29 Fantastische gevlochten updo’s voor moderne prinsessen

Gevlochten updo’s zijn een leuke manier om lang haar op en uit de weg te trekken op een warme zomerdag. Ideaal voor zowel informele middagen als formele gelegenheden, gevlochten updos zijn vrouwelijk, romantisch en mooi. Het beste van alles is dat veel van hen veel gemakkelijker te bereiken zijn dan wat het eindresultaat communiceert. Als je klaar bent om er mooi uit te zien en de trucs te leren voor een aantal prachtige kapsels, bekijk dan de onderstaande links.

Eenvoudig en toch fancy uitziende gevlochten updo’s

Moderne updo’s met gevlochten elementen zijn nogal los, wat rommelig en een beetje onvolmaakt. Experimenteer met soorten vlechten, hun grootte en plaatsing.

#1: Dutch Fishtail Asymmetrische Updo

Soms komt het mooiste kapsel voort uit het vermogen om meer dan één te combineren. Deze gevlochten updo bevat een fishtail, side braid en een bun – alles in één. Ideaal voor lang, dikker haar, je hebt wat geduld en veel haarspelden nodig wanneer je deze voor het eerst uitprobeert, maar het eindresultaat is zeker de moeite waard.

losse asymmetrisch gevlochten updo

Download de tutorial van The Confessions Of A Hairstylist!

#2: Gekruiste Chignon Gevlochten Updo

Een andere combinatie van looks samengesmolten voor een mooie gevlochten updo, de gevlochten gekruiste chignon maakt gebruik van zowel een dikke als dunne zijvlecht verpakt in een zoete en subtiele lage bun. Klik op de link onder de foto om erachter te komen hoe je een chignon van dit type kunt maken.

gevlochten updo met een chignon

Download de tutorial van Parlor!

#3: Flower Crown Braid

De schoonheid in dit kapsel is te vinden in de accessoires – de bloemen voegen een volwassen, romantische look toe aan anders kinderlijk Heidi-haar. Begin met twee lage vlechten, wikkel ze rond de bovenkant van je hoofd en zet ze vast met haarspelden. Laat voldoende ruimte tussen de vlechten om wat zijden bloemen toe te voegen.

gevlochten updo met haarbloemen

Download de tutorial van Missy Sue!

#4: Prachtige gevlochten updo voor krullend haar

Weet jij hoe je je haar moet fransvlechten? Dan ben je klaar voor dit kapsel. Om deze prachtige gevlochten updo te bereiken, vlecht je gewoon een kant van je haar en wikkel je de vlecht in een knot die aan de nek van de nek is bevestigd.

gekrulde gevlochten updo

Download de tutorial van MakeupWearables!

#5: Super schattige maiden vlechten

Geïnspireerd door meisjes uit het Robin Hood-tijdperk, is deze gemoderniseerde kijk op vlechten eenvoudig en mooi. Je hebt hier lang haar voor nodig en als je knallen hebt, ziet het er nog beter uit. Zorg ervoor dat je de achterkant van je haar terugkamt voor het extra lichaam zoals te zien op de foto voordat je begint met vlechten.

gevlochten updo met knallen

Download de tutorial van The Freckled Fox!

#6: Dubbele Hollandse Gevlochten Knot

Wat gevlochten updo’s betreft, is deze stijl waarschijnlijk de eenvoudigste, als je eenmaal het vlechten van Nederlandse vlechten onder de knie hebt. Voeg ze bij de nek in een strakke of losse gevlochten knot en geniet van deze nette gevlochten look als een casual kapsel met een chique touch!

middendeel gevlochten updo met een knot

Download de tutorial van Missy Sue!

#7: Los updo met watervalvlechten

Ah, de waterval vlecht! Het veroverde onze haarlust op Pinterest en het blijft nu evolueren naar romantische, creatieve stijlen. Dit waterval vlechtkapsel is een perfect voorbeeld van een romantisch kapsel voor lang haar dat verder gaat dan de standaard twist of paardenstaart.

schattige gevlochten updo

Download de tutorial van MakeupWearables!

#8: Bubble Paardenstaart “Gevlochten” Updo

Ongelooflijk eenvoudig en ideaal voor een trainingssessie of sporten met vrienden, de bubbelpaardenstaart vereist gewoon op zijn minst schouderlang haar en veel elastieken. Verzamel wat haar in een paardenstaart in het midden van het hoofd en blijf helemaal naar beneden verzamelen – zoals een Franse vlecht maar paardenstaarten. Nadat je elke sectie hebt vastgezet, trek je eraan en trek je eraan om de “bubbels” aan te spannen en te vormen.

paardenstaart updo

Download de tutorial van Hair Romance!

#9: Ondersteboven Franse Vlecht bun

Sommige van de beste gevlochten updo’s komen voort uit de mogelijkheid om de vaardigheden die je al hebt te upgraden. Voor dit kapsel vlecht French het haar vanaf de nek naar boven. Deze omgekeerde Franse vlecht kan vervolgens worden verzameld tot een knot bovenop het hoofd. Voor extra volume laat je de knothaar ongeremd.

gevlochten updo met een hoge knot

Download de tutorial van Bobby Glam!

#10: Gevlochten Updo voor lang, dik haar

Als je lang, dik haar hebt, begrijp je hoe moeilijk het kan zijn om updos te vinden die bestand zijn tegen het gewicht. Deze creatieve stijl zal niet rebelleren en je kunt tegelijkertijd je look verzachten. Zorg ervoor dat je haarlak en bobby pins on hand voor deze.

gevlochten broodje updo

Download de tutorial van Pearls &Scissors!

#11: Kawaii Mini Top Hat Geïnspireerd Updo

Voor degenen die op zoek zijn naar iets nieuws om te proberen, bekijk deze leuke vlecht-knot combinatie. Verfraai met een stijlvolle zwart-witte strik voor een complete look. Dit is geweldig voor eilandmeisjes van wie het haar regelmatig door de wind wordt geblazen, evenals mensen die op zoek zijn naar een formele stijl die niet wordt gedupliceerd.

gevlochten updo met een strik

Download de tutorial van E Beauty Blog!

#12: “Knoop” Je gemiddelde vlecht

Een modern rommelige combinatie van vlechten en knotten, deze romantische gevlochten updo is mooi voor schouderlengte haar en langer. Deze is een geweldige stijl voor zowel casual als formele gelegenheden, en het is gemakkelijk om uit te trekken omdat het niet afhankelijk is van perfect uitgelijnde strengen.

geknoopte vlecht updo

Download de tutorial van Irrelephant!

#13: Jessica Alba-geïnspireerde Updo

Deze lage bun updo met een vlecht werd onlangs op de rode loper getoond door actrice Jessica Alba, en het is lieflijk eenvoudig om uit te trekken. Het is niets meer dan een dunne zijvlecht gecombineerd met een lage, lusvormige “rommelige” knot. Perfectie.

gevlochten updo met een chignon

Download de tutorial van Divine Caroline!

#14: Gevlochten Verpakt Broodje

Om deze mooie gevlochten updo te voltooien, vlecht je een stuk haar dat boven het oor begint en trek je het vervolgens en draai je het in een knot. Veilig met bobby pins. Lang haar zal omhoog zijn, uit de weg en mooi.

knot en vlecht updo

Download de tutorial van Kayley Anne!

#15: Laagfranse Braid Updo

We waren als kind allemaal verliefd op de Franse vlecht en eerlijk gezegd is er niet veel veranderd. Voor dit kapsel vlecht French je haar opzij en stopt de uiteinden met bobby pins. Dit is een andere die lowlights of highlights er echt extra mooi uit laat zien.

waterval vlecht updo

Download de tutorial van … hou van Maegan!

#16: Ribbon Halo Gevlochten Updo

Een andere geweldige voor schouderlang haar en verder, de lint halo vlecht is lief, romantisch en creatief. Kies een lint in een pastelkleur die niet afleidt van de vlecht – of als je donkerder haar hebt, ga dan voor aardetinten. Het lint moet accentueren, niet de uiteindelijke look stelen.

schattige losse gevlochten updo

Download de tutorial van Oncewed!

#17: Seashell Braid

Formeel en ingewikkeld, dit prachtige kapsel is perfect voor elke gelegenheid. De ingewikkeldheid komt van de gevarieerde dikte van de vlechten, beginnend met een grotere en spiraalvormig naar beneden in kleinere, dunnere vlechten. Zoals de meeste van deze kapsels, wees gerust, het is gemakkelijker dan het lijkt.

zeeschelp gevlochten updo

Download de tutorial van Birchbox!

#18: Gemakkelijk gevlochten Updo

Een ander kapsel dat de schoonheid van rommelig haar omarmt, deze stijl werkt goed op fijnere lokken die van nature uitbarsten in prachtige slierten wanneer ze in een updo worden getrokken.

snel gevlochten updo

Download de tutorial van Hair Romance!

#19: De Twisty Braid

Deze schattige rommelige updo met een vlecht kan in 5 stappen worden voltooid, waardoor het een geweldig snel alternatief is voor een typische vlecht of pony. Deze is ideaal voor dik, steil haar maar kan ook goed werken op andere haartypes.

gevlochten updo met een zijbroodje

Download de tutorial van Kailani’s Korner!

# 20: Ballerina Gevlochten Updo

Ik heb deze de “ballerina gevlochten” genoemd vanwege het zoete, samengetrokken broodje dat de achterkant van de stijl afmaakt. Als je een gladde Franse vlechtster bent, vlecht dan wat voorhaar naar de zijkant en trek de rest terug in een knot.

ballerina knot en vlecht updo

Download de tutorial van Pearls &Scissors!

#21: Dubbele vlecht in een broodje

Mooi en enigszins eenvoudig op lang haar, dunne dubbele vlechten kunnen je knot op de meest sierlijke manier aankleden. Combineer ze met een rommelig broodje voor deze unieke en prachtige look. Wikkel de uiteinden van de vlecht rond de knot voor extra complexiteit en glamour.

vlecht in knot gevlochten updo

Download de tutorial van LuLu’s!

#22: Easy Low Knot Gevlochten Updo

Dit kapsel is zowel mooi als ongelooflijk snel. Deel gewoon je paar en vlecht twee lage vlechten. Bind ze letterlijk in een knoop en speld haar op hun plaats – je bent klaar en klaar om te gaan!

snelle lage gevlochten updo

Download de tutorial van Divine Caroline!

#23: Messy Braided Pony voor Korter Haar

Eindelijk! Een schattige updo met een vlecht voor korter haar! Deze lieve, tousled ‘do’ is perfect voor zowel formele gelegenheden als een informele dag op kantoor of op het strand. Wherever je roam, dit kapsel blijft op zijn plaats omdat er geen gladde, strakke grenzen aan zijn uiterlijk zijn.

gevlochten updo met een pony

Download de tutorial van The Wonder Forest!

#24: Maandag werk Draag haar

De langharige schoonheden die kunnen bogen op lokken enkele centimeters onder hun schouders, moeten deze gevlochten updo proberen. Begin met een hoge paardenstaart die vervolgens ondersteboven wordt gevlochten, speld hem opzij of in welke richting je denkt dat het er het beste uitziet.

casual gevlochten updo

Download de tutorial van Appartement 34!

#25: Gevlochten Broodje

Haar met multidimensionale kleur zal er echt prachtig uitzien in deze getextureerde updo die er even prachtig uitziet in combinatie met een baljurk of een casual t-shirt. Dankzij zijn veelzijdigheid is het gevlochten broodje populair bij bijna elk meisje dat het eens probeert.

gevlochten broodje updo

Download de tutorial van de Bride Link!

#26: Gevlochten Lage Bun

Het plagen van het middelste gedeelte van je haar zal een volwassen look toevoegen aan deze ingetogen maar ingewikkeld uitziende gevlochten updo. Je kunt dit rocken op een dansvloer – of het nu bij een formele gelegenheid is of in die yogales.

lage knot gevlochten updo

Download de tutorial van Simply Peachy!

#27: Gevlochten Top Bun

Eenvoudig en wetenschappelijk, dit kapsel zorgt ervoor dat je eruitziet als een sexy hipsterbibliothecaris – hoeveel kapsels kunnen dat beweren? Deze moeiteloze updo wordt bereikt zoals het eruit ziet – creatief haar scheiden, een hoge pony vlecht en veel bobby pinnen bij de hand.

gevlochten updo met een top bun

Download de tutorial van Joanna Goddard!

#28: Maiden Gevlochten Updo

Meisjes die het geluk hebben om Rapunzel-lange lokken te hebben, kunnen dit kapsel zonder al te veel moeite uittrekken. Hoe dikker je haar, hoe zwaarder en toch mooier het zal zijn. Zorg ervoor dat je je lokken rechttrekt voordat je deze stijl probeert.

gevlochten updo met rechte knallen

Download de tutorial van A Beautiful Mess!

#29: Side Braid Messy Bun

Meisjes met stijlvolle knallen, verheug je! Deze prachtige updo is perfect voor jou – en ook gemakkelijk. Vlecht gewoon je haar opzij, rol in een knot en laat voldoende ranken over.

rommelig gevlochten updo

Download de tutorial van Piece Of Chic!

Als je je de laatste tijd verveelt met je lange haar, ga dan nog niet naar de salon! Probeer in plaats daarvan een van deze prachtige gevlochten updo’s. Vergeet niet dat oefening perfectie maakt, dus aarzel niet om ze thuis te proberen voordat je ze meeneemt naar de stad.