34 beste knallen voor ronde gezichten: de superflatterende looks waar we van houden

Met schoonheid is het oké om oude regels op te schudden. Als het gaat om de kapsels die hun gezichtsvormen flatteren en knallen voor ronde gezichten, houden veel mensen zich graag aan de richtlijnen. We zijn echter van mening dat je jezelf niet hoeft te beperken: als er een look is die je leuk vindt en echt wilt uitproberen, ga er dan voor!

Soms is de ervaring van één persoon met een bepaalde look misschien niet dezelfde ervaring voor jou. Als je tegen de norm in wilt gaan of een nieuwe look wilt uitproberen, hebben we enkele van onze favoriete opvallende stijlen verzameld die heel goed kunnen werken voor knallen op ronde gezichtsvormen. Lees verder:

Table of Contents

Op zoek naar een nieuwe stijl met franje die past bij je ronde gezichtsvorm? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt! Blijf scrollen om de beste knallen voor ronde gezichten te bekijken.

1. Zijdelings geveegde knallen voor ronde gezichtsvormen

knallen voor ronde zijde geveegd
Zijdelings geveegde knallen met lang krullend haar.

Door je knallen opzij te zetten, creëer je een schuin effect. Dit is ideaal als je niet wilt dat je knallen meer aandacht vestigen op je gezichtsvorm. Benevel je knallen met een lichte spray van TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Smooth Hold Niveau 2 om je knallen de hele dag in de perfecte hoek te houden.

2. Gegolfde bangs voor ronde gezichtsvormen

gegolfde knallen met een pixie cut
De textuur is de sleutel!

Droog je haar ruw om deze gelaagde en getextureerde look te creëren. Dit is een geweldige optie voor iedereen die een korte pixie cut wil uitproberen. Gebruik een föhn en haarborstel om je pixie cut te drogen en richt het mondstuk in verschillende richtingen om een ruwe textuur te creëren.

3. Stukatje Bangs

piecey bangs voor rond gezicht
Splits de look op. Foto credit: indigitalimages.com

Maak een paar delen binnen je pony om lijnen van symmetrie te maken. Deze franje is perfect voor degenen die knallen testen, maar zich niet willen committeren aan een volledige, rechte knal. Op de dagen dat je geen knalstijl voelt, kun je die strengen terugtrekken en ze uit de weg pinnen.

4. Micro bangs

micro bangs met roze haar
Ik hou van deze piepkleine fringe-stijl.

In plaats van de aandacht af te leiden van je gezichtsvorm, wil je misschien knallen die helpen het te definiëren? Probeer deze micro bang-stijl voor een beetje van die edgy definitie. Combineer het met een knalroze haarkleur voor een super edgy stijl.

5. Gescheiden bangs

knallen voor ronde gezichten gescheiden
Parted bangs zijn een hit!

Maak een middenhaardeel in je pony’s om de aandacht weg te trekken van je afgeronde vorm. Deze stijl van franje ziet er geweldig uit in combinatie met updos. Praat ook met je stylist over het mengen van je pony’s met de rest van je kapsel met face-framing lagen.

6. Stukatje Micro Bangs

piecey micro bangs voor ronde gezichtsvormen
De nauwelijks-daar-blik. Foto credit: indigitalimages.com

Op zoek naar een set knallen om je gezicht enigszins te kaderen? Ga voor deze piecey micro bang look. Babybangs zoals deze helpen de illusie van een langer voorhoofd te creëren, waardoor je gezicht minder rond lijkt.

7. Gelaagd haar met bangs

gelaagd haar met pony's
Meng de look. Foto credit Allyson Alapont

Heb je een multi-length kapsel en op zoek naar de juiste pony’s om te matchen? Je kunt niet fout gaan met een eenvoudige franje voor je gezichtsvorm. De edginess van deze stijl wordt alleen maar overdreven door het harde verschil tussen de knallen en de rest van de stijl.

8. Extra lange knallen voor ronde gezichtsvormen

extra lange knallen met een lob
Volwassen knallen zijn chic. Foto credit: indigitalimages.com

Of je pony’s nu uitgroeien, of je hebt ze expres lang, deze look werkt voor je unieke gezichtsvorm. Als je je gezichtsvorm wilt verlengen, veeg je je knallen opzij.

9. Gevlochten knallen

gevlochten pony's met kort haar
Trendy en cool. Foto credit: Indigitalimages.com

Als je op zoek bent naar iets aan de trendy kant, kies dan voor gevlochten knallen. Probeer een dikke vlecht voor een meer trendy aanpak. Dit is de perfecte manier om de illusie van knallen uit te proberen zonder ze volledig te binden.

10. Kom-Cut Bangs

kom gesneden knallen
Een perfecte bowl-cut, zeg maar.

Veel vrouwen met ronde gezichtsvormen hebben de neiging om weg te blijven van korte kapsels. We houden ervan hoe deze kom snijdt en verbiedtgs look past bij je gezichtsframe zonder je gezichtsvorm te overweldigen. Een kapsel als dit vereist nauwgezet onderhoud, dus houd daar rekening mee voordat je de sprong waagt!

11. Ooglidlengte Knallen

ooglidlengte knalt met een bob
Niet te lang, niet te kort.

Als je op zoek bent naar de juiste lengte die bij je ronde gezicht past, kies dan voor een franje van ooglidlengte. Deze stijl van knallen snijdt een strakke lijn over je ronde gezicht om een meer hoekige indruk te creëren.

12. Blonde Highlights

knallen met blonde highlights
Verlicht je kleur met blonde highlights.

Update je bangs met felblonde highlights. Zorg er bij het wassen van je haar voor dat je een systeem gebruikt voor gekleurd haar zoals Love Beauty en Planet Blooming Color Murumuru Butter &Rose Shampoo en Conditioner om ervoor te zorgen dat je highlights levendig blijven!

13. Stompe roze franje

stompe pony's met lang roze haar
Babyroze maakt de look leuker en meisjesachtiger. Foto credit: Indigitalimages.com

Een scherpe set knallen compenseert de afgeronde vorm van je gezicht en voegt dimensie toe. Als je op zoek bent naar manieren om je gezicht langer te laten lijken, combineer dan je pony met een langere lengte. Deze contraststijl creëert een illusie van een langere en meer hoekige gezichtsvorm.

14. Luchtige knallen voor ronde gezichtsvormen

luchtige knallen voor ronde gezichtsvorm
Perfecte bang optie voor fijne haartypes. Foto credit: indigitalimages.com

Dit is een van onze favoriete looks voor fijn haar op een afgerond gezicht! De luchtige look voegt textuur toe en geeft dunner haar ook een vollere look. Vraag je stylist om een gevederde techniek te gebruiken om wat textuur aan je uiteinden toe te voegen.

15. Klassieke knallen voor ronde gezichtsvormen

klassieke knallen met een lob
Je kunt niet fout gaan met deze franje. Foto credit: Dvora

Houd het bij twijfel simpel met een klassieke franjesnit. Deze bobs en bangs combo werkt met zoveel verschillende haartypes! Gebruik een krultang of föhn om het haar onder te krullen om deze gestroomlijnde stijl te creëren.

16. Gelled Bangs

Moet ik knallen krijgen: gelled bangs
Probeer deze strakke stijl. Foto credit: indigitalimages.com

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om je pony te stylen, dus de vraag “Moet ik knallen krijgen?” zou je niet het gevoel moeten geven dat je stylingopties slank tot geen zijn. Deze gelled bang stijl is perfect voor chique gelegenheden. Glad haar naar beneden met Dove Amplified Textures Shine &Moisture Finishing Gel en laat het op zijn plaats drogen.

17. Gelaagd haar

moet ik bangs krijgen: gelaagd haar
De perfecte unone look. Foto credit: indigitalimages.com

Neem aanwijzingen van de Fransen en ga elke dag voor een ongedaan gemaakte look. Benieuwd hoe dit eruit zou zien met een franje? Hier is het bewijs dat u ten volle kunt profiteren van alle voordelen die een franje te bieden heeft.

18. Micro bangs

moet ik bangs krijgen: micro bangs
Baby bangs zijn in. Foto credit: indigitalimages.com

We zijn geobsedeerd door deze micro bang-stijl. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, betekent het feit dat je bangs hebt niet dat je haar elke dag perfect moet zijn. Probeer deze getextureerde en ongedaan gemaakte look om een super luchtige, natuurlijke sfeer te creëren.

19. Doorzichtige knallen

moet ik knallen: door knallen heen kijken
Ga voor het doorzichtige effect. Foto credit: indigitalimages.com

Bobs zijn leuker als je de look combineert met een leuke pony. We houden van het idee om je knallen dit doorzichtige effect te geven. Bereik deze stijl door je pony’s met je vingers te kammen.

20. Zijdeel Bangs

moet ik knallen: side bangs
Deel je haar naar de zijkant voor een nieuwe look. Foto credit: indigitalimages.com

Er kan al dan niet een moment komen dat je het gevoel hebt dat je over je knallen heen bent. Laat dat je niet naar beneden halen! Kies in plaats daarvan voor het veranderen van de richting waarin je je haar gewoonlijk scheidt om je stijl een nieuwe look te geven.

21. Swoop Bangs voor ronde gezichten

moet ik knallen: swoop bangs
Update je look met de swoop-stijl.

Het is niet elke vrouw die kan staan hahaar pony de hele dag in haar gezicht gestoken. Als je knallen het beste van je krijgen, zou dat je stijl niet moeten verkrampen. Veeg ze in plaats daarvan opzij om ze uit je gezicht te houden. Gebruik indien nodig een haarspeldbocht om op zijn plaats te bevestigen.

22. Fringe Updo

moet ik knallen: updo
Perfect voor bad hair dagen.

Elke dag zal geen goede haardag zijn, maar er is zeker een manier om het te laten werken. Bereid haar voor met een droogshampoo zoals Dove Refresh+Care Detox &Zuiveren Droogshampoo om de olie van gisteren op te nemen en vervolgens je haar in een losse updo-stijl te verzamelen.

23. Piekerige bangs

moet ik knallen: piekerige knallen
Ieders favoriete franje. Foto credit: indigitalimages.com

Wil je de nette afwerking van je stijl opbreken met een beetje rand? Combineer gepolijste golven met piekerige knallen om het perfecte contrast in je look te creëren. Deze iets langere knallen zijn dun genoeg om piekerig en etherisch te zijn.

24. Brunette Bangs

moet ik knallen: brunette
Geef je brunette tint een nieuwe ‘do’

Op zoek naar een complete make-over? Probeer de kleur van je haar te veranderen, in een bob te hakken en knallen te krijgen. Hou je niet van deze brunette ‘doe net zoveel als wij? Style je look in deze springerige en golvende stijl met behulp van Dove Style + Care Flexibele Hold Hairspray.

25. Lange piekerige knallen

lange piekerige knallen
Probeer een lange piekerige stijl.

Wil je knallen die gemakkelijker te stylen zijn? Een langere piekerige stijl complimenteert een verscheidenheid aan kapsels zo goed. Bovendien is het een geweldige optie voor knallen voor ronde gezichten. Gebruik een dunne krultang of stijltang om deze losse gemakkelijke golven te creëren.

26. Pixie Cut Bangs

pixie bangs voor ronde gezichten
Maak een statement met je kapsel!

Gebruik je bangs en kapsel als statement door stompe knallen toe te voegen aan een korte stijl. Om je korte strengen op hun plaats te houden, gebruik je Bedhoofd van TIGI Wax Stick. Je kunt de wax ook gebruiken

27. Side Bangs voor ronde gezichten

side bangs voor ronde gezichten
Side bangs kunnen erg flatterend zijn!

Als je hoopt dat je haar minder rond lijkt, probeer dan side bangs! Deze stijl van franje is een geweldige manier om je gezichtsvorm te verlengen. Deze side bangs creëren een hoekig effect op je gezicht dat super flatterend is.

28. Stompe knallen voor ronde gezichten

stompe knallen rond gezicht
Stompe stijlen maken een statement!

Je kunt nooit fout gaan met een botte knallook. Een look als deze kan helpen om je gezicht te verlengen en een deel van de natuurlijke zachtheid van de vorm weg te nemen.

29. Gordijn knallen voor ronde gezichten

gordijn knalt ronde gezichten
Kies voor een trendy stijl!

Curtain bangs zijn de meest trendy fringe stijlen van het jaar, dus waarom zou je het niet uitproberen? Deze stijl is erg flatterend op ronde gezichten omdat de franje naar buiten uitwaait en langer wordt naar de uiteinden toe.

30. Getextureerde bangs met lob

getextureerde knallen voor ronde gezichten
Textuur kan een leuke draai geven aan knallen.

Een getextureerde look voegt hoogte toe aan je haar, waardoor je gezicht langer lijkt. Als u meer textuur wilt toevoegen en deze wilt vergrendelen, gebruikt u TRESemmé Droge Textuur Finishing Spray.

31. Stuk voor stuk kantkloppingen

pixie cut side bangs

Een pixie en een side-swept stijl? Klinkt als de perfecte combinatie voor knallen voor ronde gezichten. Gebruik een föhn om wat ruwe textuur aan je stijl toe te voegen en om deze winderige look te creëren.

32. Extra dikke franje

extra dikke knallen
Maak van je pony het middelpunt van je look.

Wil je een extra gewaagd statement maken? Ga dan voor een extra gewaagde knal. Deze fringe stijl zal zeker de aandacht trekken op de best mogelijke manier. Dit is een andere stijl die regelmatig onderhoud vereist – vooral op de bangs-afdeling!

33. Ultra-Micro Bangs voor ronde gezichten

micro bangs voor ronde gezichten
Voeg franje toe zonder je gezicht te overweldigen.

Op zoek naar een eigenzinnige look die je ronde gezicht accentueert? Ga voor micro bangs! Je kunt je micro bangs koppelen aan langere of korte strengen, watr u verkiest. We houden ervan hoe deze oorstrelende stijl eruit ziet in combinatie met micro-bangs.

34. Krullende knallen

krullende knallen voor ronde gezichten
Bangs zijn ook geweldig voor krullend haar.

Krullende meisjes schrikken vaak terug voor knallen, maar dat is niet nodig. Omarm je textuur en ga voor de franje. Zorg ervoor dat je krullen in de gezondste conditie blijven door gebruik te maken van SheaMoisture Jamaicaanse Zwarte Castor Olie Versterken &Restore Shampoo en Conditioner.

Als dit de eerste keer is dat je knallen probeert met je ronde gezichtsvorm, blijf dan bij de basis. Ga voor de klassieke look om dingen eenvoudig en lief te houden, en vergeet niet om ons te taggen @Allthingshairus!