30 Snelle en gemakkelijke updo’s die u in 2023 moet proberen

Zit je in een tijdnood maar wil je er toch fantastisch uitzien? Die momenten hebben we allemaal! Denk aan bestaande supereenvoudige updo’s, die spiffy, snel en spectaculair zijn. Ze zijn een redding als je haast hebt of gewoon geen last wilt hebben van ingewikkelde kapsels. Dit artikel laat je 30 eenvoudige updo’s zien die in 5 minuten of minder kunnen worden gedaan!

Best Easy Updos – Snel, creatief en leuk

Er zijn twee soorten updo’s: degenen die ingewikkeld en tijdrovend zijn, en degenen die bijna geen moeite kosten maar er even fantastisch uitzien. Vandaag laten we je de selectie van eenvoudige en snelle haarideeën zien, die de moeite waard zijn om te bewaren voor je toekomstige casual en formele looks.

1. Laag gedraaide Ballerina Bun

De lage gedraaide knot is geweldig en het werkt als een stijlvolle look. Het is heel natuurlijk en toch elegant. Begin met dag oude krullen. Deze stijl heeft textuur nodig om mooi te vallen. Snijd de zijstrengen van de oren naar de nek. Maak een losse paardenstaart, wikkel deze vervolgens in een knot en speld hem vast. Draai ze met behulp van de zijstrengen rond de knoop en speld ze terug zodat ze verweven lijken te zijn met je broodje.

2. Moderne krullende Franse rol

Dit kapsel is een gemoderniseerde French Roll. Om deze look te krijgen, begin je met golvend haar. Verdeel het haar in 3 horizontale brokken. Scheid elke sectie in twee stukken en draai ze losjes om elkaar heen totdat je de uiteinden bereikt. Daarna stop je de twist er een keer onder en pin je hem vast. Doe dit bij elke sectie. Je kunt voorzichtig aan bepaalde stukken trekken om meer rommeligheid toe te voegen.

3. Dubbele Bun Easy Updo

De dubbele bun geeft je twee keer zoveel schattigheid als een single bun! Het is net zo simpel als het klinkt. Verdeel je haar in twee secties, van oor tot oor aan de achterkant. Maak bij elke sectie een eenvoudig broodje. Dit is wanneer je je paardenstaart pakt en om de basis wikkelt. Zorg ervoor dat je broodjes compact zijn, zodat ze niet te overweldigend zijn.

4. Romantische Franse Twist Updo

Met een lichte poef op de kroon en zachte stukken die vrij vallen, is deze updo eenvoudig en elegant. Trek het haar gewoon naar achteren, draai en zet vast met een paar weggestopte bobby pinnen. Breng een beetje haarspray aan en je bent prachtig!

5. Zigzag Messy Pigtail Broodjes

De volgende snelle en eenvoudige updo is niet alleen mode vooruit, het brengt pigtails naar een heel nieuw niveau. Splits het haar in twee delen en zigzag je deel. Maak rommelige pigtail buns aan de bovenkant en laat een paar piekerige stukjes vallen. Zulke leuke updo’s zijn tegenwoordig erg in!

6. Dubbele kroon vlecht en bun updo

Deze gevlochten updo is gemaakt om je een vrouwelijke, samengestelde look te geven terwijl je je haar naar achteren trekt voor je comfort. Hoewel het vrij moeilijk lijkt om te maken, kun je je haar op deze manier zelf stylen. Het zal je wat oefening en geduld vergen om deze prachtige upstyle onder de knie te krijgen, maar het is zeker de moeite waard!

7. Snel rommelig gedraaid broodje

Geen tijd om je haar te wassen, maar moet je er mooi uitzien? Deze ‘do’ is perfect om een bad hair day nieuw leven in te blazen. Draai de zijkanten en vouw al het haar in een knot die met een paar spelden wordt vastgezet. Laat wat stukjes op de zijkanten vallen. Hoe natuurlijker het eruit ziet, hoe beter.

8. Lage bun met verschillende vlechten

Wat krijg je als je een vlecht en een broodje bij elkaar brengt? Deze prachtige stijl, die er intens uitziet maar gemakkelijk te bereiken is. Het vergt gewoon geduld… en een beetje haarlak. Er zijn tal van mooie updo’s om te proberen, maar dit brengt de prachtige kleuren van hoogtepunten en textuurdiversiteit naar voren.

9. Chunky Hoofdband Twist

Deze updo is perfect voor dik haar, omdat de dikke twist de lokken langs de hoofdhuid op hun plaats houdt. De stijl is ook geweldig voor lang haar met highlights en lowlights, omdat het dimensie naar voren brengt. Hoe dan ook, wees bereid om de aandacht te trekken.

10. Prachtige lage bun voor brunettes

De losse lage knot met gezichtsbepalende strengen maakt een adembenemende bruiloft of prom updo. Als een van de meest delicate en elegante updo kapsels, zal dit kapsel je helpen de beste indruk te maken en ieders aandacht te trekken. Geschikt voor lang of middellang haar.

11. Enkele Vlecht Chignon

Als de volledige vlecht niet jouw ding is, dan is dit een must om te proberen. Maak een magere, enkele vlecht en leid deze met de rest van je haar tot een chignon. Zulke snelle hair-ups zijn geweldig voor elke gelegenheid.

12. Lage paardenstaart met een twist

Chic en strak, deze updo is geweldig voor kort tot middellang haar. Trek haar in een lage paardenstaart aan de nek, neem de staart, draai en zet een lus vast, waarbij de uiteinden worden verborgen. Het is een showstopper-stijl met weinig tijd en moeite!

13. Elegante Chignon met Pearl Hair Pins

Als je halflang of lang haar hebt, is het gemakkelijk om deze verfijnde updo thuis na te maken. Begin met een Franse vlecht en trek deze in een klassieke chignon, waarbij je wat losse strengen aan de voorkant laat. Versier deze romantische lage knot met haaraccessoires om hem geschikt te maken voor een speciale gelegenheid.

14. Gevlochten knot voor halflang haar

Koele tinten blond zijn ongetwijfeld erg vrouwelijk en elegant, vooral in combinatie met prachtige bloemenhaaraccessoires. Ideaal voor een bruiloft of schoolbal, dit is een van die snelle updos gemaakt voor fijn haar dat niet tegen een ton bobby-pinnen kan die de hoofdhuid irriteren.

15. Snelle formele gevlochten draai

Dit is niet voor bangeriken. Perfect voor lang haar dat een make-over nodig heeft, het is zowel romantisch als vrouwelijk. Grote rommelige vlechten die draaien en aansluiten op een lage knot, nou ja, je zou niet weten hoe je haar het ooit zonder deed!

16. Laag omgekeerd gevlochten broodje

Los en vallend recht op de nek, deze updo is geweldig voor diegenen die niet op zoek zijn naar een strakke greep op hun hoofd. Met het midden-tot-uiteinde van de lokken gevlochten en weggestopt in een losse knoop, is het een andere benadering van een twist voor lang haar.

17. Snelle Fishtail Bun

De sleutel tot schattige easy updos is om eruit te zien alsof je niet te hard je best hebt gedaan. Door de tonen en afmetingen in de haarkleur van het model naar voren te brengen, is dit kapsel opvallend op zowel dunne als dikke haartypes, omdat de chignon de strengen prachtig samentrekt.

18. Chique gevlochten Updo voor lang haar

Een gevlochten updo wordt altijd geassocieerd met romantische vibes, dus als je op zoek bent naar een aantal perfecte updo kapsels, raden we aan om aandacht te besteden aan deze hoge knot. Let op dat je lang dik haar of extensions nodig hebt om een maat te bereiken zoals op de foto.

19. Side Braid Chignon Updo

Deze stijl is zo eenvoudig en toch, zo klaar voor de rode loper. Vorm een vlecht langs de zijkant van het hoofd en draai het in een mooie rommelige knot. Laat een paar stukjes rond het gezicht vallen voor een vrouwelijke look die te mooi is om niet te proberen.

20. Omgekeerde Vlecht Updo

Dit is snel en gemakkelijk als je goed bent in het vlechten van haar. Begin de vlecht met je hoofd ondersteboven zodat het begint bij de nek. Werk omgekeerd naar de bovenkant van het hoofd en speld de standaards losjes vast aan de hoofdhuid, zodat de stijl op zijn plaats blijft. Het tilt plezier naar een heel nieuw niveau!

21. Formele Tuck and Roll Bun

Dit is bruidshaar vier seizoenen sterk. Het is ideaal om alle strengen van je nek te krijgen en eenvoudige krullen te vermijden. Het is prima als er een stuk of twee uit het broodje valt. Elegant om dag en nacht te dragen.

22. Slanke Mid-Braid Updo

Geweldig voor rijk, effen gekleurd haar, deze klassieke updo met een moderne touch laat zien hoe perfectie er echt uitziet. Omdat er geen haar misstaat, spritz en spuit je de wegvliegende lokken naar beneden bij het wikkelen van de vlecht over de knot. Dit werkt op kort tot lang haar, dunne en dikke texturen.

23. Krullende natuurlijke Updo

Dit is een van die snelle eenvoudige updo’s waarbij alle strengen naar de bovenkant van het hoofd worden getrokken met een paardenstaarthouder. De finishing touch is de voorhoofdsvlecht. Het is het beste eenvoudige idee voor natuurlijk mooi haar van een kortere lengte.

24. Snelle updo met gevlochten knopen

Gevlochten knopen bestaan al sinds de Victoriaanse tijd. Iets aan hen geeft zo’n coole koninklijke sfeer af! Voor deze look verdeel je je haar in drie secties. Deel de secties niet met een kam. Vlecht een sectie. Draai de vlecht om zich heen en speld hem vast aan het hoofd. Neem het volgende gedeelte en doe hetzelfde. Herhaal hetzelfde patroon met het derde gedeelte totdat je klaar bent!

25. Laag rommelig broodje

Perfect geschikt voor een formeel evenement of romantische date, deze getextureerde losse knot ziet er absoluut prachtig uit! Om deze rommelige updo te maken, heb je een paar booby-pinnen en een textuurspray nodig, om slank haar een betere grip en meer volume te geven.

26. Quick Updo met zijpaardenstaart

De geknoopte paardenstaart aan de zijkant is een jeugdige twist op een typische paardenstaart aan de zijkant! Maak een losse pony. Verdeel het haar in twee delen boven het elastiek. Pak de pony en laat hem door de opening gaan boven het elastiek dat je zojuist hebt gemaakt. Versier met een haarbloem!

27. French Roll Paardenstaart

De Franse rol paardenstaart is een frisse manier om een klassieke look te stylen. Begin met steil haar. Borstel je haar naar het midden zodat het allemaal naar het midden van het hoofd gaat. Begin bij het kruingebied en begin het haar in een innerlijke beweging te draaien, zodat het een franse rol vormt. Bobby pin als dat nodig is. Verberg de uiteinden niet binnenin zoals je doet met een klassieke Franse rol. Stop de rol vlak onder de oorlijn en laat de rest van het haar los hangen. Dit moet een paardenstaart nabootsen. Plaag het haar fof het gewenste volume.

28. Low Bohemian Bun Kapsel

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar elegante updo voor middellang en lang haar? We weten hoe we het koel en professioneel moeten houden! Knip wat extensions in, draai je haar in een laag knotkapsel en voeg een paar lokken toe om het er rommeliger uit te laten zien. Fleur je natuurlijke tint op met blonde highlights, en dit zal een echt unieke updo zijn.

29. De S Roll Updo

De “S” Roll is een topsy-turvy manier om wat rondingen toe te voegen aan je typische Franse roll updo. Om deze look te creëren, verdeel je het haar horizontaal in twee secties. Draai het bovenste gedeelte en pin het vast. Laat de uiteinden van je draai naar beneden lopen en blend met het onderste gedeelte. Maak een strakke draai uit het onderste gedeelte en laat de staart van je twist krullen als letter S. Zet de uiteinden vast met bobby pins.

30. Quick Neat Classic Bun

Dit kapsel is super universeel, omdat je het kunt dragen naar kantoor, Uni, brunch met vrienden of een date. Het kost je minder dan vijf minuten om zo’n moeiteloze stijl te creëren, wat geweldig is voor degenen die niet graag veel tijd besteden aan haarstyling. Bevestig het eindresultaat met een spray om deze geavanceerde updo perfect te houden voor de rest van de dag.

Nu je deze 30 easy updos hebt doorgenomen, heb je genoeg nieuwe haarideeën voor een maand werk/school! Elke dag een andere look proberen kan best leuk zijn. Experimenteer met enkele van de looks die hier worden weergegeven en zie hoe geweldig je je voelt met je nieuwe ‘do!

snelle updo met een lage bun
snelle Franse roll updo voor krullend haar
snelle dubbele bun updo
Franse twist updo voor lang haar
Twee rommelige knopen voor meisjes
Double Crown Braid en Bun Updo
Rommelige Lage Bun Updo
Gevlochten Bun Updo
Gemakkelijk gedraaide updo voor medium haar
Rommelige Lage Quick Updo
Chignon voor korter haar
Gedraaide paardenstaart Updo
Losse Vlecht en Loop Bun met Jumbo Parels
Leuke Quick Low Bun met bloemen
Rommelige vlechten en bun updo
Losse gevlochten Chignon Updo
Messy Bun van Fishtail Braid
Fancy Slanke Gevlochten Bun Updo
Side bun met een vlecht
Ondersteboven Vlecht in Bun Updo
Gevlochten knot met gedraaide zijkanten
Laaggerolde chignon met vlecht
Afro puff met een vlecht
snel geknoopt updo voor medium haar
Leuke Quick Boho Updo voor fijn haar
snelle ponyrail aan de zijkant updo
snelle Franse roll updo met een pony
Quick Low Twisted Knot voor fijn haar
snelle S roll updo
Golvende Lage Sok Bun