40 Roerende Krullende Kapsels voor Zwarte Mannen

Je wint vaak twee keer als je iets accentueert dat je van nature gegeven is. Natuurlijke spoelen zullen stoppen met het veroorzaken van ongemakken en er ongemakkelijk uitzien zodra je leert hoe je ze in het beste licht kunt presenteren. Dat gaat om de keuze van het juiste kapsel en een paar moeiteloze stylingtips. Hier is een heleboel ideeën voor Afro-Amerikaanse krullende kapsels.

Krullende kapsels voor zwarte mannen

Als je liever voor een korte crop gaat, is een kleine ‘fro’ om je natuurlijke textuur te benadrukken een zeer goede oplossing. Het vereist geen specifieke styling, professioneel en netjes uitziend tussen uw bezoeken aan een kapper.

Laat het hele gewas iets langer uitgroeien dan je gewend bent en vraag je kapper om de vorm van je hoofd te bepalen, met behoud van de lengte. Dichte strakke spoelen steken in dit geval omhoog en naar de zijkanten, maar met de gedefinieerde vorm is het een groot pluspunt en een coole uitstraling.

Hoe langer je coily manen worden, hoe meer onzorgvuldige stijlen je kunt bereiken. Als dit niet je plannen zijn, maar je zeker geniet van je lange krullen, laat ze dan gedeeltelijk vlechten. Op deze manier stel je een richting voor hen in, krijg je een nettere look en krijg je een betere controle over je ongehoorzame haar. Merk op dat een volledige galerij van coole gevlochten patronen op je wacht op de pagina vlechten voor mannen.

Het vormen van spikes aan de uiteinden van je spoelen helpt om je manen minder volumineus en toch vormbaarder te maken. Soms worden de uiteinden niet alleen gedefinieerd met een stylingproduct, maar ook met kleur. Lichtbruine geaccentueerde uiteinden gaan prima samen met natuurlijk donkerbruin haar.

Zwarte mannen krullende haar looks lopen het gamma van lange, krullende Afro’s en high-top vervaagt tot krullende wendingen en getextureerde fauxhawks. Bekijk enkele van de beste krullende kapsels voor zwarte mannen die funky, edgy en ronduit cool zijn.

#1: Lange bovenkant, korte zijkanten en achterkant

Deze stijl keert de richting van het haar om, veegt de langere krullen naar voren, op het voorhoofd, terwijl de zijkanten en nek worden omlijst met een V-vormige vervaagde ondersnijding.

#2: Curly Fauxhawk met Temple Fade

Deze fauxhawk is perfect in lengte, dikte en vorm die worden benadrukt door de vervaagde slapen. De stijl is even flatterend voor zowel jonge jongens als volwassen krullende afromannen die de natuurlijke textuur van hun haar omarmen en waarderen.

#3: Kinky Spikes

Op het eerste gezicht kan het lijken dat dit kapsel regelmatig dikke krullen bovenop heeft. Hoewel als je beter kijkt, je zult merken dat de krullen er eigenlijk uitzien als een aantal leuke kinky spikes die alleen aan de uiteinden worden gedraaid. Gevormde randen zijn altijd een pluspunt.

#4: High Fade met langere topkrullen

De blonde uiteinden zijn duidelijk het middelpunt van de stijl, maar de krullende textuur en de creatieve snit moeten ook worden opgemerkt. Een hoge fade en de lange lengte van krullen bovenaan creëren een leuk contrast in lengtes en texturen, en bieden een schattig omgekeerd trapeziumsilhouet van de stijl.

#5: Black Curly Taper Fade

Zwarte mannen met krullend haar geven er soms de voorkeur aan om hun afro krullen heel kort te laten knippen om er netjes uit te zien, maar tegenwoordig zijn er veel iets langere snitten met perfecte randen die er heel chic, nauwkeurig en met persoonlijkheid uitzien. Enkele van de beste creaties zijn creaties die erin slagen om weinig te doen terwijl ze een grote impact hebben.

#6: Natuurlijke fade met line-up

Dit is misschien niet de meest veelzijdige look en het is niet voor iedereen, maar het is een van de beste pasvormen voor de zwarte man die iets anders wil. De gestructureerde vormen zijn met uiterste precisie uitgevoerd om de gezichtsvorm en -kenmerken (met name de jukbeenderen) te flatteren, terwijl de eenvoud van de snit voor natuurlijk haar op de bovenkant van het hoofd zorgt voor een mooie balans.

#7: Taps toelopend en geverfd

Dit is een perfect voorbeeld van hoe veelzijdig en creatief zwarte heren krullende kapsels kunnen zijn. Het succes van deze stijl zit in de contrasten: niet alleen wordt de lange bovenkant versterkt door de korte zijkanten, maar de verschillende texturen en kleuren zorgen ook voor een zeer modieus uiterlijk. De kleurstof zorgt ervoor dat de lange krullende top de focus wordt.

#8: Mini Frohawk met Artwork

De snit houdt het midden lang in een mini frohawk, terwijl de zijkanten zijn vervaagd om het leuke kunstwerk te laten zien. De opvallende stijl wordt ook aangevuld door de getrimde baard.

#9: Lange bovenkant en wazige zijkanten

Wazige fades zijn een rage, omdat ze garant staan voor een nette en interessante uitstraling. De juxtapositie tussen het lange natuurlijke haar en de gezoemde secties maken de look dynamisch, de line-up aan de voorkant tilt het naar een heel nieuw niveau van cool.

#10: Dramatische huidvervaging

Black guy krullende kapsels kunnen klassiek en veelzijdig zijn, maar ze kunnen je ook gratis aanbiedendom van zelfexpressie. De huidvervaging van de snit wordt nog unieker gemaakt door de dramatische geschoren lijnen aan de zijkanten. Het is anders, creatief, geïnspireerd door de swoosh van Nike, misschien, – absoluut een blikvanger!

#11: Blonde Afro Krullen

De hoge fade met een leuke dweil van krullen is een stijl die niet onopgemerkt zal worden doorgegeven. Het blonde haar maakt uiteindelijk een statement en complimenteert de afro krullen. Wees niet bang om te experimenteren met verschillende kleuren als je een echt opvallend uiterlijk wilt bereiken.

#12: Taps toelopende Afro Twists

Een afro twist is een manier om je krullen stijver en meer gecontroleerd te maken. Geweldig voor mannen die hun lengte willen behouden en hun krullen willen laten zien, terwijl ze geen gedoe hebben als het gaat om kroezen.

#13: Sponge Twists en High Fade

Krullende kapsels voor zwarte mannen die iets moderns maar ongecompliceerd willen, bevatten een fade en line-up. Werk met wat de natuur je heeft gegeven – accentueer de kaakhoeken met een gezichtskapsel en voeg schattige sponswendingen toe voor een leuke textuur.

#14: Afgeronde top met Temple Fade

Het is stijlvol en relevant. De afgeronde hoge top, onberispelijke line-up, discrete tempelvervaging en een kleine geschoren lijn creëren een kapsel dat goede smaak spreekt en niet afleidt van je persoonlijkheid.

#15: Hoge fade met dramatische bezuinigingen

Wil je opvallen? Zoek niet verder! De hoge fade wordt benadrukt door het geschoren ontwerp. De combinatie van verschillende texturen van het geschoren haar tot de gedraaide krullen creëert een algehele uitstraling die edgy, maar toch verfijnd is. Afgewerkt met een lichtere kleur, biedt deze stijlvolle variant van de platte bovenkant je een heleboel nieuwe ideeën over hoe je je bruine haar op niet-saaie manieren kunt dragen.

#16: Moderne taps toelopende snede

Dit is een kapsel voor zwarte mannen dat de normale mal doorbreekt. Het is modern en vindt de juiste balans tussen de textuur, vervaagde secties en cirkelvormige vormen van de line-up.

#17: Medium Krullende Afro

De krullende fro is perfect voor zwarte mannen met krullend haar of gemengde jongens die wat meer lengte hebben. Lang noch kort, gelaagd en gestructureerd, hoewel moeiteloos uitziend, kunnen deze lokken een van je haardoelen zijn!

#18: Frohawk met Shadow Fade

Als je een look wilt die een gegarandeerde gespreksstarter is, is dit het waarschijnlijk! Anders dan je typische afro, is de frohawk in wezen een mini-afro in het midden (net als een mohawk). In combinatie met een schaduwvervaging draait deze look helemaal om houding!

#19: Krullen met Diagonal Fade

Professioneel hoewel niet klassiek, de huidvervaging met krullen zorgt voor een dappere look; een geweldige optie van krullende zwarte herenkapsels met toegevoegde pizzazz. Er is nog steeds voldoende lengte om de natuurlijke kwaliteiten van de lokken te laten zien, terwijl de lage vervagingen een diagonale lijn creëren die van de tempel naar de nek loopt, wat resulteert in een interessantere vorm – die wordt aangevuld door de baard.

#20: Eenvoudige boogsnede

De korte, gekrulde en gevormde aard van de snit maakt het erg populair bij zwarte mannen. Met minimale inspanning om te stylen, heeft het een felle, statement-making look die je zal helpen om de juiste indruk te maken.

#21: Taps toelopende snede met sponsdraaiingen

De line-up is vooral indrukwekkend in combinatie met het scherpe gezichtskapsel. Met zulke perfecte randen ben je vrij om je textuur te laten zien en je een langere lengte te veroorloven. Zorg ervoor dat je de wendingen verzorgt met een ruime hoeveelheid conditioner.

#22: Fro met vervaagde zijkanten en nek

Het contrast van zacht en scherp, lang en kort, wild en gekapt is het belangrijkste punt van trendy herenkapsels. Je snede kan vrij eenvoudig zijn, maar de genoemde contrasten en onberispelijke randen maken het verschil.

#23: Medium Length Natuurlijke Dreads

Dreads van gemiddelde lengte zien er netter en beter gevormd uit in combinatie met een tempelvervaging. De algehele look is onderhoudsarm en probleemloos, maar het is nog koeler gemaakt met de hoeken van gezichtshaar.

#24: Zachte Medium Krullen

Voor biraciale mannen en zwarte mannen met krullend haar die het niet erg vinden om wat langer te kijken, is dit een goede oplossing. De vloeiende lokken zorgen voor een ontspannen maar verleidelijke uitstraling die past bij een sterke man die nog steeds een romanticus in hart en nieren is.

#25: Onderhoudsarme huidvervaging

Hiervoor is weinig onderhoud nodig, wat het zo aantrekkelijk maakt. Het is een van de gemakkelijke natuurlijke herenkapsels, en afgezien van de nogal dramatische huidvervaging, is het een vrij standaardstijl – voor de man die een eenvoudige, alledaagse look wil.

#26: Highlight Curly Hair voor zwarte mannen

Dik, leuk en vol met uitgelichte krullen, zijn de beste manieren om deze schattige krullende Afro te beschrijven. Als je het geluk hebt om van nature deze haarkleur te hebben, hoef je niet te dragenry over het verfproces. Zo niet, dan zou een eenvoudige highlight-toepassing van donkerbruin en kastanjebruin de truc moeten doen.

#27: High-Top Fade met Blonde Streak

Als het gaat om kort zwart krullend haar dat een gewaagd statement maakt, zijn weinig looks beter dan een kapsel zoals dit. Een high-top fade krijgt een flinke boost met een brede gebleekte streep die de asymmetrie van de snit accentueert.

#28: Asymmetrische krullende slijpvorm met ontwerpen

Een ander idee op een kort krullend kapsel met een asymmetrische twist, deze Mohawk is leuk en creatief. U kunt het kopiëren of aanpassen met een gekozen ontwerp.

#29: Curly Red High-Top Fade

Een hoge topfade ziet er veel moderner uit als deze niet is gebeeldhouwd maar bijgesneden, zodat de bovenkant van nature ongelijk is. Deze zwarte mannen krullende haarlook trekt in de eerste plaats aan met zijn roodbruine kleur, maar de snit is ook best mooi.

#30: Krullende fade met nette randen

Het gebruik van gekleurde vlekken is niet de meest populaire manier om een vervaging te accentueren, maar hier ziet het er absoluut fantastisch uit. De werkelijke fade wordt relatief laag gehouden met de van nature gekrulde textuur die doorkomt. De zijkanten zijn zeer precies uitgelijnd, terwijl het contrast van kastanjebruin en zwart het middelpunt van de look is.

#31: Lage Curly Fauxhawk

Hoewel veel Fauxhawks langer worden gedragen, is deze stijl netjes, professioneel en met een eigen individuele touch. De licht vervaagde zijkanten en krullende textuur bovenop zijn iets dat deze Fauxhawk een eigen identiteit geeft.

#32: Korte Afro met Temple Fade

Zwarte jongens met krullend haar moeten op de randen letten als ze een nette stijl willen waar ze nog steeds hun knikken kunnen laten zien. Hier heb je een korte krullende stijl die de regels overtreedt en zijn eigen pad volgt.

#33: Gladgestreken Afro

Een klassiek Afro-Amerikaans kapsel dat dateert uit de jaren 1960, de Afro is nu net zo populair als toen. Er zijn geen extra franjes of moderne accenten aan deze specifieke Afro, maar misschien is het in zijn natuurlijke staat houden wat het zo vertederend maakt.

#34: Medium High-Top Fade met ontwerpen

Zwarte jongens met krullend haar kunnen ervoor kiezen om een retro kapsel te combineren met een modern geschoren ontwerp om een unieke look te krijgen. Kies een ongehackt lijnpatroon dat je botstructuur aanvult.

#35: Two-Tone Mohawk met Fade

Tegenwoordig hebben de meest stijlvolle herenkapsels de neiging om twee of meer stijlen te mengen. Mohawk en fade is een van de meest populaire combinaties. Als je ook een kleur of gebleekte delen toevoegt, krijg je een statement look om de menigte te verbazen in een niet al te conservatieve omgeving.

#36: High-Top Fade met Curvy Part

Liefhebbers van retro jaren 1990 stijl zullen gegarandeerd gek worden van deze stijlvolle cut die teruggrijpt naar de dagen van vroege hiphop. Deze high-top fade wordt aangekleed door een gezwollen, zijdeel aan de voorkant toe te voegen. De zij- en achterdelen zijn netjes vervaagd.

#37: Caesar, Mohawk en Fade

De korte, krullende blik op deze foto is absoluut een blikvanger. Het ziet eruit als een Caesar-snee aan de voorkant, een Mohawk aan de achterkant en een klassieke fade aan de zijkanten. Het enige wat je kunt toevoegen is een vakkundig getrimd gezichtskapsel.

#38: Stroomlijn High-Top Fade

Natuurlijke kapsels voor mannen kunnen praktisch alles zijn wat je leuk vindt, omdat er zoveel stijlen zijn die de natuurlijke textuur vieren. Gepolijst en gesneden tot in de perfectie, heeft de high-top fade een precieze line-up die naadloos aansluit op de baard.

#39: Lange top vervaagde zijkanten

Het is een hoge klasse om een geschoren ontwerp in je stijl te mengen, zodat het de hele look niet overweldigt of te opzichtig maakt. Hier is elk detail stijlvol, foutloos gedaan en to the point.

#40: Krullende fade met lange zijdeel

Krullend haar voor zwarte jongens kan zelfs in zeer korte kapsels worden getoond. Laat de krullen aan de bovenkant gedijen en houd de zijkanten netjes en gepolijst met een hoge fade. Gebruik een zijdeel om de twee secties te onderscheiden als u een scherpere look wilt of laat ze naadloos overvloeien.

Nou, dit waren krullende kapsels voor Afro-Amerikanen. Ik hoop dat je hier iets inspirerends hebt gevonden. Zo niet, controleer dan de coolste mohawks voor zwarte mannen en weet dat jouw ideale kapsel ergens in de buurt is.