35 Gevlochten broodjes die de klassieke stijl opnieuw uitvinden

Is er een makkelijkere manier om je op te frissen dan er een te maken van gevlochten knotkapsels? Er zijn snelle en casual broodjes die je binnen enkele minuten maakt als je weinig tijd hebt, en er zijn stijlvolle variaties van gevlochten broodjes voor een romantische date, avondje uit met vrienden, schoolbal of zelfs bruiloft. Wil je er stijlvol en elegant uitzien, maar maximaal natuurlijk en spontaan? Zoek dan niet verder dan een chique gevlochten broodje. We hebben 35 geweldige voorbeelden om te delen.

Bijgewerkte versies van Braided Buns

Veel elegante beelden komen in je op als je denkt aan een gevlochten broodje. Dus, sta ons toe om die beelden de gewenste moderne draai te geven. Maak je klaar om de bobby pinnen en versieringen tevoorschijn te halen, want je zult willen spelen! Gevlochten knot kapsels zijn geweldig voor alle seizoenen.

#1: Vogelkooi Bun

vlecht rond knot

Bron

Symmetrie wint met deze vlecht rond knot! De visueel verbluffende vlecht verweven met strengen uit het midden geeft je een topper die doet denken aan Griekse dames die in de kunst stromen. Je hebt een manier om al je haar op één plek te houden, maar met een ingewikkeld roosterwerk dat overgaat in een gladde werveling.

#2: Kriskras vlechtjes en rommelige knot

Voor een volledig modern kapsel kun je hier deze gevlochten knot combinatie proberen. Het is perfect op die lange hete zomeravonden, wanneer je het haar van je nek wilt houden. Compleet met een geweven set skinny vlechten, bekroond met een sokkenbroodje – je zult iedereen vragen hoe je je look kunt recreëren!

vlechten en hoge rommelige knot

Bron

#3: Onconventionele Pinup Style Dutch Braid Updo

Deze fascinerende look is gebaseerd op een Hollandse vlecht updo. De levendige kleuren worden mooi weergegeven met een dikke groep dikke vlechten, waardoor een pompadour aan de voorkant ontstaat die je terugbrengt naar de jaren veertig. Draag met een comfortabele jurk of een panty en een losse blouse!

gevlochten Mohawk updo

Bron

#4: Cascading French Braid Swirled Bun

Deze visueel bewegende Franse vlecht met een bloem is een stijlvolle twist, geschikt voor een avondje symfonie of een eenvoudige roadtrip. Met een trapsgewijze dikkere Franse vlecht die aan de onderkant omslaat in een spiraalvormige knot, creëert dit kapsel de perfecte plek om een frisse bloei precies in het midden te knippen. Hierdoor wordt je look automatisch aangekleed voor een romantische date!

Franse vlecht bun updo

Bron

#5: Losse knot met een kroonvlecht

Voor langer haar is een gevlochten knot met een vlecht rond een manier om te gaan. Het idee is om een losse knot te maken, met kronkels van sloten erin gestopt om de look af te maken. Een kroonvlecht houdt alle losse fly-aways in lijn, terwijl je een sweeping updo afwerkt die je textuur en mooie haarkleur laat zien.

mooie getextureerde knot met een vlecht eromheen

Bron

#6: Dubbel gevlochten racestrepen

Twee vlechten zijn beter dan één! Deze Franse vlecht met dubbele snoeren in een hoek van 45 graden zorgt ervoor dat iedereen zijn hoofd draait om er beter uit te zien! De uiteinden van de vlechten kunnen worden gedraaid, waardoor een vloeiende U-vorm aan de basis van je nek ontstaat. Je bent klaar voor elke uitnodiging die op je pad komt!

twee vlechten updo

Bron

#7: Twisted High Crown Bun

Een dikke, hoge kroonvlecht met daarop een volle sokbroodje is een stijl die past bij een Queen. Elegant, uit de weg, en toch modern genoeg om naar de club te dragen, deze stijl geeft je de hoogte, zowel aan de bovenkant als aan de voorkant. Draag met een sexy kleine zwarte jurk om een sterke indruk te maken op je aanbiddende fans.

hoge sok bun met een side twist

Bron

#8: Rommelig gevlochten Updo Bun

Hoewel sommigen van ons traditioneler zijn, zijn er mensen die wild haar hebben of er gewoon trendy uit willen zien. Iets rommeligs en unieks is te vinden in dit updobroodje. Een reeks geweven vlechten in een knot vormen een impressionistische versie van de stijlen van weleer – perfect voor een creatieve ziel!

kanten vlechten updo

Bron

#9: Blozende Bruid’s Gevlochten Updo

De kleuren van de salons van vandaag zijn niet de kleuren van je oma! We hebben de roze, paarse en blauwe tinten van de stoelen van gisteren teruggewonnen. Deze rommelige updo bestaat uit drie losse Franse vlechten en een lage knot, met een nest schattige rozetten die geschikt zijn voor een bruid!

losse gevlochten updo met rozenknoppen

Bron

#10: Box Braid Bun

Een stapel doosvlechten is geen korte verplichting, maar het is de tijd die het kost om je prachtige looks te geven in een verscheidenheid aan eenvoudige kapsels zeker waard. Het is een klassieke stijl die kan worden gedaan met vlechten van verschillende dikte, dus zorg ervoor dat u uw haarstylist raadpleegt om een vlechttype te selecteren dath is geschikt voor uw behoeften en gelaatstrekken!

broodje van doosvlechten

Bron

#11: Fishtail Spiral Bun voor langer haar

Fishtail-vlechten waren een rage in de jaren 90 en ze zijn vandaag de dag nog steeds een geweldige stijl. Deze gevlochten knot is een ingewikkeld pad van vlechten die in het midden eindigen. Een kam, of sluier, kan bovenop het broodje rusten om de lijnen nog verder te accentueren. Los en mooi – zorg ervoor dat je veel pinnen gebruikt met deze!

laag fishtailbroodje

Bron

#12: Frosted Box Braid Twist

Deze variatie van doosvlechten toont een beetje meer een artistiek thema, versmalling tot het punt in het midden van de haarlijn. De elegante twist van vlechten verzameld in een knot geeft volume, dikte en klasse aan je toch al in het oog springende updo!

cornrows in knot kapsel

Bron

#13: Mooie ‘Bow’ Peep

Twee vlechten kunnen ook worden samengevoegd tot een strikstijl aan de basis van je nek. Je haar creëert een eenvoudige illusie terwijl je alles op zijn plaats houdt. Met een kleine lift aan de wortels aan de voorkant en een gespleten knot aan de onderkant, rijden twee getextureerde Franse vlechten over de kruin van je hoofd, waardoor je een stijl krijgt die klaar is voor plezier!

vlechten en strik updo

Bron

#14: Lazy Elegante Franse Vlecht Updo

Rijen rommelige vlechten brengen het oog naar de achterkant van deze updo, waar een eenvoudige, losse franse vlecht knot zich verzamelt in een gemakkelijke stijl die klaar is voor het strand of een roadtrip met de dames. Draag overal waar haar essentieel is, vooral als je op het strand raakt of door de ramen rolt. Maak je klaar voor avontuur!

casual rommelige vlechten in bun updo

Bron

#15: Gebeeldhouwde Updo met vlechten

De kronkelende zwarte vlechten zijn gebeeldhouwd in een ingewikkeld doolhof van wendingen en bochten, terwijl de vloeiende lijn van het deel het volume van de bovenkant in dit elegante en verfijnde kunstwerk verbetert. De gladde zijkanten geven een grotere indruk van de gevlochten details. Draag als je durft!

zwart gevlochten updo

Bron

#16: Cornrows in een Statement Bun

Cornrows zijn altijd een traditionele manier geweest om lokken te temmen die een eigen geest hebben. Door de strengen dicht bij het hoofd te houden, krijg je controle, terwijl de vlecht van de contrasterende kleur de aandacht vestigt op de knot. Klaar voor werk of ontspanning, deze stijl is klassiek en kan op elk moment in elke omgeving worden gedragen.

cornrows en knot voor zwarte vrouwen

Bron

#17: Rommelig broodje met een twist

Deze rommelige look is geweldig wanneer je ontspant bij het zwembad of tijd doorbrengt in de natuur, omdat de dikkere draai aan de voorkant je haar van je gezicht houdt en werkt als een interessant detail. De rommelige lussen geven een coole moeiteloos ogende textuur voor je schattige Franse vlechtbroodje.

Franse vlecht rommelige knot

Bron

#18: Side Braided Lage Bun

De zwierige zijknobbel herinnert ons aan vervlogen tijden en wordt hier opnieuw uitgevonden in deze lage gevlochten updo. Terwijl de rest van het haar recht is, geven de losse rondingen van de vlecht een nieuwe definitie aan deze stijl. Om er zeker van te zijn dat je er elegant en stijlvol uitziet, kun je dit dragen met je meest formele jurk of een strakke kantoorjas.

losse lage gevlochten knot

Bron

#19: Rope Braid Bun

Een andere lage knot optie is de touw vlecht bun. Gedraaide strengen die aan elkaar zijn gevlochten, creëren een werveling die er geweldig uitziet wanneer ze worden verfraaid met een bloem! Pak je favoriete A-Line jurk en ga er fantastisch uitzien!

gedraaid broodje met een bloem

Bron

#20: Vintage Touw Vlecht Updo

Voor de dames die de traditie levend willen houden, is de touwvlecht updo een manier om te gaan. Een netwerk van dikkere vlechten weeft samen tot een onderste knot, wat resulteert in een van de beste gevlochten knothaars voor langer haar. Het kan worden gedragen voor casual of dress-up tijd. De losse krullen aan de voorkant en ingewikkelde wendingen aan de achterkant geven je een tijdloze look die iedereen zich zal herinneren!

gevlochten knot voor dik haar

Bron

#21: Romantisch gevlochten knotkapsel voor brunettes

Olga Kurylenko draagt een lage volumineuze knot voor golvend haar. Dunne zijvlechten zijn verwerkt in de schattige knoop die er delicaat rommelig uitziet dankzij de golvende textuur en kleine flyaways. De vrouwelijke voorhoofdsframegolf wordt gebruikt in plaats van side bangs.

gevlochten knot kapsel voor lang haar

Featureflash / Shutterstock.com

#22: Verticaal gevlochten rol

De middelen om te experimenteren met broodjes zijn eindeloos. Je kunt niet alleen nieuwe texturen en afwerkingen uitproberen, maar ook nieuwe vormen vinden. Een verticale rol is een alternatief voor een gewone ronde knot. Joanne Froggatt bereikt een zeer tedere en vrouwelijke look, styling een brhulp met een eenvoudige insteek.

gevlochten knot kapsel voor blondines

Jaguar PS / Shutterstock.com

#23: Vlechten met knotkapsel voor casual looks

Veel meisjes met lang haar houden van het idee van een top knot als een eenvoudig en comfortabel zomerkapsel. Hoe zie je er niet uit als iedereen? Jennifer Morrison voegt magere vlechten toe aan de zijkanten en haar knot krijgt meteen een extra speelse eigenaardigheid. Easy-breezy gevlochten knot kapsels zoals deze zijn nu erg populair!

casual gevlochten knot kapsel

DFree / Shutterstock.com

#24: Chique Zwart Gevlochten Broodje

Lupita Nyong’o zag er heel schattig uit met kort natuurlijk haar, maar stijlvolle gevlochten updos flatteren haar niet minder. Extensions zijn een geweldige manier om over te slaan van korte lokken naar lange vlechten en stijlvolle kapsels, zoals deze kroonknobbel. De combinatie van dunne en dikke vlechten lijkt erg verfijnd.

Afro-Amerikaans gevlochten knot kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#25: Geknoopt broodje met Mohawk

Een andere manier om je creativiteit in kapsels te uiten, is door een rij knopen te maken in plaats van één traditionele knot. Je kunt ze verticaal rangschikken in een soort Mohawk-updo. Nina Dobrev is hier om te pronken met haar grillige geknoopte fauxhawk. Zo chic!

rommelig gevlochten knot kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#26: Schattig gevlochten knot kapsel

Een belangrijke voorwaarde voor succes met het gekozen kapsel is de geschiktheid ervan voor de omgeving waar u het draagt. Het compacte broodje van Rashida Jones is goed voor school of kantoor. Deze compacte knot ziet er netjes, trendy uit en voorkomt dat je lokken in de weg zitten.

Frans gevlochten knot kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#27: Low Side Bun

Charlize Theron’s prachtige side bun heeft een ingewikkeld gevlochten patroon. De omgekeerde vlecht die begint bij het rechteroor sluit aan bij de vlecht aan de andere kant en dan worden ze samengepakt in een zijknoop. Nou, voelt als een baan voor een professional, hè?

zijkant gevlochten knot kapsel

DFree / Shutterstock.com

#28: Cool Frans Vlechtbroodje

Genevieve Hannelius heeft voor de Creative Emmy Awards 2014 een look van een mooie jonge fee geprobeerd. Haar vloeiende vloerlange jurk werd aangevuld met een schattig gevlochten kapsel met een geweldig hartvormig silhouet.

schattig gevlochten knot kapsel voor meisjes

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#29: Slanke gevlochten knot met een met juwelen versierde hoofdband

Hoewel de meeste trendy broodjes van het huidige seizoen worden gemaakt op basis van tousled lokken, kun je altijd een idee van een glamoureuze gepolijste updo opnemen in je kapselvarianten voor speciale gelegenheden. Emmy Rossum’s slanke glanzende knot ziet er zo zacht en delicaat uit dat we het ons gemakkelijk kunnen voorstellen als een elegante bruiloft updo.

formeel gevlochten knot kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#30: Kroonbroodje met een gevlochten rand

Als je een groot broodje wilt stylen, neem dan je toevlucht tot broodjesmakers die helpen om moeiteloos omvangrijke broodjes te bereiken. Ze houden vorm en bieden een koel kroonachtig silhouet. Het broodje van Shaun Robinson is smaakvol versierd met een dunne vlecht, gewikkeld rond de basis.

strak gevlochten knot kapsel

HelgaEsteb / Shutterstock.com

#31: Charmante vlechten en knot kapsel

Jessica Lowndes kiest voor een stijlvolle updo met een middendeel en twee divergerende Franse vlechten waarvan de uiteinden achter het linkeroor in een schattig knotje zijn gewikkeld. Het juiste kapsel om een beeld van Lady Perfection te creëren!

kroon vlecht en knot kapsel

Featureflash / Shutterstock.com

#32: Slanke Gevlochten Ballerina Bun

De ballerina knot, hoog op je hoofd gedragen, is nooit uit de mode, zelfs niet als we zo geobsedeerd zijn door de trend van rommelige kapsels. Amanda Seyfried’s ballerina is versierd met een dikke vlecht om de prachtige 3d-appliqué van haar jurk te ondersteunen.

strak en strak gevlochten knot kapsel

JStone / Shutterstock.com

#33: Side Bun van Skinny Dreadlocks voor natuurlijk haar

Ava Du Vernay neemt haar toevlucht tot magere dreadlocks om haar natuurlijke haar uit te breiden. Terwijl omvangrijke dreads meestal vrij hangend of in eenvoudige kapsels worden gedragen, zoals lage pony’s, werken skinny dreadlocks als doosbroodjes of dunne wendingen. Ze zien er prachtig uit in allerlei updo’s.

gevlochten knot kapsel voor zwart haar

CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

#34: Boho Kroonvlecht

Niet echt een knot, maar een mooi gevlochten kapsel, dat doet denken aan gevlochten knotjes wordt gepresenteerd door Anna Paquin. Een zeer losse vlecht wordt in een cirkel gestyled in een soort kroon.

Boho gevlochten knot kapsel

s_bukley / Shutterstock.com

#35: Gevlochten knot op de kroon voor een rond gezicht

Een gevlochten knot, hoog op de kroon zittend, is een geweldige updo-oplossing voor een rond gezicht. Hong Chau wiegt een schattige compacte gevlochten knot, gemaakt op de basis van een hoge gladde pony. Laat de staart van je vlecht uit de knot steken voor de toegevoegde speelse noot in je kapsel.

slank gevlochten knot kapsel voor meisjes

Helga Esteb / Shutterstock.com

Gevlochten knotkapsels zien er altijd heel vrouwelijk uit en knotjes zijn een comfortabele manier om je middellange en lange lokken te dragen. Vlechten maken eenvoudige knotjes verfijnder, zelfs als het een casual kapsel is. Bewaar de ideeën die je leuk vindt en wees niet bang om nieuwe stylingoplossingen uit te proberen!