30 trendy korte stekelige kapsels voor vrouwen ouder dan 60

Wie heeft je verteld dat je er in je 60s niet sassy of modieus uit kon zien? Het juiste korte kapsel kan u helpen elke gewenste boodschap uit te zenden en u tijd besparen op haarstyling. Bekijk deze populaire korte stekelige kapsels voor vrouwen ouder dan 60 die je helpen er stijlvol uit te zien terwijl je je haar kort draagt. Bewaar de meest inspirerende ideeën om je haarstylist te laten zien op de volgende afspraak.

#1: Speelse Spiky Pixie voor oudere vrouwen

Deze stijl draait om edge en fun! Hoewel het er niet uitziet als klassieke pixie short-stijlen, is het vrij eenvoudig te stylen en te onderhouden. Een goed kapsel voor wie niet bang is om de aandacht op zichzelf te vestigen.

#2: Sassy Short Cut voor dik haar

Alleen omdat je 60+ bent, betekent niet dat je jezelf moet stoppen met experimenteren met je kapsel. Herhaal deze ruige pixie cut en voeg gemarkeerde veren toe, en ta-da! — je nieuwe inspirerende kapsel is klaar!

#3: Auburn Spiky Pixie en Micro Bangs

Kun je een stijlvoller en charmanter kapsel bedenken voor oudere vrouwen dan een stekelige pixie? Voeg een helderdere haarkleur toe, zoals deze rijke kastanjebruine tint, en we garanderen dat iedereen verliefd zal worden op je bijgewerkte stijl!

#4: Prachtige Blonde Pixie voor rijpe vrouwen

Pixie-snitten zijn gemakkelijk en onderhoudsarm, maar ze zien er chique uit voor oudere vrouwen. Als je meer textuur en volume in je dunner wordende haar wilt brengen, is het tijd om aandacht te besteden aan dit kapsel met een getextureerde kroon en stekelige lagen.

#5: Delicate Paarse Stekelige Pixie

Voeg een paar stijlvolle accenten toe aan je nette natuurlijke look om het te laten schitteren met nieuwe kleuren. Gevederde gelaagdheid levert meer beweging aan je korte haar, terwijl de paarsgrijze tint de textuur en dimensie benadrukt.

#6: Moderne grijze Pixie voor oudere vrouwen

Een pixie kapsel past bij vrouwen van alle leeftijden, dus je kunt het gemakkelijk matchen met je grijze haar. Zo’n kapsel helpt je een indruk te maken van een zelfverzekerde en modieuze vrouw, zoals je echt bent.

#7: Korte gevederde Pixie Kapsels

Kapsels voor vrouwen boven de 60 kunnen heel stijlvol en aantrekkelijk zijn, ongeacht of je dun of dik haar hebt. Gevederde lagen geven textuur en dimensie aan je korte strengen; piekerige knallen benadrukken de schoonheid van je ogen, waardoor je blik diepgaander en expressiever wordt.

#8: Geschoren Nape Pixie Cut voor meer dan 60

Dit is een van de eenvoudigste maar coolste korte pixie kapsels die altijd in stijl zal zijn! De nekondersnijding brengt meer aandacht naar de volumineuze kroon, waardoor u de gezichtsvorm kunt verlengen en indien nodig de rondheid ervan kunt verwijderen.

#9: Donkerrode Pixie met undercut voor dik haar

Je gelooft het misschien of niet, maar felle kleuren zien er goed uit op oudere dames, vooral roodachtige tinten. Kijk maar eens hoe de donkerrode tint past bij deze korte edgy pixie met een moderne undercut! Chic en modieus!

#10: Tweekleurige gekartelde Stekelige Pixie

Jagged pixie ziet er op zichzelf ongelooflijk stijlvol uit, maar met meerkleurige haarkleur is deze snit een absolute stun! Maak je haar lichter aan de bovenkant om extra volume aan je kruin te geven.

#11: Karamel Bruin Pixie Kapsel

Hier is een eenvoudig maar aantrekkelijk kort stekelig pixie kapsel voor vrouwen die de voorkeur geven aan natuurlijke looks. Met deze prachtige karamelbruine tint zal je haar helderder dan ooit glanzen. Bovendien geven schokkerige lagen een mooi silhouet en textuur aan het haar.

#12: Korte Pixie met lange lagen

Dit kapsel is een geweldige pasvorm voor dames met steil dun haar die dromen van meer volume en beweging. Vraag een stylist om een langere pixie en leg de lagen weg van je gezicht om de aandacht te vestigen op de schoonheid van je gelaatstrekken.

#13: Shaggy Pixie Cut voor rijpe vrouwen

Hier is een goed voorbeeld van een cool, opvallend kapsel voor een rijpe dame. Markeer de rommelige textuur van je natuurlijke vergrijzing met behulp van stekelige lokken en geef je prachtige zilveren manen een modernere en volumineuze uitstraling.

#14: Helder en zacht zilver kapsel

Korte stekelige kapsels voor meer dan 60 zoals deze kunnen gemakkelijk de aandacht trekken! De edgy styling past perfect bij de felle platinablonde tint. Fleur je lokken op met een tonifiërende shampoo om ze glanzender en zijdeachtiger te maken.

#15: Vurig koperen haar en stijlvolle undercut

Deze stekelige pixie-snit is echt in het oog springend dankzij de heldere koperkleur en stijlvolle ondersnijding. Het belangrijkste geheim van deze fantastische textuur is om je haar een beetje te plagen om deze enigszins rommelige look te krijgen en het resultaat te repareren met het juiste stylingproduct.

#16: Funky Roze Stekelig Kapsel

Experimenten zijn goed op elke leeftijd. Toon deze coole stekelige pixie aan je hairstylist op je volgende salonreis, en maak je klaar om tientallen complimenten te horen. Dit is een super creatieve snit voor degenen die niet bang zijn om risico’s te nemen!

#17: Lange Ginger Pixie met Temple Undercut

Vrouwen in de 60 kunnen hun grijze haar gemakkelijk opvrolijken met een kort stekelig kapsel en enkele heldere, pakkende tinten, zoals deze vurige gember. Style je pixie aan de zijkant en voeg een schattige ondersnijding toe aan een andere kant om moderne trends te bedenken.

#18: Pearl Blonde Pixie Cut voor Dun Haar

Als je meer van delicate haarkleuren houdt, overweeg dan om deze zachte parelblonde tint te proberen. Deze elegante stekelige pixie cut is absoluut een van de beste korte kapsels voor dun haar, omdat het goed past bij elke gezichtsvorm.

#19: Korte boven- en lange zijkanten

Het halfgrijze halfzwarte pixiekapsel met langere zijkanten is een geweldige optie voor vrouwen boven de 60. Accentueer deze elegante stijl met massieve oorbellen en stijlvolle zonnebrillen om er chic uit te zien, waar je ook gaat.

#20: Voluminous Pixie Kapsel met Bangs

Fijn haar vereist meestal meer volume, vooral als je het kort draagt. Maar met deze prachtige gelaagde pixie cut ziet je haar er net zo volumineus uit als nooit tevoren! Combineer dit inspirerende kapsel met felle make-up om meer aandacht te vestigen op je nieuwe stijl.

@hair_by_pedro

#21: Stijlvolle Pixie Cuts voor vrouwen boven de 60

We vinden het leuk hoe deze korte pixie bob het gezicht omlijst en de contouren verzacht. Tegelijkertijd verhoogt het het volume aan de kroon, dankzij de juiste hoeveelheid lagen. Gebruik een textuurspray om de gelaagdheid te benadrukken en een langdurige styling te creëren.

#22: Korte Pixie Cut met gelaagde gemarkeerde knallen

Het beste ding over pixie kapsels is dat ze gemakkelijk te stylen en te onderhouden zijn, daarom zijn pixies zo populair bij vrouwen boven de 60. Om deze specifieke snit te maken, vraag je de stylist om langere lagen te laten zien en ze blond te verven met behulp van deze highlighting-techniek.

#23: Edgy Platina Lange Pixie Cut

Ongelijke knallen zijn een uitstekende manier om je korte pixie kapsel op te frissen. Voeg een platinablonde tint toe om je huidskleur aan te vullen en creëer een mooie, lichtgewicht look in je jaren 60.

#24: Rommelige Pixie Shag met heldere accenten

Deze prachtig getextureerde en onderhoudsarme stekelige pixie cut is echt mind-blowing! Plaag je haar een beetje bovenop om extra volume te brengen en voeg levendige roze knallen toe om de blonde tint te contrasteren. Een geweldige truc om korte kapsels op te fleuren.

#25: Catchy Short Gray Cut met Turquoise Bangs

Dit stijlvolle, gedurfde kapsel is een echte vangst voor rijpe vrouwen die van experimenten houden. De grijze pixie ziet er op zichzelf vrij eenvoudig uit, maar met heldere aquamarijn of turquoise accenten aan de voorkant bereikt hij een echt trendy uiterlijk.

#26: Sassy Grijs Haar met Piekerige Bangs

Laten we je korte haar rocken met deze rommelige pixie cut met pony’s en lagen! Dankzij de gevederde uiteinden rondom, zal uw nieuwe stijl er absoluut luchtig en onberispelijk uitzien. Een geweldig idee voor oudere vrouwen boven de 60.

#27: Flatterend kort haar met babylights

Dit funky pixie kapsel is een uitstekend idee voor diegenen die dunner wordend haar na 60 willen verbeteren. Style je schaarse haar naar de zijkant om het een meer volumineuze look te geven en voeg contrasterende subtiele highlights toe voor extra dimensie.

#28: Wavy Pixie Kapsel voor Rijpe Vrouw

Stekelige pixie kapsels zien er goed uit op zowel steil als golvend haar, dus als je hebt besloten om je kapsel op te fleuren in je 60s, is dit een uitstekende oplossing. Omarm je schattige stijl met deze elegante, warme blonde tint om romantische vibes aan je uiterlijk toe te voegen.

#29: Lang stekelig haar met Micro Bangs

Niet alle korte kapsels zijn geschikt voor dames met dunne lokken, maar dit pixie mullet kapsel is een uitzondering. Een gelaagde kroon en micro bangs maken het haar erg volumineus en getextureerd bovenop, waardoor het hele kapsel meer dimensie krijgt.

#30: Stekelig Ondersnijding Pixie Kapsel

Een korte gevederde pixie snit met geplaagde wortels zorgt voor een volumineus kapsel dat de meeste gezichtsvormen flatteert. Gebruik haarwax bij het stylen van je spikes om een sassy stijl te creëren waardoor je er jonger uitziet.

Deze 30 korte pixie kapsels zullen je zeker inspireren tot een nieuw flatterend kapsel. Het maakt niet uit hoe oud je bent, het is nooit te laat om te experimenteren met je haar!