30 Beste kapselontwerpen voor mannen

Hoewel klassieke kapsels tijdloos zijn en voor iedereen geschikt zijn, is kapselontwerp een geweldige manier om je authentieke persoonlijke stijl aan te scherpen. Simplistisch en laconiek of uitgebreid en vol details, er zijn zoveel verschillende haarontwerpen om uit te kiezen.

Als je graag creatief wilt worden en op zoek bent naar inspiratie, scroll dan naar beneden voor een complete collectie kapselontwerpen voor mannen. We hebben een selectie van ideeën verzameld die passen bij elk kapsel, lengte en haartextuur.

Beste lijn kapsel en patroon haarontwerp ideeën

Kapselontwerpen variëren van één lijn tot ingewikkelde geometrische en freestyle stijlen. De plaatsing aan de achterkant, aan de zijkant of in de buurt van de tempel kan ook een interessante draai geven aan gemeenschappelijke ontwerpen voor mannen. Bekijk de verschillende manieren om je verse ondersnijding te verbeteren en een stijlvolle look te krijgen die je altijd al wilde hebben.

#1: Faux Hawk met designlijnen

Lang aan de bovenkant, met een korte rug en zijkanten, is dit herenkapsel misschien wel een van de meest populaire trends nu. 3 lijnen aan de achterkant van het hoofd diversifiëren deze look en zorgen ervoor dat je je onderscheidt van de massa.

#2: Caesar Cut met X Design

Korte kapsels passen bij de meeste gezichtsvormen en zien er geweldig uit op elke haarkleur en textuur. Toch is het niet saai om jarenlang dezelfde vorm te dragen? Dit X kapsel ontwerp draagt bij aan de stijl en ziet er mannelijk en verfijnd uit.

#3: Huidvervaging en Griekse patronen

Soms is kapperswerk een vorm van kunst in plaats van alleen een ambacht. Dit onberispelijk gedetailleerde Versace geïnspireerde haarontwerp is een van de voorbeelden van het talent van sommige kappers.

#4: Hoog en strak met Freestyle Hair Design

Hoewel dit kapsel extreem veelzijdig en gemakkelijk te onderhouden is, geven bliksemvormige freestyle ontwerplijnen het wat edginess en een uniek gevoel. Het enige nadeel is dat scheermesgeschoren lijnen vrij snel uitgroeien.

#5: Een dubbele lijn aan één kant

Een vervagend kapsel dat contrasteert met lang, krullend haar aan de bovenkant zorgt voor een dynamische en gedurfde look. Vraag je kapper om een lijn of twee aan één kant van je losgekoppelde krullende haarondersnede te scheren voor een goed showstopperkapsel.

#6: Fade met een Line Hair Design

Voor dit kapsel wordt het bovenste gedeelte kort gehouden om de krullen netjes en netjes te houden, terwijl de zijkanten en de achterkant kort worden geschoren. Een goed voorbeeld van hoe de scheermesachtige kapsels de geometrie van de look bereiken!

#7: High Fade Kapsel met Freestyle Design

De gebogen lijn en de twee kruisende diagonale lijnen creëren dimensie en benadrukken de gezichtskenmerken van de persoon die deze stijl draagt. Pas op dat dergelijke haarontwerpen elke 2-3 weken opnieuw moeten worden gedaan voor een frisse look.

#8: Drop Fade Mohawk met een gebogen lijn

We kunnen er niet over uit hoe helder deze lijn is, net op het punt waar de fade begint. Om deze look na te bootsen, gebruik je wat mannenhaar pomade en spray je de spikes met een sterke haarlak.

#9: Moderne platte top met huidvervaging en golvend lijnhaarontwerp

Een geweldige optie voor ronde gezichten, dit kapsel verscherpt je natuurlijke kenmerken en creëert een sterke look. Een Z-vormig lijnontwerp is het middelpunt dat het kapsel een persoonlijk tintje geeft.

#10: Taps toelopend knippen met geometrisch haarontwerp

De perfect strakke en scherpe lijnen van dit haarontwerp zorgen voor een uber-gedefinieerde look. Beginnend bij het tempelgebied en zich uitstrekkend tot aan de achterkant van het hoofd, tot aan de nek, creëert het een vorm van een doolhof.

#11: Skin Fade en V Shape Line Haircut Design

De combinatie van de krullende, getextureerde top en zeer kort haar aan de zijkanten geeft contrast met dit kapsel. Asymmetrisch, maar toch perfect uitgebalanceerd, het V-vormontwerp ziet er zowel modern als stijlvol uit.

#12: Getextureerde Afro-vlechten en geschoren haarontwerpen

Uitgebreide freestyle geschoren lijnen op de rug en de zijkant van het hoofd maken van dit kapsel een kunstwerk. Dikke vlechten en wendingen dragen bij aan de look en maken het een totale hoofddraaier.

#13: Fade Haircut met Hair Tattoo

Draag je hart op je mouw of op je … nape, pronken met deze geweldige haartattoo. Zeker, dit kapselontwerp is niet voor bangeriken, het is zo’n lieve manier om iemand je genegenheid te tonen.

#14: Creative Line Kapsel met Korte Mohawk

Elk fijn detail van dit kapsel is perfect: van de geschoren lijnen die driehoeken creëren tot een fijne scheermeslijn over de wenkbrauw. De scherp gehoekte baard maakt de look onberispelijk af.

#15: Lined Up Spiky Mohawk

Wat een stoere haarlook is dit! Die perfect gedefinieerde spikes in combinatie met een strak haarontwerp dat over de zijkanten loopt, maken het een gewoon prachtig kapsel.

#16: Crew Cut met Gebogen Z Lijn Kapsel Ontwerp

Verfraai het traditionele korte kapsel, zoals een klassieke crew cut, met een gebogen lijnontwerp. Voor een nog verfijndere look, match de baard met de huidvervaging en zet de haarontwerplijn door je wenkbrauw.

#17: Moderne Pompadour met geometrisch haarontwerp

Deze moderne versie van een pompadour herenkapsel heeft een zijdelingse quiff en een strakke huidvervaging. Hoewel deze vorm zelf erg gewaagd is, draagt een geometrische haartattoo aan één kant zeker bij aan de stijl. Een uitstekende manier om de aandacht af te leiden van de terugtrekkende haarlijn!

#18: Lange bovenkant met vervaagde zijkanten en golfontwerp

Soms kun je een heel verhaal in je kapsel verwerken. Golven, scherp gehoekte lijnen en een fijn gesneden baard – dit faux hawk kapsel is pure perfectie. Gebruik wat pomade om deze slanke textuur te krijgen.

#19: Men’s Disconnected Fade en Dimensional Design

Ben je moedig genoeg om deze coole haarlook uit te trekken? Hoewel dit kapsel niet voor iedereen is, is het een geweldige bron van inspiratie. Je kunt altijd een van de details in je kapsel implementeren: of het nu een kleur of een geometrisch lijnhaarontwerp is.

#20: Cross Haircut Design aan de achterkant

Lang, losgekoppeld haar aan de bovenkant in combinatie met de zijkanten geschoren tot aan de huid maken een frisse, schone look goed. Het kruisontwerp aan de achterkant geeft het nog meer een randje.

#21: Choppy Top en Egypte geïnspireerd haarontwerp

Als je kapper een echte professional is, laat ze dan creëren en kijk wat ze bedenken. Dit fantasiekapselontwerp, dat doet denken aan een Egyptisch oogteken, is alles.

#22: Heren kapsel met een Puerto Rico Vlag Hair Design

We weten dat kapsels veel over ons zeggen, maar wat dacht je van het dragen van een ster van de vlag van je land en de afkorting ervan? Dit is een geweldig statement om te maken, om niet te zeggen dat het kapsel er verpletterend uitziet.

#23: Bolt Hair Design op kort vervaagd kapsel

Dit kapsel draait om een serieus fade-spel, geaccentueerd door een opvallend, glad boutsilhouet haarontwerp. Dit kapsel is de beste keuze voor dik steil haar.

#24: Korte Fade met Diamond Hair Tattoo

Diamantvormig haarontwerp is een ongebruikelijke keuze voor jongens, maar het ziet er absoluut oogverblindend uit. We hopen dat je een kapper vindt die het kan namaken.

#25: Messy Curly Crown en Low Fade met een Lijn

Een fijne lijn rond de rand tussen de tousled top en de nette side fade is een uitstekend detail dat deze stijl aanscherpt. Gebruik wat gel om het accent op de textuur te leggen.

#26: Volumineuze platte top met tribal haarontwerp

Hier is nog een voorbeeld van haarkunst: de strakke, edgy lijnen gemaakt op het ideale canvas van een huidvervaging. Dit lijnkapsel ziet er vooral goed uit op dik zwart haar.

#27: Baard fade en double line hair design

Zelfs het kleinste detail is belangrijk als het gaat om het polijsten van je stijl. De subtiele maar opvallende baardvervaging, die het silhouet van het kapsel weerspiegelt, zorgt voor een uiterst krachtige look.

#28: Buzz Cut met kleurrijk driehoekig haarontwerp

Strakke schuine haarlijn en korte, precieze lijnen zorgen voor een uiteindelijk opvallende look. Om nog maar te zwijgen van de regenboogkleuren van deze geschoren driehoeken.

#29: Undercut Haircut Design voor mannen met krullend haar

Rechte lijnen aan de zijkanten benadrukken het contrast tussen de rommelige krullen aan de bovenkant en de korte, vervaagde zijkanten. Deze combinatie is een geweldige keuze voor diegenen die bereid zijn om hun functies te accentueren.

#30: Lage fade en ingewikkeld haarontwerp

Er is zo’n verbazingwekkende verscheidenheid aan haarontwerpen om uit te kiezen, dat het gemakkelijk is om te verdwalen. Beperk jezelf niet tot één als je er zoveel kunt hebben als je kapper erin past. Deze geweldige Afro taper cut is een goed bewijs.

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Zorg ervoor dat je een aantal van je favoriete haarontwerpen opslaat om aan je kapper te laten zien tijdens je volgende bezoek.