40 goed uitziende varianten van bangs voor ronde gezichtsvormen

Ronde gezichten zijn schattig, vrouwelijk en lief. Ze zijn vaak gezegend met zeer aantrekkelijke kuiltjes op de wangen en hebben een afgeronde lijn van haargroei. Als je gezichtsvorm rond is, maken de kapsels die al het haar van je gezicht houden je niet mooier en kunnen ze de volheid van je gezicht onderstrepen. Bekijk deze kapsels met knallen die een verleidelijke stijl creëren en in plaats daarvan je gezicht visueel verlengen.

Flatterende soorten knallen voor ronde gezichten

Houd er bij het kiezen van de perfecte soort knallen voor je ronde gezicht rekening mee dat het je doel is om het visueel langer te maken. Lange verticale en diagonale lijnen kunnen deze taak redelijk goed aan, omdat ze een langwerpige kracht hebben. Daarom kun je aan de voorbeelden in de galerij zien dat lange zijwaarts geveegde knallen en vloeiende gordijnslagen als geen ander ronde gezichten ten goede komen.

Rechte knallen zijn ook behoorlijk flatterend voor ronde gezichten. Maar zelfs als je haar dik is, vermijd dan extreem dikke knallen, vooral als je ervoor kiest om ze recht te dragen.

Vergeet bij het stylen van je pony’s niet om wat volume op de kroon te maken om je gezichtsvorm in balans te brengen. Kies voor fijn haar voor dunne pony’s en gelaagde voorkwalen. Bekijk de ideeën hieronder voor ultieme inspiratie.

#1: Pearl Blonde Shag met Long Bangs

Lange gordijn knallen zijn waarschijnlijk de heetste trend deze dagen! De franje gaat vooral goed samen met een halflange ruige snit. Je zult zeker een frisse en dromerige indruk achterlaten op iedereen die jou en je nieuwe kapsel ziet.

#2: Gelaagd kapsel met Face-Framing Bangs

Dit kapsel gaat honderd procent over glans. Bangs voor ronde gezichtsvormen kunnen absoluut recht, elegant en vol glans zijn. Omdat het kapsel zelf eenvoudig is, toont het echt het weelderige, gezonde haar.

#3: Straight Bangs voor medium haar

Op zoek naar een snelle update voor dun, steil haar? Het introduceren van een eenvoudige rechte franje kan je een instant stijlboost geven. Platina haar in zachte lagen voegt een chique quotiënt toe aan elke outfit. Iedereen met steil haar zou deze look minstens één keer moeten proberen.

#4: Leuke Krullende Knallen voor Ronde Gezichten

Piekerige pony’s kunnen zowel worden gedragen als je steil als krullend haar hebt. Het is echter essentieel om ervoor te zorgen dat de texturen goed passen, dus houd je krullen los aan de bovenkant en meer spiraalvormig naar de uiteinden. Combineer je lieve stijl met natuurlijke make-up om een schattige girly look te bereiken.

#5: Korte dikke knallen voor lang shaggy kapsel

Veel vrouwen geloven dat knallen lang moeten zijn, vooral met ronde gezichten. Maar door ze bij te snijden, kun je een direct coole en creatieve look creëren die perfect is voor jonge dames die een hipstermeisjeslook willen. Als je een rond gezicht hebt, combineer dan je bijgesneden knallen met lange golvende strengen langs het gezicht om het visueel te verlengen.

#6: Gewichtloze Wenkbrauw Skimming Bangs

Vrouwen met ronde gezichten moeten altijd de voorkeur geven aan piekerige knallen boven stompe, omdat de laatste het gezicht afsnijdt en de focus direct naar het breedste deel brengt. De knallen op deze foto laten meer van het gezicht zien om de visage te verlengen en af te slanken.

#7: Arched Wispy Bangs en Wavy Locks

Voor een look die helemaal Brooklyn cool girl is, breng al dat dikke, golvende haar naar voren en tem het met een behoorlijke dosis product. Typisch, dikharige meisjes schrikken ervoor terug om kort te gaan, maar duidelijk, met de juiste aanpak, korte knipbeurten voor dik haar rock. We houden ervan hoe rommelige piekerige knallen samengaan met het kapsel.

#8: Stijlvolle bangs met levendige kleurblokkering

Knallen voor ronde gezichtsvormen hoeven niet saai te zijn. Eigenlijk zijn er veel meer mogelijkheden, en gelaagde franje met trendy color blocking is er daar een van. Deze stijl kan je look echt updaten!

#9: Lang haar met Framing Bangs met Highlights

Een van de meest opwindende manieren om diepte in donker haar te creëren, is met een gemarkeerd effect dat er bijna uitziet alsof het zonlicht is dat je lokken op de juiste plaatsen opvangt. Deze techniek is perfect om meer textuur aan je kapsel toe te voegen en je zwarte haar op te fleuren met koele tinten. In combinatie met een lang gelaagd kapsel aan de voorkant, doet het een aantal uitstekende contouren voor de ronde gezichtsvorm.

#10: Lang haar met Curtain Bangs

Wil je een manier vinden om je gezicht er dunner en minder plat uit te laten zien? Wat dacht je van dit prachtige kapsel met lange lagen en blonde highlights? Lang, dik, gelaagd haar met gordijnstoten zal zeker de aandacht afleiden van de rondheid van je gezicht.

#11: Kort haar met golvende knallen

Als je bereid bent om wat meer textuur en beweging aan je haar toe te voegen, overweeg dan deze korte golvende snit met pony’s. Met deze geweldige knallen, je korte broek messy kapsel ziet er schattiger en eleganter uit. Ook zal het goed werken voor vrouwen met zowel dikke als dunne haartypes.

#12: Bob met Short Bangs

Wil je iets creatievers doen dan simpele rechte of stompe knallen? De neklange bob met baby bangs slankt af langs het gezicht, waardoor de snit een van de beste korte kapsels wordt voor een ronde gezichtsvorm. Bovendien tillen dikke korte knallen het voorhoofd op en maken ze de blik open.

#13: Choppy Bangs Kapsel

In tegenstelling tot rechte of stompe knallen, zitten schokkerige gescheiden knallen vol beweging en textuur. De ongelijke lengte helpt om de rondheid van het gezicht in evenwicht te brengen en creëert gewichtloosheid aan de onderkant van je gelaagde haar. Laat deze foto zien aan je kapper om deze flatterende look te implementeren.

#14: Edgy Look voor vrouwen met een rond gezicht

Het feit dat je een mollig gezicht hebt, betekent niet dat je geen plezier kunt hebben met je look, nietwaar? De sleutel tot een creatief kapsel als dit is een stijlvolle wolfsnit, een levendige haarkleur en coole rommelige knallen. Ziet er best fascinerend uit!

#15: Golvende piekerige Bang Kapsel

Krullen werken geweldig met een ronde gezichtsvorm en schattige krullende pony’s zijn een perfecte aanvulling. Vul dit kapsel aan met subtiele highlights voor extra aandachtspunten. Dit is een van de beste kapsels voor dames met een rond gezicht en van nature krullende haartextuur.

#16: Copper Shaggy Cut met getextureerde bangs

Gelaagde getextureerde pony’s zien er geweldig uit op vrouwen met een ronde gezichtsvorm, vooral als ze gaan met een ruig kapsel. Overweeg om dit kapsel te krijgen als je een groot voorhoofd en mollige wangen hebt, omdat het je gezicht kan verlengen en je gelaatstrekken kan benadrukken.

#17: Perfecte rechte knallen

Hier is nog een voorbeeld van rechte knallen die kunnen werken voor een rond of ovaal gezicht als ze worden gecombineerd met edgy golven. Het toevoegen van zachte golven geeft lift en laat, zoals altijd, hoogtepunten zien. Je kunt ervoor kiezen om haarpunten recht te houden om de super rechte knallen te evenaren.

#18: Blowout Kapsel met Side Swept Bangs

Een gelaagde stijl werkt heel goed voor vrouwen die bulk uit dik haar moeten verwijderen. Groot volume op zichzelf zou een impact hebben, maar dit gaat een stap verder met een donkerdere tint. Het diepe zijgedeelte en de knallende knallen doen uitstekend gezichtscontourwerk.

#19: Gelaagde snit met lange gordijnknalen

Ronde gezichten hebben altijd baat bij lange gordijnslagen. Als u bangs wilt proberen en niet weet welk type u moet kiezen, is dit een veilige oplossing. Een lang getextureerd kapsel met flatterende knallen zoals deze zorgt voor een meer gebeitelde visage.

#20: Side Bangs voor een volledig gezicht

Knallen voor ronde gezichten kunnen licht zijn op het drama en zwaar op het schattige. Piecey side bangs zijn leuk om te stylen, en als je ze beu wordt, zijn ze zoveel gemakkelijker uit te groeien. Als je je look eleganter wilt maken, krul dan de uiteinden van je lokken voor Rachel cut vibes uit de jaren ’90.

#21: Licht gekartelde knallen

Vrouwen met vollere wangen moeten stijlen omarmen die een beetje rand bieden die voornamelijk afkomstig is van de juiste snit en gedeeltelijk van styling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gelaagde, ruige lange bob. Als je een franje wilt toevoegen, laat het dan vrij licht en puntig gekartelde zijn.

#22: Leuke Flowy Side Bangs

Natuurlijke textuur is een grote overweging met betrekking tot knallen voor ronde gezichten. Vecht je tegen je natuurlijke textuur of rol je ermee? Het hangt allemaal af van je geduldniveau in de ochtend. Deze look offert schattigheid niet op voor gemak. Side bangs zijn een geweldige aanvulling op vloeiend, golvend haar.

#23: Nauwkeurig getrimde bangs

De beste knallen voor een rond gezicht zijn degenen die de mogelijkheid hebben om veelzijdig te zijn. Je kunt ze recht of geborsteld opzij dragen, afhankelijk van je humeur. Dit is vooral handig voor vrouwen met een beperkt budget, omdat meerdere stylingopties je meer waar voor je geld geven.

# 24: Flirty Tousled Side Bangs

Dit kapsel werd niet bereikt door te slapen, maar het heeft zeker die bedhoofdaantrekkingskracht. De stukjes haar die over één oog komen zijn ondeugend en sexy, terwijl de grote barrel curls een algeheel cool-girl effect geven. Experimenteren met textuur terwijl je de kleur natuurlijk houdt, kan een geweldig compromis zijn als je een nieuwe stijl wilt proberen.

#25: Rokerige Lange Knallen

Ga je voor een grijsblauwe toon met tonnen visuele interesse? Je kunt kiezen voor volledig drama door lange lagen en wangafschuimende knallen op te nemen. De meerdere tinten van de kleur spelen prachtig met de lagen, terwijl de lange zijbonken glamour en mysterie toevoegen.

#26: Koperen Bombshell Bangs

Dit prachtige kapsel is eendelige stellaire kleur en een deel indrukwekkend gesneden. Er is zeker Old Hollywood glamour gaande met de styling, maar een eenvoudige pony zal even mooi zijn door alle gelaagdheid. De knallen gaan precies over in de rest van de snit.

#27: Geveegde gelaagde knallen

Dit kapsel heeft veel beweging en is geweldig voor een meisje dat constant haar vingers door haar haar laat gaan en het heen en weer draait. Het is de ik-heb-geen-deel-nodig-look. De knallen dragen bij aan de leuke, zorgeloze essentie van deze stijl.

#28: Long Side Feathered Bangs

Dezelfde filosofie die je toepast op het bouwen van een geweldige outfit kan ook werken voor het creëren van een prachtig kapsel; soms zijn het de kleine details die de grootste impact hebben. Van de lange knal en de grijze highlights tot de stoere zonnebrillen en rode lippen, deze look is een topper.

#29: Candy Gekleurde Asymmetrische Knallen

Deze prachtige look is gemaakt door iemand die geschoold is in kleurentheorie. De piekerige knallen en zachte krullen geven de sprookjesachtige kleuren een extra fantasie-element. Deze bang-stijl is een prachtige aanvulling op paardenstaarten en half-up half-down looks ook. Het updaten van de kleuren zou zeker veel onderhoud vergen, maar dagelijkse styling zou erg leuk zijn!

#30: Pixie Style Korte Bangs

De schattigste pixie cut ooit! Superkort gaan maakt knallen meestal de ster van de show, dus waarom zou je niet voor wat stukjes asymmetrie gaan? Texturizing pomade is je beste vriend bij het stylen van superkorte knallen voor ronde gezichten.

#31: Sexy Long Bangs

Deze begeerde langharige look is altijd een knaller. De zachte golven en mooie lagen laten deskundige highlights schitteren. De middenwandige franje die naar achteren toeloopt, is de sleutel tot dit ultravrouwelijke kapsel. Door de styling modern te houden (en misschien gewoon een beetje tomboyish) balanceert het super meisjesachtige haar.

#32: Beste bangs voor steil haar

Dit schattige kapsel is perfect voor meisjes met steil haar. Een paar krullen rond het gezicht duren slechts een paar minuten om te bereiken. De delicate karamel highlights vallen op wanneer het haar naar voren wordt getrokken en iets naar de kleine rand van pony’s.

#33: Gekrulde Side Bangs

Dik golvend haar krijgt een nieuw leven met een korte, asymmetrische snit. De textuur kan aan de langere kant worden gevormd en geperfectioneerd, terwijl deze aan de andere, kortere kant recht en glad blijft. Een alternatieve kleur zoals kastanjebruin verhoogt zeker de durf van het kapsel.

#34: Gestreepte Swoopy Bangs

Verwen je zoetekauw met chocolade en karamel knallen voor ronde gezichten. De kleuren verwarmen en verhelderen de bruine teint met gouden ondertonen. Een swoop bang slankt snel af voor onmiddellijke resultaten.

#35: Gebogen Knallen

Dit is een riskante keuze van knallen voor een rond gezicht omdat ze vrij dik zijn. Dames met dik haar hebben echter even volle pony’s nodig om te matchen – anders lijkt je kapsel onevenwichtig. Dit is perfect voor een jonge collegiale die een snelle maar modieuze look nodig heeft om op de campus te dragen. Creëer moeiteloze golven door ’s nachts een topknotbroodje te maken – maak het ’s ochtends gewoon ongedaan en ga naar die les.

#36: Korte en zoete afgeronde knallen

Het toevoegen van een pastel dip kleurstof en krimpachtige golven verlevendigt kort haar. Het is een dubbele dosis leuke, eigenzinnige persoonlijkheid. Korte knallen voor ronde gezichten zijn geweldig om je ogen de opvallende functie te maken. Deel je knallen uit elkaar en veeg ze opzij, zelfs als ze kort zijn. Het afronden van de knallen helpt om ze te mengen met krimp en golven.

#37: Lichte rommelige horizontale knallen

Side-updos zijn geweldig omdat ze zowel in formele als casual omgevingen kunnen worden gedragen. Hoewel de meeste van dergelijke updo’s meestal een zijwaartse duik bevatten, bieden frontbangs een modernere en edgy look voor jonge dames.

#38: Dikke knallen voor vol haar

Veel lagen zijn essentieel voor godinachtig, super dik haar. Knallen zijn geen uitzondering. Gelaagde en swoopy bangs werken geweldig met dik haar. Bovendien laten ze de dagelijkse stylingvereisten weg die kortere knallen zouden opleggen aan lang haar. Deze bombshell-stijl maakt dik haar gewichtloos.

#39: Minimalistische Side Bangs

Een van de meest opwindende manieren om diepte in donker haar te creëren, is met een gemarkeerd effect dat er bijna uitziet alsof het zonlicht (of maanlicht) is dat je lokken op de juiste plaatsen vangt. Deze techniek is perfect voor het toevoegen van dimensie binnen dunne knallen en het opfleuren van je zwarte haarlook met koele tinten in plaats van de gebruikelijke warme tinten.

#40: Side Layered Bangs Begraasd met kleur

Jonge dames die op zoek zijn naar een kapsel voor formele evenementen zoals prom of winter formal zullen dol zijn op deze lange losse krullen met zijwaarts geveegde knallen. De stijl slaagt erin om er glamoureus en gepolijst uit te zien, maar nog steeds jeugdig en leuk.

Nou, hoop dat je de kwestie van knallen voor een rond gezicht inmiddels hebt opgelost. Als u nog steeds niet zeker weet welke beharingyles zou het meest gunstig zijn voor je ronde gezicht, kijk door de rijk-voor-ideeën galerijen van kapsels voor een ronde gezichtsvorm .