38 snelle en gemakkelijk gevlochten kapsels

Een gemakkelijk gevlochten kapsel kan moeilijk te vinden zijn, omdat de meeste van hen bepaalde vaardigheden en precisie nodig hebben om te slagen. Soms heb je ’s ochtends gewoon niet dat extra kwartier over. De volgende keer dat je de deur uit moet vliegen zonder een schattig kapsel op te offeren, probeer dan een van deze 38 eenvoudige vlechten.

Gemakkelijk gevlochten kapsels

Het toevoegen van een dunne vlecht aan je casual updo of het vlechten van een eenvoudige kroon hoofdband om je dagelijkse downdo te veredelen, kost niet veel van je kostbare tijd. Er zijn natuurlijk meer coole snel gevlochten ideeën hieronder. Als je net begint met je stylingexperimenten, probeer dan het kapsel dat je leuk vindt in het weekend wanneer je geen haast hebt om het te testen.

#1: Twisted Crown Braid

gedraaide halve updo

Download de tutorial van Twist Me Pretty!

Als je je ooit te lui voelt om te vlechten of als je niet de prominente golven wilt die bij het haar van de tweede dag horen, probeer dan in plaats daarvan een eenvoudige draai. In deze stijl kun je een twist gebruiken in plaats van een kroonvlecht voor dezelfde coole look.

#2: Dubbele Hollandse Vlecht

Weet je nog dat je als klein kind tijdens een pauze dubbel Nederlands springtouw speelde? Nu kun je je jeugdherinneringen weer tot leven brengen met dit eenvoudige vlechtkapsel met dezelfde naam. Vergeet hoofdbanden – deze stijl houdt je rommelige pony naar achteren zonder ongemakkelijke clips of pinnen.

easy downdo met dubbele Franse vlecht

Download de tutorial van Barefoot Blonde!

#3: Trek door vlecht

Deze vlecht is absoluut prachtig en je zult nooit raden hoe het is gemaakt! Begin met het binden van je haar in een hoge paardenstaart en verdeel het vervolgens in twee afzonderlijke secties. Beveilig die secties met een elastiek en trek vervolgens de rest van het haar door het midden, met dezelfde methode helemaal naar beneden.

GERELATEERD BERICHT: Hoe een pull through braid te doen

fancy gevlochten pony kapsel

Download de tutorial van confessies van een haarstylist!

#4: Snel vlecht in lage knoop

Deze schattige dubbel gevlochten knot is een geweldige manier om je haar terug te trekken in de hitte met behoud van een eigenzinnige en chique stijl. Het is ook snel en gemakkelijk na te maken – vlecht gewoon een klein deel van het haar en voer het terug in een knot.

gemakkelijk gevlochten kapsel met een lage knoop

Download de tutorial van confessies van een haarstylist!

#5: Milk Maid Vlechten

Wie had gedacht dat melkmeisjesvlechten zo verdomd schattig konden zijn? Het is bijna als een gemakkelijkere versie van een kroonvlecht, die dezelfde soort ontspannen, beachy sfeer afgeeft zonder al het gedoe van Franse vlechten. Draag deze stijl naar school of werk – het is schattig genoeg om bij elke gelegenheid te pronken!

gemakkelijk melkmeisje vlecht updo

Download de tutorial van La Petite Noob!

#6: Easy Hairstyle met Braid – Chunky Messy Braided Pony

Messy is praktisch synoniem met vlechten. Als je van die onderhoudsarme, coole en ontspannen look houdt, zal een gemakkelijke gevlochten paardenstaart je wereld volledig op zijn kop zetten! Het wordt je nieuwe go-to stijl. Voor verbeterde maar charmante wanorde trek je de vlecht voorzichtig uit elkaar om hem die ik-wakker-geworden-als-deze-sfeer te geven.

rommelige gevlochten pony

Download de tutorial van Join the Mood!

# 7: Bedrade vlecht

Dit gemakkelijke kapsel met vlechten is een andere onderneming in de moeilijkere en minder bekende gevlochten stijlen. Deze look is een beetje meer casual, niet zo draagbaar als zijn alternatieven, maar het is ook cool en anders. Denk aan: flanellen overhemden, hoge topjes en grote draadachtige glazen.

schattig laag gevlochten pony kapsel

Download de tutorial van Schatten en reizen!

#8: Gevlochten Knallen

Deze stijl is een geweldig alternatief voor korter haar. Het werkt goed in hiding bangs, vooral als je ze uitgroeit en ze een ongemakkelijke tussenlengte hebben bereikt. Je kunt deze stijl ook gebruiken op korter haar dat niet zo gemakkelijk te vlechten is in een gewone vlecht vanwege de lengte.

gemakkelijk zijvlecht en pony kapsel

Download de tutorial van een mooie puinhoop!

#9: Gemakkelijk vlechten Kapsel

Deze twist vlecht is het perfecte date night kapsel! Zoek je leukste paar flats (serieus, hakken zullen pijn gaan doen en je zult je niet kunnen concentreren op je knappe date) en trek je haar in deze schattige 2-in-1 vlecht. Combineer het met een short met hoge taille en een crop top – je kunt nooit fout gaan met die combinatie.

twist vlecht kapsel voor lang haar

Download de tutorial van Join The Mood!

#10: Leuke Pull Out Braid

Een uittrekbare vlecht is een unieke kijk op de vlechttrend. Het geeft je haar een vreemde uniformiteit terwijl er ook wat roekeloze strengen worden toegevoegd om het van flare te krijgen. Probeer het! Je haar wordt een totaalkunstwerk met deze!

schattig gevlochten kapsel

Download de tutorial van nog een andere schoonheidssite!

#11: Weggestopte rommelige updo met vlechten en wendingen

Nog een ander alternatief voor de saaie oude vlecht waaraan je gewend bent geraakt, deze haarcorrectietruc zorgt voor een gemakkelijke en unieke stijl. Dit gemakkelijk gevlochten kapsel is in wezen slechts twee wendingen, twee vlechten en de rest van je haar weggestopt in de nek voor een schattige updo-look.

snelle rommelige gevlochten updo

Download de tutorial van een mooie puinhoop!

# 12: Mini-Crown Braid voor messy locks

Als je je een kroonvlecht voorstelt, wat zie je dan? Ik wed dat ik het weet: al het haar naar achteren getrokken, een dikke vlecht die zich om de kruin van je hoofd wikkelt. In plaats van voor de traditionele te gaan, probeer dan deze mini-kroon die over je haar past als een echte show van royalty’s.

rommelig lang kapsel met kroonvlecht

Download de tutorial van Rubi Jones!

#13: Easy Plaited Updo Kapsel

Vlechten kunnen paardenstaarten of kronen of hoofdbanden zijn. Vlechten kunnen zelfs in prachtige knotjes worden gemanoeuvreerd, zoals in dit specifieke kapsel. Deze strakke look pronkt met een meer professionele stijl die gedragen kan worden naar het werk of naar die stage in de stad. Het ziet er perfect uit met uw zakelijke kleding!

gemakkelijk gevlochten updo

Download de tutorial van Hair Romance!

#14: Hippie vlechten

De jaren ’70 waren een goede tijd. Iedereen had lang golvend haar, bloemkronen en vlechten. Laat me niet eens beginnen aan de beroemde muziek! Als je in contact wilt komen met je innerlijke bloemenkind, zijn deze hippievlechten een leuke manier om het psychedelische decennium na te bootsen in je eigen badkamerspiegel.

eenvoudig lang gevlochten kapsel

Download de tutorial van Barefoot Blonde!

#15: Lace Braid Kapsel

Een kanten vlecht voor lang haar is een geweldige techniek om te leren voor meer formele gelegenheden. Als je een feest of een bruiloft op komst hebt, kun je de gemakkelijkste en schattigste look van de nacht hebben door je prachtige avondjurk te combineren met een kleine kanten vlecht die ergens in de rest van je haar verborgen zit.

gemakkelijke zijvlecht voor lang haar

Download de tutorial van nog een andere schoonheidssite!

#16: Easy Braid Kapsel

Iedereen sluipt vaak een vlecht of twee op de bovenste laag van hun haar. In deze leuke twist op de look gaat de vlecht onder de rest van je lokken door. Je kunt deze stijl krijgen met een vierstrengs vlecht, waardoor de visuele dikte toeneemt, zodat deze meer opvalt.

eenvoudig gevlochten kapsel voor lang haar

Download de tutorial van MademoiselleRuta!

#17: Gebogen Vlecht Knot Kapsel

Oproep aan alle fantastische en elegante dames – deze stijl is een uitkomst voor speciale gelegenheden, en je zult er zeker van houden! Kijk naar die prachtige curve! Broodjes kunnen saai zijn zonder de juiste pit, maar dit is precies de juiste toevoeging om je look elk beetje flare te geven dat het nodig heeft om je door de nacht te walsen.

schattige zij knot kapsel

Download de tutorial van Hair Romance!

#18: Twee minuten gevlochten kapsel

Hier is het, de ultieme gevlochten stijl voor die dagen dat je door je wekker sliep of je gewoon te moe bent om all-in te gaan. Je kunt een prachtige stijl hebben zonder de tijd en moeite! Deze look duurt slechts twee minuten om onder de knie te krijgen; hoe kon je dat laten liggen?

rommelig gevlochten half opgetrokken kapsel

Download de tutorial van Home Heart Craft!

#19: Schattige Fishtail Braid Updo

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige vlecht die u van dag naar nacht kan brengen, hoeft u niet verder te zoeken. Deze trendy stijl werkt net zo goed met een jeans en een blouse als met iets dressy. Om deze mooie look te krijgen, begin je met vlechten van jouw kant en werk je naar beneden in de Nederlandse stijl.

#20: Quick Four Strand Side Braid

Schattige gevlochten kapsels hoeven niet de hele dag mee te nemen! Oké, het kan een beetje oefening vergen om goed te worden in de vierstrengs vlecht, maar als je hem eenmaal naar beneden hebt, ben je net zo snel als bij het gewone vlechten. En als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je een cool accent toevoegen (zoals een parelsnoer, ketting of lint) dat de stijl heel uniek maakt.

#21: Schattige Nederlandse Fishtail Updo

Dit is een mooie, vrouwelijke versie van de Mohawk vlecht die aan het einde kromt. Deze eenvoudige look is gemaakt met een hollandse visstaartvlecht die aan het uiteinde werd getrokken, ingepakt en vastgepind om een soort volumineus broodje te maken. Voor het beste resultaat krul je het haar voordat je vlecht en trek je het aan het einde los.

#22: Nederlandse Mohawk Vlecht

Als je dik haar hebt, dan is deze eenvoudige rommelige stijl gemaakt voor jij. Dutch vlecht je haar door de vlecht naar één kant te buigen (waardoor een losse, onvolmaakte spanning ontstaat) en dan halverwege de uiteinden af te werken. Verberg de ponyhouder met een rommelige wrap. Voor de laatste aanraking trek je aan de vlecht om hem dikker en rommeliger te maken.

#23: Eenvoudig gevlochten formele stijl

Gemakkelijke kapsels kunnen zo chic zijn – ze zien eruit alsof je ze net bij elkaar hebt gegooid. Geen probleem! Om deze moeiteloze stijl te krijgen, ga je voor een lage horizontale nederlandse vlecht. Gewoon je haar over de nek vlechten, van de ene naar de andere kant werken. Dit werkt het beste voor haar van gemiddelde lengte.

#24: Perfecte Hollandse Pigtail Vlechten

Voor een ultravrouwelijke stijl die omhoog of omlaag gekleed kan worden, ga je voor hollandse pigtail vlechtjes. Deze schattige gevlochten ‘do moet structuur hebben, maar moet er niet te perfect uitzien. Je kunt met een losse spanning vlechten en aan het einde wat slierten eruit trekken.

#25: Rommelige Hollandse Kronen

De leukste moderne kapsels zijn die makkelijke gevlochten looks die je helemaal zelf kunt doen. Natuurlijk is het geweldig om een mooie updo te krijgen voor speciale gelegenheden, maar rommelige stijlen zijn meestal meer flatterend. Je kunt deze look proberen als vlechten rond het hoofd of gaan voor twee pigtails die om de nek zijn gewikkeld en naast elkaar zijn opgespeld.

#26: Losse Vlecht Updo

De populaire gemakkelijke vlechten van vandaag zijn vaak gebaseerd op losheid en zachtheid. Dit kapsel zou er prachtig uitzien met zowat elke vloeiende jurk (en enkele dangly oorbellen).

#27: Eenvoudige Franse twist met accentoverlay

Deze stijl ziet er lastig uit om te maken, maar bestaat eigenlijk uit twee afzonderlijke delen die gemakkelijk te bereiken zijn. Neem een stuk haar boven je oor voor een vlecht en knip het uit de weg. Maak vervolgens een elegante franse twist van het resterende haar. Vlecht vervolgens het gespaarde gedeelte losjes en breng de vlecht over de rol, waarbij het uiteinde van de vlecht erin wordt gestopt.

#28: Half-Up Pony met Fishtail Braids

Er zijn zoveel stijlen die je met vlechten kunt doen! Dit is een idee voor een creatieve halve updo voor middellang en lang haar. Deze kanten kriskras gekruiste visstaarten herinneren aan palmtakjes en zien eruit als perfecte accentstukken voor een zomers kapsel.

#29: Leuke Chignon met vlechten

Deze schattige gevlochten look kan in een paar eenvoudige stappen worden gedaan. Breek het voorste gedeelte van je haar af en verdeel het in twee delen. Knip ze uit de weg. Maak vervolgens een lage knot achterin. Vervolgens vlecht je het haar aan de voorkant en wikkel je de vlechten om de achterkant van je hoofd boven de knot. Kapsels met zulke coole vlechten werken in elke situatie!

#30: Prachtige Halo-vlechten

Van alle momenteel trendy haarstijlen die je zelfvertrouwen honderd procent zullen vergroten, is dit degene die je vandaag moet proberen. Het is zo chic. Waarom? Omdat deze schattige, gemakkelijke look bij je normale garderobe past, is er geen mooie jurk nodig voor deze dubbele vlecht.

#31: Elegante krullen met kanten vlechten

Het kan gemakkelijk zijn om in een haarzak te komen (en gewoon lui te zijn) als het gaat om lang haar. Dit kapsel helpt je om je lange lokken te laten zien. Bovendien is het gemakkelijk! Maak twee hollandse vlechten en voeg ze achterin samen. Prachtige krullen kunnen ook zeker geen kwaad.

#32: Gevlochten Bovenste Knoop

We hebben ook een aantal prachtige oplossingen als het gaat om vlechten voor lang haar. Deze eenvoudige ballerina knot is perfect voor de dagen dat je je lange haar uit de weg wilt (maar je wilt er toch chic uitzien en in elkaar gezet, natuurlijk!) Nou, gooi je haar in een paardenstaart, vlecht het helemaal naar beneden en wikkel het in een knot.

#33: Broodje met Gevlochten Knallen

Voor vlechtstijlen die volledig buiten de gebaande paden liggen, denk je aan de vlecht als een accent in plaats van het hoofdevenement. Voor deze updo knip je je pony’s of een stuk haar boven het voorhoofd af en vlecht je het met een curve. Voer het uiteinde van de vlecht in een mooie sokkenbroodje.

#34: Rommelige Franse Vlecht en Knot

Deze mooie stijl is een fluitje van een cent om te kopiëren. De belangrijkste truc is om een metalen clip te vinden die vergelijkbaar is met de toon van je haar – zilver als je koel getint haar hebt zoals platina of asbruin, en koper of goud als je warm getint haar hebt.

#35: Topsy Fishtail Braid

Eenvoudige kapsels mengen vaak een paar verschillende stijlen en zien er uiteindelijk heel chique uit. Dit kapsel wordt gecreëerd door eerst een glad zwembad te maken door paardenstaart en vervolgens een visstaartstijl vlecht. Een belangrijk vlechtwerk dat essentieel is om te kopen, zijn kleine, heldere elastieken. Deze beveiligen je kapsel, maar vallen niet al te veel op.

#36: Dutch en Fishtail Braid

Als je bedreven bent in het maken van een verscheidenheid aan vlechten, zal dit heel snel voor je zijn. Zo niet, dan geeft deze prachtige stijl je misschien wel de inspiratie die je nodig hebt om te gaan oefenen. De twee soorten vlechten die je moet leren zijn de nederlandse brhulp en de hollandse visstaartvlecht. Dan kun je ze op elke gewenste manier mengen!

#37: Easy Bun met twee side braids

Wil je een schattig kapsel dat belachelijk eenvoudig te maken is, maar er helemaal geweldig uitziet? (Doen we dat niet allemaal.) Om deze look te krijgen, scheid je wat haar in de buurt van je haarlijn. Spray vervolgens de rest van je haar met een texturizing spray of een zoutspray en plaag het. Maak een laag broodje met een bouffant. Om af te sluiten, voeg je wat accentvlechten, een haaraccessoire en mooie slierten toe.

#38: Zachte en elegante gevlochten Updo

Voor snelle kapsels die elegant en stijlvol zijn, probeer de kunst van losse spanning onder de knie te krijgen. Je wilt vlechten met gemiddelde spanning om te beginnen en dan het haar aan het einde lostrekken. Deze loopy bun wordt gemaakt door een losse vlecht in te pakken en op te spelden. Beeldschoon!

Van kroonvlechten via zijvlechten tot paardenstaartvlechten, deze lijst heeft u op alle accounts gedekt. Het maakt niet uit welk type vlecht je het leukst vindt, je kunt de eenvoudige, snelle versie ervan perfectioneren door een van de vele prachtige stijlen hierboven te kiezen.