30 Fantastische Franse gevlochten paardenstaarten

Een Franse vlechtpaardenstaart roept misschien beelden op van de lagere schooltijd, maar de moderne iteraties zijn allesbehalve jeugdig. Wanneer je een probleemloze updo wilt dragen, maar je snel verveelt van eenvoudige stijlen, is een gevlochten optie een ideale look voor jou. Of je nu blond of brunette bent met krullend of steil haar, we hebben een kapsel in onze galerij van 30 foto’s hieronder om je te motiveren en te begeleiden bij het opfleuren van je stijl.

De charme van Franse gevlochten paardenstaarten

Een Franse vlecht voegt interesse toe aan een eenvoudig ponykapsel. Omdat je je vlechten in verschillende secties kunt plaatsen, hun breedte, strakheid en textuur kunt variëren, is het gemakkelijk om een individuele stijl te bedenken die helemaal van jou is.

#1: Losjes gevlochten stijl

Voor een dag waarop wat extra styling gewenst is, maar je niet probeert om helemaal los te gaan, probeer dan een losse Franse vlecht die stopt bij de nek. Doe dan een ponyhouder in en je bent klaar om te gaan. Deze look kan werken voor alles wat informeel of casual is. Om het zorgeloos te houden, gebruik geen producten.

#2: Sculpturale Punky Paardenstaart

Voor een Franse vlechtpaardenstaart die je ik-weet-hoe-te-wail-op-de-gitaar-houding naar voren brengt, fake een faux hawk. Breek het bovenste deel van het haar af en voeg strakke Franse vlechten toe die aan weerszijden plat liggen. Pluk dan haar zo hoog als je durft.

#3: Dubbele Franse Vlechtkroon

De losheid van deze look is perfectie. Losse vlechten. Losse krullen. Haar losjes om de paardenstaarthouder gewikkeld. De sleutel is om werkbare producten te gebruiken voordat je begint (geen haarlak na).

#4: Vloeiende zijvlecht

Deze kant Franse vlecht zit vol romantiek. Om de look te krijgen, werk je met een losse spanning en middelgrote delen van het haar aan de kruin, waarbij je de vlecht langs één kant en naar de nek brengt. Maak het unieker en textuurvoller door een fishtail-vlecht te kiezen om alles bij elkaar te houden. Voeg gemakkelijke golven toe en je bent klaar!

#5: Unieke Gevlochten Up-Do

Wie zegt dat up-dos helemaal van je nek moeten zijn? De waarheid is dat ze dat niet doen. Extra speciale paardenstaarten kunnen net zo event-ready zijn als up-do’s die de haarlengte verbergen. Een geplaagde poef zorgt voor een frisse formele look, maar de sleutel tot deze Franse vlechtpaardenstaart zijn zeker de krullen.

#6: Creatieve Zijpaardenstaart

De vlecht in paardenstaart trend kan op zoveel manieren worden geïnterpreteerd, maar dit is er een is een van onze favorieten. De kleinere Franse vlecht aan de kroon creëert een hoofdbandeffect, terwijl de grotere wat extra visuele interesse geeft. Blijf helemaal naar beneden vlechten om een elegante zijvlecht te creëren.

#7: Franse vlecht met bubbels

Met ultralang haar kun je een draai geven aan de bubbel paardenstaart die door Valentino is gepopulariseerd. Frans vlecht al je haar van boven naar nek en veilig. Vlecht vervolgens slechts een klein bovenste gedeelte om als decoratie toe te voegen aan de bubbels, die worden gevormd door aan losse strengen te trekken voor een afgeronde vorm.

#8: Charmant Zachte Paardenstaart

Een Franse vlecht in paardenstaartlook kan veel volume en body aan je haar toevoegen. Een zeezoutspray of texturizing spray is de beste manier om aan de slag te gaan. Plaag vervolgens de achterkant van je haar. Houd de vlecht laag terwijl je delen van het haar van je deel naar binnen trekt. Je hebt volle, vloeiende sloten.

#9: Triple Braid Stijl

Wanneer je inspirerende vlechtfoto’s bekijkt, vallen dergelijke afbeeldingen zoals deze meteen op. Deze look is de Griekse godin ontmoet de jaren 70. Toch? Om het nu te krijgen, vlecht je drie afzonderlijke secties helemaal naar beneden, plaag je het haar erachter en creëer je een perfecte pony. Maak golven los voor de winst.

#10: Perfect messy braid stijl

Gevlochten paardenstaarten zijn zo’n schattige manier om hoogtepunten en lowlights te laten zien. Deze look is de nieuwe beste vriend van het rommelige broodje. De vlechten zijn goed uitgevoerd maar niet perfect. De lange zijknalen worden piekerig gehouden. De pony wordt net een beetje geplaagd. Onze gok is dat je dit nu al aan het uitproberen bent.

#11: Diagonaal gevlochten paardenstaart

Voor een Franse vlechtpaardenstaart die zelden eerder is gedaan, begin je met een vlecht die langs een diagonaal verloopt. Je kunt een watervalvlecht doen, of zoals dit voorbeeld, de bovenkant een apart gedeelte houden. Spiegel vervolgens die hoek met een tweede, opduikende vlecht en bevestig beide in een paardenstaart aan één kant.

#12: Gevlochten Glam Kapsel

Kanaliseer je innerlijke diva met grote, ongedaan gemaakte cornrows. Two-tone of ombre haar ziet er super cool uit met deze stijl, omdat het het onderscheid overdrijft. Franse vlechten die los zitten, voegen extra hoogte toe aan de bovenkant. Om de look sassy en glam te houden, zet je de pony hoog.

#13: Franse vlecht met krullen

Als je deskundige vlechtvaardigheden hebt, verdien je het om ze te laten zien. Zo niet, dan is het de kunst om geduldig te zijn en pak slechts kleine stukjes haar per keer. Pigtail-vlechten zorgen voor meer volume in de trapsgewijze krullen, omdat je het haar verder kunt scheiden. Ga ervoor!

#14: Artistiek ongedaan gemaakte vlecht

Hoogstwaarschijnlijk, ongeacht hoeveel foto’s je hebt doorzocht, ben je nog geen gevlochten paardenstaart als deze tegengekomen. Op het eerste gezicht merk je misschien niet dat de super losse secties eigenlijk een gedeconstrueerde vlecht zijn. De contrasterende kleine vlechten laten zien dat dit het werk is van een kunstenaar.

#15: Regal Braided Up-Do

Voor een formele stijl die uniek en stijlvol is, probeer een Franse vlecht die begint aan de voorkant en zich vervolgens om een hoge paardenstaart wikkelt. De strakke perfectie van de styling en het volume aan de kroon maken het perfect voor een avondje uit.

#16: Leuke en zorgeloze paardenstaart

Een duidelijke update van de hippie-vibe, gevlochten paardenstaarten geven je die deels gevlochten, deels steil haarlook zonder al te hard te proberen. Kortom, we gaan hier voor moderne stijl, niet voor festivalkleding of kostuum. Werk met een pomade of wax terwijl je aan het vlechten bent om het haar glad te houden.

#17: Fel gevlochten tot in de perfectie

Deze gevlochten paardenstaart is niet voor bangeriken. Strakke cornrow-stijl vlechten bij de slapen met een perfect rechte hoge paardenstaart zorgen voor een fabelachtig zelfverzekerde stijl. Niet te formeel, deze look kan je overal mee naartoe nemen, van een superleuke dag tot een sexy avondje uit.

#18: Lange elegante paardenstaart

De prachtige lange lokken zijn hier te zien. De vlechten in de tempel voegen slechts een decoratief element toe dat het geplaagde bovenste deel van het haar scheidt van het slanke ondergedeelte. Highlights en ombre strengen vallen echt op wanneer ze om de ponyhouder worden gewikkeld.

#19: Ingewikkelde en schattige Franse vlecht

Om deze look te krijgen, deel je het haar in het midden alsof je voor pigtails gaat, doe je watervalvlechten en laat je de lokken aan de bovenkant vallen in plaats van aan de onderkant. Vervolgens kun je die gevallen strengen aan elkaar vlechten, waardoor het middelste deel wordt verborgen. Goddelijk!

#20: Fantastische Franse vlecht

Wauw- waanzinnige vaardigheden. Deze Franse vlechtpaardenstaart is een beetje ongelooflijk. Waterval Franse vlechten worden gemaakt in het midden en aan de zijkanten, en vervolgens tussendoor samengevoegd. De visstaartvlecht hieronder helpt om de complexiteit in evenwicht te brengen. Er is wat werk in deze gestoken, dus ga oefenen.

#21: Reverse Braid en Side Ponytail

Je vlecht achter je paardenstaart wiegen in plaats van aan de voorkant is een interessante draai aan de gebruikelijke look. Omdat je al dat harde werk in het vlechten stopt, verdoezel het niet met een lange staart. Verplaats het naar de zijkant voor een look die flirterig en vol leven is.

ondersteboven vlecht tot pony

Bron

#22: Rommelige Dubbele Vlecht

Als een zorgeloze boheemse stijl meer jouw snelheid is, zoek dan niet verder dan een zijvlecht met piekerige flyaways voor een rommelige aanraking. In plaats van een normale Franse vlecht is dit spelen met proporties door een dunne strakke vlecht te weven tot een grotere losse vlecht. Het resultaat is een doordacht detail dat niet mag ontbreken.

rommelige gevlochten pony voor lang haar

Bron

#23: Twin Braid Updo

Hoewel veel Franse vlechtpaardenstaartstijlen langer haar vereisen, betekent dat niet dat je ze helemaal moet overslaan. Door een weefsel te gebruiken, kunt u volledige stijlen creëren die lang meegaan en er realistisch uitzien, zoals de dubbele Franse vlecht op deze foto.

twijfel Hollandse vlecht tot pony

Bron

#24: Veelkleurige Jumbo Vlecht

Dit is perfect voor degenen die goede herinneringen hebben aan het spelen met My Little Pony-poppen en wensen dat ze een van die kleurrijke clip-on paardenstaarten hadden. Een meer volwassen versie gebruikt roze en blonde highlights in de golvende manen voor een levendige look die nog steeds ingetogen is.

kant Franse vlecht in golvende pony

Bron

#25: Vlecht en Knot

Wanneer u op zoek bent naar een Franse gevlochten paardenstaart die kan werken voor een schoolbal of een chique evenement, is het het beste om buiten de gebaande paden te denken. Het toevoegen van een gedraaid broodje aan de basis van je lange pony geeft je een look die onverwacht en gedenkwaardig is.

zijvlecht en geknoopt paardenstaartkapsel

Instagram/ @lilithmoonlife

#26: Blonde Pony met Dubbele Vlecht

Deze dubbele Franse vlechtpaardenstaart lijkt in eerste instantie eenvoudig, maar als je er lang genoeg naar kijkt, begin je de speciale maar eenvoudige details op te merken die het zo uniek maken. Van de verbindende zijvlechten tot de gedraaide paardenstaart en de blonde golven, het is de perfecte date night look voor een door schoonheid geobsedeerde vrouw.

rommelige dubbele vlecht en lage pony

Bron

#27: Elegante Pony voor Evenementen

Formele kapsels hoeven niet altijd stijf of over the top te zijn. Deze hoge ponytail is gepolijst, maar nog steeds benaderbaar, dus het is een leuke keuze voor een vrouw die veel hoeden draagt en veel evenementen op één avond zou bijwonen.

vlecht en paardenstaart voor lang blond haar

Bron

#28: Straight Triple Bedreiging

Als je wilt dat je vlechten er minder romantisch en meer edgy uitzien, is het het beste om ze te combineren met steil haar. Deze strakke look combineert gepolijste strengen, een wrap around paardenstaart en drie kleine cornrows voor een no-nonsense look.

drievoudige zijvlecht in ponykapsel

Bron

#29: Trendy Two-Tone Braided Pony

Als je weet dat je ’s ochtends niet veel tijd hebt om te prikken, maar je wilt je dagelijkse uiterlijk interessant houden, kun je het beste experimenteren met verschillende kleuren. De tweekleurige mix van bruin en blond maakt van een standaard paardenstaart iets visueel spannends.

rommelige zijvlecht en pony voor lang haar

Bron

#30: Side Braid voor medium haar

Updos zijn perfect voor bruiloften en deze schouderlange stijl is een leuke optie voor een bruid die een volledige Franse vlechtpaardenstaart wil bereiken zonder nephaar te gebruiken. Door een jumbo vlecht en losse krullen te combineren, krijg je een betoverende look voor je speciale dag.

formeel zijvlecht kapsel

Bron

In de toekomst, wanneer je stomverbaasd bent met het plannen van een kapsel, overweeg dan een Franse vlechtpaardenstaart. Het is een kapsel dat zowel in informele als formele omgevingen kan werken, terwijl het lief of sassy is, afhankelijk van je wens. Het maakt niet uit welke haarlengte of textuur je hebt, er is een perfecte look voor jou.