30 Spectaculaire Lisa Rinna Kapsels

Lisa Rinna is niet alleen een razend populaire beroemdheid, ze is ook een glamoureuze tv-diva, dus veel vrouwen willen op haar lijken. We moeten wel weten wat Lisa Rinna draagt, hoe ze haar looks compleet maakt met accessoires, hoe ze haar haar stylet, etc. En daar is niets mis mee. We bedoelen hier niet blind kopiëren of zoiets, maar het lenen van beeldgerelateerde ideeën van beroemdheden en ze overnemen van je uiterlijk, je zult in staat zijn om je eigen echte stijl te bedenken. Laten we dus eens kijken naar de kapsels die Lisa Rinna verkiest en hoe ze erin slaagt om er elke keer anders uit te zien met praktisch hetzelfde kapsel.

Afgezien van die paar keer dat Lisa Rinna haar prachtige formele updo’s presenteerde, houdt ze de laatste tijd vast aan een scheermes getextureerd shagkapsel, met off-centered afscheiding, afgeronde knallen en de onderste zijkant / achterkant naar buiten gestyled, wat kan worden bereikt met een ronde borstel en haardroger. Over het algemeen geeft Lisa de voorkeur aan kapsels met wat extra lift van de top tresses voor speciale gelegenheden en een gladde / glanzende natuurlijke afwerking voor vrijetijdskleding.

Lisa’s favoriete shagkapsel is flatterend voor haar mooie gezicht, hoewel het verre van een perfecte ovaal is. Lisa Rinna heeft zelfs een vierkant gezicht. Je kunt haar hoekige kaaklijn zien op de foto’s met de voorkant van haar gezicht. Bovendien is de lengte van haar gezicht niet significant groter dan de breedte. Daarom is haar gezicht niet lang of rond zoals je in verschillende bronnen kunt lezen, maar vierkant. Het gelaagde kapsel dat ze verkiest, verzacht de hoeken van haar gezicht en presenteert het in het beste licht.

30 Spectaculaire Lisa Rinna Kapsels

#1: Dimensionale Bruine Shag

Lisa Rinna edgy kapsel met flicks

Bron

Ter voorbereiding op de Carrousel Of Hope Ball kiest Lisa Rinna voor de dimensionale haarkleur die geweldig werkt in combinatie met haar statement textuur. De karameltinten op de donkerbruine basis, geplaagd met willekeurige donkerblonde highlights, doen het wonder, flirten met de kleur van Lisa’s ogen.

#2: A-Line Shag met Ultra Shine Finish

Een van Lisa Rinna’s nieuwste kapsels, gedragen naar de 10e verjaardag Van Pink Party, is deze stijlvolle shag met een duidelijk A-lijn silhouet, die soepel naar de uiteinden toe verbreedt. Het wordt meestal gekenmerkt door de “Lisa Rinna’s signature flicks” en uitsluitend aangevuld met de ultraglanzende afwerking.

Lisa Rinna A-lijn kapsel

Bron

#3: Kinlengte gelaagd kapsel met honing highlights

Op weg naar de kunsttentoonstelling van Sham Ibrahim stylet Lisa Rinna haar shagkapsel op de vertrouwde manier, maar deze keer kunnen we een update spotten met honinghoogtepunten die haar donkerbruine haarkleur verfijnder maken en de textuur accentueren.

Lisa Rinna A-lijn kapsel met highlights

Bron

#4: Zachte zonovergoten shag

Hoe slaagt ze erin om er zo anders uit te zien, met vrijwel hetzelfde kapsel van evenement tot evenement? Tijdens de Mercedes-Benz modeweek werd Lisa Rinna gespot met haar zachte aanraakbare shagkapsel, opgewaardeerd met de prachtige zonovergoten highlights.

Lisa Rinna gelaagd kapsel met pony's

Bron

#5: Honing-geglazuurde schuine lagen

Natuurlijk begrijpen we dat een kwaliteitskapsel achter elk opvallend kapsel staat, vooral als het gaat om kortere lengtes. Lisa Rinna’s dikke lokken werden vakkundig gelaagd en bovendien behandeld met honingglazuur om ons deze prachtige look van de actrice van de 66e jaarlijkse Primetime Emmy Awards te bieden.

Lisa Rinna gelaagd kapsel met highlights

Bron

#6: Middellange shag met volume op de kroon

Dit keer is het grootste deel van Lisa Rinna’s kapsel geconcentreerd op de top, terwijl de sexy side flicks de rol spelen van een mooie aanpassing aan het kapsel silhouet. De actrice dupliceert vaak de kleur van haar ogen in haar haartinten en kledingprints. Deze look van de Pre-Emmy Party is geen uitzondering.

Lisa Rinna gelaagd A-lijn kapsel

Bron

#7: Two-Tone Edgy Kapsel

Deze sexy roofzuchtige look van Lisa Rinna is ondergeschikt aan één idee dat in elk detail wordt gevoeld – de print van haar jurk, de blik in haar ogen en de edgy contouren van haar tweekleurige shagkapsel. Dit is 100% haar look!

Lisa Rinna ombre voor kort haar

Bron

#8: Ruig kapsel met piekerige uiteinden

Tijdens een bezoek aan de SiriusXM Studios zag Lisa Rinna er extreem chic uit en wiegde haar mooie shag met de fijn gesneden randen. Lisa’s dikke gelaagde lokken werden gestyled in de sassy veren met piekerige uiteinden en gekruid met zeer subtiele highlights.

Lisa Rinna kort getextureerd kapsel

Bron

#9: Piecey Textuur &Out-Flicked Zijkanten

Deze keer presenteert Lisa Rinna ons haar werkelijk fantastische kapsel dat er vooral stralend uitziet in de zon. Lisa’s korte haar is gestyled om de textuur van de gehakte stukken bovenop te verbeteren en de vlijmscherpe bewegingen aan de zijkanten te onthullen.

Lisa Rinna kort edgy kapsel

Bron

#10: Kort Edgy kapsel met highlights in the bangs

Toen Lisa Rinna aankwam bij de première van “Million Dollar Arm” in Los Angeles, merkten we de mooie upgrade van haar kapsel en haarkleur, die een nieuwe sensationele draai gaf aan haar kenmerkende kapsel. Lisa’s dikke schuine lokken zien er zo prachtig uit als ze door de wind worden geroerd, hè?

Lisa Rinna gelaagd kapsel

Bron

#11: Speel contrasten

Lisa Rinna’s prachtige look van het 21e jaarlijkse Race To Erase Gala verbaast met zoveel dingen. De edginess van haar korte kapsel wordt gecompenseerd door het afgeronde silhouet van haar kapsel. En de coloristische oplossing, met de mix van koele bruintinten en warme gouden tinten, flatteert Lisa’s uiterlijk op wonderbaarlijke wijze.

Lisa Rinna kort gelaagd kapsel met highlights

Bron

#12: Chocolade & Karamelveren

De première van “Veronica Mars” in Los Angeles is een ander evenement waar Lisa Rinna een nieuwe fantastische look droeg. Deze keer kregen Lisa’s schuine lokken de meer uitgesproken karamelhoogtepunten, verspreid over de rijke chocoladebasis.

Lisa Rinna kort kapsel met flicks

Bron

#13: Korter dan ooit!

Om de 66e jaarlijkse Directors Guild of America Awards bij te wonen, is Lisa Rinna korter dan ooit gegaan. Maar eigenlijk blijft het haar kenmerkende kapsel met de fragmentarische textuur, lichte lift bij de wortels en schattige bewegingen bij de oren. De lokale hoogtepunten van Lisa’s kapsel zijn ongetwijfeld de pit van deze look.

Lisa Rinna kort taps toelopend kapsel

Bron

#14: Taps toelopend silhouet &verzachte lokken

Het taps toelopende silhouet van Lisa Rinna’s kapsel is bedoeld om de mooie vorm van haar gezicht te onderstrepen. Hoewel het niet de perfecte ovaal is, heeft Lisa de mooie kaaklijn die niet zo sterk is om het te corrigeren met langere sloten.

Lisa Rinna kort kapsel

Bron

#15: Extra Lift At The Roots &Roodachtige Highlights

De HBO Golden Globe After Party werd aangewakkerd door de chique speelse look van de ravissante Lisa Rinna. Deze keer rockte de actrice het korte kapsel met volume en roodachtige highlights op de kruin, wat Lisa’s kapsel een schattige ondeugende twist gaf.

Lisa Rinna kort gelaagd kapsel met karamel highlights

Bron

#16: Kort gegradeerd universeel

Hier is een prachtig boven-de-schouders kapsel met highlights en duidelijke gelaagdheid, beginnend op het jukbeenniveau. Lisa Rinna koos ervoor om het strak te stylen, wat een leuke optie kan zijn voor een casual kapsel.

Lisa Rinna natuurlijk kapsel

Bron

#17: Sassy Gelikt Terug

Dit is een schattig voorbeeld van een sassy medium-length kapsel voor een avondje uit. Lisa Rinna heeft haar haar naar achteren gelikt om haar oren te openen en haar elegante oorbellen te laten zien.

Lisa Rinna sassy kapsel

Bron

#18: Kort grillig gemarkeerd

Fijne delicate veren zijn de belangrijkste attractie van dit korte opvallende kapsel. Het fantastische gloeiende effect van de look wordt bereikt dankzij fijne scheerlaagjes en 2-tone highlights: medium bruin en zachte karamel.

Lisa Rinna korte shag kapsel

Bron

#19: Shiny Wavy Glamorous

Dit is een look van een prachtige onnavolgbare diva. Lisa’s lokken zijn geweven voor een zachte vrouwelijke stijl. Donkerbruin voor de belangrijkste haarkleur, geaccentueerd met chocolade highlights, werkt perfect voor haar, waardoor haar kattenogen nog verleidelijker worden.

Lisa Rinna kort golvend kapsel

Bron

#20: Korte chique aandachtstrekkerij

De flamingokleur van Lisa’s jurk en haar warme honinghoogtepunten verlichten haar om rond te schijnen als de helderste ster aan de hemel. Dit korte shagkapsel kan niet beter worden gestyled: plagen aan de wortels, zijscheiding en een schattige gevederde afwerking zijn zo flatterend voor Lisa’s mooie gezicht.

Lisa Rinna gehakt kapsel

Bron

#21: Strak Sexy Natuurlijk Ogend

Een gelaagde bob met gouden highlights is een fantastische match voor Lisa’s gebruinde huid. Licht plagen bij de wortels en een glanzende afwerking is alles wat nodig is voor een geweldige sexy look die ze presenteert.

Lisa Rinna korte gelaagde bob

Bron

#22: Verleidelijk formeel foutloos

Die opgeflipte flicks en chocolate highlights op donkerbruin samen met volume bovenop zijn in harmonie met Lisa’s rode lippenstift en haar boeiende blik.

Lisa Rinna formeel kort kapsel

Bron

#23: Straight Graded Casual

Zelfs zonder een bepaalde styling ziet Lisa’s gegradeerde kapsel er prachtig uit met deze geweldige highlights, passend bij de kleur van haar ogen. Zoals je je realiseert, is de keuze van het juiste kapsel een sleutel tot je altijd prachtige look.

Lisa Rinna kapsel met highlights

Bron

#24: Heerlijke formele updo

Strakke zijkanten, bekroond met een hoge knot, laten Lisa eruit zien als een godin en vestigen de aandacht op haar gelaatstrekken. Elke updo is een prachtige gelegenheid om grote en opzichtige oorbellen te dragen.

Lisa Rinna formele updo

Bron

#25: Korte Fancy Loopy

Dit is een zeer fantasierijke do met lusachtige lokken, verhoogd bij de wortels, die heel goed bij Lisa past. Met al het volume van haar gezicht kan ze haar look weer compleet maken met mooie oorbellen en expressieve oogmake-up.

Lisa Rinna shag kapsel

Bron

#26: Gelikte rug Shaggy Asymmetrisch

Lange schuine asymmetrische knallen die gedurfd uitsteken, voegen Lisa’s look sassiness en chic toe. Je kunt dit kapsel nabootsen voor een avondje uit met vrienden. Merk op dat markeringen altijd de textuur verbeteren.

Lisa Rinna kort gegradeerd kapsel

Bron

#27: Zijdezacht gevederd

Hier gebruikten stylisten geen volumeverbeteringen en concentreerden ze zich volledig op de zijdezachtheid en zachtheid van Lisa’s haar. De contouren van dit kapsel zijn pluizig en aanraakbaar.

Lisa Rinna beoordeeld hairsyle

Bron

#28: Kort gelaagd vet

Een decolleté als dit suggereert een even gedurfd kapsel, en Lisa Rinna kiest voor een korte sassy stijl met volume bovenop en goed getrimde sporen die haar gezicht omlijsten en haar oren openen.

Lisa Rinna kort kapsel

Bron

#29: Natuurlijk strak gloeiend

Dit natuurlijke kapsel met A-silhouet trekt aan met zijn eenvoud, weinig onderhoud en gladde textuur. Highlights 1-2 tinten lichter dan je basis haarkleur bieden een verbluffend dimensionaal effect.

Lisa Rinna gelaagd kapsel

Bron

#30: Prachtige Fancy Updo

Hier is nog een gedenkwaardige updo, met ingewikkelde wendingen en lussen op de kroon. De look van deze Lisa is zowel fancy als laconiek: je kunt chic in elk detail waarnemen.

Lisa Rinna

Bron

Lisa Rinna is niet de enige beroemdheid die van korte shagkapsels houdt. Je kunt vergelijkbare looks zien op de foto’s van Jane Fonda. Dus, als je Lisa’s kapsel wilt nabootsen, laat dan een foto zien die je leuk vindt aan je stylist. Merk echter op dat je op hetzelfde resultaat kunt rekenen als je haar echt dicht is, want Lisa Rinna heeft wel een goede haardichtheid.