40 Skin Fade Haircuts / Kale Fade Haircuts

We willen allemaal kapsels hebben die zeker de hitte verslaan, onderhoudsarm en stijlvol zijn! Het is duidelijk dat het een no brainer is dat hoe minder haar je op je hoofd hebt, hoe langer je het in de hete zon kunt volhouden, zaken kunt doen en plezier kunt hebben! Dit artikel gaat je ideeën geven over skin fade / kale fade kapsels die je dit seizoen kunt rocken!

Skin Fade Haircuts / Kale Fade Kapsels

Het grote voordeel van fades is een strakke stijlvolle look. Je kunt gaan voor langer haar bovenop en spelen met de texturen in verschillende kapsels of het zoemen en je kam en stylingproducten vergeten.

#1: Scherp en Sexy

Caesar gesneden met fade

Bron

Een kaal vervaagd kapsel creëert dimensie en reliëf in een kapsel met veel scherpe hoeken en precieze ronde lijnen die typisch zijn voor een Caesar-snit. Het vervaagde effect en scherp geknipt gezichtshaar trekken ook het oog naar beneden om een rond gezicht te verlengen en mollige wangen in balans te brengen.

#2: Gebalanceerde snit met baard

Soms kan een vervaging in korte kapsels vergelijkbaar werken met lagen in langere looks; het zorgt voor een geweldig gestructureerd silhouet aan het haar aan de bovenkant en balanceert een volle baard aan de onderkant. Bovendien biedt het een interessante textuur in het midden die nodig is voor een schone look.

kam over met fade

Bron

#3: Professioneel Kaal Fade Side Part

Wanneer u op zoek bent naar een meer werkgeschikt vervagingskapsel, kunt u het beste kiezen voor een mid-kale vervaging omdat deze minder agressief en meer gepolijst is. Een fade die in het midden begint, zorgt voor een meer naadloze overgang. Je kunt het stylen als een strakke kam met onderdeel om een dappere retro twist aan je look toe te voegen.

heren zijdeel kapsel met fade

Bron

#4: Recht naar het punt

Als je een man bent die liever trends zet in plaats van ze te volgen, is een hoge huidvervaging meer van je snelheid. De fade begint hoog aan de bovenkant van je hoofd voor een meer ernstige en sterke look. Bovendien geeft het je een excuus om chique patronen op je baard te proberen, zoals deze puntige stijl.

korte geschoren zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#5: Geek Chic

Deze foto is een goed voorbeeld van het balanceren van vintage en modern gevoel in één look. Een pompadour is een geweldige manier om lengte toe te voegen aan korte gezichten en het geeft ook een verfijnde touch aan je ruige schaduw van 5 uur. Accessoires met een leuke retro bril.

zij-gescheiden gezichtskapsel voor mannen

Bron

#6: Eenvoudige short cut voor natuurlijk haar

Deze look combineert een krullende buzz met een subtiele tempelvervaging tot een eenvoudige maar stijlvolle look voor zwarte mannen. Wil je een extra twist? Probeer een dunne kinband voor een jeugdige en unieke look. Het is misschien niet geschikt voor conservatieve werkomgevingen, maar als je een meer informele kantooromgeving hebt, kun je niet fout gaan met deze eenvoudige stijl.

tempel fade voor natuurlijk haar

Bron

#7: Half-en-Half

U hoeft niet slechts één lengte of snede te kiezen, wanneer u alles wat u wilt kunt combineren in één show-stopping stijl. Met een glad zijgedeelte aan de ene kant en een hoge huidvervaging aan de andere kant, heeft deze stijl een gespleten persoonlijkheid – en het werkt!

half geschoren zijdeel kapsel voor mannen

Bron

#8: Prachtige wilde golven

Creëer een contrast in lengtes door medium stekelige lokken te schommelen met golven aan de bovenkant, taps toelopende fade aan de zijkanten en sexy stoppels aan de onderkant. Ook zou je verbaasd zijn over hoeveel een kleine dosis kleur een look kan verheffen; willekeurige stukjes grijs haar in de korte stukken bieden nog meer rand en interesse.

lange top krullend kapsel voor mannen

Bron

#9: Edgy en Verheven

Een skin fade kapsel is enorm populair, dus als je hunkert naar individualiteit moet je iets doen om jezelf te onderscheiden van de rest. Het opnemen van ontwerpen in uw fade, lang bovenop, verhoogt een standaard fade en brengt het in een oogwenk van saai naar fantastisch.

taps toelopend kapsel met geschoren dessins

Bron

#10: Kort en Eenvoudig

Een kale fade, of een snit die aan de zijkanten vervaagt naar de huid, is een gemakkelijke manier om een schone look te krijgen zonder gekke ontwerpen of gekke details. Het is een precieze snit die goed zal werken voor beroepen zoals het leger of banen waarvoor het dragen van een uniform vereist is.

korte fade

Bron

#11: Prachtige Mohawk

Accentueer een afro-Mohawk met geëtste lijnen die de ronding van je schedel benadrukken. Ze ondersteunen de sfeer van je algehele look zonder af te leiden van het centrale krullende gedeelte dat de ster van de show is en waar je de aandacht wilt trekken.

zwarte mohawk met geschoren zijkant li.nes

Bron

#12: Haute Heights

Onderschat de kracht van bakkebaarden niet om je huidvervagingskapsel te versterken. Ze zijn misschien een beetje retro, dus moderniseer ze in combinatie met een trendy lange top short sides stijl. Je kunt het dragen als een pompadour, een textuurproduct toevoegen of het opzij zetten – er zijn een paar creatieve manieren om deze look te stylen.

lange top geschoren zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#13: Golven maken

Een getextureerde midden-kale fade is een go-to-look voor veel zwarte mannen, dus geef er een brutale draai aan met een ontwerp dat de golven in je snit nabootst. In plaats van een regulier deel zal dit interessanter en spannender zijn.

zwarte fade met geschoren lijn

Bron

#14: Old School Cool

Kanaliseer de vibe van de coole jongens uit de jaren negentig, zoals Kid-n-Play, met een hoge topfade die te cool is voor school. De extra hoogte is ook geweldig voor ronde en vierkante gezichten omdat het lengte toevoegt – om nog maar te zwijgen van persoonlijkheid!

hoge fade voor zwarte mannen

Bron

#15: Gestructureerde Shape-Up

Als je een minder dramatische look wilt, ga dan voor een lage huidvervaging zoals op de foto. Voor veel Afro-Amerikaanse mannen is een shape-up, oftewel de scherpe lijnen rond de randen, het belangrijkste onderdeel van een kaal vervaagd kapsel. Het is ontworpen om de haarlijn op te ruimen om een gepolijst uiterlijk te bereiken.

zwarte tempel vervagen

Bron

#16: Geschoren hoofd vervagen met kam over

Een kam is altijd een snelle manier om je look direct te verzachten voor een meer toegankelijke stijl die zeker zal verbazen tijdens een date night. Het geschoren gedeelte biedt een mooi accent om de rest van je kale hoofd op te vrolijken.

lange top vervaagde zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#17: Disconnected en Dapper

Als een volle baard en haardos te saai of rijp is voor je smaak, funk het dan met een huidvervaging. De breuk in de stroom van je haar zal een koele optische illusie creëren. Bovendien helpt het om dikke donkere strengen te temperen, zodat ze niet te zwaar of overweldigend lijken rond het gezicht.

fade kapsel en volle baard

Bron

#18: Geschoren en Sexy

Dit kale vervaagde kapsel is vergelijkbaar met dat op de vorige foto, behalve de kortere lengte en scherpere hoeken van het gezichtskapsel. Zo’n eenvoudige maar stijlvolle look leidt niet af van de belangrijkste attractie – je gezicht!

kort vervaagd kapsel met gezichtskapsel

Bron

#19: Donker en gevaarlijk

Je hebt geen tatoeages of een schandalig kapsel nodig om je donkere kant te laten zien, soms is een beetje pomade alles wat nodig is. Kanaliseer je innerlijke superschurk met glad donker haar; zorg er gewoon voor dat je een charmante glimlach toevoegt, zodat iedereen weet dat het allemaal leuk is.

gekamde taps toelopende fade

Bron

#20: Strak en verfijnd

Deze stijl is een goed voorbeeld van een lage medium kale fade die kan worden gebruikt in een conservatieve omgeving. Balanceer een vervaagde snit met een knapperig deel en een zorgvuldig gecoiffeerde haartop voor een look die wordt gepolijst zonder te benauwd of dichtgeknoopt te zijn.

vervagen met een geschoren deel

Bron

#21: Kale Fade Caesar Cut

Een Caesar-snit kan eruit zien als een eenvoudige buzz-cut waarbij het hele haar wordt geknipt tot ongeveer een achtste van een inch lang. Het haar is zichtbaar maar erg laag. Het beste aan dit kapsel is dat het zeer onderhoudsarm en gemakkelijk te doen is!

zwart buzz kapsel

Joe Seer / Shutterstock.com

#22: Hoge Top Fade

De hoge top fade is een geweldige keuze voor degenen die graag een beetje extra lengte bovenop hebben. Het werkt ook heel goed voor degenen die massale hoeveelheden gezichtshaar willen laten groeien, zoals volle kralen. Het contrast vanaf de bovenkant en de geschoren zijkanten zorgt voor een prachtig canvas voor gezichtshaar.

mannen high fade kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#23: Traditionele line-up

Een traditionele line-up is een soort huidvervaging die veel voorkomt bij etnische mannen. Het bevat in feite de scheermesjes haarlijn om een vierkante of afgeronde vorm te behouden. Ondertussen wordt de werkelijke lengte van het haar tot een minimum beperkt.

extra kort zwart huidvervagend kapsel

DFree / Shutterstock.com

#24: Vervaagde Upsweep

De vervaagde upsweep is een zeer eigenzinnige en coole stijl voor mannen die de aandacht vestigt op de ogen en de botstructuur in het gezicht. Met een dramatisch contrast tussen de schone kanten en hoge upsweep maak je echt een statement.

high top fade kapsel voor dik haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#25: Side Swept Skin Fade

De zijdelingse look is geweldig voor degenen die want een duivelse esthetiek terwijl het haar tot een minimum wordt beperkt. Je kunt de lengte aan de bovenkant houden en nonchalant naar een kant vegen terwijl je zijkanten schoon blijven.

kortzijdig herenkapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#26: Hoge topgolven met zijdeel

De hoge topgolven met een zijdeel zijn een mooie keuze voor etnische mannen die het stijlvol willen houden voor een formele of professionele omgeving. Dit is niet je dagelijkse haarsnit. Toch laat het je echt stralen als je het op de juiste manier draagt.

huidvervagend kapsel met golvend boven- en zijgedeelte

Helga Esteb / Shutterstock.com

#27: Zwaar verloop

Een zware gradiënt huidvervaging is in wezen een soort kapsel wanneer het haar geleidelijk overgaat van zeer donker of dik naar een licht taps toelopende snit. Het is heel eenvoudig en het groeit gelijkmatig uit, dus het is zeer onderhoudsarm.

kort zwart fade kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#28: Gelikte achterkant hoge bovenkant

Deze gladde hoge top is zeker het proberen waard vanwege zijn sexy formaliteit. Wanneer je het bovenste haar liever iets langer houdt, is het geweldig om goed gebruik te maken van haargel omdat het je haar mooi glad zal laten instellen.

vervaag kapsel met gelikte achterkant

Helga Esteb / Shutterstock.com

#29: High Top Widows Peak Skin Fade

De hoge top weduwe piek is een goede pasvorm voor mannen die beginnen iets terug te trekken bij de haarlijn. Het haar aan de bovenkant is kort genoeg om een nette look te behouden en lang genoeg om wat textuur en contrast met de nauw geknipte zijkanten te laten zien.

vervagen kapsel voor kalende mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#30: Gepolijste Fade

Dit goed gepolijste kapsel past goed bij elke gezichtsvorm. De lijnen zijn strak en de gradiëntsnede is op punt. Dit is werkbaar voor elke gelegenheid!

zwarte tempel fade kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#31: Eenvoudige Buzz Cut

Deze eenvoudige buzz cut werkt op alle haartypes. Het is een snelle en gemakkelijke oplossing voor die mannen die het liever eenvoudig houden met hun huidvervaging. Het is ook zeer onderhoudsarm. Omdat alles in principe op dezelfde lengte wordt gehouden, hoef je je geen zorgen te maken over ongemakkelijke schokkerigheid als het eenmaal uitgroeit.

buzz kapsel voor mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#32: Box Top Kapsel met zijdeel

De box top en ronde high top kapsels waren een hit trend in de jaren 90, en ze maken hun weg terug naar de mode scene! Dit is geweldig voor mensen met afro-haartexturen. Het is het antwoord van de zwarte man op een upsweep! Bovendien maakt het echt een gedurfd fashion statement.

hoge top fade kapsel voor zwarte mannen

Helga Esteb / Shutterstock.com

#33: Taps toelopende Mini Afro met zijdeel en huidvervaging

Dit is niet je traditionele huidvervaging haar knippen omdat alleen de slapen enigszins vervaagd zijn. De rest is een kleine, goed afgeronde afro met een onstuimige zijpartij. Dit ziet er het beste uit voor mannen met bredere gezichtsvormen, maar kan mogelijk op iedereen werken! Het is een waanzinnig cool kapsel.

kort zwart herenkapsel met een geschoren deel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#34: Slanke fade met zijdeel

Het strakke kapsel met een zijdeel is erg knap en past goed bij volwassen mannen. Het is erg gepolijst en in elkaar gezet, terwijl je de vrijheid hebt om een beetje rommelig te worden. Met een goede kam en wat haargel kun je de wereld regeren! Of als je het gewoon natuurlijk wilde rocken, zou het haar op een heel casual maar schattige manier vallen.

eenvoudig netjes herenkapsel

Joe Seer / Shutterstock.com

#35: Rommelige Fade

Deze rommelige fade is geweldig voor die jongens die een chill, onderhoudsarm kapsel willen dat er nog steeds mooi uitziet. Voor deze stijl is het goed als je natuurlijk steil haar hebt om de spikiness aan te moedigen. Ruk elke ochtend de bovenkant van je haar met een product om ervoor te zorgen dat het die tousled uitstraling heeft.

kort getextureerd kapsel voor mannen

DFree / Shutterstock.com

#36: Dramatische upsweep met vervaagde zijkanten

Deze dramatische stijl is geweldig voor edgy jongens met een stand-alone persoonlijke stijl! Met bijna kale zijkanten en een zware upweep aan de bovenkant, zal dit ongetwijfeld iets over je zeggen. Het zal zeggen dat je weet dat je een harde kern bent en dat je niet geeft om de perceptie van iemand anders van je stijlkeuzes!

heren huidvervagend kapsel met langwerpige bovenkant

Helga Esteb / Shutterstock.com

#37: Golvend zijgeveegd kapsel met vervaagde zijkanten

Deze golvende kant geveegde stijl met vervaagde zijkanten is een perfecte keuze voor mannen die er graag een beetje slordig uitzien, maar het is smaakvol bij de same tijd. Als je ervoor kiest om het niet opzij te vegen, kun je het haar zijn eigen ding laten doen en het zelfverzekerd als zodanig dragen!

mannen kort kapsel met tempel fade

Helga Esteb / Shutterstock.com

#38: Dark Temple Fade

Een donkere tempelvervaging is een kapsel waarbij de bovenkant van het haar in het donker mag groeien tot ongeveer 1/4 van een inch. Een geleidelijke vervaging begint vanaf de tempels rond naar bijna niet-bestaande zijden. Het is heel passend bij mannen van kleur!

schattig zwart buzz kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

#39: Basis Fade

Deze basis huidvervaging is een goede stijl voor mannen die naar verschillende evenementen gaan. Vanwege zijn eenvoud kan het werken voor formele gelegenheden, het kantoor of het basketbalveld!

basic kort kapsel voor mannen

Jaguar PS / Shutterstock.com

#40: Triple Layer Fade

Deze triple layer fade is zeer dramatisch maar goddelijk knap! De bovenkant van het hoofd wordt erg donker gehouden, het midden wordt laag maar zichtbaar gehouden en de nek is bijna kaal. Maar het biedt zo’n koel verloop dat maar weinigen het zo goed kunnen doen als Ludacris!

zwart kaal fade kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

Nu je alle 40 afbeeldingen met kaalhuidvervagingskapsels hebt gezien, kun je naar buiten gaan en kiezen welke voor jou geschikt is. Er is een grote verscheidenheid die een breed scala aan uiterlijke typen dient. Het is heel goed mogelijk dat een van de kapsels die in het artikel worden genoemd, je volgende go-to haarsnit kan zijn!