30 stekelige kapsels voor mannen in moderne interpretatie

Stekelige kapsels voor mannen zijn dus nineties — behalve dat ze dat totaal niet zijn. Terwijl de stekelige haarbeweging het hoogtepunt van zijn populariteit bereikte in de tijd dat De frisse prins van Bel-Air was op tv en iedereen droeg zijn baggy broek te laag, het vervaagde nooit zoals alle andere rages. Sterker nog, het werd alleen maar beter met de tijd!

Cool Hedendaagse Stekelige Kapsels voor Mannen

Sindsdien hebben mannen de look geperfectioneerd en hun haargel in de dollarwinkel ingeruild voor iets lichters, waardoor een zachtere kijk op de klassieke stijl mogelijk is. Als je de spikes wilt rocken, maar niet zeker weet hoe, lees dan verder. We hebben twintig verschillende en unieke takes om je er doorheen te leiden. Aan het einde moet u precies weten welke het beste bij u past.

#1: Zij en omhoog Stekelig Haar

Dit is een goed verzorgde, stijlvolle mannelijke look. De combinatie van de getrimde baard en snor, dikke wenkbrauwen, geschoren zijkanten en stekelhaar is iets om te stoppen en te bewonderen. Met wat werkbare stylingklei is zijn donkere haar gestyled in een perfect onvolmaakte textuur – 100% jaloerse stijl, inderdaad!

#2: Zachte, korte spikes bovenop

Alles vloeit gewoon met dit prachtige gezicht! Ten eerste is het de onderhouden snor die overgaat in de korte opgezette baard. Dan zijn er de gezoemde kanten die leiden naar de eenvoudige opwaartse piek. Dit stekelige kapsel is zowel smaakvol voor werk als ontspanning.

#3: Stekelige snit met blote gezichten

Gezichtshaar is niet voor alle mannen. Met dit lange stekelige kapsel zijn alle ogen op de top! Aandacht voor de langere strengen moet direct na de douche worden gegeven om ervoor te zorgen dat het product dat op de spikes wordt aangebracht de hele dag op zijn plaats blijft.

#4: Jong, warrig stekelig haar

Als je in staat bent om weg te komen met een coole jongensstijl die minimale inspanning vereist, dan is dit de look voor jou. Naar voren geborsteld, naar links, naar rechts, recht omhoog… ongeacht de richting van de spikes, het werkt allemaal goed met deze rommelige snede.

#5: Edge-to-Edge Stekelige Cut

Ze zeggen dat de kortste afstand tussen twee punten een rechte lijn is. Deze regel werkt geweldig voor dit frisse, spiked kapsel. De precieze lijn van het voorhoofd tot de slapen en over de wang naar de hoeken van de lippen is opmerkelijk. Maak het af met stekelige tips en dit mannelijke kapsel is de nieuwe definitie van trendwaardig.

#6: Spiked Mohawk-geïnspireerd haar

Vooruit gekamd en tot op zekere hoogte betekent deze blik serieuze zaken. Met een korte buzz aan de zijkanten en de gekamde spike aan de zijkant, is het kapsel fel, hoe je het ook wendt of keert.

#7: Piecey, Spikey Haar

Het draait allemaal om de lengte bovenop bij deze stijl. Voor het beste resultaat föhn je tot het vochtig is en breng je vervolgens een product aan zodat het haar niet zwaar is. Werk het föhnen af met een ronde borstel totdat het haar recht omhoog blijft en voila. Wie zei dat opgroeien eigenlijk eenvoudige kapsels betekende?

#8: Highlights en Spike met Side Buzz

De aandacht voor kleurstrengen is wat deze afbeelding weergeeft. Het aanbrengen van een sterk hold-product zorgt ervoor dat de afmeting van de gemarkeerde strengen doorschijnt, terwijl de spikes verhoogd en perfect gedefinieerd blijven aan de uiteinden. Met de zijkanten en rug korter geschoren, tilt deze look de stekelige kapsels van mannen naar het stijlvolle niveau dat ze nog nooit eerder zijn geweest.

#9: Golf van stekelig haar

Deze stijl is voor degenen die haar hebben en de nieuwste manieren kennen om het te dragen! Met een gemiddelde lengte aan de zijkanten, burst fade rond de oren en langere bovenkant, naar voren duwend naar de opwaartse flip, moet men geduld en toewijding hebben met deze stijl. Maar de resultaten spreken voor zich.

#10: Wild en Spiky bovenop

Scheer alles behalve de bovenkant en laat het bloeien als een lopend vuurtje! Deze stijl is het beste op dik, lichtgekleurd haar, omdat het de verschillende zonovergoten highlights (natuurlijk of gewonnen) laat zien. Vol volume en textuur, dit is een speelse look als je een goede stijl wilt hebben, maar eruit ziet alsof je er ’s ochtends niet veel tijd aan hebt besteed.

#11: Vrijblijvende Getextureerde Top

Wat geweldig is aan dit kapsel is de eenvoud en nette uitstraling. Als je niet van de stekelige top houdt, kun je altijd korter gaan zonder je hele snit te hoeven verstoren. Het voorste stekelhaar is langer en strategisch taps toelopend om te mengen met de gezoemde zijkanten en achterkant.

#12: Stekelig voor fijn haar

Focus op wat je hebt over wat je niet hebt! Dunner wordend haar hoeft niet achter te blijven bij het stylen van een spiked up look. Met behulp van een glanzende mannenhaarpasta is deze look gezond en modieus, terwijl de focus van het fijne haar wordt gehaald.

#13: Fade-a-Way Stekelhaar

Korte spikes met een blended undercut en burst vervagen. Deze stijl vereist niet veel product of enige toewijding. Perfect voor de on-the-go man die zijn look een tikkeltje pittig wil maken!

#14: Stekelige Pompadour

Niet elke man wil zijn ochtend aan zijn haar doorbrengen, en dat snappen we! Deze look is perfect vanwege het gemak van de snede van alle uiteinden. Het maakt niet uit welke kant de wind waait, dit is een van de gemakkelijkste stekelige kapsels voor mannen die er zijn.

#15: Extra hoge spikes voor mannen

Soms is groter beter, vooral als het gaat om haar! Zoals met al deze afbeeldingen, als je denkt dat je deze torenhoge, spikey look aan de voorkant kunt rocken, probeer het dan uit. Je moet een stijve beeldhouwklei gebruiken en jezelf de tijd geven om je haar uit te laten groeien om de perfecte lange lengte te bereiken.

#16: Shark-Fin Spikes met gezichtshaar

Deze spikes kunnen zowat ieders aandacht trekken. Dankzij de lange, felle flip-up bovenop, gepolijste huidvervaging, perfecte line-up en onberispelijk gezichtskapsel, geven afbeeldingen als deze tonnen inspiratie voor moderne eclectische herenkapsels. De scheermeslijn die in de snit breekt, is de finishing touch van deze statementstijl.

#17: Werk geschikt stekelig haar

Onze carrières houden onze stijlbeslissingen in toom, en zo gaat het ook voor haar. Met betrekking tot stekelige kapsels voor jongens, is dit een veilige en eenvoudige snit die geschikt is voor op kantoor. Met een schoon onderdeel en zijpunten kan deze look direct uit de douche worden bereikt met een kam en stylingpasta.

#18: Kort stekelig kapsel

Borstel het naar voren en je bent op weg! Niet iedereen is klaar om langer haar te dragen vanwege onderhoud en styling. Voer een extra short cut in, geïnspireerd op je favoriete high en tight, maar zorg voor wat textuur bovenaan. Makkelijk te onderhouden, en het laat je eruit zien alsof je veel haar hebt. Geweldig voor mannen die erover denken om hun haar uit de traditionele buzz cut te laten groeien.

#19: Dikke en Voorwaartse Stekelige Stijl

Geverfd blond haar op een man met donker gezichtshaar is sexy. Laat het contrast opvallen door de nieuwste truc in de stekelige haartrend te omarmen – de voorkant van het haar recht omhoog gekamd. De kleur geeft dimensie aan deze moderne stijl.

#20: Acicular Taper Fade Kapsel

Spike haar met gel en maak je geen zorgen over de richting waarin de spikes gaan. Deze snee ziet er zo scherp uit; je bent bijna bang om het aan te raken! Met een buzz cut die leidt tot langere, losgekoppelde spikes, is deze stijl edgy en toch beheersbaar.

#21: Edgy Warrig Heren Kapsel

Bekijk Matthew Atkinson en zijn rommelige spikes. Het lijkt bijna alsof hij net uit bed is gerold en met een perfect, draagbaar bedhoofd naar buiten is gestapt. We weten allemaal dat dat eigenlijk niet mogelijk is, dus hoe heeft deze hunk de stijl bereikt? Simpel: neem wat lichte haarwax en laat je vingers door je haar gaan. Het is echt zo makkelijk op voorwaarde dat je een mooie scheermes hebt.

schattig stekelig herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#22: Stekelig kapsel met een maximale lift

Deze Twilight-ster (die graag met zijn ogen rolt bij elke vermelding van de young adult-fictiebewerking die zijn carrière omhoogschoot) leeft, ademt en slaapt groot haar. Volume is niet alleen iets voor je vriendin om overheen te fladderen – kijk maar naar Rob en die perfecte manen van hem. Als dit het type haar is dat je hebt, en je wilt deze gewaagde look dupliceren, begin dan met föhnen met een high-hold sculpting wax om je lokken van hun plaats te houden.

edgy heren kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#23: Schattige spikes voor korter haar

Voor alle kerels die er zijn met korter haar, spikes zijn niet helemaal buiten bereik. Neem Douglas Booth als voorbeeld; hij trekt deze kortere snit met een onderhoudsarme kijk op de stekelige trend. Hoe korter het haar, hoe makkelijker het is om te stylen. Als je iemand bent die van een mooie haardos houdt, maar ’s ochtends niet de nodige tijd wil vrijmaken om het op te knappen, ga dan korter.

getextureerd kort kapsel voor mannen

DFree / Shutterstock.com

#24: Stekelig kapsel met getextureerde top

Stekelig haar is geweldig, maar je bent misschien niet bereid om het elke dag zo te dragen; daarom moet je absoluut niet toestaan dat je kapper je haar knipt op een manier die alleen werkt met stekelige stijlen. Op deze foto rockt Michael de spikes met een stijl die net zo goed direct uit de douche gedragen kan worden. Deze techniek vereist iets meer houvast voor de extra dikte en lengte, maar een mooie matte pomade pasta zal het lukken.

mannen scheermes kort kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#25: Verfijnde messy spikes

In deze fotoure, good old Colin Farrell heeft een kapsel dat langer is aan de bovenkant en korter aan de zijkanten. Deze lange en moderne kijk op het hoge en strakke is de sleutel tot het bereiken van een goede stekelige ‘do’. De kortere zijkanten zijn bescheiden en onmerkbaar zonder dat ze naar beneden hoeven te worden gelikt, terwijl de bovenkant klaar is om fris van de douche te worden gestyled.

cool stekelig kapsel voor mannen

Tinseltown / Shutterstock.com

#26: Lange Top, Korte Zijkanten Kapsel

Voor de jongere mannen die er zijn, is de stijl van Brett Davern misschien iets meer in je straatje. Zijn spikes zijn uniform en gecontroleerd, allemaal leunend naar rechts in perfecte consistentie. Het kan moeilijk zijn om ongemakkelijke pieciness te vermijden bij het streven naar deze meer geavanceerde look, maar we hebben je rug, bro. Wacht tot je haar halfdroog is om je strong-hold pomade aan te brengen en gebruik een kam om de voorkant rechtop te laten staan.

stekelig blond kapsel voor mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#27: Redelijk netjes stekelig kapsel voor mannen

Tyler Hilton, de acteur en zanger die de harten van tienermeisjes overal op One Tree Hill stal, heeft een rep te handhaven als Dreamy Musician. De kerel neemt zijn haar serieus, oké? Dat merk je aan deze foto. Kort en netjes, maar zorgvuldig gestyled met wat spikiness en volume. Dit is de perfecte prom-look voor alle middelbare scholieren die wanhopig behoefte hebben aan kapselinspiratie.

kort kapsel voor mannen met een backswept quiff

DFree / Shutterstock.com

# 28: Acicular Texture In Stekelig Kapsel voor Mannen

Hier is nog een korte en eenvoudige stijl, deze keer gemodelleerd door de knappe Freddy Rodriguez. Deze foto laat zien wat een geweldige combinatie stekelig haar en gezichtshaar kan maken wanneer ze samen worden gedragen. Elk op zichzelf zijn oké, baarden zijn cool en stekelig haar is flatterend, maar voeg ze samen en je hebt een onstuitbare kracht om rekening mee te houden!

formeel stekelig kapsel voor mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#29: Leuke Piecey Spikes

Josh Dallas draagt een unieke stekelige look op deze rode loper foto. Het lijkt een beetje op een militaire stijl, kort getrimd en uniform. Deze strakke look is de perfecte keuze voor een alledaagse werkstijl. Het is precies de juiste mix van casual en professioneel om je business-casual dresscode in één verfijnd stuk door te nemen.

kort getextureerd kapsel voor mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#30: Mildly Spiked Mannen kapsel

Sommige mensen zijn niet gek om hun haar in de lucht te steken en dat is helemaal prima. Stekelig haar is niet voor iedereen. Als je een meer low-key stijl wilt die niet zoveel aandacht zal trekken, probeer dan deze licht gepiekte ‘do’ van Max Lloyd-Jones. Het werkt het beste op kort haar en hoeft alleen in het midden te spiken.

kort getextureerd herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

Wat denk jij, fellas? Een van de stekelige kapsels valt je op? Probeer iets nieuws uit, je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.