40 Nieuwste Side Parted Heren Kapsels

Er is iets met side splited herenkapsels waardoor een man er echt gedistingeerd uitziet! Het zijgedeelte is stijlvol, schoon en gezellig. Dit artikel geeft je 40 verschillende kapselideeën met zijdelen. U vindt gegarandeerd een of enkele geschikte opties voor u en uw stijl.

Table of Contents

Sensationele side-part kapsels voor mannen

Side-part kapsels, die behoren tot klassieke herenstijlen, zijn tegenwoordig een van de meest populaire. Traditionele lange of moderne fade cuts met kortere zijkanten, strak of rommelig, rechte en gekrulde varianten uit onze galerij maken je stijlvoller. Een goed kapsel voor jou, zeker!

#1: Side-Parted Fade Kapsel met Krullende Top

heren fade kapsel met lange top

Bron

De meeste mannen hebben een natuurlijk deel omdat het haar de neiging heeft om meer naar de ene kant te vallen dan naar de andere. Benadruk dit door een diep zijdeel te creëren dat op de kortere helft vervaagt en aan de andere kant gekruld en gebeeldhouwd is. Het is een vrij aparte look die nog steeds geschikt is voor de werkplek.

#2: Lange top korte zijkanten stijl met geschoren deel

Als je in een meer ontspannen en informele omgeving werkt, rand het dan een beetje aan met een geëtst gedeeld haarontwerp. Het valt meer op en knalt echt tegen donker haar. Dit is een ideale stijl voor een hedendaagse jongeman.

zijdeel kapsel met lange top voor mannen

Bron

#3: Glanzende Vintage Golven

Een fella die de “goede oude tijd” waardeert, kan niet fout gaan met dit vintage zijdeel kapsel voor jongens. De glimmende, gelikte golven doen denken aan Old Hollywood-krachtpatsers als Cary Grant en Clark Gable. Weef gouden highlights door je golven om ze er zonovergoten en natuurlijk uit te laten zien.

heren krullend zijdeel kapsel

Bron

#4: Gezoemde zijkanten Lange Top Heren Kapsel

Wie zegt dat blond haar alleen voor heartthrobs en boys next door is? Mannen die meer van Dertig Seconden naar Mars dan One Direction zijn, zullen genieten van het contrast van deze kam over buzz cut en volle baard. Het is een blik die laat zien dat je het menens bent.

heren lange top korte zijkanten kapsel voor golvend haar

Bron

#5: Pittige Side Bang

Dames houden van een man van mysterie, dus waarom zou je je intrigeniveau niet verhogen met lange knallen? Ze bedekken een deel van je gezicht om je er minder toegankelijk uit te laten zien. Zoals het gezegde luidt, is het het beste om ze altijd meer te laten willen.

lang quiff kapsel voor mannen

Bron

#6: Mohawk en gezichtskapsel

Mohawks zijn niets nieuws, maar voor de nieuwste upgrade van het zijgedeeltekapsel kun je wat kleur toevoegen. Roze is niet langer alleen voor Barbie, het opnemen van de palissanderbruine tint in een geschoren stijl geeft het een leuke boost. Bovendien is het een opwindende look die zeker opvalt op foto’s.

geschoren zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#7: Back to Business Herenkapsel

Soms past een wild kapsel niet meer bij je levensstijl en moet je het opruimen. Mannen die aan een nieuwe baan beginnen, zullen deze verzorgde look waarderen. Zorg ervoor dat je rustig aan doet met de gel, zodat je er niet uitziet alsof je met nat haar het kantoor bent binnengestapt.

zijdeel en gezichtskapsel

Bron

#8: Nieuw Pompadour Kapsel

Alleen omdat je een kort zijdeel kapsel hebt, betekent niet dat je je haar moet stylen dat naar de ene of de andere kant valt. Een geweldige optie voor ronde gezichten is een teruggeveegde stijl met wat lift van de quiff. Het zijdeel geeft het meer structuur en voegt een beetje rand toe.

gekamd achterste deel kapsel voor mannen

Bron

#9: Opvallend zijdeel

Dik haar ziet er fantastisch uit in herenkapsels met een rol. Door je quiff lichtjes naar één kant te borstelen, voorkom je een blokkerige blik. Het is een goede optie voor een weekenddate.

zijdeel voor dik haar

Bron

#10: Gestructureerd en solide herenkapsel

Een faux Mohawk in een moderne interpretatie is een geweldige optie voor dik haar. Wanneer je het strak en gestructureerd houdt, overweldigt het kapsel je algehele uiterlijk niet. Het is absoluut een look die een zelfverzekerde man nodig heeft om uit te trekken, dus zorg ervoor dat je dit combineert met je beste slank gesneden pak.

heren faux havik met zij- en achterkant vervagen

Bron

#11: Recht en glad zijdeel

Wanneer u op zoek bent naar een ideale stijl voor dun haar, is het belangrijk om de delicate aard van uw lokken te begrijpen. Als je ze probeert op te pompen met een product, kan het je haar overbelasten en het er spaarzamer uit laten zien, wat resulteert in precies de tegenovergestelde look waar je voor ging. De slanke optie ziet er, net als op de foto, netjes en samengetrokken uit.

zijdeel kapsel voor dun haar

Bron

#12: Zijdeel Kapsel voor fijn haar

Een andere manier om dunner wordend haar aan te pakken, is door het gewoon te omarmen. Een zijdeel kapsel met nauw geknipte zijkanten en zijwaarts geveegd bovenste gedeelte zorgt ervoor dat het lijkt alsof je haar over het algemeen dikker is.

korte zijde lange bovenzijde voor fijn haar

Bron

#13: Heren Retro Kapsel met een Twist

Lange stijlen zoals Mohawks en pompadours zijn misschien niet flatterend voor lange gezichten omdat ze visueel verlengen. Een gelikte rugstijl zal veel flatteuzer zijn. Voeg een zijdeel toe en vervaag aan de zijkanten voor een moderne upgrade van de klassieke look met een retro-gevoel.

gelikte achterkant natlook zijdeel

Bron

#14: Stijlvol en comfortabel taps toelopend kapsel voor mannen

Als je een man bent die gelooft dat franje voor de zwakken is, is dit eenvoudige kapsel de beste keuze voor jou. De lengte is minutieus taps toelopend voor een super nette look. Het is een mannenkapsel dat vrijwel overal goed kan werken.

heren taps toelopend zijdeel kapsel

Bron

#15: Wild Widow’s Peak

Kijkend naar glanzend zwart haar en een puntige weduwepiek, denken velen misschien eerst aan graaf Dracula. Bestrijd dat stereotype en doe iets anders door wat flair toe te voegen met een stijlvol zijstuk kapsel voor mannen. Het verhoogt je standaard medium kapsel en blijft in trend met de nieuwste hipster rage.

zijdeel kapsel voor weduwenpiek

Bron

#16: Bijgewerkte Undercut

Velen prijzen het ondergesneden kapsel omdat het je in staat stelt om de lange delen van je haar op verschillende manieren te dragen. Het is veelzijdig en individueel. Personaliseer het verder met een leuk geschoren ontwerp. De stijl is perfect voor een jongeman die de skateparken frequenteert; het was gemaakt voor het leven cruisen door de fast lane.

lange top korte zijkanten kapsel met geschoren ontwerp

Bron

#17: Kort en statement-waardig zijdeel

Hoewel dit erg lijkt op de bovenstaande stijl, is het beter geschikt voor mannen met lange gezichten. Het gladstrijken van het haar naar beneden en opzij neemt afstand van de onflatteuze extra hoogte en lengte die een Mohawk zou bieden.

geschoren zijdeel kapsel voor mannen

Bron

#18: Zijdeel met Fade voor Afro-Amerikaanse mannen

Zwarte jongens die houden van de dappere stijl van mannen zoals Sammy Davis Jr. en de Temptations zullen dit slanke en verfijnde zijgedeeltekapsel voor mannen waarderen. Deze moderne en toch elegante look is populair dankzij Jidenna en zijn hit ‘Classic Man’.

zwart kant gescheiden fade kapsel

Bron

# 19: High School Heartthrob

Deze coole look is veelgevraagd geworden dankzij Justin Bieber. Als je de gangen van de middelbare school wilt regeren en nummer één op de crush-lijst wilt worden, maak dit dan je volgende go-to. De frisse splited stijl getuigt van een beetje verfijning, maar de rommelige golven geven aan dat je jezelf niet al te serieus neemt.

zij-gescheiden quiff kapsel

Bron

#20: Zacht en Stekelig

Dit is het ultieme zijdeel kapsel voor een man die stijlvol wil zijn zonder eruit te zien alsof hij te hard probeert. De spikes vertonen een beetje rand, maar als je het gebruik van sterke hold-producten vermijdt, is je haar nog steeds zacht en aanraakbaar. Het is een uitgebalanceerde look die bij veel mannen zou passen.

warrig lange top korte zijkanten kapsel

Bron

#21: Kort, gelikt en getextureerd

Dit korte en gladde kapsel is geweldig voor mannen die golvend haar hebben en van een zeer nette uitstraling houden. Zoals op de foto te zien is, werkt het heel goed met truienvesten en preppy ensembles. Om deze stijl te bereiken, moet je ervoor zorgen dat je een mooie hoeveelheid haargel gebruikt om het haar op zijn plaats te houden met behoud van de glans!

kortzijdig herenkapsel

taniavolobueva / Shutterstock.com

#22: Warvol Side Parted Mannenkapsel

Dit kapsel is geweldig voor kerels die meer een grunge-achtige persoonlijke stijl hebben! Het stelt je in staat om je haar uit te laten groeien tot een werkbare lengte terwijl je nog steeds individualiteit hebt. Je wilt er zeker van zijn dat je een holding spray gebruikt terwijl je haar nat is en het haar in verschillende richtingen rukt om een rommelige look te creëren.

langwerpig zijwaarts herenkapsel

Andrea Raffin / Shutterstock.com

#23: Nauw gesneden zijkanten en een teruggeveegde quiff

Hoewel deze schattige snit een klein contrast in lengte heeft, is hij nog steeds erg netjes en toonbaar voor formele gelegenheden! De preppy stijl met een back-swept quiff is geweldig voor volwassen mannen in een professionele omgeving, evenals jonge jongens die gewoon van deze stijl houden.

zij-gescheiden herenkapsel met een kwinkslag

Jaguar PS / Shutterstock.com

#24: Krullend zijgevel herenkapsel met een rommelige touch

Deze korte krullende veeg ziet er geweldig uit op mannen met meer vierkante gezichtsvormen. De krullen geven het kapsel een natuurlijker gevoel, terwijl de up sweep tamheid toevoegt. Om de vorm van het kapsel veilig te houden en de kroezen te minimaliseren, moet je een mooie hoeveelheid haarlak gebruiken.

zij-gescheiden herenkapsel voor krullend haar

DFree / Shutterstock.com

#25: Gevederd en plat

Dit kapsel is gevederd en toch plat. Het gebrek aan volume benadrukt sterk de textuur veroorzaakt door de vele lagen. Bij het stylen van een snit als deze, wil je zware producten vermijden, zodat ze er niet voor zorgen dat het haar onflatteus slap wordt en eruit ziet!

getextureerd zijgevel herenkapsel

ChinellatoFoto / Shutterstock.com

#26: Side Parted Heren Pompadour Kapsel

Pompadours zijn altijd populair geweest als een categorie stijlvolle herenkapsels. Update je pompadour met een trendy eigenaardigheid – het opvallende zijgedeelte zoals op de foto voor een extra vleugje drama en een dandy-gevoel.

zij-gescheiden herenkapsel met pompadour quiff

Joe Seer / Shutterstock.com

#27: Gelikt Kort Gelled Kapsel voor Mannen

Deze gelikte stijl is een leuke manier voor mannen om het typische korte taps toelopende kapsel op te fleuren en wat gepolijste flair toe te voegen. Door je snit te scheiden en het haar terug te likken met gel, ziet elke man er duivelser uit en zet hij in elkaar!

gelled side-parted herenkapsel

DFree / Shutterstock.com

# 28: Mohawk-versie van een zijwaarts gescheiden herenkapsel

Deze verlengde mohawk is precies hoe het klinkt. Het heeft geschoren zijkanten met een matige lengte aan de bovenkant. De lengte bovenop strekt zich echter uit van tempel tot tempel in tegenstelling tot helemaal in het midden van het hoofd. Dit maakt de haarsnit werkbaarder en verfijnder.

zij-gescheiden herenkapsel met geschoren zijkanten

DFree / Shutterstock.com

#29: Double Parted Kapsel voor Mannen

Het scheiden van je haar aan beide kanten, in tegenstelling tot slechts één zijdeel, geeft een zeer edgy aantrekkingskracht op zo’n elegant kapsel. Dit is perfect voor degenen die van plan zijn om ergens black tie te gaan en de regels een beetje willen overtreden!

cool side-parted herenkapsel

DFree / Shutterstock.com

#30: Side Parted Heren kapsel voor golvend haar

Door je natuurlijke haartextuur te temmen, voeg je vorm en glans toe. Zoals te zien is op de foto, kunnen mensen met golvend haar ook een zijdeelstijl proberen. Gebruik een haarmousse op nat haar, vinger door je haar en laat het drogen. Zodra het droogt, heeft het een prachtig golfpatroon.

backswept side-parted herenkapsel

DFree / Shutterstock.com

#31: Wilde krullen voor mannen

Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof het geen rijm of reden heeft, wat voor sommige mannen een goede zaak is. Door echter een zijdeel toe te voegen, geef je een tint van orde aan zo’n rommelige look. Dit geeft je look een goed gevoel van wildheid voor een doel!

side-parted messy herenkapsel voor medium haar

Joe Seer / Shutterstock.com

#32: Edgy Side Parted Heren Kapsel

Dit kapsel is geweldig voor mannen met fijne en dunne haartextuur. Je wilt er zeker van zijn dat het zijdeel diep is, zodat je een vrij duidelijke scheiding krijgt. Houd de ene kant glad en laat de andere een beetje rommelig zijn, waardoor de uiteinden extra definitie krijgen. Het geeft de illusie dat je volume hebt door het contrast in hoogte!

zij-gescheiden herenkapsel voor steil haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#33: Natuurlijk ogende hoogtepunten voor mannen

De look van highlights is geweldig voor mannen die dimensie aan hun haar willen toevoegen. Ze zorgen ervoor dat het haar zwaarder, dikker en vol lichaam lijkt. Hoewel hoogtepunten misschien niet voor iedereen een gemakkelijke keuze zijn, zien ze er warm uit voor degenen die de look kunnen trekken!

zij-gescheiden herenkapsel met highlights

Joe Seer / Shutterstock.com

#34: Licht en netjes zijwaarts gescheiden herenkapsel

Hier is een cool herenkapsel met een superlicht en netjes gevoel! Vergeet gels en haarlak die je haar verzwaren. Gebruik een volumiserend schuim of een wortelheffer en een föhn om je quiff in die chique moeiteloze golf te stylen!

eenvoudig zijzijdig herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#35: Getextureerd en gemarkeerd

Deze haarsnit heeft vrijwel dezelfde lengte over en goed getextureerde uiteinden. Het is erg handig en onderhoudsarm. Welke man wil dat niet? Because er zijn geen lengtecontrasten, je kunt gemakkelijk een maand tussen de kapsels gaan en toch een mooie look behouden!

side-parted heren kapsel geverfd haar

Tinseltown / Shutterstock.com

#36: Side Parted Heren kapsel met een Quiff

Hier is een throwback kapsel dat cool is voor degenen die een vintage stijl hebben en graag klassieke ensembles rocken. Tegelijkertijd is een zijdeel een schattig trendy detail dat je look eigentijds maakt.

zij-gescheiden herenkapsel voor fijn haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#37: Dubbele upsweep met een niet-gecentreerd onderdeel

De double up sweep is zeer uniek terwijl het je er schoon en netjes uit laat zien! Je wilt een zijdeel maken en zorg ervoor dat je een zwijnenhaarborstel gebruikt bij het maken van twee uniforme veegbewegingen, waarbij je een pomade aanbrengt als dat nodig is voor het vasthouden.

schattig zij-gescheiden herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#38: Klassiek Combover Side Parted Heren Kapsel

De klassieke kam over is zo eenvoudig dat het niet verkeerd kan worden gedaan! Er is lengte aan de bovenkant die naar de zijkant en uit de weg moet worden gelikt. De donkere wortels versterken de visuele dikte van fijn haar.

moeiteloos zijwaarts herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#39: Kurkachtige Upsweep

De kurkachtige sweep is geweldig voor jongens met een kleurrijke persoonlijkheid die hun unieke persoonlijke stijl willen laten zien door hun haar! Het ziet er geweldig uit met een bril en button-ups. Als je er echter niet uit wilt zien als een schooljongen, krijg dan 5 uur schaduw.

cool side-parted herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#40: Kort en chic zijwaarts herenkapsel

Dit kapsel is ontzettend stijlvol en chic. Omdat het kort en zeer beheersbaar is, kun je zelfs onderweg modieus zijn! U wilt er echter zeker van zijn dat u tijdig haar knipt om de uniformiteit te behouden!

eenvoudig zijwaarts herenkapsel

Rene Teichmann / Shutterstock.com

Het zijgedeelte is erg sexy en leuk! Met zoveel manieren waarop je het kunt dragen, is er geen reden om het niet uit te proberen! Speel met enkele van de kapsels die in dit artikel worden genoemd om te zien welke manieren het beste bij je passen.