30 opvallende krullende en golvende Pixie-cuts

Vrouwen met getextureerd haar kunnen soms het gevoel hebben dat ze moeten afzien van superkorte stijlen omdat haar van gemiddelde lengte onflatteus is voor hun krulpatroon of te dik en weerbarstig rond het gezicht. Maar met de juiste snit en kleurtrucs kun je je krullen voor je laten werken. Er zijn prachtige 30 voorbeelden van winnende pixie kapsels voor krullend haar hieronder.

Krullende en golvende Pixie-cuts

Bij krullend haar kun je gaan voor extra korte zijkanten en nek, een asymmetrische pixie of een pixie-bob. Kies op basis van je krulpatroon en gezichtsvorm. Hier zijn de suggesties.

#1: Platina Blonde Pixie met Side Bang

asymmetrisch pixie kapsel

Bron

Soms kunnen short cuts te netjes of gepolijst lijken voor een vrouw die opgemerkt wil worden. Een cool-toned pixie cut zou de aandacht moeten trekken, en een lange knal zal wat mysterie toevoegen aan je golvende pixie cut.

#2: Sassy Pixie voor Krullend Haar

Niet iedereen kan superkorte knallen maken, maar als je de bombshell-gezichtsstructuur hebt om het te laten werken (perfect gebogen wenkbrauwen, volle lippen en hoge jukbeenderen), kunnen ze eigenlijk een welkom beetje eigenzinnigheid toevoegen aan je algehele uiterlijk.

rode krullende pixie

Bron

#3: Blonde Undercut voor fijn haar

Door je stijl textuur te geven, kun je dun haar ook voller en veerkrachtiger laten lijken. Krul gewoon je haar en borstel het omhoog voor maximaal volume, maar vermijd het toepassen van deze methode over je hele hoofd. Zonder gladde of taps toelopende zijkanten kan dit van head-turning naar eye-rolling gaan.

blonde pixie met undercut

Bron

#4: Golvende, losgekoppelde snede

De super short cut bovenop met een vloeiende side bang is een interessante mix tussen een bob en een pixie. Het is een gewaagde look voor een vrouw met een avontuurlijke geest.

golvende pixie met lange knallen

Bron

#5: Zwoele Shaggy Layers

De sleutel tot sexy haar is dat het er zacht en moeiteloos uitziet, alsof je er met je vingers doorheen wilt gaan. De gelaagde krullen raken het doel met de manier waarop ze nonchalant vallen en het gezicht omlijsten – en als je zo prachtig bent, wil je zeker pronken met je beste troeven.

korte snit voor krullend haar

Bron

#6: Ultrakorte Curly Pixie

Een krullende pixie cut klinkt misschien uitdagend, omdat ons intuïtieve perspectief van zo’n snit altijd met steil haar is. Krullend haar ziet er echter geweldig uit met een korte, eenvoudige snit zoals hier te zien is. De truc? Een kwalitatief krulproduct om de lift de hele dag op peil te houden.

#7: Multi-Length Cut voor Krullend Haar

Als je iets creatievers wilt dan de standaard korte pixie, probeer dan een moderne stijl die werkt met verschillende lengtes. Een voorbeeld is een kapsel dat aan de zijkanten en achterkant taps toeloopt, maar bovenop in langere delen naar beneden tuimelt.

#8: Side Swept Voluminous Haircut

Als je dikker haar hebt, kun je het in je voordeel gebruiken als het gaat om een dikke pixie-snit. Gebruik een stylingproduct om het haar in een langdurige side swept-stijl te positioneren. Het beste deel van deze look is te vinden in het feit dat het in de loop van de tijd gemakkelijk kan worden uitgegroeid tot een langere stijl.

#9: Klassieke Krullende Snit

Channel een echte retro-vibe met deze gekrulde en bijgesneden snit die een eerbetoon is aan de jaren 1950 en 60. Pixie-kapsels voor krullend haar kunnen er nog steeds heel vrouwelijk uitzien, zelfs als het haar vrij kort is.

#10: Gekleurde Krullen

Laat je mooie krullen zien met een aantal leuke en gedurfde kleuropties. Een levendige sinaasappel in combinatie met een ijzige lavendel is slechts één idee – kies elke combinatie van tinten die echt uitdrukt wie je bent. Krullen zijn geweldig in pronken en kleur draagt alleen maar bij aan de look.

#11: Multidirectionele Pixie

Als je haar de neiging heeft om meer naar golvende dan echte ringetjeskrullen te leunen, werk er dan mee om deze coole tousled-stijl te trekken die allesbehalve slordig is. Breng een kwaliteitsmousse aan terwijl het haar nog vochtig is en maak je klaar voor creatieve lokken die de hele dag meegaan.

#12: Strawberry Blonde Pixie Cut

Als het gaat om een pixie cut heeft krullend haar veel meer variatie dan steil haar, dus ga je gang en speel zoveel met lengte, richting en kleur als je wilt. Als je op zoek bent naar iets gedurfds en anders, ga dan voor een aardbeienblonde – je kunt altijd weer donkerder gaan als je het niet leuk vindt.

#13: Krullend haar geschoren

Scheer de onderste laag haar, vervaag het rond de oorlijn, maar laat sommige krullen wild zijn. Deze look is edgy en expressief, en ook supereenvoudig om dagelijks te onderhouden. Dit is het beste voor een jongere vrouw, maar elke leeftijd kan het voor elkaar krijgen als je de juiste houding hebt!

#14: Nauw bijgesneden Krullen

Als je een no-nonsense soort gal bent, houd het dan eenvoudig met nauw bijgesneden haar dat lijkt op een meer klassieke androgyne stijl. Gemakkelijk te dragen, en het maakt douches ook een fluitje van een cent in de ochtend. Als je wilt dat dingen een beetje origineler zijn, speel dan met een kleur die ver afwijkt van je natuurlijke tint.

#15: Elektrische Pixie

Pixie-snitten voor krullend haar kunnen vrij eenvoudig zijn – en aan de andere kant van het spectrum kunnen ze echt elektrificerend zijn. Ga helemaal los met een levendige haarkleur die niet gemakkelijk in de natuur te vinden is – een hete roze, neonblauwe of daggloed oranje om te beginnen.

#16: Spiked Curly Snelkoppeling

Houd het kort maar leuk met dit kapsel dat profiteert van elk extraatje dat je van nature krullende haar te bieden heeft. Beginnend met een zorgvuldig gecoiffeerde voorrand, wordt het resterende haar gespikkeld en gestyled in een wilde opwaartse richting.

#17: Zoete en verfijnde short cut

Boekachtige persoonlijkheden zien er schattig uit met deze zeer eenvoudige korte pixie-snit die de gecompliceerde ochtendvoorbereiding trotseert waar zoveel vrouwen mee worstelen. Gebruik een product om een dramatische zijwaartse veeg te maken en laat je haar natuurlijk worden in kleur en textuur.

#18: Pixie Cut voor ronde gezichten

Ronde gezichtsvormen zijn schattig, en toch geloven zoveel vrouwen dat de enige oplossing voor het uitdunnen van het gezicht is om haar lang te dragen. In sommige gevallen kan dit niet verder van de waarheid zijn – in feite kunnen ronde gezichten profiteren van een asymmetrisch bijgesneden kapsel. Als je een krullende pixie kunt trekken, ga er dan voor! Je ronde gezicht heeft er nog nooit schattiger uitgezien.

#19: Getextureerde Bouncy Curls

Etnisch haar is vaak krullend en veel vrouwen worstelen met stijlopties. Een van de beste stijlen die beschikbaar is voor krullend en exotisch haar is een langere taps toelopende versie van de pixie cut. Gebruik een verzachtende conditioner om kroezen op afstand te houden.

# 20: Wavy Pixie Bob

Ontspannen en toch stijlvol, deze golvende stijl draait helemaal om de hoeken en lengte. Dit is een goede optie voor meisjes die nog steeds haar willen dat lang genoeg is om in een clip of paardenstaart te stylen, maar over het algemeen een eenvoudige look willen die klaar is om te dragen.

#21: Curly Pixie Pin Up Stijl

Deze krullende haar pixie cut doet denken aan pin-up meisjes die tientallen jaren geleden te zien waren – maar met één unieke twist – omakleur. Veel millennials gaan voor “oma haar”, dat is wanneer het haar grijs, zilver of wit gekleurd is. Het is een zekere manier om die klassieke speldenkrullen te moderniseren voor een geheel nieuwe stijl.

#22: Taps toelopende snit voor meisjes

Misschien was je er al voor de jaren 1990, of misschien niet – maar sta ons toe om je achter te laten met dit kapselvoorbeeld dat het decennium rockte. Het is gemakkelijk te doen – vraag gewoon je stylist om een taps toelopende aan de zijkanten en achterkant in combinatie met langere, voorwaartse strengen aan de voorkant.

#23: Strak gewikkelde Pixie Cut

Als je dat strak opgerolde haar hebt dat te koppig is om ooit te gehoorzamen, is een pixie perfect voor jou. Bijgesneden vrij dicht bij de wortels, temt het spoelen en houdt ze op hun plaats.

#24: Asymmetrische half geschoren stijl

Deze golvende pixie cut draait helemaal om rebellie – en het is tegelijkertijd ook mooi. Het gezoemde gedeelte kan een kunstwerk zijn met een verscheidenheid aan vormen en ontwerpopties. De voorkant kan lang en sassy worden gedragen, waarbij je je natuurlijke krul of golf omarmt.

#25: Schuine krullende snede

Kun je niet kiezen tussen een lange pixie en een superkorte? Waarom ga je niet midden op de weg met deze korte en lange combo die het gezicht omlijst en verlicht. Het is een mooie look als je echt toe bent aan iets anders.

#26: Pixie met Long Side Bangs

Met een beetje textuur kom je al een heel eind. Hoewel een bijgesneden stijl met een lange side bang niets nieuws is, geeft dit krullende pixie kapsel het een moderne draai door zachte en sexy spoelen op te nemen voor natuurlijke beweging die erg trendy is.

side-parted pixie met lange knallen

Bron

#27: Gevlochten Effect Kapsel

Vlechten zijn een directe manier om zoetheid toe te voegen aan elke stijl, maar alleen omdat je haar kort is, betekent dat niet dat je de look helemaal moet overslaan. Boots een vlechtpatroon na door strak verdeelde krullen op een rij te leggen. Het resultaat is een gloeiende, vlechtachtige kroon.

messy pixie kapsel

Bron

#28: Wilde Tousled Golven

Als je een edgy draai wilt geven aan je krullende pixie-kapsel, voeg dan gewoon veel textuur toe. Deze mooie rommelige look is een rage!

lange golvende pixie met knallen

Bron

#29: Natuurlijke Curly Pixie

Als je begiftigd bent met strakke ringetjes, moet je ook korte kapsels niet vermijden. Omarm je textuur met gelijkmatige krullen die net rond de omtrek aflopen om je chiquer te laten lijken en minder op een poedel te laten lijken.

extra kort haarknippen voor natuurlijk haar

Bron

#30: Sassy Cut met Sweeping Bangs

Deze pastellook creëert textuur door je golvende pixie cut in verschillende richtingen te borstelen. Dit is een geweldige optie voor vrouwen met dik haar die nog steeds hunkeren naar een beetje volume.

tousled pixie voor dik haar

Bron

Zoals je kunt zien, kunnen krullende pixiekapsels werken voor verschillende gezichtsvormen en huidtinten, afhankelijk van hoe je ze stylet. Van wilde krullen tot slanke golven, er is een waardige stijl voor elke vrouw.