4 Inconic Serums voor de meeste Commom Haarproblemen

Wil je glanzend, glad haar scoren? We kunnen je helemaal voelen, en gelukkig die #hairgoals kan worden bereikt met haarserum. Enkele van de beste zijn degenen die kunnen helpen om ons haar gezond en gehydrateerd te houden, evenals die vervelende kroes te temmen. Omdat we allemaal heel verschillende haarbehoeften en -problemen hebben, hebben we een paar van onze favoriete haarproducten verzameld om uw specifieke haartype te helpen behandelen.

Lees verder om meer te weten te komen over hoe je een aantal serieus gladde sloten kunt krijgen en geïnspireerd kunt raken:

beste serums zijn een haarverzorging must have
Een serum is een must-have voor alle haartypes. Foto credit: indigitalimages.com

1. Sterk en glad haar

Voor sterk, glad haar hoeft u niet verder te zoeken dan TRESemmé Keratin Infusing Smoothing Serum. Doordrenkt met keratine, werkt dit om elke kroes te temmen en tegelijkertijd je haar glad en glanzend te maken. Gebruik het na de blow-out of wanneer die koppige flyaways je naar beneden halen.

2. Super glanzend steil haar

Als steil, glanzend haar is wat je zoekt Bedhoofd van TIGI Control Freak Serum is voor jou. Laat je niet leiden door de naam; dit product zal niet aanvoelen als een super stijve gel. In plaats daarvan controleert het al je kroezen (om het volledig te laten verdwijnen) terwijl het je haar helpt om eventuele golven te ontspannen. Het resultaat is perfect steil glanzend haar zonder kroezen.

3. Split-End Verzegeld Haar

De winter kan vooral hard zijn voor haar dat gevoelig is voor breuk en schade. Als je weet dat je haar graag splijt en breekt, kijk dan naar Suave Split End Rescue Haar Serum. Dit product is een droom voor beschadigd haar. Het kan niet helpen om gespleten haarpunten te voorkomen, het helpt ook om eventuele zichtbare schade aan je haar te herstellen. Het werkt zo goed omdat het het PEC-complex gebruikt om je zacht, gezond uitziend haar te geven.

Kroezen en vochtigheid zijn bekende agressors voor krullend haar, dus je zult natuurlijk je kroezenafweer willen verhogen, vooral tijdens de zomermaanden wanneer warme en vochtige dagen je krullen in een poezenhoop achterlaten. Hoewel sulfaatvrije was- en verzorgingsproducten een cruciaal onderdeel kunnen zijn van krulbeheer, is het gebruik van kroesbeschermende oliën en serums voor krullend haar een ander belangrijk element van elk krulverzorgingsregime. Voor een serum dat kroezen en vliegen op afstand houdt, gebruik je een lichtgewicht olie zoals Suave Professionals Define &Shine Serum Gel | op nat of droog haar om je krullen glanzend en gezond te houden.