40 Awesome Jazzed Up Fishtail Braid Kapsels

Elke vrouw wil haar haar gemakkelijk en toch met chic gestyled zien. We zijn blij met uitgebreid ogende do’s die in werkelijkheid vrij eenvoudig zijn. Fishtail-vlechten zijn er een van. Geen wonder dat fishtail-kapsels worden gerockt op bruiloften, proms, feesten, romantische dates en in het dagelijks leven.

Of je de vlecht nu wilt uitproberen of nieuwe manieren wilt vinden om hem te stylen, in de onderstaande galerij vind je handige vlechttips en interessante ideeën over kapsels met visstaartvlechten.

Inhoudsopgave

Trucs van Fishtail Braiding

Een fishtail vlecht is eigenlijk heel eenvoudig te weven. Als je nog steeds niet weet hoe je het moet doen, is hier onze eenvoudige stap-voor-stap fishtail vlecht tutorial. Als je al visstaartvlechten hebt geprobeerd, laten we je eraan herinneren dat het belangrijkste principe is om met 2 in plaats van 3 delen haar te werken en een haarlok van de buitenkant van de ene sectie te nemen en deze naar de binnenkant van de andere sectie te brengen. Hoewel het schema zelf vrij ongecompliceerd is, kun je je creativiteit koppelen en een aantal werkelijk adembenemende gevlochten looks bedenken. Hier zijn een paar vlechttips die handig kunnen zijn:

  1. Lossere en meer ontspannen fishtails zien er interessanter en stijlvoller uit dan strakke en uniforme vlechten. Bij het weven van een visstaart voor een meer uitgesproken en uitgebreide look, kunt u de grootte van strengen variëren, zoals 1-inch sectie, 3-inch sectie, 2-inch sectie en helemaal opnieuw.
  2. Voor een zijvisstaart moet je eerst een lage pony maken, waarbij je je haar vastzet met een elastiek dat daarna kan worden verwijderd.
  3. Als je haar niet erg dik is, kun je dikte winnen, bijvoorbeeld wat textuur toevoegen met een krultang en verder terugkrabbelen.
  4. Rommelige gevlochten looks zijn momenteel enorm populair. Je kunt proberen je vlecht met je vingers uit elkaar te rekken om hem er losser uit te laten zien of af en toe strengen uittrekken, wat geweldig werkt met gelaagde kapsels.
  5. Hoe dan ook, als je nog nooit hebt geprobeerd een visstaart te weven, neem dan even de tijd om te oefenen en kijk eens welke fantastische do’s je op de basis kunt maken.

De meest fantastische fishtail vlechtkapsels van vandaag

Fishtails passen zich aan uw type haar aan en kunnen er dienovereenkomstig zeer veelzijdig uitzien. Je kunt ze ontspannen en slordig dragen, strak en strak, om je hoofd gewikkeld of in een knot gedraaid, gemengd met een pony, of los gelaten op het kussen van luxe lokken. Beroemdheden hebben ons behaagd met zeer gedenkwaardige en duidelijke gevlochten looks, en we konden ze niet passeren zonder aandacht. Laten we de beste fishtail kapsel voorbeelden zien!

#1: Zoete en zachte Half Up Fishtail Braid

Deze fishtail vlecht is iets losser dan de gemiddelde vlecht, met een zachte aanraking, versterkt door de hoogtepunten. De uiteinden van de zijvlechten ontmoeten elkaar onder de kruin van het hoofd en gaan verder naar beneden in een prachtige vlecht eronder. Het vrij hangende deel van de vlecht gaat bijna verloren in de wolk van zachte, aanraakbare golven.

#2: Melkmeisje Fishtail Braid

Perfect voor meisjes met haar dat nooit lijkt te eindigen! Deze vlechten zullen elk melkmeisje doen zwijmelen. Hier wordt het haar gevlochten in een of twee visstaartvlechten die om het hoofd worden gewikkeld en vervolgens op hun plaats worden gespeld voor perfectie!

#3: Slanke Kant Franse Fishtail Vlecht

Modern en netjes, deze stijl is ideaal voor de zakenvrouw van vandaag. De prachtige blonde ombre tinten worden prachtig gepresenteerd in deze vlecht, die helemaal bovenaan het hoofd begint en helemaal over de schouder naar beneden valt. Het verschil dat het Franse vlechten maakt is verbazingwekkend!

#4: Rommelige Faux Hawk Fishtail Braid

Deze look is gedurfd, edgy en trendy! Een dikke visstaartvlecht wordt uit elkaar getrokken om een bijna rommelige kwaliteit over te brengen. De vlecht wordt vervolgens omhoog en over de kroon getrokken om een faux hawk te vormen die toepasselijk op zijn plaats is gespeld met een asymmetrische twist. Alleen een echt zelfverzekerde hottie kan dit voor elkaar krijgen!

#5: Seashell Franse Fishtail Bun

Een vlekkeloze up-do voor alle schelpen aan de kust! Deze visstaart franse vlecht begint boven het voorhoofd en reist naar beneden in een voltooide vlecht. De vlecht wordt om zich heen gedraaid in een strak vastgepinde werveling, waardoor een sierlijke knot in zijn kielzog achterblijft.

#6: Gevlochten Fishtail Braids

Er is geen ander woord voor dit kapsel… anders dan prachtig! Hoe ingewikkeld het ook lijkt, de creatie ervan is eigenlijk vrij eenvoudig. Het haar is verdeeld in drie secties, elke sectie is fishtailed. Uiteindelijk worden de drie vlechten aan elkaar geweven om deze adembenemende look te creëren.

#7: Fishtail Braid Up-Do voor korter haar

“Sweet”, “ladylike” en “sierlijk” komen in je op met deze updo. Licht geplaagd haar wordt gedraaid en voorzichtig gevist vanaf de ene hoek van de nek naar boven en naar de tegenovergestelde side. De uiteinden zijn gedraaid en weggestopt onder de vlecht om een klein, rommelig broodje in chignonstijl te creëren. Weinig kapsels zijn meer perfect voor dagelijkse schoonheid!

#8: Formele Updo met horizontaal gevlochten fishtail braid

Deze visstaartvlecht kan in eerste instantie intimiderend lijken, maar wees nooit bang! Hoe ingewikkeld het ook lijkt, deze stijl is één doorlopende vlecht over de achterkant van het hoofd. De onderste helft van het haar is ook gevlochten en gedraaid om een eenvoudige maar elegante knot aan de basis van de nek te creëren.

#9: Boho Half Up Halo Fishtail Braid

Wat is er beter voor een alledaagse look dan dit? Steil haar in combinatie met een fishtail is de juiste keuze. Het is net zo eenvoudig als twee vlechten die aan elke kant van het hoofd beginnen en samenkomen om één naadloze vlecht te creëren.

#10: Rommelige Franse Fishtail Braid Updo

Wauwza! Een verrukkelijk kapsel… zeker! De rommelige sfeer van deze look in combinatie met de Franse manier van vlechten zorgt voor een zachte opvallende stijl. De Franse fishtail begint aan de ene kant bij de haarlijn en draait naar de andere kant van het hoofd. De onderste strengen die niet zijn gevlochten, worden verzameld in een losse lage knot. Gewoon mooi!

#11: Volumineuze Fishtail Braid Faux Hawk

Van alle fishtail braid kapsels die er zijn, is deze veruit de wildste. Met het zwart-roze kleurcontrast en de enorme hoeveelheid rommelig volume bovenop het hoofd, is deze edgy faux hawk echt onze modetijd vooruit!

#12: Zwart-witte Fishtail Bunch

Wie zei dat grijs beter is dan zwart-wit? Wij zeker niet! De losse rommelige zijvisstaart is opgerold en vastgepind, wat resulteert in een grote bos prachtig visstaarthaar. De vlecht knalt dankzij de kleur.

#13: Mooie Prinses Fishtail Vlecht

Wil je je ooit royalty voelen op een schemerige dag? Zoek niet verder dan deze prachtige kroonvlecht. Het werkt zelfs voor fijn haar, zoals hier te zien is. De vlecht omcirkelt het hoofd en eindigt netjes vastgepind aan het begin van de vlecht.

#14: Side to Side Fishtail Braid

Op zoek naar een kapsel dat kan slingeren van casual naar formeel op basis van de swoop van bangs? Deze zij fishtail vlecht is jouw antwoord! De zachte krul van de pony’s vormt een aanvulling op de dikke vlecht die over de schouder stroomt en subtiel aan dezelfde kant rust.

#15: Chunky French Fishtail Braid Pigtails

Ooh-la-la! Er is niets beter dan een Franse vlecht, laat staan Franse vlechtvarkensstaarten gedaan als fishtails! Deze twee vlechten zijn super dik en geven een meer buitenaardse sfeer aan de algehele look. De varkensstaarten beginnen aan de bovenkant van de kop en gaan verder naar beneden totdat ze worden vastgebonden in zachte krullen.

#16: Franse Double Fishtail Buns

De details van dit gevlochten kapsel vallen echt op en maken een statement. Elke kant van de kop is gevist in varkensstaarten. Deze verbazingwekkende vlechten worden om zichzelf heen gedraaid om twee broodjes te creëren die ons doen denken aan de Prinses van de Sterrenstelsels zelf!

#17: Fishtail Faux Hawk Braid

Deze visstaartvlecht is een van onze meest unieke stijlen dankzij de verbazingwekkende hoogte die het biedt om eruit te zien als een nieuwe gevlochten Mohawk. De vlecht begint bij de haarlijn en rolt helemaal naar beneden tot aan de tie-off.

#18: Klaar om Preppy Fishtail Braid te zijn

Wat dacht je van deze lieve half-up half-down look? Het bovenste gedeelte wordt weggeborsteld en achterin vastgebonden. Een visstaartvlecht daalt af naar de volgende stropdas en wordt voorzichtig uit elkaar getrokken om het contrast tussen het steil haar en de volheid van de vlecht te verzachten.

#19: Losse asymmetrische fishtail up-do

Degenen die van fishtails houden, zullen ga-ga over deze up-do gaan! Zonder de strakheid van een typische visstaart (omdat de vlechten goed uit elkaar worden getrokken en losgemaakt), zorgt deze stijl voor een meer ontspannen vlecht. Twee vlechten worden asymmetrisch geplukt, gezwollen en opgespeld – schattig!

#20: Ongedaan gemaakte Fishtail Braid Updo

De knallen die bij deze fishtail vlecht horen geven een geheel nieuwe houding aan deze enorme fishtail bundel! Terwijl de haarlijn met rust wordt gelaten om de knallen vrij te laten vliegen, is de kruin van het hoofd, waar het begin van de vlecht is, gericht. Het vlechten of pinnen gebeurt niet strak, wat een zorgeloze houding geeft aan de uiteindelijke look!

#21: Pony Up Dutch Fishtail Braid

Ooit deze “omgekeerde” vlecht in de vorm van de visstaart gezien? Het doel van een Nederlandse vlecht is om een vlecht te creëren die boven het oppervlak van het haar uitsteekt en er behoorlijk indrukwekkend uitziet, waardoor je kapsel een chiquere sfeer krijgt. Eindigend in een schattige gevlochten paardenstaart met piekerige flyaways, is deze vlecht een rage!

#22: Gepinde Fishtail Braid Buns

Deze look bestaat uit drie afzonderlijke fishtail-vlechten geweven en gedraaid in drie – ja, DRIE – kleine broodjes shet netjes op een rij aan de achterkant van het hoofd.

#23: Half Up Side Fishtail Bun

Beginnend bij een hoek van je voorhoofd, vistail een deel van het haar weg van je gezicht. Vlecht eerst dicht bij de hoofdhuid en vlecht vervolgens, zodra het oor is bereikt, als een normale visstaartvlecht aan de uiteinden. Draai vervolgens het vrije uiteinde van de vlecht in een kleine knoop aan de zijkant van het hoofd en speld op zijn plaats voor een schattig zijdetail.

#24: Drie rommelige visstaartvlechten in knot

Ben jij iemand voor georganiseerde chaos? Als dat het geval is, zul je deze stijl geweldig vinden! Vlechten komen van de zijkanten en bovenkant en komen allemaal samen in een tousled bun met de toevoeging van een lichte bouffant helemaal aan de voorkant.

#25: Fishtail Wrap-Around Broodje

Als er een prijs was voor de meest gedetailleerde en delicate visstaartvlecht, zou deze look de taart zijn! Er is een visstaart Frans gevlochten achter het oor aan weerszijden van het hoofd. Deze vlechten worden tot aan hun uiteinden voortgezet, waarna ze zorgvuldig in een grote cirkel worden omwikkeld.

#26: Kriskras Visstaartvlecht

Hier hebben we minstens vijf verschillende vlechten die allemaal in één unieke stijl zijn samengevoegd! De achterkant van het hoofd is een kruispunt van verschillende vlechten om de weg vrij te maken voor de losse, elegante visstaartvlecht.

#27: Buigt over Beaus Fishtail Braid

Heb je ooit te horen gekregen dat je te oud bent om strikken in je haar te dragen? Niet waar dus! Kijk maar eens naar deze nieuwe stijl! Twee visstaartvlechten aan de zijkant zijn uit elkaar getrokken voor maximale breedte, samengebracht om elkaar aan de achterkant van de kop te ontmoeten en in het midden gewikkeld met een andere visstaart om het midden van de boeg te definiëren.

#28: Gevlochten Fishtail Bangs

Vraagt u zich af hoe u een visstaartvlecht kunt doen? Dit is de perfecte plek om te beginnen! Eenvoudig, snel en schoon – het fishtail-aspect van deze vlecht brengt een unieke kwaliteit die meestal ontbreekt als het gaat om gevlochten knallen. Omhoog, de haarlijn volgend en verder naar beneden, begint deze vlecht als een fishtail en eindigt als een binnenstebuiten geklechten van drie strengen.

#29: Bosfee Fishtail Braid

Nu, hoe moeilijk het ook is om te geloven, dit is geen echte bosfee! Het haar van dit model wordt opgeveegd in een andere omgekeerde visstaart die als een prachtige waterval stroomt. Met de paarse bloemen in haar kastanjebruine haar zijn er weinig dingen perfecter dan dit grillige kapsel.

#30: Kameleon Fishtail Braid

Laat je niet misleiden door blikken, deze vlecht is eigenlijk gemakkelijker te voltooien dan het lijkt. Het haar wordt iets meer geplaagd dan normaal en Frans gevlochten (op een fishtail-manier natuurlijk) langs de rug. Uiteindelijk wordt de vlecht zachtjes gebogen en vastgepind naast de plaats waar deze begint. Begin niet in het midden van de rug te vlechten, zoals je normaal doet, maar met een verschuiving naar één kant om voldoende ruimte te hebben om het uiteinde van de vlecht op te spelden.

#31: De Fishtail stopt gewoon niet

Dit zijn fishtails op fishtails op fishtails! De visstaart franse vlecht begint aan weerszijden van de kop en verandert in een normale visstaart op oorhoogte. Om de paar centimeter wordt het haar afgebonden en wordt de vlecht voortgezet. De gevlochten delen zorgen voor een schril contrast met het poker steil haar eronder.

#32: Zigzaggende Fishtail Braid

Veel gekker dan dit wordt het niet! Als je bezig bent met opvallen, heb je de juiste ‘do! Deze vlecht begint bij de kruin van het hoofd en zigzagt letterlijk van de ene kant van het hoofd naar de andere, afdalend naar een prachtige gevlochten bloem.

#33: Side Kapsel met Crown Fishtail Braid

Voor iedereen, fans van fancy kapsels, deze half updo, half side downdo combineert een paar stijlen tot één harmonieus geheel. Dit is een visstaartkroonvlecht die op de bovenkant van het hoofd zit, naast een andere vlecht die van onder de kroonvlecht naar buiten gluurt. In combinatie met de gemakkelijke golven is dit een absoluut prachtige look!

#34: Let it Go Fishtail Braid

We weten het, we weten het, iedereen is het waarschijnlijk zat om te horen over koningin Elsa en haar haar. Maar dit is een te goede verwijzing om te laten liggen. Hier hebben we niet één, maar twee fishtail-vlechten! Losjes gekruld haar wordt omhoog en over de bovenkant van het hoofd geschoven om te worden verzameld in een vlecht die in een andere vlecht wordt gevoerd voor een zachte Ice Queen-look.

#35: Rollen in one Fishtail Braid

Ooit in een “kronkelige” stemming geraakt? Laat ons die jeuk voor je krabben! Twee delen van het haar zijn naar achteren gedraaid en weg van het gezicht om in de rug te worden samengevoegd. Wat nog unieker is, is dat het niet het einde van deze haarreis is! Waar de eindjes samenkomen, worden de gedraaide secties voortgezet in een korte en sassy fishtail vlecht!

#36: Fishtail Braid voor Krullend Haar

Zeg vaarwel tegen strak en vangend vlechten! Wij garanderen dat dit niet zal zijnhij geval met deze los-ganzenachtige vlecht! Dit is een ander voorbeeld van een Franse visstaart die uit elkaar wordt getrokken om meer volume te geven en te pronken met een textuur van krullend haar.

#37: Fairy Princess Fishtail Updo

Met deze visstaartvlecht kun je de bos royalty omarmen die we allemaal stiekem zouden willen dat we erbij hoorden. Beginnend aan de bovenkant, wordt het haar langs één kant van het hoofd en over de nek gevist. Deze vlecht verdwijnt dan in de massa krullen, bekroond met een bladgouden tiara.

#38: Flowerchild Fishtail Updo

Altijd al je innerlijke bloemkind willen loslaten? Dit is je kans! Deze vlecht is ook een beetje ontspannen om een lossere stijl te creëren die in en uit zichzelf wordt geweven en verandert in één enorme vlecht. De delicate takjes van baby’s adem verscholen rond de randen van de up-do herinneren aan de lente om de hoek!

#39: Schelp Fishtail Braid Bun

Wil je het geluid van de oceaan horen? Dat is niet erg… het enige wat je hoeft te horen is de lof van degenen die van je kapsel houden! Deze strak gewikkelde fishtail vlecht lijkt op een prachtige oceaanschelp. Het “schelpschelp” broodje is een prachtig einde van het zachte begin van de Franse fishtail.

#40: Zeemeerminnen in Paradise Fishtail Braid

Deze fishtail vlecht knalt zeker in deze prachtige rode tint. Een eenvoudige visstaartvlecht wordt gevlochten uit de bovenste delen van het haar om langs de achterkant van het hoofd te stromen, zich overgevend aan de grote, volumineuze krullen. Eenvoudig maar elegant, dit specifieke half-up half-down kapsel zal iedereen ademloos achterlaten en de zee van je haargeheimen doorzoeken!

Fishtails zijn onweerstaanbaar mooi. Ze zijn meisjesachtig en sexy, intrigerend en uitdagend. We wensen je een aantal geweldige getextureerde fishtails voor super fantastische zomerlooks!