30 geweldige witblonde haarkleurideeën voor 2023

Dus je hebt besloten dat je witblond haar wilt proberen? Laat ik beginnen met te zeggen dat witblond niet voor bangeriken is. Het vereist enige financiële investering en een goede hoeveelheid tijd om er veilig te komen.

Toch is witblonde haarkleur een blikvanger en ziet er op veel mensen geweldig uit als het eenmaal correct is gedaan. Dus, als je overweegt om helemaal “Khaleesi” wit te gaan, lees dan verder voor tips en inspiratie.

Hoe kom je aan je haar witblond?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, wordt de witblonde haarkleur niet op die manier “geverfd”, het wordt eigenlijk gebleekt totdat het wit wordt, of “ontkleurd”. Witblond haar is eigenlijk het resultaat van al het pigment waardoor je natuurlijke kleur uit de lokken wordt verwijderd. Het proces zal waarschijnlijk uw haar bleekbeschadigd achterlaten, daarom moet u regelmatig behandelingen en kwaliteitsshampoo en conditioner nemen.

Ook vereist witblond haar regelmatige up-keep van maandelijkse of tweemaandelijkse salonbezoeken, om het haar er fris en niet koperachtig uit te laten zien. Omdat witblond haar gevoeliger is voor splijten en beschadiging, moet je ook nadenken over de soorten haarborstels, haardrogers, krultangen en haaraccessoires die je nodig hebt om het haar niet verder te beschadigen.

Klinkt het krijgen van witblond haar als een riskante onderneming? Nou, blond worden is dat altijd. De volgende afbeeldingen met een aantal prachtige witblonde haarkleurtinten kunnen u nog steeds overtuigen om alle zorgen te laten rusten.

1. Bombshell Witte Blonde Golven

Dit is een gewortelde witblonde look, met neutraal-ijzige tinten, het best te bereiken met een volledige hoofdbleekpunt, schaduwwortel en ijzige toner.

2. Laat je grijstinten zien

Rijpe vrouwen met wit of grijs haar kunnen witblond worden om hun hergroei uit te blenden en een edgy look te bereiken. Uiteindelijk zou deze look niet veel onderhoud nodig hebben, zolang je elke tweede wasbeurt zilvershampoo thuis gebruikt om de kleur levendig te houden.

3. Mooie Platinum Blonde Bob

Dit is een wereldwijde witte blondine met beige tinten. Deze kleur past bij de meeste huidtinten omdat het tussen warm en koel op het kleurenwiel zit.

4. Witblond haar met geleefde wortels

Ontspannen strandgolven pronken op een prachtige manier met natuurlijke bruine wortels en platinablonde highlights. De dimensie die wordt gecreëerd door een deel van de natuurlijke haarkleur tussen de folies te laten, zorgt voor meer tijd tussen salonbezoeken.

5. Sexy volume

Dit zachte witblonde haar met pareltinten is waar blonde dromen van gemaakt zijn! Dit haar is gestyled met een 1,5-inch loop om een groot, zacht volume te bereiken. Vergeet niet de hittebeschermende stof en wat droge textuurspray bij de wortels voor extra oompf!

6. Chique Platina Witte Tint

Om deze platinablonde look te bereiken, zou de colorist uit tippen en highlights aanbrengen door het bovenste gedeelte van het haar. Lang dik haar zoals dit vereist extra onderhoud om het gezond en sterk te houden en wordt gemakkelijk koperachtig als de juiste producten niet worden gebruikt.

7. Modieus stijlvol

Dit witblonde haar in een korte cropped stijl is de ultieme fashion chic. Deze look zou niet alleen regelmatige kleurhergroeisessies vereisen, maar ook regelmatige trims om de 4-6 weken. Maar het is thuis in de straten van Parijs, kan op een veelheid van manieren worden gestyled en is zeer veelzijdig.

8. Moeiteloos stijlvol

Deze witblonde haartint is prachtig en de subtiele wortel stretch zorgt voor een meer doorleefde look. Deze lange bob is gestyled met een zachte strandgolftextuur om dingen op te fleuren.

9. Vlek die Wortel

Mooie platina golven met een zachte live in de wortel zorgen voor extra tijd tussen salonbezoeken. De donkere wortels mengen en verzachten niet alleen de hergroei, maar voegen ook diepte toe en laten het haar er dikker uitzien dan het is.

10. Heldere Boho Beach Wave

Witblond haar reflecteert het licht op foto’s mooi, en golven zoals deze zijn een leuke manier om diepte en dimensie in de stijl te laten zien. Dit zou een mooie bruidsstijl zijn voor een strandbruiloft.

11. Chique bijgesneden krullen

Dit is een volledig hoofdbleekmiddel en -toon – een gewaagde zet voor natuurlijk haar dat een verbluffend effect heeft. De witblonde kleur wordt bereikt door de haarkleur te strippen, totdat de bleekste gele haarkleur wordt bereikt en deze vervolgens met een pareltint te verven.

12. Betoverende ijzige blonde golven

Zie er elke dag prachtig uit met deze trendy ashy platina haarkleur! Het past perfect bij medium golvende lokken, maar je bent vrij om het ook voor steil haar aan te brengen, omdat het er ongelooflijk prachtig uitziet op elke haartextuur.

13. Volumineus blond kapsel voor dunne lokken

De platinum blonde tint vereist waarschijnlijk een beetje meer thuiszorgroutine dan andere tinten, maar het is absoluut de moeite waard! Lange gordijnslagen voegen volume toe aan je dunne haar, waardoor dit kapsel dimensionaler wordt.

14. Schokkerige short cut voor blondines

Een pixie cut met side-swept bangs is een uitstekend idee voor een coole kapsel make-over. Praat met je haarstylist om de juiste tint blond te vinden om je huidskleur aan te vullen en begin met het draaien van hoofden!

15. Omgekeerde witblonde bob voor steil haar

Deze tint blond is een van de meest gewilde tinten van 2023, dus als je klaar bent voor een opvallende haartransformatie – dit is je kans! Als je voor dit soort koele tinten gaat, zou een paarse shampoo je mantra moeten zijn; anders zullen gele tinten je nieuwe ijzige look snel veranderen.

16. Ijzige tonen voor Classic Straight Lob

Koele blonde tinten zijn perfect voor diegenen die ernaar streven een gedurfd statement te maken. Dergelijke tinten werken geweldig voor zowel lichte als bruine huidtinten, dus je bent vrij om te experimenteren met je nieuwe frisse haarkleur.

17. Witte Blonde Pixie voor zwarte vrouwen

Een pixie kapsel ziet er op zichzelf pakkend uit, maar gecombineerd met een heldere witte tint – deze stijl is echt heerlijk. Fleur je edgy korte kapsel op met enorme accessoires om nog meer aandacht te vestigen op je stijl en een ster te worden op elk feest!

18. Medium Blonde Shag

Tousled textuur brengt altijd meer volume en beweging in strengen, dus als je haar extra dimensie nodig heeft, let dan op shag haircuts. Geblondeerd haar met ruige lagen werkt voor alle haartypes, maar wees voorzichtig met een radicale kleuring zoals deze als je beschadigd haar hebt.

19. Flatterende zij-deel gestapelde Bob

Het kan een hele uitdaging zijn om de levensduur van deze flatterende parelblonde tint te behouden, maar een short cut als een bob pixie maakt deze taak gemakkelijker. Je kroon iets tousle bij het stylen van de lokken aan de zijkant om je manen een meer ontspannen en natuurlijke uitstraling te geven.

20. Wit Blonde Bob Transformatie

Als je je korte haar voller en dikker wilt laten lijken, probeer dan dit prachtige stompe platinablonde haaridee. Voeg witblonde face-framing highlights toe om je vorm en teint nog meer te contrasteren.

21. Blonde gelaagde golven en zwarte wortels

Donkere wortels zorgen voor een fantastisch contrast met witblond haar, waardoor dit er stijlvol en buitengewoon uitziet. Voeg schokkerige lagen en golven toe voor meer beweging en textuur aan je fijne lokken.

22. Geen gespleten haarpunten toegestaan!

Houd je witblonde haar gezond en er vol uit door gespleten haarpunten te vermijden en regelmatig kapsels te krijgen. Stompe sneden zoals deze zorgen ervoor dat witblond haar er dik en gezond uitziet.

23. Chique witte blonde tint

Witblond haar ziet er geweldig uit met golven, zoals te zien is op deze foto. Welk krulgereedschap en -techniek je ook gebruikt, laat de uiteinden beter recht voor een moderne look.

24. Style het op

Wanneer je je haar witblond kleurt, kun je het niet zo vaak wassen, omdat dit het haar uitdroogt. Om twee of drie dagen oud haar te camoufleren, kun je experimenteren met een diep zijdeel en golven om een platte slappe stijl te voorkomen.

25. De jaren 80 en 90 zijn terug

Cap streaks zijn terug! Deze witblonde “frosted” look kan worden bereikt door een goede ouderwetse strependop te gebruiken. Dit vereist regelmatige bezoeken aan uw colorist om de 4 tot 6 weken om de nieuwe groei te verlichten.

26. Contrastrijk Blond haar

Dit is een opvallende bleek en toon met gemengde donkere wortels. Het uitvloeien van wortels zorgt voor meer tijd tussen salonbezoeken. Gewone toners en paarse shampoo moeten worden gebruikt om dit haar zo witblond mogelijk te houden.

27. Perfecte ParelPrinses

Kijk maar naar deze ijzige witblonde perfectie! Deze toon van witblond vereist veel onderhoud en onderhoud, wat betekent dat maandelijkse toners en highlights elke 2 maanden worden vernieuwd. Maar het is het zeker waard!

28. Shag Het Op

Deze witblonde shag look is zo modern en is ook de perfecte stijl voor iemand die een kort pixie kapsel uitgroeit. Haar wordt gestyled door het uit te blazen met een middelgrote ronde borstel, weg te vegen van het gezicht om flips te creëren.

29. Pop van Pearl

Koele huidtinten combineren uitzonderlijk goed met koele witblonde tinten. Deze stijl maakt gebruik van een pareltint om glans en dimensie aan het haar toe te voegen.

30. Boxy As Blonde Bob

Kun je niet kiezen tussen ashy blond en witblond haar? Het bleken van het hele haar bij het eerste bezoek en het aanbrengen van een all-over as toner achteraf is een goed compromis!

Dus als dit alles je heeft geïnspireerd om witblond te worden, dan is 2022 het jaar voor jou om door te gaan en het eindelijk te doen! Niet doen vergeet je onderzoek te doen, selecteer een colorist die gespecialiseerd is in platina en witte blondines en ben van plan om de salon elke 4-6 weken te bezoeken als je een wereldwijd bleekmiddel en toon hebt gekozen, of eens in de 2-3 maanden voor een meer geleefde, natuurlijke look.

Voel je vrij om naar mijn Instagram-@hairshionista te gaan en enkele van de transformaties te zien die ik in de salon doe.

Wit Blonde Balayage
Grijze hergroei mengen door haar witblond te verven
Lichtblond haar voor elke huidskleur
Witblond haar met brown lived in roots
WitBlonde Highlights Root Stretch
Blond haar met witte highlights
Kort platina witblond haar
Baby Blonde Haarkleur
Zeer lichtblonde kleur met verduisterde wortels
Metallic Pearl White Haar Shade
Zwart Meisje met witte haarkleur
Golvend Ashy Blond Kapsel
Boterachtig Blond Haar met Curtain Bangs
Bright Blonde Pixie met Side Bangs
Chique Gestapelde Witte Blonde Bob
Platina rechte lob met stompe uiteinden
Icy Blonde Krullende Pixie
Lang shaggy kapsel voor blondines
Wit Blonde Pixie Bob
Platina blonde stompe snit
Gelaagd blond haar met donkere wortels
Ijzig Blond Haar
Schouderlengte lichtblond haar
Lichtblonde haarkleur voor warme huidtinten
Pixie met Dark Roots en White Blonde Frosting
Sneeuwblond haar met donkere wortels
Ice White Hair Dye Baan
Moderne Shaggy Bob Geverfd Wit PlatinaBlond
Cool Platina Blonde Haarkleur
Ashy Wit Haar