30 Beste Twist Kapsels voor natuurlijk haar dat je nu nodig hebt

Twist kapsels op natuurlijk haar zijn niet alleen stijlvol; ze zijn ook praktisch, vooral nu we social distancing hebben gehouden en de meesten van ons in de stemming zijn om dingen om te schakelen. Vlecht twist kapsels worden ook beschouwd als beschermende kapsels, omdat ze meestal bestaan uit het weven van hairextensions op het echte, natuurlijke haar van een persoon, waardoor het wekenlang wordt beschermd tegen hitte en stylingschade.

(Scroll naar het einde voor onze stapsgewijze twist tutorial)

1. Haken

twist kapsels haken
Een haak is een weefsel dat, zoals de naam al doet vermoeden, “gehaakt” is in een cornrow. Foto credit: Dvora

We vinden het geweldig dat de gehaakte haarwending weer een grote plons heeft gemaakt, omdat velen van ons voor het eerst verliefd werden op deze look in de jaren ’90. Het is een methode waarbij extensions worden geweven in cornrows van natuurlijk haar via een klinkhaak (of haaknaald). Eenmaal bevestigd aan het haar, kunnen twist kapsels zoals Nubische twists of Senegalese twists, of zelfs andere twist-out stijlen worden gedragen.

2. Senegalese, Marley en Havana Twists

twist kapsels havana
Havana twists hebben een dikker touw. Foto met dank aan Khalia Harrison

Deze Afrikaans gewortelde twist kapsels zijn vergelijkbaar in stijl. Ze zijn allemaal voorzien van extensions gestyled in een touw twist, bevestigd aan echt haar aan de basis. Ze variëren in breedte en type hairextensions dat wordt gebruikt, waarbij Senegalese twists van nature dunner en glanzender zijn, en Havana-twists een beetje dikker en meer natuurlijk getextureerd. Afhankelijk van de knusheid van je wendingen, kunnen de uiteinden los worden gelaten, vastgezet met een elastiek of zelfs in heet water worden gedompeld om ze af te sluiten.

3. Platte twists op natuurlijk haar

twist kapsels platte updo
Platte twists kunnen ook worden bewerkt als dreadlocks aan de uiteinden voor een unieke updo. Foto credit: Indigitalimages.com

Voor platte wendingen wordt natuurlijk haar in twee secties gesplitst en tegen de hoofdhuid gedraaid. Om de paar wendingen wordt er nieuw haar in verwerkt zodat de look plat ligt en ingebouwd is. Het is niet los en vrijhangend zoals gedraaide kapsels zoals de Senegalese, Havana of Marley twist. Deze stijl is geweldig voor vrouwen met natuurlijk getextureerd haar dat niet is rechtgetrokken of versterkt met extensions. We houden van deze stijl met wat hoge glans, dus vergeet niet om wat te gebruiken Bedhoofd van TIGI Masterpiece Shine Hairspray voor houvast en serieuze glans.

4. Halo-wendingen

twist kapsels halo
Deze mooie halo twist kan volledig om je hoofd gaan als een kroon, of als een hoofdband versie. Foto credit: Dvora

We houden van de halo twist. Om dit te bereiken, begint u eenvoudig boven één oor, neemt u een gedeelte van de voorkant en een van de achterkant en begint u aan een vlakke draai. Pak om de paar wendingen nieuw haar, zodat je halo in je hoofdhuid wordt ingebouwd. Beweeg helemaal naar de overkant totdat je boven je andere oor uitkomt. Veilig met pinnen. Zorg ervoor dat je haarlijn glad en onderhouden is om deze look een strakke en professioneel ogende vibe te geven. Bed Head van TIGI Wax Stick is perfect om je randen glad en coöperatief te houden.

5. Updo met statement dikke vlechten

twist kapsels updo met statement chunky vlechten
Deze kleurrijke vlechten maken zeker een statement.

Maak een belangrijk statement met deze updo met statement chunky vlechten. We houden van deze twist van regenboogkleurige vlechten als een beschermende stijl voor natuurlijk haar! Mix een meer natuurlijke haarkleur met een reeks pasteltinten om echt een impact te hebben op je stijl.

6. Teruggetrokken Platte Twist

twist kapsels getrokken zwarte platte twist
Trek je haar naar achteren en laat je haar centraal staan.

Deze look is strak en veelzijdig! Het werkt net zo goed voor het kantoor als voor een avondje uit. We houden ervan hoe deze stijl je gezicht echt laat stralen en je streng weghoudt van je gezicht.

7. Garen Twists

twist kapsels garen twists
Deze dikke garenvlechten zijn eenvoudig maar modieus.

Garen twists geven je haar een iets meer gestructureerd gevoel. We houden van deze schouderlange stijl! Het is chic, draagbaar en werkt voor een breed scala aan evenementen en gelegenheden. Lang genoeg om op te trekken in een paardenstaart of knot en chic genoeg om te slijten, deze lengte is niets minder dan perfectie.

8. Afzienst Lengte Twists Met Een Chique Updo

twist kapsels taille lengte twists met een eigenzinnige updo
Het mooie van gevlochten stijlen is dat je direct taillelang haar kunt bereiken.

Ga helemaal los met een super lange twisted stijl. Het mooie van beschermende stijlen voor natuurlijk haar is dat je binnen enkele minuten van kort naar lang kunt gaan. Speel met kleur en contrast door te kiezen voor twee volledig tegenovergestelde tinten.

9. Updo met een Swirl

draai kapsels updo met een swirl
Overweeg een meer ingewikkelde stijl.

We houden van deze off-center wervelende knotstijl voor iedereen die op zoek is naar iets anders bij het experimenteren met natuurlijke haarbeschermende styling. Wees niet bang om te experimenteren met je stijl!

10. Gedraaide paardenstaart

twist kapsels gedraaide paardenstaart
Draai je vlechten naar achteren.

Draai je vlechten terug in een lage paardenstaart om ze uit je gezicht te houden terwijl ze er nog steeds chic uitzien. Als je een twiststijl op een pruik of een weefbeweging maakt, laat je stijl dan herleven met een paar spritzes van SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Bernagie Zaad Olie Shine Spray.

11. Gedraaide Pigtails

twist kapsels gedraaide pigtails
Upgrade een klassieke stijl.

Upgrade een klassieke stijl met een modernere en edgier twist. Deze super lange stijl is edgy en cool en geeft elke look een dramatische flair. Een van de geweldige dingen van beschermende stijlen is hoe gemakkelijk je kunt experimenteren met superlang haar.

12. Tied Back Twists met rode accenten

twist kapsels gebonden rug twists met rode accenten
Voeg een vleugje rood toe aan je wendingen.

Vraag je stylist om hier en daar een paar rode wendingen op te nemen voor een echt unieke look. Deze rode accenten voegen in een mum van tijd een vleugje flair toe aan elke eenvoudigere stijl. Dit is een geweldige manier om in te stappen op de rode haarkleurtrend zonder schade toe te brengen aan je lokken.

13. Zijdezachte platte draai op natuurlijk haar

twist kapsels zijdezachte platte twist
Chique en elegant.

Deze stijl is chic en elegant en een van onze favorieten in de collectie. De hoogte geeft de look groot drama en voegt een unieke touch toe aan deze look. Chic en elegant, je kunt niet fout gaan met deze stijl!

14. Senegalese twists

twist kapsels Senegalese twists
Deze beschermende touw gedraaide stijl is een klassieker.

Probeer deze klassieke stijl als je op zoek bent naar een touw-twisted look! Dit is een perfect voorbeeld van een eenvoudige en ingetogen look die er echt prachtig uitziet op een reeks gezichtsvormen.

15. Rode gezwollen wendingen

twist kapsels rode gezwollen twists
Deze oversized twists zijn zo leuk en kosten minder tijd om te creëren!

We houden van de look van oversized twists op natuurlijk haar, en we zijn grote fans van het spelen met leuke kleuren! Beschouw deze lichtere tint voor warmere maanden als een gemakkelijke manier om je look op te fleuren.

16. Micro Twists

twist kapsels micro twists
Deze kleinere variant is een geweldig alternatief voor een klassieke twist.

Micro twist kapsels zijn een geweldige optie omdat ze verder kunnen worden gestyled in meer ingewikkelde stijlen, afhankelijk van hoe je je haar wilt dragen! Omhoog, omlaag of half omhoog half omlaag, je hebt een scala aan opties met deze stijl van vlechten.

17. Medium touw draait in een half op paardenstaart

twist kapsels medium touw twists in een half opgaande paardenstaart
Het bewijs dat vrouwen met elk haartype een half-up stijl kunnen dragen.

Verzamel gewoon je vlechten in een half-up stijl om deze look te bereiken. Deze look is de perfecte mix van stijlen! Houd je haar uit je gezicht met behoud van een aantal flatterende gezichtsframestrengen.

18. Losse gedraaide stijl met krullen

twist kapsels losse gedraaide stijl met krullen
Draag een gedraaide stijl zonder je krullen op te offeren.

Laat je natuurlijke krullen staan en draai de voorkant van je haar om een DIY-hoofdbandstijl te creëren. Bereid deze stijl voor met wat volume, voeg een hit toe van TRESemmé Volume Verdikking Spray.

19. Lange en dikke wendingen

twist kapsels lange en dikke twists
Deze lange en dikke stijl kost helemaal geen tijd om te creëren.

Als je op zoek bent naar een gedraaid natuurlijk kapsel dat niet te veel tijd kost om te creëren, wil je lange en dikke wendingen proberen! We houden ervan hoe deze oversized wendingen een statement maken!

20. Gevlochten Twist Kapsel

twist kapsels gevlochten twists
Gevlochten twists zijn een funkier alternatief voor een klassieke stijl.

Deze gevlochten twists zijn een van de edgiest alternatieven voor een klassieke twiststijl op natuurlijk haar. Deze look is super uniek en één van onze favorieten in de collectie! Deze schouderborstellengte is ook nog eens super flatterend!

21. Hoge Twist Bun

twist kapsels hoge twist knot
Wikkel je twists in een hoge knot.

We houden ervan hoe chique en vorstelijk dit hoog gedraaide broodje eruit ziet! Dit is een geweldige manier om langere vlechten van je nek en uit de weg te houden. Draai je vlechten omhoog in deze verhoogde stijl als je een statement wilt maken met je strengen!

22. Halve updo met schouderlengte twists

twist kapsels half updo met schouderlengte twists
Behoud je deel en trek je wendingen in een lage half-up stijl.

Laat je wendingen zien en je gezicht met deze prachtige half-up stijl. Deze deep-side splited look is flatterend op vrijwel alle gezichtsvormen. Gebruik een haardas of haarclip om de half-up stijl aan de achterkant vast te zetten.

23. Gevlochten stijl met Jumbo Twist Mohawk

twist kapsels gevlochten stijl met jumbo twist mohawk
Verhoog het volume.

Verhef je look met een groot volume aan je natuurlijke haar en door een extravagante twist langs je rug te laten hangen. Trek de draai over je schouder om je strengen naar voren en naar het midden te brengen.

24. Asymmetrisch Flat Twist Kapsel Updo

twist kapsels asymmetrische platte twist updo
Vraag je stylist om een asymmetrische updo voor je te maken.

Dit is een andere geweldige twiststijl die je natuurlijke haar een grote hoogte zal geven. Het is een combinatie kapsel dat een mix van volume en strakheid belooft. Het is ook een geweldige manier om de mohawk-trend te testen zonder enige verplichting.

25. Twist Updo met Looped Bang

twist kapsels kinky twist updo met looped bang
We houden van de retro vibes van deze looped bang.

Ga retro met je natuurlijke haar door een twist kapsel updo toe te voegen met een looped bang! Deze stijl geeft je volume aan de bovenkant en strakheid aan de zijkanten voor een super coole blended look.

26. Dubbele Twist Stijl

twist kapsels dubbele twist
Deze look is eenvoudig maar toch zo effectief.

We houden van deze stijl om je haar uit je ogen te houden. Het voegt ook een faux facelift-effect toe omdat het de zijkanten van je gezicht een beetje omhoog trekt, wat is er niet om van te houden? Laat de rest van je haar wat liefde zien met TRESemmé Flawless Curls Hydraterende Anti-Frizz Olie.

27. Accessorized Twists

twisthairstyles accessorized
Geef je twist kapsel een heleboel bling. Foto credit: Craig Alexander

Voeg die extra flair toe aan je twist kapsel met verschillende statement haarclips. Dit is een trend die niet snel ergens heen gaat! Sla haarclips in om een gemakkelijk statement te maken over elke stijl.

28. Tweekleurige twists

twist kapsels tweekleurig
Kun je niet één kleur kiezen? Waarom ga je niet voor twee? Foto credit: Roisin Murphy

Voeg meer toe aan je twist kapsel look door te gaan voor een two-tone stijl. Dit is perfect voor natuurlijke haardragers die gewoon niet slechts één kleur kunnen kiezen. Het is ook een geweldige manier om dimensie aan je stijl toe te voegen!

29. Gradiënt twists

twist kapsels gradiënt
Voeg een verloop van kleuren toe aan je look. Foto credit: Roisin Murphy

Voor degenen die echt meer dan één kleur willen, waarom probeer je dan niet een leuke verloopstijl uit? Deze kleurtechniek voegt zoveel diepte en levendigheid toe aan een look. We houden ervan hoe deze grijs- en blauwtinten elkaar aanvullen.

30. Lange wendingen

twist kapsels lang
Bereik je langharige dromen! Foto credit: Craig Alexander

Je kunt nooit fout gaan met een langgerekt kapsel. Dit middendeel voegt een edgy factor toe aan deze look! Er zijn zoveel manieren om kapsels op natuurlijk haar te stylen en te draaien. Nu is de moeilijke keuze om te beslissen met welke te gaan!

7 stappen om de natuurlijke haarwending te creëren

1

Stap 1

Sectie Je haar.

Begin met het maken van doosvlechten aan de achterkant van je hoofd. Vergeet niet dat hoe kleiner de doosvorm, hoe strakker en meer gedefinieerd je eindstijl zal zijn.

2

Stap 2

Bereid deze sectie voor.

Breng nu een lichte spritz van een leave-in conditioner aan op dit deel van het haar, omdat dit zal helpen om te hydrateren, te ontwarren en het stylingproces soepeler te maken.

3

Stap 3

Breng een crème aan.

Voor verdere hydratatie en om eventuele flyaways glad te strijken, breng je een vochtinbrengende crème aan (zoals de Dove Versterkte Texturen Twist In Moisture Shaping Butter Cream) van wortel tot punt en kam door met behulp van een breedtandige kam.

4

Stap 4

Splits sectie in tweeën.

Oké, je bent allemaal voorbereid en klaar om te stylen!

Splits nu de sectie in 2 helften.

5

Stap 5

Draai het!

Draai je rechterhelft over de linkerhelft (of andersom) en ga door met de beweging totdat je bij het einde van je haar komt.

6

Stap 6

Herhalen.

Herhaal stap 1-5 over je hele hoofd.

Indien gewenst kun je ’s nachts met de twists slapen en ze beschermen met een zijden sjaal of motorkap.

7

Stap 7

Leg je randen!

Als je babyharen hebt, leg ze dan met een tandenborstel en wat SheaMoisture Papaya &Neroli De hele dag Frizz Control Styling Gel.

Dit zorgt voor tonnen controle met een hoogglans afwerking om je strengen op hun plaats te houden.

8

Stap 8

Laatste blik.

En daar heb je het, je hebt geleerd hoe je natuurlijk haar kunt draaien in 7 eenvoudige stappen!

Je kunt dit gedraaide kapsel doen op kort natuurlijk haar of langer haar, dus het is echt een veelzijdige om te weten. Nu is het tijd om je nieuwe vaardigheden op de proef te stellen en de bovenstaande natuurlijke twiststijlen uit te proberen – voor welke ga je?