40 Picture-Perfect Kapsels voor Lang Dun Haar

Kun je geloven dat kapsels voor lang dun haar zoals losse lokken, vlechten of paardenstaarten nog steeds jaloers kunnen zijn? Fijn haar is geen zeldzaamheid, maar het is belangrijk om te weten hoe je het in het beste licht kunt presenteren. Bekijk deze 40 afbeeldingen met perfecte kapsels en kies welke je de volgende keer wilt proberen!

Kapsels voor lang dun haar

Eigenlijk kun je rekenen op een breed scala aan fantastische kapsels – updos en downdos waarvan je niet zou geloven dat ze zijn gemaakt van dun haar, zo charmant en stijlvol dat ze zijn. Gebruik bouffant, backcombing, highlights, waves en curls zoals in onderstaande foto’s. Dit zijn de kleine trucjes om onze lokken dikker te laten lijken. En de meesten van ons gebruiken ze van tijd tot tijd, wie niet?

#1: Shaggy Blonde Golven

Ruige scheermesgesneden lagen bieden textuur zonder harde en zware lijnen die dun haar kunnen verzwaren. Natuurlijke strandgolven bieden de perfecte hoeveelheid volume voor een casual sexy stijl.

#2: Blond kapsel met lange lagen

Lang blond haar op een vrouw lijkt beelden van klassieke schoonheid weer te geven. Voor veel vrouwen is het hebben van lang, gouden haar de heilige graal van kapsels. Combineer je lange steil haar met face-framing lagen, en de look van een Disney prinses is gegarandeerd.

#3: Subtiel gelaagd karamelkapsel

Zorgvuldig geplaatste highlights kunnen dimensie toevoegen om lange dunne kapsels op te spelen, terwijl onopvallende veranderingen in lengte beweging creëren. Deze twee combinaties voorkomen dat een stijl saai of eenvoudig lijkt. Een steil kapsel wordt gemakkelijk verzacht door simpelweg de uiteinden van het haar naar binnen te buigen.

#4: Chocolade fontein

De zachte lijnen en heerlijke chocoladetint van dit fantastische kapsel voor lang dun haar betoveren letterlijk. Wees niet bang om je stylist om gelaagdheid te vragen als je lokken in orde zijn. Laat de lagen gewoon minder, langer en zachter zijn. Trapsgewijs langs je schouders, je dunne lokken gaan er fantastisch uitzien.

#5: Lange A-Lijn Stijl voor Fijn Haar

Als je de voorkeur geeft aan one-level kapsels met dikkere randen, is dat een goede keuze voor lang dun haar, maar heb tenminste de voorste lokken, die je gezicht omlijsten, gelaagd zijn en de look compleet maken met lange schuine knallen. Dit is een goede basis voor mooie updos en half up half down kapsels.

#6: Perfecte paardenstaart

Wanneer je dun lang haar hebt, draait styling om het creëren van volume. Geen kapsel is verboden terrein – je moet gewoon creatief zijn. De beste manier om elke look te beginnen is met textuur. Creëer golven in je haar met de vlechtmethode of met behulp van een stijltang. Dan heeft alles wat je daarna doet veel meer pit.

#7: Brunette Balayage voor dikkere haarlook

Je kunt prachtig, zorgeloos, lui meisjeshaar hebben, zelfs als je gelooft dat het onmogelijk is. Koop wat karamel balayage, losse golven en lichte gelaagdheid, en je natuurlijke textuur kan gemakkelijk het ideale fashion statement worden.

#8: Krullend Kroes gelaagd kapsel

Kroezen zijn niet vaak gewild, maar in dit geval is het smaakvol gedaan. Gecombineerd met gewichtloze, veerkrachtige krullen gecreëerd door een brede loop en een zachte borstel, roept het een gevoel van volheid en getemde rommeligheid op. Bovendien intensiveren lagen van verschillende lengtes het drijfvermogen van deze leuke en gemakkelijke stijl verder.

#9: Bruin golvend haar met Curtain Bangs

Bangs zijn de gemakkelijkste manier om je kapsel drastisch te transformeren en ze werken prima voor dun of dik haar. Kies voor trendy gordijnkloppers die het gezicht omlijsten, je jukbeenderen accentueren en je haar een nieuwe diepte bieden, wat je algehele uiterlijk kan veranderen.

#10: Lange snede met lange schuine zijlagen

Een meer ingetogen manier om een schokkerige snede op te nemen, is door gelaagdheid op een langere lengte te gebruiken, waarbij het kroongebied en stukken die het gezicht omlijsten worden vermeden. Bij het stylen kan het starten van een krul aan de wortel op kortere secties helpen bij het tillen en het dynamischer laten lijken van kapsels. Rond borstelen na het wassen en het aanbrengen van een glansspray resulteert in een gepolijste look die het beste is voor op kantoor of een luxe uitje.

#11: Lang gelaagd en geaccentueerd fijn haar

Net zoals zwarte kleding wordt gedragen om een afslankend effect te geven, kan het tegenovergestelde worden gebruikt om een verdikkend effect te geven, zelfs met haar. Degenen met piekerig haar kunnen baat hebben bij blond worden, omdat het potentieel heeft om groter over te komen. Draai je hoofd om tijdens het drogen voor nog meer volume.

#12: Lange snede met kinlange lagen

Kapsels voor dun lang haar met een delicate franje die de kin graast, kunnen moeiteloos de kaaklijn boetseren en een basis bieden voor meer geavanceerde kapsels, zoals boho top knopen en elegante paardenstaarten. Deze knallen kunnen in het midden worden gedeeld of aan de zijkant worden geveegd, wat zowel veelzijdigheid als ch oplevertIc.

#13: Lange snit met gevederde gezichtsframes

Een proces van knippen dat bevedering wordt genoemd, is een ideale oplossing voor dun haar. Het produceert variatie zonder de dichtheid te strippen voor degenen die al het gevoel hebben dat ze geen bulk hebben. Om meer groei in de loop van de tijd te bevorderen, doet u een castoroliemassage om de bloedstroom te verhogen, wat een belangrijk onderdeel is bij het leveren van voedingsstoffen aan de follikels.

#14: Gelaagde en Tousled Blonde V-Cut

Voor velen die op zoek zijn naar een welgevormd silhouet, kan een v-cut stijl het probleem oplossen zonder het haar te veel uit te dunnen. Losse golven gestyled met hete rollers zijn een snelle en effectieve manier om het lichaam van het gelaagde haar te stimuleren.

#15: Lange snit met zijbevedering

Het veranderen van de structuur van een snit transformeert het silhouet. Op welke manier de professionele stylist ervoor kiest om het te veranderen, hangt af van vele factoren, waaronder lichaamsbouw, gezichtsvorm en concentratie van dichtheid. Kapsels voor lang steil dun haar, aangepast door trimmen en stylen, kunnen fijnere punten vakkundig verhullen.

#16: Lang kapsel met verfijnde Ombre

Schokkerige krullen zijn een veelzijdige en flatterende stijl. Ze zijn gepolijst zonder het gevoel van overdreven haar. Maar als de look op zichzelf te tam is, zorgt het toevoegen van een combinatie van lichtgrijs en pastelpaars zeker voor een beetje edginess.

#17: Lange snede met overlappende lagen

Een snit met overlappende lagen zorgt voor gewicht in de uiteinden en werkt heerlijk voor fijnere punten. Het plagen van de kruin van het hoofd met behulp van een zwijnenhar kam kan balans en volume toevoegen. Bovendien is het flatterend voor bijna elk kapsel, vormt het dikke paardenstaarten en accentueert het elegante downdo’s.

#18: Delicaat gelaagd kapsel voor dun haar

Delicate lagen worden ontworpen door zeer kleine stukjes te portioneren om te snijden. Deze methode is een oplossing voor dunnerharige dames die de gelaagde trend proberen te omarmen zonder afbreuk te doen aan de volheid in het haar. Een glamoureuze retro krul is in dit geval perfect geschikt, omdat de sierlijke maar slanke structuur verder wordt gepolijst.

#19: Kapsel met V-Cut Lagen en Dikke Highlights

Chunky caramel highlights mengen perfect met een rijke chocoladebruine kleur. Deze flexibele stijl is een langere, maar nog steeds hanteerbare snit; het bevat ingetogen lagen die kapsels aanvullen voor lang fijn haar. De subtiliteit kan worden vergroot door een rechte stijl, anders is een getoupeerde strandgolf een uitstekende on-trend keuze.

#20: Vloeiende krullen voor fijn haar

Deze prachtige krullen worden nog specialer gemaakt dankzij de zachte ombre kleuring en snelle accentvlecht. Om deze stijl te krijgen, gebruik je een grote krultang (en pin je elke krul vast zodat deze uitzet). Maak een losse kroonvlecht en trek iets aan het haar in de kroon om een moeiteloze bouffant te bereiken.

#21: Lange snede met uitlopende lagen

Uitlopende dunne uiteinden kunnen het lichaam en het volume verhogen, waardoor het oog een dikkere manen ziet. Om dit effect te bereiken, mist u een hittebescherming en blaast u haar met een ronde borstel, waarbij u de uiteinden langzaam naar buiten veegt. Gebruik een wortelliftspray om hoogte toe te voegen en een lichte droge olie voor glans en vochtvasthoudend.

#22: Lange snit met donzige gelaagde uiteinden

Fluffy layers zijn een tijdloze trend die door vrijwel iedereen kan worden getrokken. Precieze en piekerige salto’s die beginnen bij de middenassen en zich uitstrekken over de lengte van het haar kunnen thuis met oefening worden nagemaakt.

#23: Lang gevederd kapsel voor dun haar

Meerlaagse massa kan massa verwijderen, maar het biedt ook de mogelijkheid om de illusie van dikte te geven wanneer het op de juiste manier wordt gestyled. Blowdrying is altijd de gemakkelijkste techniek om te gebruiken bij het toevoegen van textuur aan een stijl voor lang dun haar. Dit kan verder worden versterkt in combinatie met de ideale instelling en texturiserende producten.

#24: Tousled Blond Kapsel met Lange Knallen

Lange knallen die zich min of meer tot aan de kaak uitstrekken, zijn het meest geschikt voor diegenen die proberen hun gezicht te verkorten of meer definitie te geven aan een vollere kaaklijn. Het verlichten van de lagen kan in dit geval de rondingen accentueren, omdat effen kleuren de felbegeerde beweging kunnen overstemmen.

#25: Subtiel gelaagd blond Balayage kapsel

Een schattige balayage zorgt voor een minder gestructureerd kapsel zoals dit subtiele voorbeeld. Het hoge contrast tussen het ijzige platinablonde en vuile neutrale bruin creëert een hoop dimensie die het haar leven geeft, ondanks de eenvoudige kniptechniek die wordt gebruikt.

#26: Rechte strengen en opgeklapte uiteinden

Zelfs kapsels voor lang, dun haar met extreem minimale lagen kunnen worden gemanipuleerd om een vorm te ontwikkelen die een enkele lengtesnede niet toevoegt. Gebruik een stijltang om het haar glad te maken en draai awa lichtjes omy van het gezicht aan de uiteinden. Borstel krachtig uit en werk af met een milde hold wax om de look een rommelig en beachy gevoel te geven.

#27: Lange gevederde lagen

Hier is een goed voorbeeld van volumineuze kapsels voor dun lang haar, wat perfect is voor diegenen die volume en beweging aan de uiteinden willen toevoegen in plaats van aan het kroongebied. Gevederde lagen en lange gordijnslagen voegen een delicate touch toe aan elk kapsel terwijl ze het gezicht prachtig omlijsten.

#28: Lange Lengte Caramel Balayage Kapsel

Omarm je dunne of fijne haartextuur en laat het er goed uitzien met hete karamel highlights en lowlights. Zwaai weg van te veel lagen – ze kunnen fijner haar er nog dunner uit laten zien. Toch kunnen een paar lagen aan de voorkant ervoor zorgen dat het lange kapsel er verzorgder en opzettelijker uitziet.

#29: Flowy Lage Updo

Wanneer je naar afbeeldingen van ingewikkelde, prachtige kapsels kijkt, kan het moeilijk zijn om te zien hoe ze in elkaar zitten. Deze is ongelooflijk eenvoudig. Begin met geplaagd haar. Vlecht dan gewoon een lage Franse vlecht en werk af met een rommelig broodje. Als je klaar bent, trek je aan de vlecht om de losheid te creëren.

#30: Trendy Lange Golven

Een middendeel zonder pony’s is een van de beste kapsels voor lang dun haar, omdat je al je haar naar voren op je borst kunt brengen – waardoor het uiterlijk van veel dikker haar ontstaat. Denk van tevoren aan de populaire textuur van strandgolven – maak ’s nachts of ten minste een paar uur voordat je van plan bent om uit te gaan, draai of vlechten of vlechten.

#31: Schattige Lange Platina Bob

Deze kantoor-chique look is de belichaming van moderne urban stijl. Zo strak! Dit is een geweldige lengte voor dunner haar omdat het niet veel gelaagdheid vereist, behalve getextureerde uiteinden. Als je op zoek bent naar foto’s van kapsels die je stadsleven zullen complimenteren, dan is dit het!

#32: Volumizing Updo voor dun haar

Zacht, piekerig haar is een geheim voor een mooie updo – daarom is het zo belangrijk om de juiste producten te gebruiken. In plaats van je meesterwerk te maken en het aan het einde te overgieten met haarlak, probeer dan een textuurnevel of zeezoutspray te spuiten voordat je begint.

#33: Piekerige Knallen en Krullen

Als je lang dun haar hebt, kan het moeilijk zijn om je ideale vrij vloeiende kapsel te vinden. Zachte golven zijn bijna altijd een veilige gok omdat ze volume en textuur in het haar creëren. Om deze look opnieuw te creëren, gebruikt u de stijltangmethode om krullen te maken en borstelt u er vervolgens doorheen met een brede tandenkam en een lichte rugkam halverwege de schacht naar de uiteinden voor een getoupeerde afwerking.

#34: Mooie Blonde Golven

Deze prachtige stijl kan op verschillende manieren worden gecreëerd. Een optie stelt voor om je haar te vlechten of rommelige ingepakte knotjes te maken en het haar een paar uur te laten zakken. Je kunt dan de krullen die het gezicht omlijsten perfectioneren met een paar snelle bewegingen van een clipless krultang.

#35: Mid Length Subtiel gelaagd kapsel

Langer haar kan op verschillende manieren gedragen worden en raakt nooit uit de mode. Het silhouet van een snit kan worden veranderd door te sleutelen aan zachte lange lagen. Dit is een kleine, maar hoge impactverandering die kan voorkomen dat natuurlijk dun haar plat valt.

#36: Steil haar met omgekeerde watervalvlecht

Watervalvlechten zijn enorm populair geworden omdat ze interesse toevoegen aan een typische gevlochten stijl. Terwijl de meesten los haar hebben dat uit de vlecht valt, heeft dit kapsel voor lang dun haar losse stukjes die in de vlecht vallen. Het is een welkome twist die je zeker meer dan een paar dubbele tikken op Instagram zal opleveren.

#37: Gelaagde stijl voor dunne lokken

Een lange gelaagde snit is de beste keuze als je je uiterlijk drastisch wilt veranderen zonder de haarlengte te verminderen. De bonus: het föhnen van lange gelaagde kapsels met een ronde borstel kan je een bombshell blowout look geven!

#38: Schouder gevederde lengte kapsel

Moderne kapsels met gevederde lagen blazen leven in lang fijn haar. Een diep zijgedeelte met zijdelings geveegde knallen is een andere truc die je kunt gebruiken om volume toe te voegen aan slap haar. Wil je je niet binden aan de knallen? Probeer de stijl met kinlange face-framing lagen.

#39: Blond lang haar met zachte lagen

Dit v-vormige kapsel voor dun lang haar is eenvoudig maar aantrekkelijk. De gevederde uiteinden geven een zachte en ontspannen uitstraling. Dit kapsel is gemakkelijk te onderhouden, zodat u zich volledig kunt concentreren op het gezond en messingvrij houden van uw geblondeerde haar.

#40: Hoog contrast Balayage Kapsel

Blonde balayage op donkerbruin haar is een trefzekere manier om een prachtige look te creëren, geen wonder dat het een van de meest populaire brunette haardoelen is. Door de highlights lager te plaatsen en de wortels te vermijden, wordt de stijl echt onderhoudsarm. Face-framing highlights en losse krullen zullen je helpen om een vollere haarlook te bereiken.

Vergeet niet om een goede c te gevenzijn om uw fijne lokken te behouden hun gezondheid en natuurlijke glans te behouden. Experimenteer met nieuwe kapsels voor lang dun haar en blijf elke dag prachtig!