30 Beste Cornrow Vlechten en Super Hot Cornrow Kapsels

Ben je op zoek naar een beschermend kapsel voor natuurlijk haar dat de aandacht trekt in bewondering? Als het antwoord ja is, dan heb je cornrow-vlechten nodig in je leven.

Cornrow-stijlen dateren uit het oude Afrika en worden veel gebruikt en aangepast door moderne stylisten over de hele wereld. We zijn helemaal onder de indruk van deze 30 verschillende soorten cornrows en we kunnen niet wachten om ze met je te delen!

Waarom kiezen voor Cornrow Braids?

Cornrows zien er niet alleen prachtig uit, maar het zijn ook perfecte onderhoudsarme beschermende kapsels voor natuurlijk haar. Vlechten en cornrows verminderen dagelijkse scheuren en slijtage die leiden tot krimp en laten je je haar in de beste conditie houden zonder elke dag veel moeite en product in je haar te steken.

Cornrows worden dicht bij de hoofdhuid gevlochten en hebben vaak hairextensions toegevoegd voor een mooie lengte. Een cornrow kapsel kan tot 8 weken in je haar blijven zitten en er fantastisch uitzien op het moment dat je wakker wordt. Het enige onderhoud dat nodig is, is het inwrijven van olie voor de gezondheid van de hoofdhuid en het stylen van babyharen.

Hieronder is er een selectie van de beste cornrow vlechtkapsels om uit te trekken in 2023. Strak en eenvoudig of ingewikkeld en met veel detail – welke vlechtstijl kies je?

1. Feed-In vlechten met manchetkralen

Er is nauwelijks iets verfijnder dan kralen – en wanneer ze worden toegevoegd aan prachtige feed-in vlechten met een cool patroon, scoort de look toppunten! Feed-in vlechten zijn een manier om een illusie van lange cornrow-vlechten te creëren. Eerst maak je een startervlecht met je natuurlijke haar, voeg vervolgens synthetisch vlechthaar toe om een lange cornrow te creëren die er supernatuurlijk uitziet.

2. Ghana vlechten in een broodje

Cornrow vlechtjes met broodjes is een match made in heaven! Dit vrouwelijke en chique gevlochten kapsel is perfect voor zowel vlechten als knotliefhebbers. De feed-in Ghana cornrow vlechten zijn een zeer populaire en sassy stijl, en door ze op te winden om een prachtig broodje aan de achterkant te creëren, wordt het spel opgevoerd.

3. Twee Cornrow Kapsel

Dit absoluut perfecte kapsel is het beste van twee werelden, omdat het twee cornrow-vlechten heeft die zachtjes in mooie losse krullen vallen. Als je er ooit als een godin uit hebt willen zien, dan kunnen we deze creatieve stijl niet genoeg aanbevelen.

4. Eenvoudige kleine Cornrows

Wanneer je cornrows hebt gevlochten, heb je geen ingewikkelde details nodig om ze er absoluut mooi uit te laten zien. Eenvoudige, kleine cornrows verdienen vrouwen net zoveel lof als complexe Afrikaanse cornrow-ontwerpen en -patronen. Bovendien is de look veelzijdiger; daarom kun je het stylen zoals je wilt – stop het in een grote paardenstaart of draai het in een knot – het is jouw roeping!

5. Eenvoudige Ghana vlechten

Een van de meest populaire Afrikaanse kapsels van de afgelopen jaren, Ghana vlechten zijn hier om je hart te stelen. Ook vaak ‘onzichtbare cornrows’ genoemd, ze creëren een ongelooflijk geweldige look en zijn zeer onderhoudsarm. De zomer is de perfecte tijd om dit sassy kapsel uit te proberen – vooral vanwege de beschermende eigenschappen die je haar langer gezond houden!

6. Uitgelichte artistieke Cornrows

Deze verfijnde hoofdhuidvlechten hebben een mooi en artistiek ontwerp. De kruisende cornrows voeden zich met een reeks delicate vlechten, vermengd met blonde highlights die ze laten knallen! Gedragen in een dikke, zijdelingse twist, is dit de perfecte cornrow-stijl voor speciale gelegenheden.

7. Cornrows in een grote bun

Voor een look die ‘elegant’ combineert met ‘opvallend’, steek je je cornrows in een grote knot aan de bovenkant van je hoofd. Elk kapsel met een knot erop ziet er meteen stijlvoller uit, ook al geven de cornrows de stijl een beetje een randje. Draag het voor een speciale gelegenheid of op een dagelijkse basis – het zal perfect werken voor beide! Als je graag een vleugje chic wilt toevoegen, laat dan gewoon een paar manchetkralen vallen.

8. Creatieve Halo Braid

Als je een liefhebber bent van vlechten die je cornrows naar een hoger niveau wil tillen, heb je je perfecte gevlochten look ontmoet. Deze halo vlecht is mooi, verfijnd en uniek – zij het een beetje lastiger om te bereiken. Je zult geen spijt krijgen van een reis naar de stylist als je dit prachtige patroon tegen je hoofdhuid overhoudt, toch?

9. Grote Feed-In Cornrows

Waarschijnlijk onze favoriet van de dikke cornrows kapsels – en waarom zou het dat niet zijn? Het is zo gemakkelijk om verliefd te worden op deze stijl! Deze grote feed-in cornrows bereiken in één keer een stijlvolle, vrouwelijke en eigenzinnige look. Het detail dat ons lust geeft, is de gouden snaar die in een paar vlechten is verwerkt. Het draait allemaal om de details!

10. Mooie Cornrow Paardenstaart

We hebben altijd een lichte obsessie gehad met ombré, maar ombré cornrows gebonden in een ponytail? Dat is bijna te mooi om waar te zijn. Deze schattige cornrows gevlochten tot een hoge pony en lichter aan de randen passen perfect bij elke zomeroutfit en je zult waarschijnlijk een paar tranen vergieten als het tijd is om afscheid te nemen.

11. Updo Cornrow Vlechten

Hoe mooi zien deze gevlochten kapsels eruit! Als je op zoek bent naar een manier om nog meer glamour toe te voegen aan je vlechten en cornrows, kies dan voor een elegante updo. Veelzijdig en chic en perfect voor elke soort gelegenheid, je kunt niet fout gaan!

12. Elegante Feed-In Cornrows

We houden van deze eenvoudige maar opvallende cornrow-stijl. De grotere cornrow-vlechten gescheiden door kleine cornrows die dicht bij de hoofdhuid zijn gevlochten, zijn ontworpen om rond het hoofd te gaan, waardoor een bijna halo-effect ontstaat. De mooie cornrows gaan over in uniforme, zijdelings geveegde vlechten die mooi op de schouder vallen – zo vrouwelijk, lief en fantastisch!

13. Creatieve Blonde Cornrow Vlechten

Wij zijn hier voor deze grote cornrows in rommelige lage broodjes! De dikke cornrows worden terug gelikt tot vlechten, verder gedraaid tot prachtige broodjes en aangevuld met eetstokjes! Dit high fashion cornrow gevlochten kapsel wordt nog ongelooflijker gemaakt dankzij de boterblonde afwerking.

14. Ingewikkelde Cornrow-stijl met kralen op elke vlecht

Dit schattige kapsel steelt je hart (en veel looks)! We houden van de mix van het ingewikkelde cornrow-ontwerp, compleet met kriskras vlechten en wendingen om de haarlijn aan te vullen. Om de “wow” -factor toe te voegen, is elk vlechtuiteinde uitgerust met een manchetkraal, wat een algehele speelse en vrouwelijke uitstraling geeft.

15. Kleinere vlechten met twists en een knot

Wie zei dat vlechtstijlen geen twists en wash-and-go-elementen in zich kunnen hebben? Dit prachtige en authentieke kapsel is daar een goed voorbeeld van. De combinatie van kleine cornrows, gouden manchetkralen en wendingen maakt een gedurfd statement, terwijl de natuurlijke pofbroodje aan de achterkant een leuke en funky twist toevoegt. Geweldig als je niet wilt hoeven kiezen tussen je favoriete kapsels voor natuurlijk haar!

16. Cornrow Vlecht in een Faux Hawk

Het gaat niet alleen om feed-in en box braids – natuurlijke cornrow vlechtkapsels kunnen net zo creatief zijn en net zoveel lof ontvangen! Kijk hoe deze edgy maar elegante updo tegelijkertijd cornrow-vlechten aan de zijkant en natuurlijke haartextuur heeft. Je hoofdhuid kan zo’n uitstekend canvas zijn voor een ingewikkeld cornrow-ontwerp.

17. Vier grote Ghana Braid Buns

Als je het leuk vindt hoe een grote cornrow-vlecht eruit ziet, zullen deze vier prachtige Ghana-vlechten gevlochten in lage pigtail-broodjes de vakjes voor je aanvinken. We houden er absoluut van hoe gemakkelijk het is om deze godinnenvlechten in een elegante, lage updo te veranderen – en er is geen betere manier om met losse strengen in de nek van je nek om te gaan.

18. Rechte rug cornrows met kleur

Als je op zoek bent naar ideeën over hoe je je cornrows kunt opfleuren die recht naar achteren gaan, zal het toevoegen van een beetje kleur absoluut de truc zijn. De eenvoudigste manier om de look te bereiken, is door felle kleuren vlechtende hairextensions toe te voegen. Je mag zelfs niet stoppen met één kleur – hoe meer tinten, hoe speelser de look!

19. Cornrow Paardenstaart met manchetten

Glam en verfijnd, dit is een look die ongetwijfeld veel aandacht zal krijgen. Gouden manchetten verwerkt in een prachtige hoge cornrow paardenstaart is een kapsel dat werkt voor een speciale gelegenheid – of wanneer je een royale hoeveelheid complimenten nodig hebt!

20. Grote Jumbo Cornrows

Als je op zoek bent naar een kapsel waardoor je eruitziet en je voelt als een prinses , kies dan voor deze prachtige grote jumbo vlechten, versierd met gouden manchetten en unieke patronen. Verfijning, durf en elegantie – dat zijn de kwaliteiten waar we niet anders dan aan kunnen denken (met een lichte zweem van jaloezie) als we kijken naar de prachtige gevlochten kapsels zoals deze.

21. Halve doos vlechten, half cornrows

Voor degenen onder u die graag hun cornrow kapsel een beetje een voorsprong willen geven, is dit de perfecte manier om dit te doen. Kies voor een patroon dat eigenzinnig en uniek is, zoals dit prachtige zigzag- en rechtlijnige ontwerp. Doosvlechten verrijkt met cornrow-vlechten aan de voorkant zorgen ervoor dat je je onderscheidt van de massa!

22. Skinny Braids in een Pony

Hoe schattig zien deze magere vlechten eruit?! We zijn er helemaal weg van, en als je iemand bent die vlechten wil gebruiken als basis voor verschillende kapsels (een paardenstaart, een knot, twee knotjes – noem maar op!), Dan zul je ook van deze stijl houden. Het is zeer veelzijdig en chique, vooral als je een of twee haarsieraden toevoegt.

23. Cornrows met Krullen en Vlechten

Als je niet de volledige duik in cornrows en vlechten wilt nemen, dan is deze sexy stijl een geweldige manier om je teen in het water te dopen. Houd het simpel en funky in de voorkant met halfkop cornrows, en laat dan je natuurlijke haar achterin vloeien met volle en stuiterende twist-outs. Het is een dubbele overwinning!

24. Vlechten en broodjes

Het opnemen van slechts een paar cornrow-vlechten in je haar is een prachtige manier om je kapsel te veranderen zonder je maandenlang te hoeven binden aan de cornrow-kapsels. Cornrow-vlechten zoals deze zijn perfect voor iemand die slechts een paar kleine details aan zijn kapsel wil toevoegen, terwijl hij ook de schoonheid van weelderige, dikke natuurlijke lokken laat zien.

25. Rechte rug steekvlechten

Straight-back steekvlechten zijn een eenvoudige maar coole manier om je haar te vlechten, zonder creatieve ontwerpen en eigenzinnige patronen te hoeven bedenken. Uitstekend als je de voorkeur geeft aan elegante en nette cornrow kapsels die je haar beschermen tegen milieuschade. Wat kunnen we zeggen – soms is minder meer!

26. Puka Shell Cornrows en Vlechten

Puka schelpen zijn een natuurlijk en authentiek alternatief voor je gemiddelde kraal. Wanneer ze aan deze cornrow-vlechten worden toegevoegd, creëren ze een natuurlijk en bohemien statement waardoor je je mooi en krachtig voelt. De vlechten worden los en wild gedragen wat resulteert in een unieke afwerking waar we van houden. Is het je trouwens opgevallen dat twee zij-cornrow-vlechten een andere kant op gaan? Cornrow-stijlen laten inderdaad zoveel experimenten toe!

27. Mooie steek vlecht updo

Dit is een prachtig voorbeeld van een succesvolle halfkop cornrow-stijl. Deze steekvlecht updo laat de bovenkant van het haar ongebraid, waardoor een voller uitziende top en een nette onderste helft van het hoofd wordt bereikt. Wat vinden we er het leukst aan? Je raadt het al! De uitgelichte krullen natuurlijk!

28. Mohawk met doosvlechten

Ja, cornrow-vlechten zijn super veelzijdig – je kunt ze echt op een miljoen verschillende manieren stylen! Voor gedurfde vrouwen die er zijn, wat dacht je ervan om van je doosvlechten een mohawk te maken? Gebruik enkele van de vlechten om een illusie van een haarband te creëren en verberg de bobby-pinnen of een elastiek die je stiekem hebt gebruikt om de stijl op zijn plaats te bevestigen. Maak je geen zorgen – we zullen het niemand vertellen!

29. Creatieve gevlochten Updo

Creatieve vlechtliefhebbers – dit is het kapsel waar je op hebt gewacht! Wat dacht je van een mooie en unieke halfkop cornrow vlechtstijl waarmee je een deel van de weelde van je natuurlijke haar kunt laten zien? En je zult zeker niet exact dezelfde vlechten op iemand anders zien (altijd een bonus!).

30. Side Cornrows en Krullen

Als dit een look is die je nog niet hebt overwogen, dan moet je dat helemaal doen. Dit side cornrows kapsel is voor iemand die graag wil experimenteren met cornrow vlechten, maar tegelijkertijd graag wil pronken met hun wulpse krullen. Dubbele winst!

Elk jaar bedenken haarstylinggoeroes nieuwe en opwindende manieren om cornrow-vlechten te stylen – en daar zijn we eeuwig dankbaar voor. Het vlechten van je haar in prachtige cornrows bespaart je niet alleen uren kostbare tijd die je zou besteden aan het stylen van hun haar, maar zal je onvermijdelijk lof opleveren, waar je ook gaat.

Visgraat vlechten en dikke cornrows
Zes Cornrow-vlechten in een zijbroodje
Twee Godinnenvlechten in Pigtail Paardenstaarten
Cornrowed Box Vlechten
Nette Zwarte Cornrows
Criss Cross Cornrow Vlechten
Hoge bun met doosvlechten
Halo Vlecht met Visgraat Cornrows
Eenzijdige Cornrows met paarse extensions
Hoogblonde paardenstaart met dikke vlechten
Curvy Cornrows Kapsel
Eenzijdige Cornrows
Blonde Cornrows naar de rug Kapsel
Halve Cornrows met ingewikkeld ontwerp
Kapsel voor zwarte vrouwen met Cornrow vlechten en twists
Gevlochten Mohawk met Cornrows
Dikke laag gevlochten broodjes
Dikke en dunne cornrows met roze strepen
Gevlochten Pony Met Kralen
Hoge paardenstaart met kralen en cornrows
Half Up Gevlochten Knot
Sky High Gevlochten Ponytal
Natuurlijk kapsel met Cornrows en Twist Out Krullen
Dubbele Puff Buns
Klassieke Lange Cornrows
Box Braid Kapsel met Cornrows aan de Frontline
Black Updo met Cornrows en Highlights
Mohawk geïnspireerde gevlochten pony
Hoge knot met gevlochten stukken
Krullend haar met side cornrows