35 korte punkkapsels om je fantasie te rocken

Punk kapsels zijn enorm populair onder jongeren, vooral degenen die “op zoek zijn naar zichzelf”. Ze zijn allesbehalve saai en gewoon, daarom zijn we zo geneigd om ze te proberen. Bovendien helpen punkkapsels je om jezelf uit te drukken en de wereld te laten zien hoe je diep van binnen echt bent. Misschien is het slechts je tijdelijke toestand, maar het laten zien ervan helpt om de harmonie die je in je hart en ziel hebt te verzamelen.

Punkstijl biedt afwisseling aan iedereen, die het wil passen. Het meest fantastische is dat je zowel radicale veranderingen kunt nastreven als binnen je gebruikelijke imago kunt blijven, en het kunt verdunnen met die elementen van punkstijl die je het leukst vindt.

Associaties met Punk Style

In principe suggereert het een rebels karakter uitgedrukt in grillige lijnen, geometrische vormen, gevarieerde hoeken, spikes, gedurfde kleuraccenten en scherpe contrasten van vormen, lengtes en kleuren. Pixie, Mohawk en Fauxhawk zijn 3 meest voorkomende korte kapsels die worden gebruikt voor punkkapsels. De Mohawk stelt voor om de zijkanten van je hoofd te scheren. Het klinkt te uitdagend, kies voor een Fauxhawk of Pixie kapsel die universeler zijn en gemakkelijk te stylen met gel, creme of wax.

Korte Punk Kapsels

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat sommige van de punkbeelden overwerkt en grotesk lijken. Het is echter altijd mogelijk om niet over de grens te stappen en stijl van slechte smaak te scheiden. Hier is een verzameling foto’s waar punkkapsels er niet goedkoop of bombastisch uitzien, hoewel ze gedurfd en gedurfd genoeg zijn om je verbeelding te laten wankelen en je te laten denken: “Nou, ik wil deze zeker proberen”.

#1: IJs ze uit

kort warrig platinablond kapsel

Bron

Velen zullen waarschijnlijk naar felle kleuren neigen vanwege hun korte punkkapsel, maar je weet dat geblondeerde lokken een gelijke impact hebben, zo niet meer. Er is een lichte sexiness en een casual coolness in de look die bij veel vrouwen zou passen. Wil je de impact vergroten? Probeer een winged eyeliner toe te voegen zoals afgebeeld.

#2: Rook en bessen

Pastelkleuren zijn waarschijnlijk het laatste waar mensen aan denken bij het beschrijven van punkrockhaar, maar ze hebben nog nooit zo’n stijl gezien. Door een rokerige grijze kleur te mengen in de lichte lavendeltint, creëert het hardheid binnen de zachte look die vol juxtaposities zit – van de romantische krullen tot de nauw geknipte zijkanten. Het is een perfect complexe stijl voor een vrouw van mysterie.

lang pastel lavendel Mohawk kapsel

Bron

#3: Donker en dramatisch

Sla de standaard pixie cut over en creëer een kort punkkapsel met enkele overdreven aspecten zoals de gezoemde haarlijn rond de oren en een lange puntige knal. Een rijke zwarte tint is altijd dramatisch en stijlvol. Het is een geweldige optie voor vrouwen die rockers in hart en nieren zijn, maar het moeten afzwakken voor de dagtaak.

extra korte pixie met lange schuine knallen

Bron

#4: Problemen in Turkoois

Een eenvoudige manier om te upgraden naar een stoerder uiterlijk is gewoon een beetje kleur opnemen – of veel ervan in dit geval. Als je gaat voor een herkenbare stijl zoals een Mohawk, is het het beste om deze te combineren met een kleur die niet zo vaak wordt gebruikt. Blauw is er in verschillende tinten, dus waarom probeer je geen modern blauwgroen in plaats van andere overmatig gebruikte tinten?

punky volumineuze turquoise fauxhawk

Bron

#5: Chocolade Cherry Chop

Hier is een kleur en cut combo voor vrouwen die helemaal om balans draaien. Niet elk gewaagd kapsel heeft een gedurfde kleur nodig – dat is misschien te voor de hand liggend. Accentueer in plaats daarvan je schokkerige snit met een geschoren detail met een gotische twist in een diepe bordeauxrode tint. Het is onverwacht, dat is de definitie van punkrock.

funky choppy bordeauxrode bob met nek ondersnijding

Bron

#6: Geplaagde Rainbow Mohawk

Wat een prachtige mix van verschillende kleuren! Als je niet dacht dat regenbogen punky konden zijn, zullen haar lokken je van het tegendeel overtuigen. Het grijsblauwe ondersnijdgedeelte houdt deze badass in tegenstelling tot zoet.

#7: Witte Blonde Snit met gezoemde zijkanten

Punk kapsels voor vrouwen richten zich op kleur of op textuur, samen met contrasten in haarlengte. Deze laat de schokkerige textuur de eerste viool spelen, en de undercut versterkt alleen maar de verklaring die die lukrake lagen maken.

#8: Volumineuze Witte Mohawk

De mohawk is een klassieke punkstijl. In tegenstelling tot wat sommigen misschien denken, zijn er tal van verschillende versies om mee te spelen. Spike hoorns worden verwacht, dus probeer eens iets anders. Haar geschoren ‘do’ combineert creatief een pompadour en een ‘havik’.

#9: Punk Getextureerd haar met lange knallen

Het is verbazingwekkend wat een goed geplaatste ondersnijding kan doen met een haardos. De unexpected gezoemde kant contrasteert de wang-grazende krullende knallen. Het is iets dat je misschien niet denkt voordat je foto ziet, wat bewijst waarom het echt een cool idee is om tegenstellingen te mengen.

#10: Geflikte Mohawk met geschoren zijkanten

Als je denkt aan korte punkkapsels, is de mohawk waarschijnlijk de eerste die in je opkomt. Het is een tijdloze, coole look. Voor meisjes kun je het vrouwelijker maken door de langere strengen langs het midden van je hoofd uit te vegen en wat detail toe te voegen aan de geschoren delen aan de zijkant.

#11: Pompadour met Undercut

De pompadour is de neef van de mohawk, en het is net zo edgy. Voor een statementmakend resultaat style je al je bijgesneden haar in één dikke heuvel boven je voorhoofd. Combineer met een ondersnijding of gelikte zijkanten.

#12: Geblondeerde Blonde Buzzed Pixie Cut

Wie zegt dat je je tatoeages en je manen gescheiden moet houden? Dat deed ze niet. Dit meisje overwoog hoe haar hoofd tats met haar konden werken. Uiteindelijk koos ze voor een aantal geschoren delen en perfecte hoeken die het geschilderde ontwerp flatteren.

#13: Sassy Short Blonde Snit

Er zijn verschillende gradaties van durf in punkkapsels. Als je iets wilt dat een duidelijk punkrock-randje heeft, maar nog steeds conservatief genoeg is voor werk, is een korte ‘do with feathered bangs’ een uitstekende keuze. Gebruik wat gel om overdag een beetje definitie aan de uiteinden toe te voegen en pomp het ’s nachts op.

#14: Roze en gele Punk ‘Do with Shaved Side

Er liggen tal van wow-details voor ons. We hebben de felroze en gouden kleurencombinatie, de geschoren kant met vegen ontwerp en de rechte, zijwaarts gescheiden bob. Ze zijn allemaal heel verschillend, maar ze komen samen om een opvallende stijl te creëren.

#15: Pompadour Mohawk met gedetailleerde zijkanten

Nu is dit iets dat er fantastisch uitziet vanuit het zijaanzicht. Je kunt er echter vrij zeker van zijn dat de voor- en achterkant net zo goed zijn. In tegenstelling tot het opzwepen van de Mohawk, heeft ze ervoor gekozen om het zorgvuldig te coifferen.

#16: Vlammend rood bijgesneden haar

Punkrock kapsels staan bekend om hun gedurfde kleuren, net als stekelige accenten. Als haar lokken blond of bruin geverfd waren, zouden ze er niet zo edgy uitzien. Deze neon tomaat rode tint is iets! De geplaagde kroon geeft het ook een funky vibe.

#17: Krullend Bruin Punk Haar

Als je een dame met krullend haar bent, hoef je je lokken niet recht te trekken om een edgy look te krijgen. Omarm de natuurlijke textuur van je manen met je schommelende ‘do. Vraag je stylist om je zijkanten bij te snijden en je haar langer in het midden te laten. Het resultaat? Een mohawk waarvoor je hem niet met gel hoeft te vormen.

#18: Piekerig kort haar en contrasterende knallen

Underlights zijn een populaire haarkleurtrend, maar heb je er ooit aan gedacht om zeer korte knallen te proberen? Haar snit is een bewijs van hoe opvallend ze kunnen zijn. Ze hoeft niet haar hele hoofd de gedurfde fuchsia tint te verven – de onderlichten zien er veel indrukwekkender uit.

#19: Retro Swirl Geplaagd Kapsel

Haar punky snit straalt een beetje retro flair uit. De gekrulde knallen doen denken aan sommige flirterige stijlen uit de jaren 1940 en 1950, maar ze heeft de stijl een badass-twist gegeven door de wervelende retro’do te trouwen met een van de moderne zwaartekracht tartende korte punkkapsels.

#20: Punk Bangs met een geschoren kant

Ben jij iemand die geen beslissing kan nemen als het gaat om haarlengte? Hier is een cut waarbij je niet hoeft te kiezen tussen long en short. Het heeft gezoemde zijkanten en korte tot middellange knallen. U kunt ook een lange rattenstaart toevoegen aan de nek.

#21: Tousled Cropped Bruin Haar

Als je in een conservatieve omgeving werkt, is het begrijpelijk als je niet klaar bent om je te committeren aan iets te extreems. Haar lokken zijn een briljant uitgangspunt. Ze hebben een mooie textuur en rand, maar deze snit is nog steeds iets dat nog steeds heel gemakkelijk te dragen en te stylen is, rommelig of netjes.

#22: Winderig Kort Kapsel

Kijk eens naar de flow op dit punkhaar. Haar manen lijken door de wind geveegd en bevroren. Het door de wind geblazen effect ziet er geweldig uit op schokkerig haar. Het is verrassend en gedurfd, waardoor het een briljante korte punkhaaroptie is.

#23: Pastel Roze Faux Hawk

Denk je dat pastelroze haar niet punk genoeg is? Denk nog eens goed na. Elke kleur die gedurfd is, kan dat zijn. Verder zijn textuur en afwerking van belang. Style iets rommeligs en onregelmatigs zoals deze asymmetrische pixie fauxhawk.

#24: Kort Blond Punk Kapsel

Als het gaat om punky kapsels, gaat het erom het regelboek te nemen en het uit het raam te gooien. Dat geldt voor richtlijnen over lengte, kleur en zelfs zwaartekracht. Haar lokken tarten de wetten van de wetenschap dankzij de straight-up stijl. Om het zelf na te maken, moet je ervoor zorgen dat je een sterke hol selecteertd product.

#25: Paarse geflipte knallen en gezoemde zijkanten

Er zijn een paar aanwijzingen die worden herhaald in punkkapsels. Ze omvatten statement kleuren, undercuts of undershaves en strong hold styling producten voor kort haar. Haar rockermanen smelten alle drie samen. De paarse ‘do is ook een geweldige hybride van een pompadour en een mohawk.

#26: Strepen op Strepen

Wanneer je een trend vindt die je echt leuk vindt, hoe meer hoe vrolijker het motto is. Een Mohawk op zichzelf zou interessant zijn geweest, maar dit combineert een dubbel streepontwerp dat gebeeldhouwde details en kleur gebruikt om echt een punch te pakken. Het is edgy zonder over de top te zijn.

stekelige pixie fauxhawk met bordeauxrode highlights

Bron

#27: Kan niet tam zijn

Korte punkkapsels hoeven niet altijd zwaar te leunen op gewaagde snitten of kleuren om een statement te maken, soms gaat het gewoon om de houding. Met rommelige, scherp gehoekte strepen en een zachte wassing van kleur lijkt dit misschien relatief tam, maar zolang je het combineert met een vurige persoonlijkheid, zul je hoe dan ook hoofden draaien.

shaggy pixie bob |

Bron

#28: Korte rommelige golven

Soms is de sleutel tot kort punkhaar de details. Een snit die lang is aan de bovenkant en kort aan de zijkanten lijkt op zichzelf niet bijzonder baanbrekend, maar als je iets beter kijkt, zul je subtiele aanrakingen opmerken die deze specifieke snit verheffen. Van de licht gekartelde randen tot de getextureerde knal, dit is een geweldige geknipte stijl voor krullend haar.

golvende tweekleurige pixie Mohawk

Bron

#29: Knallen en Bruinblonde Kleur

Dit is waarschijnlijk de laatste look waar je aan zou kunnen denken bij het bedenken van een punkkapsel, maar dat betekent niet dat het niet past. De rommelige knallen kunnen worden gepikt wanneer u de snede wilt opdraaien en gladgestreken wanneer u zich in een meer conservatieve omgeving bevindt; verhoog de ante met een zware dosis kohlliner.

lange gevederde bruinblonde pixie

Bron

#30: Blauw en verder

Als je een aspirant-top 100-artiest bent, is het alleen maar goed dat je een poppunk-kapsel hebt dat daarbij past. Blond en blauw is een populaire kleurencombinatie voor veel beroemdheden, omdat de lichtere kleur de levendige tint helpt om te knallen en centraal te staan. De kilometershoge Mohawk kan ook geen kwaad!

platina en turquoise Mohawk dames

Bron

#31: Over de top

Als je niet verlegen bent om met je kenmerkende stijl te pronken, heb je een luid kort punkkapsel nodig om het woord voor je te doen. Deze lange tweekleurige stijl tilt je edginess naar nieuwe hoogten. Wees gewoon bereid om de aandacht te trekken, waar je ook gaat.

natuurlijke Mohawk updo met blauwe dipkleurstof

Bron

#32: Vlammend plezier

Houd je stijl roodgloeiend met een vurige karmozijnrood-oranje tint. Het maakt echt niet uit welk kapsel je hebt, zo’n kleur zal altijd opvallen. Het is ook een favoriete keuze van Hailey Williams, de stijlvolle frontvrouw van de punkrockband Paramore. Moeten we meer zeggen?

kort rood funky kapsel

Bron

#33: Half en Half

Two-Face is niet alleen een schurk in de Batman-films, het personage kan ook worden gebruikt als inspiratie voor je volgende kapsel. Deze stijl heeft een gespleten persoonlijkheid, maar op de een of andere manier werkt het. Combineer een romantische golvende bob aan de ene kant en een buzz cut aan de andere kant voor een opvallende stijl.

dames kort krullend kapsel met ondersnijding aan de zijkant

Bron

#34: Alles in de details

Een kaalgeschoren hoofd en lange knallen zijn niets nieuws, vooral in de punkscene. Maar deze stijl maakt gebruik van een gedurfd ontwerp om die elementen naar een hoger niveau te tillen. Als je goed kijkt, lijkt het bijna op de letter ‘z’, en het personaliseren van je ‘doen met een initiaal’ is zeker een coole touch.

funky lange top korte zijkanten kapsel voor vrouwen

Bron

#35: De gepolijste punk

Als je op zoek bent naar een subtiele stijl voor meisjes die net hun creatieve kant ontdekken, is dit een geweldig startpunt. Het is levendig, maar nog steeds ingetogen genoeg voor jonge dames die redelijk conservatief moeten blijven voor school.

kort edgy rood kapsel voor dames

Bron

Speel met je punkkapsel voor plezier en zelfexpressie. Vergeet niet dat je een indruk die je wilt produceren altijd kunt verbeteren of verzachten met de juiste keuze van je make-up, outfit en stylingproducten.