35 Super-Simple Messy Ponytail Kapsels

Trek al je haar naar achteren en omhoog, bind het samen met een haarband en loop de deur uit, klaar om een nieuwe dag aan te gaan! Dat is echt alles wat nodig is om een rommelige paardenstaart goed te krijgen. Dit verklaart op zijn beurt gedeeltelijk de immense populariteit van deze eenvoudige look – het is zo gemakkelijk te bereiken. De andere component van zijn blijvende roem is hoe veelzijdig het is.

De meest opzichtige rommelige paardenstaart kapsels

Een rommelige pony kan worden geüpgraded, bijgewerkt en aangepast aan alle gezichtsvormen, haartexturen en lengtes, evenals elke gelegenheid. Dus hier zijn onze 35 keuzes van de meest ingenieuze manieren om ieders favoriete paardenstaartstijl te dragen.

#1: Rommelige en geplaagde Grijze Pony

grijs haar in rommelige paardenstaart

Bron

Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk je deze sexy look kunt creëren, of het nu met je van nature lange haar is, of met ‘neppe’ lokken (d.w.z. een weefsel). Plaag gewoon al je haar, of droog aan de lucht zonder een kam. Doe het hoog in een paardenstaart, maak het vast met een elastiek en haal een paar strengen bij de haarlijn eruit, om de look compleet te maken.

#2: Lage Losse Pony met Side Bangs

Dit is een lage rommelige paardenstaart bereikt op de basis van een lang gelaagd kapsel, dus het enige dat het onderscheidt van de anderen is hoe de knallen in de look zijn verwerkt. Strengen van verschillende lengtes omlijsten het gezicht van het model, terwijl de paardenstaart zelf enigszins is geplaagd, voor extra volume aan de achterkant.

rommelige blonde paardenstaart voor lang haar

Bron

#3: Poofy Pony met Face-Framing Strengen

We houden van eenvoudige ideeën, en deze is zeker een winnaar. De paardenstaart rust hoog op de kruin. Het haar van het model is niet erg dik, maar het krijgt veel veerkracht van backcombing. Wat de rest van het haar betreft, zorgen losse lokken aan de voorkant ervoor dat deze stijl moeiteloos en zorgelozer lijkt.

messy pony voor dun haar

Bron

#4: Romantisch rommelige paardenstaart

Krijg een rommelig maar vrouwelijk kapsel dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit een verhalenboek komt! Draai de zijdelen en verzamel alles in een losse paardenstaart aan de nek. Wikkel de basis (of laat overtollig haar eroverheen draperen).

#5: Fantastische formele paardenstaart

Komt er een formele affaire aan? Fancy paardenstaartkapsels zullen gegarandeerd elk publiek verbazen. Deze volledige pony vereist het naar boven gelikt houden van de zijkanten van het haar, met krullen verzameld op de bovenkant van het hoofd en vallend langs de rug. Het resultaat is pure ponymagie.

#6: Side-Swept Curly Ponytail

Beperk je pony niet tot een recht en smal pad. Ga buitenspel staan en draai je haar zodat het zich verzamelt in een hoek van de nek. En streef niet naar perfectie! Blijf bij een rommelige stijl die je look wat volume geeft.

#7: Opgepompte Rommelige Paardenstaart

Draag je paardenstaart hoog op je hoofd voor een springerige stijl met een natuurlijk lichaam. Plaag de voorkant van het haar, trek het in een pony die hoog op de kruin van het hoofd zit en wikkel de basis. Plaag en krul de pony en je bent klaar om te rollen!

#8: Fancy en Full Side Paardenstaart

Met deze ‘do’ ben je klaar om elke rode loper te rocken! Zulke paardenstaartkapsels zijn geschikt voor een filmster, echt waar. Deel het haar in twee secties van oor tot oor. Plaag en draai de bovenkant om rommelige knopen in de buurt van het oor te bereiken. Speld het gedeelte net onder de knopen vast, zodat al het haar zich aan de zijkant verzamelt. Als je echt een tandje bij wilt steken, voeg dan een hoofdband toe aan de mix!

#9: Opgekrulde Rommelige Paardenstaart

Een krullende pony is een klassieke stijl die de go-to van elk meisje zou moeten zijn. Krul gewoon de uiteinden van je lange haar en kam het kroongedeelte terug voor een nette bouffant. Verzamel de lokken in een pony net onder de kruin van je hoofd. Voor extra bounce, plaag de pony en spritz met haarlak voor een gegolfde stijl die een punch heeft.

#10: Getextureerde Paardenstaart

Als het gaat om trendy kapsels, is een bed-head ‘do de beste. Spuit wat zeezoutspray in je lokken voordat je gaat stylen. Dit geeft je haar niet alleen wat grip, maar het geeft ook een natuurlijke textuur die chic en moeiteloos schreeuwt!

#11: Mohawk Braid en Paardenstaart

Paardenstaartkapsels kunnen punkrock worden zonder dat er scheermesjes aan te pas komen. Maak een dikke Franse of Nederlandse vlecht langs het midden van je hoofd, waardoor het haar aan de zijkanten los blijft. Stop met vlechten net onder de kroon en zet vast met een elastische band. Breng de rest van het haar naar het gevlochten stuk en bind samen tot één, complete pony. Zorg ervoor dat je aan de vlecht trekt, waardoor deze voller wordt en het een “mohawk-achtig” effect geeft.

#12: Retro Glam Paardenstaart

Een throwback kapsel van weleer is ideaal om elk ensemble aan te kleden. Het creëren van een grote, opgerolde pompadour boven op eend een trapsgewijze paardenstaart in de rug zorgt voor de perfecte balans tussen elegant en funky. Probeer het!

#13: Laaghangende paardenstaart

Lage pony’s zijn dit jaar een rage en zijn eigenlijk een van de gemakkelijkste kapsels om op maat te passen. Het enige dat nodig is, is een snelle draai en een paar pinnen. Spray het opgerolde gebied met wat flexibel vastzittende haarlak om ervoor te zorgen dat het nergens heen gaat.

#14: Rommelige paardenstaart met een Hollandse vlecht

Waarom zouden eenvoudige Franse en Nederlandse vlechten alle glorie in de haarwereld moeten krijgen? Ga voor een iets complexere gevlochten look met een fishtailed messy paardenstaart. Deze look is ideaal voor tweede- of derdedagshaar!

lange gevlochten paardenstaart

Instagram/ @missysueblog

#15: Gevlochten en Geknoopte Paardenstaart

Gevlochten paardenstaarten omvatten meestal vlechten die stoppen aan de basis van de pony. Omwille van de afwisseling vinden we het belangrijk om een statement vlecht aan te moedigen die door het hele kapsel heen blijft. Het enige wat je hoeft te doen is een stuk van het haar volledig aan de uiteinden te vlechten en in de pony te verwerken. Laat het uiteinde los en breng er wat haarwax op aan om te voorkomen dat het ontrafelt.

#16: Prinses Paardenstaart

We houden van een kapsel dat geschikt is voor royalty’s, en side-swept krullende pony’s doen het werk perfect. Losjes gekruld haar ziet er weelderig en mooi uit wanneer het opzij wordt gerold. Voor wat extra magie, voel je vrij om de voorkant losjes te vlechten.

#17: Pony met Wrap Around Braid voor kort haar

Vlechten voegen altijd een romantische noot toe aan je kapsel en je hebt geen superlang haar nodig om ervan te genieten. Neem gewoon een dik deel van het haar, direct van voren, bij je afscheid. Begin het losjes te vlechten en blijf kleinere lokken aan de haarlijn erin werken. Ga helemaal naar achteren en bind alles vast in een kleine, golvende pony.

zijkant Franse vlecht in lage pony voor medium haar

Bron

#18: Simple Side Messy Paardenstaart

Onderschat nooit de kracht van supereenvoudige paardenstaarten. Ze zijn snel, schattig en zien er moeiteloos uit. Wat heb je nog meer nodig als je haast hebt? Dit ziet er vooral mooi uit met lange, zijdelings geveegde knallen!

#19: Levendige en mooie lage paardenstaart

Niets pronkt met haarkleur en -afmeting als een pony met lage tousled. De getextureerde, licht geplaagde look zal eventuele lichtere tinten onmiddellijk naar voren brengen en ze echt laten opvallen!

#20: Mid-Length Golvende Messy Ponytail

Heb niet het gevoel dat je moet kiezen tussen een hoge en lage pony om de ideale rommelige paardenstaart te krijgen. Er is zeker een middenweg, en het is behoorlijk fantastisch! Probeer een mid-length pony die aan de basis is gewikkeld. Dit is een perfecte manier om je dikke haar onder controle te houden en het tegelijkertijd te laten zien! Het is een schattig en comfortabel kapsel voor een mooie workout look of zelfs voor werk en school.

#21: Ingepakte paardenstaart

Geef die lage pony een upgrade door er een leuke (en verrassend chique) twist aan toe te voegen. Het enige dat u hoeft te doen, is twee secties aan de voorkant van het hoofd scheiden en ze rond een lage pony in de nek wikkelen.

#22: Rommelige paardenstaart met side Dutch Braid

Met een vlecht toegevoegd aan je paardenstaartkapsel kun je snel en eenvoudig wat pit geven aan je ‘do’ en het een rockstar randje geven. Probeer wat textuurpoeder over de kruin te strooien en het haar op te pluizen voor een volle en fantastische paardenstaart.

#23: Gedraaide en Tousled Paardenstaart

Wie zegt dat paardenstaarten perfect moeten zijn om mooi te zijn? Probeer de boel een beetje te verpesten met een Franse gedraaide knoop die zich in de nek uitstrekt tot in een paardenstaart. Zorg ervoor dat je hier en daar voorzichtig aan je gedraaide stijl trekt om een volledige en enigszins ongedaan gemaakte look te krijgen.

#24: Messy Pony voor Medium Hair met Bangs

De meeste rommelige paardenstaarten die hier te zien zijn, vereisen dat je je haar een beetje plaagt, of gewoon natuurlijk draagt, vers gewassen, zonder borstelen of stylingproducten. Deze look is geen uitzondering, maar het suggereert zware backcombing. Zorg ervoor dat je stompe drape bangs in topvorm zijn en je bent klaar om te gaan!

rommelige paardenstaart voor korter haar

Bron

#25: Half-Up Krullende Look

Zoals de naam al doet vermoeden, is een half-up precies dat: een helft van je haar wordt opgetrokken en teruggebonden. Deze specifieke variant bevat twee gedraaide strengen, één aan elke kant. Het gooit ook een natuurlijk gekrulde manen in de mix, links om vrij langs de rug van het model te stromen. We houden van hoe de ombre en zonovergoten balayage werken met de hippiestijl die het model laat zien.

krullende lange paardenstaart voor ombre haar

Bron

#26: Stijlvolle Lage Pony met Bult

Alleen omdat het rommelig is, betekent dit niet dat dit soort paardenstaart niet elegant genoeg kan zijn om naar het schoolbal of een ander hip evenement te dragen. Here’s hoe dit model eruit te krijgen. Gebruik eerst een stijltang om de onderste helft van je haar te stylen in grote, losse krullen of golven. Houd de bovenste helft recht. Plaag het frontale deel van het haar en spray het vervolgens met je favoriete product om vast te houden. Bind je haar terug in een paardenstaart en wikkel het met een breed stuk haar.

slanke tot rommelige pony met een bouffant

Bron

#27: Low Twisted Pony voor Ombre Hair

Deze look heeft een kleine bult, een gedraaide wrap en rechte rommelige strengen in de pony. Om dit te bereiken, creëer je eerst een centrale scheiding in je haar. Laat een groot gedeelte aan één kant naar buiten en maak een lage pony met het resterende haar. Fixeer met een elastiek. Draai het gedeelte dat je rond de ponybasis hebt achtergelaten voor een interessant gedraaid detail dat er bijzonder prachtig uitziet op ombre-haar.

lage messy pony voor steil ombre haar

Bron

#28: Fancy Side Paardenstaart

Vraagt u zich af hoe u een rommelige paardenstaart kunt maken die er verfijnd en stijlvol uitziet? Verplaats je pony naar een kant en voeg een gevlochten element toe. Deze pony wordt bijvoorbeeld verzameld als een visstaart. Het is een geweldig alternatief voor complexe updos en verfijnde half-up stijlen.

zijvisstaart in pony

Bron

#29: Pretty Messy Pony met gevlochten sectie

Als je geen expert bent in vlechten, heb je misschien een tutorial nodig om je te leren hoe je de Nederlandse vlecht (of omgekeerde Franse vlecht die hier te zien is) kunt maken. Als je deze vaardigheid al onder de knie hebt, vlecht je gewoon een deel van je haar vanaf de haarlijn, over de hele lengte van het haar. Stop dan al je haar in een paardenstaart. Dit is een geweldige stijl voor haar dat gedeeltelijk is gebleekt of een lichtere tint heeft geverfd.

rommelige pony met een zijvlecht

Bron

#30: Eenvoudige Blonde Pony met een Bouffant

Dit is het soort look dat een ondergesneeuwd of donkerder haar bij de nek prachtig zal accentueren. Het is gemakkelijk genoeg om te bereiken: deel je knallen in het midden en kam het kroongedeelte terug voor een grote bouffant. Merk op dat dit model een gelaagd kapsel heeft dat soms moeilijk te stylen is, maar dat is hier niet het geval. Bind het haar in een lage paardenstaart en wikkel de basis met een streng die uit de pony zelf is gehaald.

blonde paardenstaart voor gelaagd haar

Bron

#31: Easy High Pony voor Krullend Haar

De look op deze foto kan op zichzelf staan, of kan werken als een goed startpunt voor een losse rommelige knot. Het is ideaal voor alle natuurlijk krullende haartexturen, van ontspannen golven tot strakkere spiralen en zelfs afrostijlen. Verzamel je haar losjes en laat wat flyaways achter bij de haarlijn voor een boho chic vibe. Haal ook een groter deel van het haar uit de pony. Draai het en speld boven de basis van je pony om het elastiek te verbergen.

krullend pony kapsel

Bron

#32: Gevlochten Mohawk met strakke Cornrows

Durf je er anders uit te zien? Neem dan een voorbeeld aan zowel de Afro-Amerikaanse als de punkcultuur, met deze complexe rommelige paardenstaartstijl. Het model heeft een fauxhauk met drie strak gevlochten cornrows aan de zijkanten. Merk op dat de vlechten niet in de pony zijn opgenomen, maar om de basis zijn gewikkeld. Om de mo’ te bereiken is het haar geplaagd en losjes gevlochten of plat gedraaid boven. Ook de vurige rode kleur van het haar van het model versterkt de funkiness verder!

gevlochten mohawk in krullende pony

Bron

#33: Krullende Pony voor Ultra Lang Haar

Het maakt niet echt uit of je natuurlijke haar helemaal tot in het midden van je rug reikt, of dat je de prinsessenlook draagt met behulp van een mesh. Waar het om gaat, is dat je je haar gemakkelijk kunt stylen in deze dromerige look door simpelweg al je lokken naar achteren te trekken , behalve twee lokken aan de voorkant, één aan elke kant. Draai deze strengen rond de ponybodem en bevestig ze met pinnen. Klaar!

lange krullende pony met bouffant en vlecht

Bron

#34: Zijpaardenstaart met Vlecht

Weet je hoe je een visstaartvlecht maakt? Dan kun je deze stijl gemakkelijk goed krijgen. Vlecht nauw en strak, om de fishtail look te bereiken. Wat de rest van het haar betreft, trek het gewoon aan één kant samen, bind het met een elastiek en wikkel een streng rond de basis van de paardenstaart.

side pony met fishtail vlecht

Bron

#35: Krullende Blonde Paardenstaart met Weave

Dit is de perfecte upgrade voor een meer formeel evenement of een jurkfeest. Om het mooie detail aan de achterkant te bereiken, moet je met zijstrengen werken, te beginnen op oorhoogte. Breek een streng uit, draai hem, breng naar de andere kant en pin met een bobby pin. Doe hetzelfde aan de andere kant. Werk helemaal tot aan de nek en maak de stijl af met een lage pony. Als je lengte mist of dikte, wat normaal is bij dit kapsel, gebruik een weefsel.

formele gekrulde paardenstaart voor lang haar

Bron

Dat is het voor onze selectie van rommelige paardenstaartstijlen. Heb je favorieten die onze lijst niet hebben gehaald? Aarzel niet om ze uit te proberen!