40 Totally Rad Pompadour Kapsels

Het sterke vintage gevoel dat alleen een pompadour kan hebben, maakt een zelfverzekerde comeback. De look wordt bereikt door het creëren van extreem hoog volume bovenop met super korte zijkanten. Het contrast in lengte voegt interesse, intriges en tonnen drama toe. Niet voor bangeriken, dit kapsel is voor jongens die zich willen onderscheiden van de massa. Het is een geweldige look voor jonge mannen die er dapper en cool uit willen zien.

Moderne Pompadour Kapsels

Om een chique pompadour te stylen heb je lang haar bovenop nodig, daarom kan een lange top short sides cut of een taper met langwerpig bovendeel of zelfs een fade met een langere top werken als een pompadour kapsel. Volume is cruciaal in pompadours – hoe hoger hoe beter. Wat textuur betreft, kun je gaan voor rechte hoogglans teruggeveegde strengen of gepolijste golven en zelfs wat krul. Pompadour gaat niet over rommel, het is een verzorgde dandy-look.

#1: Gekruld Pompadour Kapsel

krullend pompadour kapsel voor heren

Bron

We zijn onder de indruk van deze moderne pompadour en hoe het zoveel getextureerde elementen bevat. De verzorgde baard, gezoemde zijkanten en rechte plus gekrulde lengtes bovenop werken allemaal samen om deze fantastische look te creëren.

#2: Klaar om Pompadour te rocken

Voeg een baard toe aan dit pompadour kapsel en je hebt een helemaal hipster vibe. Houd er rekening mee dat de baard zeer goed verzorgd is en niet ruig of slordig. Dit type kapsel is verfijnd en gepolijst, dus als je het wilt combineren met gezichtshaar, moet het netjes worden gedaan. We denken dat deze man het perfect doet!

Taper Cut en Pompadour

Bron

#3: Gelikte Rug Pompadour

Bekijk dit superdikke en zijdezachte pompadourkapsel dat gewoon oprolt en weer op zijn plaats komt. De lengtes aan de bovenkant zijn omzoomd met een scherpe rand om het van de zijkant te scheiden. Wat een leuk en trendy detail!

Hoge glanzende pompadour met vervaagde zijkanten

Bron

#4: On-the-Edge Pompadour

De kappersvaardigheden die nodig zijn om deze zero fade te creëren, zijn geweldig! Het haar is zo kort geknipt, zelfs in het langste gebied aan de zijkanten dat het een geweldig ombre-effect creëert. Een rechte lijn wordt in de zijkanten gesneden als een rand die de bovenkant van de zijkanten scheidt. Het pompadourhaar bovenop is perfect gestyled met veel recht omhoog volume dat moeiteloos naar achteren wordt geduwd.

hoge glanzende pompadour met geschoren zijdelen

Bron

#5: Afscheid Pompadour Kapsel

Hipsters verheugen zich met dit geweldige pompadourhaar dat vervaagt tot op de huid. Draag deze snit hoog gestyled als een pompadour of gewoon naar achteren en opzij geveegd. Combineer met een netjes gezichtskapsel voor extra stijlpunten.

lange top fade kapsel voor blanke mannen

Bron

#6: Extreme Pompadour

Niet langer voorbehouden aan tweedehands autoverkopers en stripfiguren, is het pompadourkapsel terug in stijl en beter dan ooit tevoren. Voor deze look wordt het haar gestyled in één klap, waardoor de drager hoogte krijgt en een flinke investering in haargel wordt betekend.

#7: Vervaag in stijl

Als je een throwback naar je kindertijd wilt toevoegen aan je huidige kapsel, ga dan voor een fade. Haar verdwijnt bijna bij de oorlijn, maar wordt weer donkerder tot een volle baard. Dit is een volwassen versie op een old school haar tweak die er geweldig uitziet op elk mannelijk haartype.

#8: Plat Pompadour Kapsel

Hoewel niet ideaal voor alle haartypes en leeftijdscategorieën, is deze platte pompadour behoorlijk indrukwekkend voor degenen die het zich kunnen veroorloven. De truc zit in de snit zelf – het haar moet onder een hoek worden geknipt en gestyled met een blowdryer en een product dat die “teruggeblazen” look op zijn plaats zal bevriezen om de hele dag mee te gaan.

#9: Mohawk met een Twist

Laten we eerlijk zijn – een Mohawk laat ons gewoon glimlachen. Vooral deze die een pompadour kapsel in de havik werkt. Door een line-up, taper fade langs de achterkant en zijkanten en veel houding te combineren, is dit een Mohawk die zeker de aandacht zal trekken.

#10: Low Key Stijl

Als je geen groot statement wilt maken, maar toch van het idee van een pracht en praal houdt, ga dan voor deze snit. Het haar wordt langer aan de voorkant gelaten en vervolgens over het kortere gedeelte naar achteren geborsteld. Beperk gezichtshaar tot een minimum als je de aandacht naar boven wilt trekken.

#11: Luide en levendige Pompadour

Krullendharige bros band samen! Hier is een nieuw kapsel dat pronkt met je sexy krullen zonder alledaags te zijn. Deze stijl is volledig afhankelijk van krullen en zelfvertrouwen – dus als je beide hebt, ga dan naar de salon.

#12: Gemoderniseerde Koorknaap

Die jongens uit de jaren 1950 naast de deur waar we graag verliefd op worden in de bioscoop, krijgen een update met deze stijl die een schone undercut-look combineert met een dichte pracht. Een moderne pompadour is scherper geworden met een duidelijk zijdeel.

#13: Eenvoudige Slanke Simon

Een eenvoudige snit met veel stijl, deze slanke en dynamische look voor mannen is charmant, maar gekruid met een druppel excentriciteit. Als je een aantal kant-en-klare accessoires hebt om toe te voegen, zoals een dikke oorbel of zorgvuldig gecoiffeerd gezichtshaar, dan kan dit een leuke zijn om te proberen.

#14: Hogerop

Ga naar een kapper die je vertrouwt om te voorkomen dat je er een beetje sleazy uitziet. Als deze stijl goed wordt gedaan, ziet het er perfect geweldig uit. Het is ook geschikt voor verschillende leeftijden, van jonge kinderen tot babyboomers.

#15: Flat Top Pompadour Kapsel

Dit is een pompadour kapsel dat een beetje afhankelijk is van etniciteit. Donkere mannen behouden de juiste haardikte om deze coole flattop te krijgen waar dames dol op zullen zijn. Kaukasische mannen met dik haar zullen er ook knap uitzien.

#16: Krullend Q

Dit is een herenkapsel dat volledig hipster is zonder ongeschikt te zijn voor de werkplek. De charmante krul die het voorhoofd begraast, zorgt voor een sympathieke look die goed werkt voor 20 en 30-plussers.

#17: High on Life

Hoeveel hoogte kun je krijgen als je leert hoe je een pompadour moet stylen? Als je meer kunt krijgen dan deze man, moet je uitkijken om ervoor te zorgen dat je nog steeds door de deuren kunt passen zonder voorover te buigen. Dit is een stijl die zeker leuk is en de drager de leiding houdt.

#18: Bijgewerkt Pompadour Kapsel

Korte pompadours zijn allemaal goed en wel, maar voor de moderne mannen van tegenwoordig wordt er vaak iets met wat meer creativiteit gevraagd in de salon. Deze omvat verschillende niveaus van sneden die een golf vormen die er bijna uitziet als een vlecht als het klaar is.

#19: Winnend gezichtshaar

Als je van de hoogte van je haar houdt, maar er gisteren niet te veel uit wilt zien, concentreer je dan op het gezichtshaar om de look in balans te brengen. Ga voor een throwback mini stuursnor en een baard die voor zichzelf denkt.

#20: Fauxhawk met een Pompadour

Golvend haar is leuk om te stylen, omdat het vaak op een positieve en unieke manier een eigen leven gaat leiden. Gel it up om deze criss cross curls te krijgen die er vertederend uitzien als een fauxhawk. Ze doen eigenlijk denken aan een losse vlecht.

#21: Krullende Top

Als je van je krullen houdt, maar iets anders wilt proberen, ga dan voor een krullende stijl die wordt gecombineerd met een huidvervaging. Dit is ook een geweldige stijl om te pronken met een oor- of nektattoo. Pompadour-haar vereist niet altijd de klassieke “swoop” – soms gaat het er gewoon om je krullen vrij te laten stromen.

#22: Product gratis

Deze sympathieke, natuurlijke snit biedt het lange haar een beetje vrijheid zonder te worden verzwaard met gel of holding spray. Wees niet verbaasd als vrouwen hun vingers door je haar willen laten gaan – met zo’n zachtheid en ongelooflijke gelaagde textuur zullen ze dat zeker doen.

#23: Perfect gevormd Pompadour Kapsel

Deze knip is er een voor de boeken. Door een gemiddelde lengte pomp te combineren met een perfecte fade en gevormd gezichtshaar, is dit een stijl die nog geruime tijd zal blijven hangen.

Korte Pompadour met een Fade

Bron

#24: Curly Taper Fade

Een lage fade kan worden versterkt met natuurlijke krullen en subtiel gezichtshaar. Dit pompadour kapsel ziet er bijna niet uit als één, maar het voegt net genoeg volume toe om je haar er goed uit te laten zien zonder overboord te gaan.

#25: Naar voren wijzen

Dit haar is gevormd tot een punt aan de voorkant, maar in zekere zin blijft het charmant en draagbaar. Je hebt een product nodig om deze op zijn plaats te houden, en hoe dikker je haar, hoe gemakkelijker het zal zijn. Vergeet niet om een getrimde baard en ‘stache’ toe te voegen om de look af te maken. Als je meer aan de hipsterkant van het leven bent, vullen oormeters en tatoeages deze stijl goed aan.

#26: Vervaagd Pompadour Kapsel

Deze bijzondere pompadour zorgt voor een koele vloedgolfvorm. De lage fade wordt gedaan door een expert. Controleer hoe uitzonderlijk het gradeert van lang naar kort.

formele lange top korte zijkanten kapsel voor mannen

Bron

#27: Pompadour Kapsel met een Gek Contrast

Van alle pompadour kapsels die er zijn, is deze absoluut uniek en anders. De fade is onberispelijk gedaan. De bakkebaarden worden mooi verzorgd totdat ze het baardgebied bereiken waar alle weddenschappen zijn uitgeschakeld voor nette verzorging. De gekke textuur in de baard is een scherp contrast met het gedetailleerde werk bovenop, maar het maakt dit een unieke look, en inderdaad erg interessant.

heren pompadour voor natuurlijk haar

Bron

#28: Pompadour terugrollen

Het hele bovenste deel van het haar wordt naar voren geduwd en vervolgens teruggerold. Het ziet eruit als een golf en het is een geweldige optie voor super dik haar. Om haar te laten opstaan en rollen zo terug vereist een hoop sterke hold gel of haarlak. Versterk je stijl op zijn plaats, zodat je je er de hele dag geen zorgen over hoeft te maken.

blonde pompadour kapsel voor mannen

Bron

#29: Hoge Top Pompadour

Wil je een paar centimeter winnen en er langer uitzien? Deze huiveringwekkende pompadour kapsels voor mannen geven je zeker wat hoogte. Deze is enorm en verhoogt het dak helemaal!

leuke heren brunette pompadour

Bron

#30: Kort en krachtig Pompadour Kapsel

Er zijn zoveel variaties op het pompadourkapsel. Deze is gemaakt op korter haar, maar bereikt hetzelfde rockabilly-gevoel. Als je een langwerpig gezicht hebt en je geen superhoge pompadour kunt veroorloven, probeer dan deze meer bescheiden, nette variatie. Het volume is het grootst aan de bovenkant en aan de voorkant, en het vervaagt geleidelijk terug. Een leuk kort pompadour alternatief!

kort slanke rug heren kapsel

Bron

#31: Pompadour met lange lengtes

Echt lange strengen kunnen een geheel nieuwe look krijgen wanneer ze worden gecontrasteerd door nauw geknipte zijkanten die een fauxhawk-effect creëren. Je kunt deze snit stylen als een hoge pompadour of gewoon nonchalant terugslanken zoals op de foto.

heren fauxhawk

Bron

#32: Vervaagde Pomp voor natuurlijk haar

Hoewel zwarte mannen de voorkeur geven aan kortere kapsels, is moderne pompadour ook een geweldige manier om er stijlvol en knap uit te zien. Vraag je kapper om vervaagde zijkanten en een langere bovenkant. Dankzij de natuurlijke textuur van zwart haar zul je deze snit gemakkelijk beheren zonder stylingproducten.

Vervaagde Natuurlijke Pompadour

Bron

#33: Zoete Swoop Pompadour

Dit kam-over-effect is gedurfd en anders. De zijkanten zijn hoger gezoemd dan een typische pompadourstijl. Dik haar wordt op en over gekamd en vastgezet met haargel.

pompadour met undershave

Bron

#34: Schandalig geschetste Pompadour

Een scherp ontwerp ziet eruit alsof het in het haar is gesneden om het bovenste mohawk-gedeelte te schetsen. Het creatieve detail tilt deze look echt naar een hoger niveau. Sterke gels en haarlak zijn vereist als je wilt weten hoe je een pompadour moet stylen, zodat deze de hele dag vasthoudt. Kam haar omhoog en terug zodat het op zichzelf stapelt.

pompadour met fade en geschoren lijnen

Bron

#35: Volledige impact: voor-na Pompadour Cut

Wie houdt er niet van om “voor” en “na” foto’s te vergelijken? De nafoto’s zijn indrukwekkend. Je kunt zien hoe een kapsel een groot verschil maakt voor je hele look, en je verandert meteen van een gemiddelde man in een stijlvolle man.

korte zijkanten lange krullende top heren kapsel

Bron

#36: Mop op Top Pompadour

Ga niet voor dit pompadour kapsel als je dun haar hebt. Dikke sloten zijn nodig om dit volumeverbeterde ‘do’ te creëren. Een mix van Mohawk en een Pompadour klinkt en ziet eruit als een geweldig idee, nietwaar?

pompadour mohawk kapsel

Bron

#37: Volumineuze Pompadour

Wil je weten hoe het voelt om Elvis te zijn? Pak wat blauwe suède schoenen en vraag je kapper om deze gekke enorme pompadour, en je komt aardig in de buurt!

extra hoge pompadour voor mannen

Bron

#38: Gelaagd Pompadour Kapsel

Een gescheiden pompadourkapsel geeft deze look een interessante asymmetrische twist. Controleer ook hoe het haar van de voorkant naar de achterkant steeds korter is, wat een koel gevederd effect op de stijl geeft. De scherpe deellijn is totaal onverwacht maar echt leuk.

taps toelopende pompadour voor jongens

Bron

#39: Modieuze Kale Fade Pompadour Cut

Wees een pompadour-meester met deze ongelooflijke versie met scherpe zijbrandwonden, puntige baard en een huidvervaging. Het hele pakket komt neer op één geweldige look.

Aziatisch pompadour kapsel voor heren

Bron

#40: Pompadour als Majoor Hak

Het kan moeilijk zijn om op te vallen met een generiek mannelijk kapsel. Je zult zeker niet in de generieke categorie vallen met deze pompadour-snit. Haar gaat heel snel van lang naar kort en creëert een gehakte cirkelvormige rand helemaal rond het hoofd.

zij-gescheiden scherpe taps toelopende

Bron

Als je wilt leven als een rockster en je wilt onderscheiden van de massa, dan is een pompadourkapsel wat je nodig hebt. Het geeft elke man een gevoel voor stijl en schreeuwt mode op een goede manier. Het kapsel heeft een leuk retro-gevoel en het is geweldig omdat er zoveel verschillende en unieke variaties zijn, afhankelijk van je haartype of textuur.