40 Beste kapsels voor een terugtrekkende haarlijn

Het ervaren van een terugtrekkende haarlijn kan ontmoedigend zijn – geen man wil de realiteit onder ogen zien dat hij zijn haar verliest. Het goede nieuws is echter te vinden in het feit dat er meer terugtrekkende haarlijnkapsels zijn dan ooit tevoren die in staat zijn om een terugtrekkende haarlijn te verbergen en je er stijlvol uit te laten zien.

Terugtrekkende Hairline Kapsels

Immer populaire Mohawks en Fauxhawks plus trendy undercuts en lange top short sides stijlen zijn allemaal in staat om een terugtrekkende haarlijn minder duidelijk te maken, zo niet volledig te elimineren. Hier zijn enkele geweldige voorbeelden.

#1: Geborsteld rughaar

Net zo sympathiek als appeltaart, vereist dit kapsel een gemiddelde tot dikke haartextuur. Anders dan dat, houd gezichtshaar gewoon goed verzorgd en laat lokken groeien totdat ze lang genoeg zijn om teruggeborsteld te worden.

#2: Nice Guy Rugged

De baard zegt ruig, het haar zegt boy next door. Gel je haar recht naar voren om deze stijlvolle look te bereiken, die ook op natuurlijke wijze een terugtrekkende haarlijn verbergt. Je moet in staat zijn om haar aan de zijkanten en achterkant van je hoofd lang genoeg te laten groeien om het naar voren te trekken.

#3: High Fade Kapsel

Niet echt een mooie jongen? Terugtrekkende haarlijnkapsels hoeven niet preppy of overdreven stijlvol te zijn – ga in plaats daarvan voor een lange baard om de aandacht naar beneden te trekken in plaats van omhoog. Deze stijl is “in” op dit moment dankzij een cultuur die geen genoeg lijkt te krijgen van smerige baarden.

#4: Old School Kam Over

Als je van de baardlook houdt, maar niet te gek wilt worden, waarom zou je dan niet kiezen voor een stijl die al generaties lang meegaat? Deze look is eenvoudig met een dikke baard en een strak gesneden top – die beide niet bang zijn om een beetje grijs te laten zien.

#5: Edgy Undercut

Omarm je innerlijke rocker soul met een kapsel met lange spikes die naar voren reiken. Scheer de zijkanten en gel de top uit voor de hele dag vasthouden die een kenmerkende look biedt die ook erg leuk is om te dragen!

#6: Zijkanten gaan kaal

Als je een kapsel voor mannen wilt dat waanzinnig eenvoudig te onderhouden is, scheer dan de zijkanten volledig af, waardoor je een stijlvol plukje haar bovenin achterlaat. Niemand zal weten dat je je haar verliest, en als je je te blootgesteld voelt, laat dan wat complementair gezichtshaar groeien.

#7: Breng het naar beneden

Als je een kapsel wilt dat supereenvoudig is en je gezicht verbetert in plaats van te proberen haaruitval te verbergen, probeer dan iets waarbij volledig gezichtshaar betrokken is. Het houdt de ogen lager en ziet er niet uit alsof je iets probeert te verbergen.

Gerelateerd bericht: 7 Beste haaruitval behandelingen voor mannen: Beoordelingen en waarheid

#8: Geef het wat hoogte

Door een terugtrekkende haarlijn voelen mannen vaak een duidelijk gebrek aan zelfvertrouwen. Houd je hoofd hoog met deze full on top look voor jongens die goed zijn in het verbergen van haaronvolkomenheden.

#9: Pompadour Kapsel

Kapsels voor terugtrekkende haarlijn hoeven niet nerdy of ouderwets te zijn. Pomp het haar dat je wel hebt op tot een stijlvolle pompadour. Dit is een trendy stijl voor jongere mannen, maar het kan op elke leeftijd werken.

#10: Hipster Chic

De beste terugtrekkende haarlijnstijl voor trendy mannen is iets eenvoudigs maar flatterends. Door de zijkanten te scheren en je te concentreren op gezichtshaar en een dikker, gelikt bovengedeelte, zal je haar voller en doelgerichter lijken.

#11: Volume in het midden

Het haar van mannen zal meestal eerst aan de zijkanten beginnen te wijken, wat resulteert in een “v” -vorm over de haarlijn. Een manier om tegenwicht te bieden aan deze recessie is om te compenseren met volume waar het haar overvloedig is. Houd het haar lang in het midden, kam losjes terug en werk af met een volumineuze spray.

#12: Gelikt over zijdeel

Een A-zijdeel met een taps toelopende fade is een van de meest vergevingsgezinde kapsels voor mannen met terugtrekkende haarlijnen. Dankzij de asymmetrie en kortere lengte op de slapen kan de gebruiker de haarlijn volledig opnieuw ontwerpen, waardoor die rondingen en hoeken doelgericht worden en resulteren in één coole stijl. Als je je haar nog nooit eerder hebt gescheiden, werk dan samen met je kapper om een natuurlijk onderdeel te vinden, zodat het haar correct ligt en je gelaatstrekken flatteert.

#13: Mid Kale Fade

Een kale fade is een onderhoudsarme snit die het hoofd koel houdt tijdens de warme maanden. Het is ook een geweldige optie als je haar dunner wordt. Een lijn over het voorhoofd voorkomt dat een recessie te zien is.

#14: Edgy Pompadour

De traditionele pompadour werd modieus voor mannen in de late jaren 1950 en vroege jaren 1960. Het is sindsdien weer populair geworden, maar heeft ook een nieuwe flair gekregen. Perfect voor krullend haar, deze stijl biedt een golvende textuur met stekelige uiteinden.

#15: Schone gelikte rugsnede

De gelikte pompadour met extra short sides is een van de meer klassieke en sexy kapsels voor terugtrekkende haarlijnen. Kijk goed naar enkele van de knapste beroemdheden die deze stijl rocken. Is het je ooit opgevallen dat ze een recessie hebben?

#16: High Fade met gezichtshaar

Een hoge fade betekent uiteraard minder haar aan de zijkanten van het hoofd. Breng de look in balans door het haar iets langer bovenop te houden. Gooi er wat verzorgd gezichtshaar in en je hebt een scherpe stijl.

#17: Krullend Zijdeel Pompadour

Hoe maak je de klassieke pompadour nog dapperder? Gooi er een zijdeel in. Je krijgt de gedistingeerde look geassocieerd met het zijgedeelte, maar behoudt de hipstervibe van de pracht en praal. Het is het beste van twee werelden.

#18: Buzzed Skin Fade

Sommige mannen met een terugtrekkende haarlijn gaan direct naar een schone scheerbeurt. Een skin fade met een buzz cut is een geweldige overgangsstap als je overweegt om je hoofd helemaal te scheren, maar nog niet helemaal klaar bent om de sprong te wagen. Beroemdheden zoals Zayn Malik hebben deze look populair gemaakt.

#19: Scheermes Fade Pompadour

Een scheermesvervaging is een soort van de taps toelopende fade waarbij het haar met een scheermes helemaal tot aan de hoofdhuid wordt geknipt. Het gebrek aan haar aan de zijkanten zorgt ervoor dat de top nog voller lijkt. Dit is ideaal voor elke man die de aandacht probeert weg te trekken van een terugtrekkende haarlijn.

#20: Taper met afgeronde line-up

Net als bij de vlijmscherfvervaging, loopt deze snit het haar taps toe totdat het in feite oplost in de huid. Breng de natuurlijke curve van uw recessie in evenwicht door extra curven rond het oor en bakkebaarden op te nemen. De schaduwbaard is een coole functie die naadloos opgaat in de snit.

#21: Taps toelopende Faux Hawk

Terugtrekkende kapsels zijn zeker niet alleen voor ouderen. Mannen kunnen al in hun twintiger jaren haaruitval opmerken en hebben een aantal goede opties nodig voor stijl en knippen. Een geweldig kapsel dat jeugd schreeuwt, is de faux hawk. De taps toelopende snede aan de zijkanten van het hoofd zorgt ervoor dat de funky look niet te extreem aanvoelt.

#22: High Fade Military Cut

De militaire snede is een zeer korte en symmetrische stijl. Je kunt dit ook horen als een “hoog en strak” om voor de hand liggende redenen. Het onderhoudsarme element van deze look is geweldig als je meer tijd wilt om je te concentreren op je statementmakende gezichtshaar.

#23: Preppy Quiff Kapsel

De quiff is een funky kleine mix van een pompadour, mohawk en flattop. Deze snit vereist enige voorbereidingstijd, omdat je je haar op en van het gezicht moet föhnen en het product moet aanbrengen terwijl je nat bent en opnieuw na het drogen. Een beetje oefening zal zijn vruchten afwerpen zodra je deze oldie but goodie onder de knie hebt.

#24: Geschoren zijkam terug

Op zoek naar kapsels voor een terugtrekkende haarlijn, maar kun je niet kiezen tussen korte en lange lokken? Bezwijk nog niet aan de mul. Zoem de zijkanten en laat het bovenste gedeelte lang staan. Föhn droog weg van het gezicht, zet vast met gel en spray om een moderne gelikte achterkant te bereiken.

#25: Hipster Skin Fade met Baard

De undercut fade legt de nadruk op deze über coole gelikte back-stijl. Huidvervagingen zien er geweldig uit met baarden omdat het een gevoel van balans aan het hoofd geeft. Taps toe de baard om het een moderne flair te geven.

#26: Subtiele taps toelopende fade

Fades zijn er in drie soorten, de hoge fade, de mid fade en de low fade. Meestal zijn deze snijwonden drastischer met het haar dat volledig in de hoofdhuid vervaagt. De taper fade is een goede optie voor mannen die een meer natuurlijke look willen.

#27: Hoge huidvervaging

Hoe hoger de fade, hoe minder duidelijk de terugtrekkende haarlijn is. Dat is zeker een nuttige eigenschap bij het zoeken naar terugtrekkende haarlijnkapsels. U zult merken dat de hoge huidvervaging een onderhoudsarme stijl is waarmee u langer tussen de sneden door kunt gaan.

#28: Getextureerde Mohawk

Nog niet helemaal klaar om de kam van Donald Trump te omarmen? Ondanks het terugtrekken van de haarlijn, kun je nog steeds de meest populaire kapsels van vandaag rocken. Een mohawk is voor velen te edgy, maar zal zeker de aandacht afleiden van de diepere hoeken van je voorhoofd. Het getextureerde embleem geeft een modern gevoel aan deze nostalgische rocksterstijl.

#29: High Fade met geschoren design

Fades zijn populair bij alle leeftijden en etniciteiten. Om een extra beetje creativiteit te laten zien, laat je je kapper een patroon ontwerpen dat in de zijkanten en achterkant moet worden gesneden. Deze stijl werkt vooral goed bij zwart haar voor mannen.

#30: Hoge huidvervaging met stekelhaar

Een terugtrekkende haarlijn betekent niet dat je helemaal dunner wordt. Gebruik de hoge fade om de aandacht te vestigen op het volste deel van je haar. Een getextureerde en spiked finish is een geweldige optie als je dikke lokken hebt.

#31: Vervaagde Havik

Jeugdig en gedurfd, dit is een van de vele receding haarlijnkapsels die je niet bij een opa zult zien. In plaats daarvan is deze leuke en funky combinatie van een fade cut en een faux hawk populair bij millennials en degenen die wat ouder zijn en gewoon graag een leuke tijd hebben.

#32: Eenvoudig ontwerp

Heb je ooit een fade cut gekregen op de basisschool en heb je wat tijd besteed aan het serieus nadenken over welk geweldig ontwerp je in de nek moet laten snijden? Je kunt dat moment herbeleven met een cool kapsel dat ook als volwassene werkt. Simpelweg het haar vervagen en de onderste haarlijn accentueren met een ontwerp voor extra dikte kan kaalheid maskeren.

#33: Geborsteld medium haar terug

Soms is de beste manier om de terugtrekkende haarlijn van een man te verbergen, zelfverzekerd te handelen en alsof het echt niet zo’n last is. Laat het haar langer groeien om de ogen van je haarlijn af te houden en bewonder in plaats daarvan je romantische lokken.

#34: Platinum Ivy League

Bleek je haar als je het uiterlijk van kaalheid wilt minimaliseren. Goed haar betekent niet altijd dik en donker – dingen licht en stijlvol houden is net zo gunstig wanneer het haar begint te dunnen.

#35: Spike Het Omhoog

Haarproducten kunnen wonderen doen als het gaat om terugtrekkende haarlijnkapsels. Gebruik wat sterke haargel om dingen op te spiken en houd het de hele dag vast.

#36: Klassieke Clean Cut

Foto’s van terugtrekkende haarlijnen in de loop van de decennia tonen vaak vergeefse pogingen om een lastige situatie beter te maken – dus waarom zou je het niet gewoon echt en eenvoudig houden? Houd je haar schoon geknipt, gelikt naar achteren en klaar om te gaan.

Klassieke Clean Cut

Instagram/ @londonschoolofbarbering

#37: Strand Bum

Trek de aandacht weg van dunner wordend haar door je tips te bleken. Misschien heb je beelden in je hoofd van hoogtepunten alleen op vrouwen – maar in de moderne samenleving van vandaag is een pop van zonnig blond geschikt voor beide geslachten.

#38: Doet denken aan Rome

Neem een voorbeeld aan Caesar en ga met een eenvoudige, platte stijl. Gezichtshaar werkt deze oude trend bij. Als het gaat om kapsels voor terugtrekkende haarlijnproblemen, is dit een van de eenvoudigste om te onderhouden, en het ziet er goed uit op elk gezichtstype.

#39: Licht Fade

Terugtrekkende haarlijnkapsels met drie texturen in één look zijn head-turning. Als je haar lang wordt en je niet te maken hebt met echte kaalheid, is het een geweldige oplossing om je haar lang naar boven te laten groeien en het terug te slanken.

#40: Krullende Top

Hier hebben we een vervaagd kapsel met een eenvoudig zijontwerp en een volumineuze krullende top. Deze details accentueren je beste eigenschappen (d.w.z. krullen) en leiden daarna de aandacht af van de terugtrekkende haarlijn.

Terugtrekkende haarlijnkapsels kunnen troost en vertrouwen terugbrengen naar een man die niet tevreden is met waar zijn haar naartoe gaat. Van eenvoudige, onderhoudsarme ‘do’s tot degenen die wat meer stylinginspanning vergen, er zijn gelukkig genoeg opties voor degenen die worstelen met zo’n vervelend probleem.