40 coole kapsels voor kleine meisjes bij elke gelegenheid

Kleine meisjes zijn gewoon heel jonge vrouwen, en schoonheidszaken kunnen hen niet vreemd zijn, ondanks hun jongste leeftijd. Vanaf de vroegste jaren tonen kleine prinsessen grote interesse in de dressoirs en vormen ze organisatoren van hun mama’s, in een poging om alles wat ze zien te kopiëren. Kapsels voor jongere dames bieden een grote ruimte voor creativiteit. Verschillende schattige broodjes, dartel varkensstaarten, speelse vlechten en natuurlijk ogende losse stijlen kunnen zeer sierlijk of eerder multifunctioneel zijn. Op school of in kindergroepen proberen meisjes er speciaal uit te zien, afwisselend hun coole ‘do’s en haaraccessoires. Deze keer hebben we 40 luxe kinderkapsels verzameld voor de jongste fashionista’s.

Wat zijn de beste kapsels voor kleine meisjes?

Kortom die, die geen ongemakken veroorzaken en lief lijken. Haal het beste kapsel op voor je dochtertje. Fijn haar ziet er goed uit wanneer het wordt geknipt als een kinlange bob. Meestal vereist het geen specifieke styling en kan het worden versierd met wendingen of kleine Franse vlechten, waardoor het haar van de ogen wordt gehouden. Als je dochter mooi dik haar of schattige krullen heeft, laat haar ze dan langer laten groeien om de kans te krijgen om liefhebbers en meer verfijnde updos en downdos te rocken. Mooie lange vlechten en luxe paardenstaarten zijn altijd een afgunst van de buurt.

Veel moeders houden niet van superstrakke en overdreven gevlochten kinderkapsels. Ze willen hun dochters er niet uit laten zien als een pop met een pretentieus kapsel en een zware make-up die ze af en toe op internet tegenkwamen. Ze realiseren zich dat lang haar op school niet rommelig kan zijn en willen dat hun dochters er netjes uitzien met hun haar. Heel goed, een slimme pony, dubbele vlechten, een eenvoudige hoge knot of hoofdband vlechten zien er heel fatsoenlijk uit en zijn niet tijdrovend. Voor speciale gelegenheden werken krullende ‘do’s fantastisch voor kleine meisjes. De meesten van hen zijn blij om een chique stijl voor volwassenen te dragen, zoals Hollywood-krullen of vingergolven. Om het effect te verzachten, kun je een typisch meisjesachtig haaraccessoire aan een volwassen ‘do’ bevestigen, zoals een coole strik of een mooie hoofdband.

Kleine details maken eenvoudige meisjesachtige kapsels vaak heel bijzonder. Een enkele dunne vlecht of een paar wendingen zullen een eenvoudig kapsel voor middellang of lang haar veranderen in een chique kapsel. De volgende voorbeelden zijn de beste bewijzen van deze woorden.

40 Girly Kapsels Waar je dochter dol op zal zijn

Kijk, laat je inspireren en kies de beste!

#1: Fancy Kapsel met Vlechten

triple vlecht en pony meisje kapsel

Bron

Kleine meisjes kapsels met decoratieve vlechten zien er schattig uit! Voor deze stijl worden drie vlechten gevormd die beginnen bij de haarlijn en samenkomen voor een middelhoge paardenstaart aan de zijkant.

#2: Hollandse vlechten in volumineuze broodjes

Vlechten zijn altijd populair in kleine meisjeskapsels. Deze knotjes zijn een leuk idee om gevlochten kapsels voor jonge meisjes te diversifiëren. Deel het haar van je meisje in het midden. Beginnend bij de nek van de nek, vlecht Hollands elke sectie en werkt haar hoofd op. Draai de uiteinden van de vlechten tot broodjes.

#3: Multi-Strand Frans en Bun

Er is niets mis met een vlecht met drie strengen, maar als je wilt dat het haar van je kleintje een statement maakt, ga dan voor meer. Maak een meerstrengs vlecht die diagonaal langs het hoofd van je meisje loopt. Werk af met een los omwikkeld gevlochten broodje.

#4: Triple Lace Braid met Rozet

Haaraccessoires zijn een groot onderdeel van kapsels, vooral die voor kleine meisjes. Kopieer deze stijl door drie kanten vlechten diagonaal over het hoofd van je kind te weven. Breng de uiteinden van de vlechten samen tot een platte rozet. Speld een haarclip in het midden.

#5: Half Updo met lintvlechten voor meisjes

Schattige kleine meisjeskapsels omvatten bijna altijd een aantal leuke versieringen, zoals haarbloemen, glinsterende clips of kleurrijke linten. Weef een lint in de vlechten van je meisje en je maakt van een gewoon kapsel meteen een feestelijk kapsel.

#6: Hartvlechten en Paardenstaart

Franse vlechten in de vorm van een hart zijn iets dat elk klein meisje graag zou willen sporten. Het succes van dit kapsel zit in het precieze afscheiden en strak vlechten. Veilig met een opvallende strik.

#7: Fancy Pigtails met linten

Dit gevlochten kapsel is geschikt voor een prinses. De gelaagde doortrekvlecht onder de traditionele driestrengs vlecht voegt nog meer dimensie toe aan deze schattige asymmetrische stijl. Stem de haaraccessoires af met haar outfit voor een optimale aantrekkingskracht.

#8: Diagonale pull-through vlechten voor meisjes

Funky kleine meisjes haarstijlen zijn groot, vooral voor speciale gelegenheden. Overweeg om te experimenteren met pull through vlechten als je echt een kapsel wilt bedenken dat staat out, letterlijk. Vergeet niet dat als het gaat om schattige kapsels voor kleine meisjes, de beste finishing touch een mooie strik is.

#9: Versierde vierstrengs vlechtbloem

Een lintvlecht is mooi als hij vrij hangt, maar hij kan ook een prachtige updo maken. Draai de vlecht in een bloemvorm en maak hem los terwijl je hem oprolt. Versier de stijl met bloemclips voor een beetje meer een natuurlijk element.

#10: Gebonden Mini Paardenstaarten

Bind elk paar mini-paardenstaarten samen en voer hun uiteinden in het volgende paar voor een schattig kriskras ontwerp dat je kunt afwerken met een vlecht of paardenstaart en versieren zoals je meisje zou willen.

#11: Kinderen Cute Curly Hair Tuck

Kinderkapsels voor meisjes kunnen mooi en gemakkelijk zijn voor formele gelegenheden, zoals deze. Verzamel losjes het haar van je meisje aan de achterkant van haar hoofd en draai het omhoog. Laat een paar strengen weg. Als ze van nature steil haar heeft, probeer dan de uiteinden te krullen voor meer lichaam. Het beste accessoire voor kleine meisjes kapsels? Takjes met bloemen – baby’s adem zou ideaal zijn voor een formele gelegenheid.

#12: Half-Loop Braids Kapsel

Kapsels voor de kleintjes kunnen behoorlijk ingewikkeld worden, dus ze moedigen ons aan om nieuwe gevlochten patronen onder de knie te krijgen. We kunnen echter ook de half-loop vlechten die hier worden gebruikt vervangen door ons favoriete type vlechten waar we experts in zijn.

#13: Fishtail en Zigzag Braid

Pas je fishtail aan met een zigzagvlecht. Laat vooraf een stuk haar buiten de vissenstaart. Voltooi de fishtail, vlecht vervolgens een eenvoudige dunne vlecht uit het gedeelte dat je hebt weggelaten en loop het door het kapsel voor een mooi accent.

#14: Little Girl Buns met florale clips

Als het gaat om updos, probeer dan haar haar te draaien in plaats van het te vlechten. Dit is een van de mooiste kapsels voor kleine meisjes. Kopieer de look door haar haar in het midden naar de nek te scheiden. Draai elke kant plat, beginnend aan de voorkant en voeg meer haar toe terwijl je bezig bent. Rol de secties in broodjes en bedek met bloemen.

#15: Double Heart Pigtails met strikken

Kinderen houden van leuke kapsels, vooral degenen die herkenbare vormen creëren. Deze updo maakt je gemiddelde pigtails spannender dankzij dubbele harten. Deel haar haar en verdeel elke kant in drie vierkante secties. Draai het haar van elke sectie om harten te vormen. Verzamel de losse eindjes in pigtails en top met strikken.

#16: Kleurrijke Loop Faux Hawk

Faux hawks zijn de leukste updo kapsels. Deze krijgt een kleurrijke upgrade dankzij de toevoeging van enkele felgekleurde bobby pins. Als het haar van je meisje aan de dunnere kant is, plaag dan elke sectie met een kam om de dikte en het volume te vergroten.

#17: Dutch Loop Braid Paardenstaart voor een Kind

Dit is een van die lil girl kapsels die zullen werken, of je meisje nu dik of dun haar heeft. Dutch vlecht twee stukken haar vanaf haar slapen. Als je bij de achterkant van haar hoofd komt, kruis je de ene vlecht over de andere. Blijf langs de andere kant vlechten en buig de vlecht rond om een lus te vormen.

#18: Pull-Through Braid Mohawk Bun

Als het gaat om meisjeskapsels, is de plaatsing van vlechten net zo belangrijk als hun type. Deze pull-through vlecht zorgt voor een coole twist op een mohawk kapsel. Gebruik heldere haarelastieken in verschillende kleuren op de vlecht om de stijl echt te benadrukken.

#19: Eenvoudig touw draait in hoge bun

Touwdraaiingen met kleurrijke elastieken zijn een look waar elk meisje van zal genieten. Begin de kronkels aan de zijkant van haar hoofd in tegenstelling tot de voorkant voor een nieuwe kijk op de look. Verzamel ten slotte de uiteinden van haar haar in een rommelige knot met wendingen erin gevoerd.

#20: Ondersteboven gevlochten broodje voor meisjes

Kleine meisjes kapsels moeten er mooi uitzien vanuit alle hoeken, niet alleen de voorkant. Als het haar van je meisje lang is, maak dan een omgekeerde vlecht die begint bij de nek en zet de uiteinden vast die een grote, geplaagde knot vormen.

#21: Gemakkelijk gevlochten kroon met een strik

Lief en schattig voor zowel formele gelegenheden als een dag op school, dit kapsel wordt verder opgepoetst met de toevoeging van een zachte pastelstrik. Zulke schattige kapsels voor kleine meisjes werken het beste op lang, dik haar, omdat er voldoende lengte en textuur nodig is om over het hoofd te werken en het veilig te houden.

gevlochten updo voor kleine meisjes

Bron

#22: Gevlochten Pigtails

Fishtail-vlechten zijn populair bij zowel kleine als tienermeisjes. Deze jongere versie van het kapsel omvat het kammen van het haar heel soepel voordat je aan elke kant in een mooie vlecht werkt. Voeg wat satijnen linten of andere haarversiering toe om de look af te maken. Nieuw bij visstaartvlechten? Het kan even duren om het onder de knie te krijgen, dus zorg ervoor dat je tijd vrijmaakt voor een paar oefensessies.

fishtail pigtails meisjes kapsel

Instagram/ @brownhairedbliss

#23: Sweet Twisted Fishtail Half Updo

Maak haar half-up kapsel interessanter met vlechten. Om de look te krijgen, deel je het haar van je meisje in het midden en verdeel je elk deel in twee secties. Franse vlecht elk totdat je de kroon bereikt. Schakel dan over op een fishtail vlecht. Draai de secties en zet vast met een elastiek.

#24: Gevlochten Stijl

Lil girl kapsels zijn niet alleen voor mensen met glad, steil haar. Kleine zwarte meisjes en andere etniciteiten met dikker haar kunnen profiteren van een schattige updo. Deze stijl is perfect voor maanden met warm weer of een chique gelegenheid – het kan ook werken met een verscheidenheid aan haarlengtes.

kleine zwarte meisje gevlochten Mohawk

Bron

#25: Basket Weave Kapsel

Het ziet er een stuk lastiger uit dan het is, en dit schouderlange kapsel zal een hit zijn bij je kleine meisje. Gun jezelf voldoende tijd met peuters, want het moeilijkste deel zal zijn om ze vast te houden! Gebruik een regenboog van haarelastieken voor een kleurrijke, zorgeloze stijl die de hele dag houdbaar is.

eenvoudig schattig kapsel voor baby meisje

Bron

#26: Gevlochten Updo met een Side Bun

Dit ingewikkeld uitziende kleine meisjeskapsel wordt bereikt door zes vlechten uit het onderliggende haar te maken en ze vervolgens met tweeën te combineren. Borstel de rest van het haar opzij en trek vervolgens de vlechten omhoog van de nek naar de rechterbovenhoek. Zet het resterende haar vast in een knot en voeg een leuk accessoire toe.

vlechten in knot meisjes kapsel

Bron

#27: Twisted Girly Fun

Perfect voor zowel Afro-Amerikaanse als Kaukasische haartypes, deze stijl omvat dikke wendingen en knotjes die er geweldig uitzien op elk kind. Voeg wat lint of bloemen toe om het op te poppen. Je hebt veel haarelastieken en bobby-pinnen nodig om deze op zijn plaats te houden. Een setting spray zorgt ervoor dat de stijl de hele dag aanhoudt.

kleine meisjes twists en knopen kapsel

Bron

#28: Rommelige broodjes en vlechten

Het vlechten van haar hoeft niet alledaags te zijn – ga in plaats daarvan met iets schattigs en stijlvols. Begin met een kleine Franse vlecht aan weerszijden van het hoofd en verzamel dan haar in een rommelige knot aan elke kant. Laat de rest van het haar vrij stromen – en als je tijd hebt – maak het ook krullend!

rommelig krullend kapsel voor kleine meisjes

Bron

#29: Slanke en formele dubbele broodjes

Veel kleine meisjes haarstijlen zijn klassieke looks die de moeders van vandaag herinneren te dragen toen ze jong waren. Deze double-bun stijl voor peuters is het perfecte voorbeeld. Het is ideaal voor dun, steil haar. Maar je kunt ook dikkere lokken in dit strakke en eenvoudige kapsel werken. Draag het naar school of naar een bruiloft.

Strakke gevlochten knopen voor kleine meisjes

Instagram/ @brownhairedbliss

#30: Upside Down Braid Wraps

Vergeet de paardenstaart – ga in plaats daarvan voor iets veel creatievers. Deze stijl omvat twee omgekeerde Franse vlechten die vervolgens worden gedraaid tot gevlochten broodjes. Je zult deze stijl niet kunnen dragen met kort haar, maar kleine meisjes met lange lokken kunnen dit prachtig dragen.

vlechten en knotjes kleine meisjes kapsel

Bron

#31: Losse en golvende stijl

Soms ziet jong haar er het beste uit als het in principe alleen wordt gelaten. Als je kind lang haar van gemiddelde dikte heeft, werk het dan gewoon in trapsgewijze krullen en speld wat voorste strengen terug met een paar haarspelden. Klaar!

lang golvend kapsel voor kleine meisjes

Bron

#32: Side Braids met een Color Pop

Een beetje edgy, een beetje punk – dit kapsel is mooi in het roze! Wanneer je op zoek bent naar kapsels voor kleine meisjes die niet mainstream zijn, bekijk dan deze eenvoudige en schattige stijl. Wil je geen haar verven? Clip-in kleurlokken of haarkrijtwerk werken geweldig op jonge fashionista’s.

cool asymmetrisch kapsel met zijvlechten

Bron

#33: Snel en eenvoudig half updo

Dit kapsel is schattig en vol variatie waar jonge kinderen dol op zullen zijn. Trek gewoon haar uit het gezicht, kam iets terug bij de haarlijn en voeg wat zijvlechten toe. Je kunt krimpen, krullen of haar recht laten.

kleine meisjes kapsel voor lang haar

Bron

#34: Gevlochten Nest-stijl

Dit kapsel doet denken aan zoete vogelnesten en is eenvoudig verpakt uit drie vlechten en beveiligd met haarspelden – perfect voor familiefoto’s of een andere speciale gelegenheid! Je kunt het midden van elke vlecht verfraaien met kralen, bloemen of strikken.

gevlochten kleine meisjes kapsel

Bron

#35: Schattig krullend kapsel met een hoofdband

Doet je kleine baby meisje hebben natuurlijke krullen? Kies dan voor kinderkapsels voor meisjes zoals deze. Pronk met krullen met wat stylingproduct en een leuk haaraccessoire zoals een grote strikband. Als het haar van nature steil is, voeg dan wat krul toe met hete rollers of een strijkijzer met grote loop. Ze zullen zich zo fancy voelen!

eenvoudig krullend baby meisje kapsel

Bron

#36: Gevlochten Slakkenbroodje Updo

Dikke of fijne haartypes zien er allebei prachtig uit met deze vlecht die vanaf de rechterbovenhoek van het hoofd loopt en naar beneden valt in een gedraaide knot. Voeg een bloem toe om de look af te maken.

swirl vlecht updo voor kleine meisjes

Bron

#37: Mini Patroon vlechten

Maak een uitstapje naar de kapsalon om deze schattige zigzagvlechten te krijgen waar elk Afro-Amerikaans meisje dol op zal zijn. Het is een beetje tijdrovend en lastig om dit kapsel uit te trekken, maar een professional kan efficiënt haar stylen dat een maand of langer meegaat.

Afro-Amerikaans meisje gevlochten kapsel

Bron

#38: Klassieke Kind Updo

Als het gaat om kapsels voor kleine meisjes, wordt het niet veel zoeter dan deze zachte, vintage stijl. Voeg een zacht haaraccessoire toe om eventuele haarspeldbochten of elastieken te maskeren.

drie vlechten in lage knot meisjes kapsel

Bron

#39: Creatieve lintstijl

Dit is een andere stijl die er veel moeilijker en ingewikkelder uitziet dan het in werkelijkheid is. Met behulp van twee Franse vlechten langs de haarlijn kun je ze vervolgens aan elkaar weven met een dun satijnen lint. Bind het aan de onderkant af rond het haarelastiek dat je voor de vlechten hebt gebruikt.

gevlochten hoofdband kapsel voor kleine meisjes

Bron

#40: Unieke Jonge Punk Vlecht

Dikharige meisjes kunnen deze op Mohawk geïnspireerde inside-out vlecht helemaal aftrekken. Probeer het de volgende keer dat je een speciaal evenement hebt om bij te wonen of iets origineels wilt in termen van back-to-school kapsels.

gevlochten Mohawk voor kleine meisjes

Bron

Het stylen van het haar van je dochter is een absorberend proces waar je met volle teugen van gaat genieten, als je er eenmaal in zit. En vergeet niet om foto’s te maken van haar nieuwe kapsels, want kinderen groeien heel snel en elk moment is uniek.