30 creatieve dreadlockstijlen voor meisjes en vrouwen

Zin in een innovatieve manier om jezelf te uiten en een uniek kapsel te omarmen? Dreadlock-stijlen zijn door vrouwen over de hele wereld aangepast aan de moderne expressie van mode en individualiteit, en we houden van elk van deze nieuwe stijlen!

Dreadlocks voor vrouwen

Dreadlocks zijn meer een niet-formeel karakter, maar tegenwoordig zijn zelfs prachtige bruidskapsels met dreadlocks niet zeldzaam. Alles hangt af van hoe je eruit wilt zien en welke indruk je wilt maken. Hier is uw inspirerende galerij over het onderwerp.

#1: Koraalrif Updo

Koraalrif Updo

Instagram / @locsbylokelo

Als je denkt dat dreads te onveranderlijk zijn met slechts een paar manieren van styling, zie dan deze mythe verdreven. Het luxe asymmetrische kapsel zoals op deze foto zal je leven zeker opfleuren en je stijl naar een hoger niveau tillen.

#2: Messy Lattice Kroon

Dreadlocks kapsels zijn in de loop der jaren geëvolueerd. Dit is een ingewikkeld ogende manier om die kroezen in de nek te temmen, terwijl je een rooster van lange dreadlocks creëert die leiden naar de hoge, rommelige blonde knot. Draag overal, vooral als je dingen wilt opwarmen!

hoog broodje van dreadlocks

Instagram / @seienstyle_dreadstuff

#3: Niet de lokken van je oma

Rode dreads worden gladgestreken en weggestopt, waardoor een ruimte ontstaat om die kleurrijke bloemen te laten zien. Bang zijn voor je haar betekent niet dat je er onverzorgd uit moet zien! Sterker nog, je kunt er heel elegant uitzien! Deze updo wordt gedaan als een Gibson-tuck, alleen met dreads. En tegelijkertijd kan het worden geassocieerd met de opgespelde kapsels van Japanse geisha’s met een slanke ronding aan de nek van de nek.

tuck updo met dreadlocks

Instagram / @elena_chibi_nikora

#4: Elegante Dreadlock Bun Updo

Deze stijl is heel eenvoudig, maar de accessoires kleden het aan en bieden je een van de meest veelzijdige kapsels voor dreads die er zijn. Zolang de sjaal zich een paar keer om de basis van je knot wikkelt, kun je deze accentueren met bloemen of andere haarclips uit je collectie. Kralen maken de look perfect af.

romantisch broodje voor dreadlocks

Instagram / @kriswud

#5: Dikke Twist Dreadhawk Sculptuur

Deze ongelooflijk unieke en artistieke Mohawk-stijl is echt een kunstwerk! Traditioneel zwarte meisjes dreadlocks kapsels zijn behoorlijk avontuurlijk, maar deze neemt de taart! Een reeks gedraaide dreads worden aan elkaar geweven, waardoor een look ontstaat om te onthouden.

gevlochten Mohawk met dreadlocks

Instagram / @locsbylokelo

#6: Mooie Dreads met losse eindjes

Deze slanke dreads zijn aan de uiteinden ongedaan gemaakt. Het is een geweldige manier om de aandacht te vestigen op verschillende tinten in je haar en om een aantal gevarieerde texturen te introduceren. Draag je prachtige dreads in halve updos, accessoires met kleurrijke elastieken, veren, kralen en alles wat goed en mooi voelt!

#7: Dreadlock Updo met extensies

Updos zijn niet het eerste waar de meeste mensen aan denken als het gaat om gevreesde kapsels, maar dat zouden ze wel moeten zijn! De meeste dreads kunnen met relatief gemak in opvallende vormen worden gegoten. Deze stekelige updo vereist alleen strategische wendingen en een paar haarspelden.

#8: Candyfloss Roze Geweven Dreadlocks

Verwelkom een schattige geweven stijl die er niet minder complex uitziet dan een doolhof, maar degene die je om je hoofd kunt wikkelen! Het is een van de moeilijkere stijlen om onder de knie te krijgen, maar het is de moeite waard.

#9: Fake Twisted Dreadlocks

Deze kleine dreads gebruiken strak gedraaid synthetisch haar om een slanke zwarte manen te creëren met heldere highlights. Voor vrouwen met dunne lokken zijn nepdreads een geweldige manier om tonnen haar te krijgen. Je hebt gewoon de hulp nodig van een professional met veel hairextensions!

#10: Dreadlocks met Wraps, Beads en Braids

Oproep aan alle vrouwen met dreads die niet kunnen beslissen over slechts één stijl! Geef elke individuele dreadlock zijn eigen persoonlijkheid door verschillende gekleurde dread wraps en kralen te gebruiken. Neem vervolgens je dreads-stijl een stap verder door wat lokken van de bovenkant van je haar te vlechten.

#11: Faded Blue to Purple Dreads

Deze kleurrijke dreadlocked look heeft elektrische blauwe wortels gewassen tot roze lengtes die bijna kleurloos zijn aan de uiteinden. Kleurrijke dreadlocks zijn vaak synthetisch en het is een geweldige oplossing om een aantal wilde kleuren te proberen.

#12: Twisted Dreadlocks Bun en Undercut

Als een mooie dreadlock bun niet show-stopping genoeg was, voeg dan ook een undercut toe! Dit kapsel is perfect voor vrouwen die een vol hoofd dreadlocks een beetje te veel vinden. Praktisch terzijde, de half gevreesde look is ook echt heel erg cool.

#13: Getemde Dreadlocks

Dit is een van die dreadlock kapsels die worden aanbevolen voor dreads die wat verjonging nodig hebben. Style de bovenste helft van je locs als cornrows, en je hebt een nette voorkant met een gekke achterkant voor een perfecte balans!

#14: Dreadlocks Side-Braid en Undercut

Als je dik haar hebt, is het de moeite waard om een half gevreesde look te overwegen, zodat je niet verdrinkt in dreadlocks. Deze stijl heeft een zware ondersnijding met alleen het bovenste gedeelte in sloten. Voeg een zijvlecht toe en je kunt deze punklook een vrouwelijk randje geven.

#15: Marineblauwe spiraal dreads

De spiraalvormige dreads zijn hier om te laten zien dat het hebben van dreadlocks niet betekent dat je niet nog steeds kunt genieten van prachtige krullen en golven. Deze specifieke stijl wordt gedaan met permanenthengels, maar je kunt ook vlechten, pip cleaner krultangen of een krultang gebruiken. Vergeet niet dat dreadlocks heel veelzijdig kunnen zijn!

#16: Half Up Dreadlock Braid

Hier is de belichaming van vrijblijvende witte meisjes dreads. Wanneer je dreads geen extensions zijn, zullen ze een heel eigen leven leiden en hun uiterlijk veranderen naarmate de tijd verstrijkt en je kansen geven om te experimenteren met een aantal nieuwe kapsels en er elke keer anders uit te zien.

#17: Dreads met vlechten

Dit kapsel draait om het rommelige gevoel en de verschillende texturen. Het haar bestaat uit dikke dreadlocks, waarvan sommige zijn gevlochten of gedraaid. De dikke gebreide sjaal is er ook met een reden – liefde, liefde, hou van de look!

#18: Boho Dread Updo

Super chunky dreadlocks zijn perfect voor updos en experimentele kapsels. Begin aan de voorkant van je haar en draai de dreadlocks naar achteren. Het hoeft ook niet netjes te zijn, hoe rommeliger het haar, hoe boho chiquer het eruit ziet!

#19: Blauw hoogtepunt in Dread Half Updo

Sommige dreads kapsels hebben slechts een paar kleurrijke strepen nodig om een mooi contrast te creëren. Dit dikke broodje is schattig rommelig, funky en ontspannen, maar tegelijkertijd doet het denken aan een prachtige roos en ziet het er behoorlijk romantisch uit, wauw!

#20: Gedraaide Dreadlock Bob

Deze netjes gedraaide lokken hebben de vorm van een perfecte bob die van elke gewenste kleur kan zijn. Om een beetje glitter en glamour toe te voegen, voeg je gewoon een paar glanzende metalen sluitingen toe over de lengtes.

#21: Side-Swept Dreadlocks met kleurrijke wraps

De lange dreadlocks zijn aan één kant geveegd en voorzien van wraps, kralen en schelpen. De dreads zelf hebben de natuurlijke haarkleur van de drager, maar barsten nog steeds van de felle tinten – perfect voor vrouwen die genieten van pops van kleur die geen schade aan het haar toebrengen.

#22: Felroze Synthetische Dreadlocks

Als je kort haar hebt, maar wilt pronken met lange lokken, probeer dan dreadlock-stijlen die extensions gebruiken. Hier is neproze haar in de wortels van het echte haar gevlochten en in faux locs gerold. En, naar onze mening, hoe meer verschillende tinten, hoe beter!

#23: Half gevreesd broodje

Deze look is een mix van dreads en rommelige ongedaan gemaakte strengen, precies de juiste mix van texturen voor badass-stijlen. Een groot ontspannen broodje is de eenvoudigste suggestie, maar het ziet er op zijn zachtst gezegd fris en cool uit.

#24: Dreadlocks met undercut

Gebruik het haar uit het midden van je hoofd om een mohawk van dreads te creëren. De nauw bijgesneden zijkanten en achterkant benadrukken niet alleen de dreadlocks, maar laten ze ook langer lijken. Kies ervoor om je knallen los te laten of ze ook te dreadlocken.

#25: Golvende Twisted Dreadlocks

Kapsels voor dreads kunnen ook een zacht ombre-effect hebben. Deze strak gedraaide lokken zijn onberispelijk in kleur, textuur en lengte. Omdat deze techniek gebruik maakt van hairextensions, is het aan jou hoe lang of hoe kleurrijk je wilt gaan!

#26: Fleur De Lis Dreadlock Broodje

De verschillende tinten van deze dunne dreads zorgen voor een mooie stapel opvallende lussen. De lussen zijn leuk en geven hoogte, diepte en textuur aan deze set skinny lokken. Deze stijl voor zwarte meisjes met dreadlocks kan elke outfit aankleden en complimenten binnenhalen!

knot updo voor dreadlocks

Instagram / @msmarsha.a

#27: Bruin Half Gevreesd Haar

Witte meisjes dreads kunnen heel veelzijdig zijn. Als het je eerste kennismaking met de sloten is, kun je halve dreads proberen. In dit geval wordt los haar verzameld in een halve updo met dikke rommelige knot. Het is een elegante interpretatie van “Hé, ik ben anders en mooi!” en we vinden het leuk, jij ook?

half updo met halve dreads

Instagram / @seienstyle_dreadstuff

#28: Pastel Dreadlocs met Straight Bangs

Hou je van pastelkleuren? Deze set tijdelijke lokken voegt leven en pizazz toe aan je dreads, waardoor je haar een waar kunstwerk wordt. Pas je kleurenthema aan elke outfit aan. Deze schattige lokken zullen zeker een brik presenterenhter vooruitzichten!

pastel dreadlocs met knallen

Instagram / @kawaicat_salon

#29: Gratis en gemakkelijk lange getextureerde sloten

Soms is het verwijderen van dreads of het laten groeien van je gevreesde haar een uitdaging voor vrouwen. Maar zoals we zien, kan een gemengde stijl van volwassen dreads er ook mooi uitzien en een kenmerk van je stijl zijn.

ontgroeide dreadlocks

Instagram / @totallybug

#30: Medium Ombre Locs

Wil je niet lastig gevallen worden met het stylen van lange dreads? Probeer de gemiddelde lengte. Hier zien we een prachtig voorbeeld van heldere ombre en gedefinieerde lagen, en we verlangen ernaar om deze stijl nu echt te kopiëren!

Middelgrote Ombre Locs

Instagram / @hugosalon

Klaar om je eigen vrouwelijke dreadlockstijlen te ontdekken? Houd deze inventieve en leuke ideeën gewoon in gedachten. Of je nu echte of synthetische dreads hebt, er zijn veel interessante manieren om ze te presenteren. En vergeet niet dat kleuropties steeds meer beschikbaar zijn, dus voel je vrij om je eigen unieke stijl te creëren!