat is prima en acceptabel bij bepaalde “formele” evenementen. Als je gewoon overwerkt of overspannen bent en niet met veel problemen wilt omgaan, houd je haar dan ook eenvoudig! Dit haar werd eenvoudigweg aan de lucht gedroogd, opzij geveegd en achtergelaten om te vallen waar het kan.

#19: Shaggy Blonde Golven

Vlechten voor krullend haar zijn leuk en zeker benijdenswaardig, maar hoe zit het met het gebruik van haarkleur in plaats van textuur om de aandacht te trekken? Op je volgende bijeenkomst zul je merken dat je plezier hebt en loskomt in menigten dankzij je nieuwe blonde ‘do.

#20: Formele Hair Frosting

Geïnspireerd door ombre-stijlen die populair waren in de afgelopen seizoenen, combineert dit kapsel het beste van twee werelden – de subtiliteit van ombre haarkleur gecombineerd met gedurfde pops van blond die echt de aandacht zullen trekken.

#21: Kapsel met Highlights en Back-Swept Layers

Lagen kunnen soms geen beweging hebben en levenloos lijken. Honingbruine accenten, volheid aan de wortels en flicks aan de uiteinden van de lagen houden deze look modern en opwindend.

Medium krullende kapsels met highlights en naar achteren geveegde lagen

Bron

#22: Messy Curly Bob met een Vlecht

De krullende onverzorgde bob van gemiddelde lengte is een levendig voorbeeld van de trendy bedhoofdstijl die je binnen enkele minuten kunt maken. Als je haar van nature krullend is, hoef je je niet eens zorgen te maken over de imperfectie van de golven. Vlecht een asymmetrische vlecht, wikkel je hoofd aan één kant als versiering en een duidelijk teken dat je je haar vanochtend nog steeds hebt gestyled.

rommelig krullend bob kapsel

Bron

#23: Losse Krullen en Waterval Twist

Niets schreeuwt een Pinterest-waardige look als een waterval twist. Het lijkt ingewikkeld, maar als je de stijl eenmaal onder de knie hebt, is het een gemakkelijke manier om een standaard krullende look te upgraden voor een speciale gelegenheid.

Losse krullen en waterval twist

Bron

#24: Lage side-bun met dubbele vlecht

Deze prim curly updo kan net zo gemakkelijk worden gedragen naar een schoolbal als een picknick in de buitenlucht. De sleutel is de perfecte balans tussen de lak en casualness, bereikt met ongedaan gemaakte krullen, enigszins rommelige vlechten en glanzende strengen.

Lage side-bun met dubbele vlecht

Bron

#25: Krullende updo voor medium haar

Het vastpinnen van krullend haar aan de nek geeft de illusie van een volle knot, zelfs als er niet genoeg lengte is om het daadwerkelijk te maken. Deze stijl valt op door de lichtere uiteinden, die het een echt stralende uitstraling geven.

Lage losse krullende updo voor medium haar

Bron

Kapsels voor speciale gelegenheden zijn leuk om mee te spelen. Of je nu binnenkort een speciale gebeurtenis hebt of een beetje ver in de toekomst, doe wat oefening om te zien wat er het beste uitziet op je haar.