25 trendy Curtan Bangs-ideeën om te proberen in 2023

Curtain bangs zijn de meest gewilde trend. Ze doen een aantal uitstekende gezichtslijsten, waardoor ogen en jukbeenderen worden verbeterd en naadloos uitgroeien. Meer dan dat, een gordijnrand helpt vrouwen het middelste deel te raken en moderne shagtrends die nu niets anders dan enorm zijn.

Zult u ook wat raamknalen knippen? Nadat je 25 ideeën hebt gezien over het stylen van gordijnknalen voor alle haarlengtes en -types, wil je dat misschien wel.

Acing een Curtain Bangs Look

Laten we eerst de onderscheidende kenmerken van de franje in herinnering brengen. Gordijnknalen zijn schuin naar de zijkanten en een deel in het midden (denk aan gordijnen die aan de zijkanten zijn bevestigd). Hoewel de uiteindelijke look grotendeels afhankelijk is van het kapsel, is de juiste styling van de pony’s ook van groot belang.

Volgens TikTok-haartrends is de beste manier om gordijnrand te stylen met een ronde borstel en een föhn. Leg de borstel erop en droog je pony’s naar achteren voordat je hem op zijn plaats laat vallen. Een andere techniek kan zijn om een stijltang te gebruiken. Hiervoor moet je één kant van je gordijn knallen en een stijltang gebruiken om lagen van je gezicht weg te draaien. Als je natuurlijke krullen of golven hebt, style dan je lokken zoals gewoonlijk en duw je krullen naar de zijkanten om het voorhoofd te openen.

Bekijk 25 verschillende kapsels met gordijnbangs voor ideeën en inspiratie.

1. Lang steil haar met curtain bangs

Op zoek naar trendy manieren om je lange haar op te fleuren? Curtain bangs helpen je een aantrekkelijk kapsel te creëren! Vraag je stylist om de juiste gezichtslijst om de aandacht te vestigen op de winnende aspecten van je gezichtsvorm, zoals een mooie kinlijn of jukbeenderen.

2. Bob met Curtain Bangs

Shaggy bob met curtain bangs schreeuwt 2023 en is een uitstekende keuze voor zowel dik als fijn haar. Houd je haarkleur natuurlijk of kies uit de kleurideeën voor kort haar om een hoofddraaiende look te creëren.

3. Middendeel Bangs Kapsel

Center part kapsels zijn nu een rage en gordijn knallen vullen ze perfect aan. Hoewel face-framing bangs geschikt zijn voor alle gezichtsvormen, is het ideaal voor het verbergen van een hoog voorhoofd en het creëren van volume bovenop.

4. Pin Straight Kapsel met Curtain Bangs

De iconische styling van curtain bangs is om het naar de zijkanten te trekken en een zachte krul te creëren die van je gezicht wordt weggeleid. Gordijnrand is echter veelzijdiger dan dat. Deze rechte, jukbeenlange knallen zijn zo chic en moeiteloos dat we niet anders kunnen dan hun schoonheid bewonderen.

5. Piekerige gordijn knallen

Fijn haar is niet de reden om nee te zeggen tegen gordijnknales. Sommige kappers gebruiken dit soort franje om dun haar dikker te laten lijken, omdat raamstijlen volume en textuur aan de voorkant geven. Je gelooft toch niet dat het mogelijk is? Kijk dan naar een van de beelden die het meesterschap van kappers bewijzen.

6. Lange gordijn knallen

Hoe verander je je kapsel zonder je lange haar kort te knippen? Knip lange gordijn knallen. Zo’n franje verandert het beeld dramatisch met bijna geen verplichting, omdat je het in een paardenstaart of een rommelig broodje kunt grijpen als je dat wilt.

7. Gordijn knallen met omgedraaide uiteinden

Een rechte middenscheiding en langere omgedraaide uiteinden maken deze franje een iconisch voorbeeld van gordijnslagstyling. Let op een verbluffende focus op de ogen die het heeft weten te creëren!

8. Curtain Bangs Lang Kapsel

Steil haar is vrij onderhoudsarm en je kunt het lang en sterk laten groeien. Het grootste nadeel van steil haar is de monotone uitstraling. Voeg voor de verandering wat strandgolven en gordijnkloppers toe met gekrulde randen die je gezicht omlijsten en de overgang naar langere lagen glad en naadloos maken.

9. Middellang haar met Curtain Bangs

Gordijn knallen vakkundig toegevoegd aan dit middellange haar creëren een sassy, moeiteloze look. De getoupeerde textuur en subtiele face-framing highlights zijn extreem flatterend.

10. De jaren 70 Bangs

De jaren 70 knallen zien er gedurfd en vrij uit. Maar kappers wereldwijd kiezen voor deze aantrekkelijke retrostijl niet alleen vanwege de teasy look. Curtain fringe uit de jaren ’70 komt overeen met de meeste vrouwen, dus je kunt het zelden verkeerd doen.

11. Uitstekende jukbeenderen verbergen

Gordijnkapsel met gevederde pony’s ziet er niet alleen vrouwelijk uit, maar helpt ook om sommige aspecten van het uiterlijk te verbeteren, zoals uitstekende jukbeenderen. Stijlvol pastelroze gecombineerd met gesmolten wortels levert extra punten op.

12. Zachte gordijn knallen

Piekerige gordijnbonken zien er licht uit en vereisen minimaal onderhoud. Het element is super flatterend en combineert goed met vloeiend lang haar. Meer dan dat, het kapsel maakt de schoonheid van je ogen een centrale focus.

13. Shag met Curtain Bangs

Worstelen met kroesachtige hair? Een goede stylist kan dat oplossen, ook 10 jaar van je gezicht nemen. Deze trendy rommelige shag met geflikte gordijnknalen is een van de beste afbeeldingen om aan je haarstylist te laten zien.

14. Curtain Bangs met een Paardenstaart

Vrouwen houden van gordijnkloppers omdat ze een aantal vervelende babyharen kunnen verbergen en kunnen worden gestyled als haarstukken met een hoge paardenstaart of een rommelige knot. Een goed kapsel om te dragen, nietwaar?

15. Korte gordijn knallen

Baby curtain bangs zijn een nieuwe trendy draai aan de jaren ’70 bangs stijl. Subtiel uitgedund in het midden, openen ze het gezicht om een prachtig kapsel te creëren voor ronde gezichtsvormen. Baby bangs werken het beste voor kort en middellang haar.

16. Fijn kort haar gordijn bangs

Curtain bring ziet er een beetje anders uit, afhankelijk van je haardikte en textuur. Gordijn knallen geknipt in dik haartype zullen vrij vol zijn, maar het zal u ook helpen om het natuurlijke volume aan de voorkant effectief te beheren. Als je de stijl op fijn haar uittrekt, zullen de pony’s piekerig en lichtgewicht zijn en het voorhoofd – meer open.

17. Gelaagd lang haar met korte bangs

Een mullet heeft dit jaar een knal gemaakt en gordijnknalen passen goed bij de esthetiek. Style babygordijn knalt terwijl je de rest van je haar laat verlangen naar een rebels contrast.

18. Krullende gordijn knallen

Met Curls kun je een fris ogend retrobeeld creëren dat er dankzij curtain bangs nog steeds ultramodern uitziet. Deel je knallen of niet bij het stylen voor de verandering.

19. Bardot Gordijn Knallen

Tegenwoordig is de mode van de jaren 60 enorm populair. Haar is ook aangetast, want curtain bangs trend is een comeback van de prominente Bardot bangs. Kijk maar eens hoe de moderne Bridget Bardot eruit ziet.

20. Lange Pixie met Window Bangs

Korte en lange blonde pixies spreken van stijl; waarom zou je de snit niet aanvullen met trendy knallen die frisse vibes geven aan de ‘do’? Hier is een van de afbeeldingen om te bewijzen dat je niet altijd lengte nodig hebt om de stijl eruit te halen.

21. Knallen die het gezicht omlijsten

Franje met een puntig midden dat het gezicht aan de zijkanten verder omlijst ziet er extreem schattig uit en zet de toon voor de mooiste gelaatstrekken. Creëer vorm en textuur met behulp van wat zoutspray en je bent klaar om te gaan.

22. Window Bangs op Short Bob

Bob-cuts zien er prachtig uit met gordijnslagen, vooral als je een onverwachte kleur aan je haar toevoegt, zoals deze cranberrytint. Gebruik een ronde borstel en een föhn voor een statement-making styling.

23. Golvend haar gordijn bangs

Hoewel krullende franje nu on-trend is, zijn gordijnknales gemakkelijker te maken met steil en golvend haar zoals dit 2C golvende haartype dat een paar gedefinieerde krullen combineert met steiler haar bovenop. De grove textuur zorgt ervoor dat de knallen op hun plaats blijven en je gezicht omlijsten met minimaal onderhoud. Het wash-and-go kapsel heeft er nog nooit zo aantrekkelijk uitgezien.

24. Lange gordijn knallen voor ronde gezicht

Gordijnknalen kunnen als magie werken en een rond gezicht verlengen. Voor een hoofddraaiende afbeelding voegt u kleur toe aan uw strengen. Je kunt creatief zijn en het multicolor-effect gebruiken en gebruik maken van de e-girl streaks-stijl zoals het hier is gedaan.

25. Golven en lagen

Er is geen strikte regel over hoe lang of hoe kort je gordijnslagen moeten zijn, ook al kan lange franje minder een verplichting zijn. Besteed aandacht aan je gelaatstrekken en gezichtsvorm om te benadrukken en te verbergen wat je wilt. Blaas je rechte lokken uit voor grote golven om de knallen en langere lagen te mengen.

Hoe gordijnbangs te knippen?

Om je eigen pony’s thuis te knippen, neem je wat haar van de kruin, deel je het in het midden en knip je elke kant in een kleine diagonale hoek. Om op de veilige kant te rusten bij het krijgen van DIY-gordijnknalen, knip je het eerst langer dan bedoeld en knip je geleidelijk wat meer haar om de gewenste lengtes te bereiken.

Gerelateerd bericht: Hoe je je eigen haar kunt knippen: 10 tips van experts en videozelfstudies

Kijk maar naar deze Instagram-foto en je zult zien hoeveel verschil een nieuw afscheid en de knallen kunnen brengen in je uiterlijk en je gezichtsvorm! Gordijnknalen vergen niet veel moeite, maar het resultaat zal je verwachtingen overtreffen.

Gordijnranden zijn een zeer aantrekkelijke, onderhoudsarme en veelzijdige stijl die een winnend idee kan zijn voor verschillende gezichtsvormen. We hopen dat we erin geslaagd zijn om u te helpen bij het bepalen van de gewenste look om naar uw stylist te brengen.

Lang blond haar met Curtain Bangs
Messy Bob met lange gordijn bangs
Kapsel met gordijn franje voor dik haar
Donkerblond kapsel met jukbeen lengte bangs
Curtain Bangs op dun haar
Long Bangs en Balayage
Bruin Krullend Haar with een Fringe
Lang blond kapsel met strandgolven en bangs
Medium bruine lob met face framing lagen
Rood haar en gordijn franje
Kapsel met Middle Parting en Long Bangs
Lang paars haar met piekerige bangs
Moderne Shag met Curtain Bangs
Paardenstaart en lange gordijn bangs
Baby Curtain Bangs Kapsel
Bob met Face Framing Bangs voor fijn haar
Korte gordijnrand gecombineerd met lange golven
Korte vensterbanden op krullend haar
Knallen zoals Bridget Bardot had
Shaggy Pixie met Curtain Bangs
Golvend haar met bangs
Roze haar met trendy bangs
Curly Lob met bangs gescheiden in het midden
Knallen en stukken gepijnigd in felle kleuren
Blowout met Curtain Bangs
Curtain Bangs Voor en Na