40 Updos voor lang haar

Rommelig haar is op dit moment behoorlijk hard aan het trenden, wat geweldig nieuws is voor ons allemaal dames met minder dan perfecte haarstylingvaardigheden. Als je haar de neiging heeft om regelmatig wegvliegen, kroezen of rebels krullen op te lopen, raad eens? Je bent momenteel toonaangevend in de modewereld! Lees verder voor 40 geweldige rommelige updo’s voor lang haar.

Trendy Updos voor lang haar

Lage broodjes, topknopen, wendingen of gewoon opgespelde krullen krijgen een uniek moeiteloos en ontspannen gevoel wanneer ze rommelig zijn. Tegenwoordig wordt rommelig haar niet alleen casual gedragen, maar ook op de rode loper. Je kunt de trend dus gewoon niet missen!

1. Roosvormige gevlochten knot

Als je een zachte, romantische updo met een origineel ontwerp wilt, probeer dan deze elegante gevlochten knot. Begin met een paardenstaart, maak een losse vlecht, wikkel deze vervolgens in een knot en trek aan de delen van de vlecht om ze op bloemblaadjes te laten lijken. Veilig met bobby pins.

2. Schattige gedraaide lage broodjes

In de voorhoede van schattige updo’s zijn zoete symmetrische stijlen zoals deze leuke twisted bun look. Scheid je haar in twee secties en draai elke kant van voor naar achter. Bevestig het haar aan de nek en blijf het haar in twee knotjes draaien.

3. Rommelige Twisted Chignon Updo

Combineer boho rommeligheid met een nette twist voor een ‘best of both’ updo. Dit ingewikkeld ogende kapsel bevat twee losse twists en een grote rommelige chignon. De vlinder is een charmante subtiele toets om het prachtig geaccentueerde haar aan te vullen. Een mooi idee!

4. Volumized Casual Messy Bun

We weten allemaal dat moeiteloos uitziende rommelige broodjes allesbehalve gemakkelijk zijn. In plaats van één paardenstaart te gebruiken, probeer je je haar in twee of drie bobbels op de kruin van je hoofd te trekken. Dit geeft je knot meer volume wanneer je het haar inpakt.

5. Pastelblauwe vlecht en lage knot

Updos voor lang haar kunnen zowel elegant als eigenzinnig worden gemaakt door een aantal verschillende technieken te gebruiken. Combineer bijvoorbeeld een rommelig loopy broodje met een halo vlecht en je hebt een geheel nieuwe stijl! Voeg een unieke haarkleur toe en het is allesbehalve je gemiddelde updo.

6. Asymmetrische Franse twist

Een klassieke Franse twist is een geweldig kapsel om te pronken met lang, dik haar. Maak een upgrade van deze populaire formele go-to door te kiezen voor rommelige textuur, balayage kleur en het verschuiven van je draai naar de zijkant.

7. Gemakkelijk draaien en flip bun

Dit eenvoudige broodje is schattig en gemakkelijk te bereiken. Begin met een paardenstaart en lus deze door een bobbel zoals je doet met een eenvoudige knoop, maar laat een langere staart over voor de wrap. Spreid de knoop uit waardoor deze breder wordt. Wikkel vervolgens het overgebleven haar rond de bobbel en zet vast met bobby-pinnen. Dit ziet er vooral opzichtig uit met ombre haar met lichtere uiteinden.

8. Losse rommelige updo voor dik haar

Updos voor lang haar zijn een perfecte manier om ongehoorzame lokken uit je gezicht te houden, maar dat betekent niet dat ze netjes moeten zijn! Deze getextureerde updo maakt gebruik van een combinatie van vlechten en losjes gepinde tousled lokken voor een van de meest unieke lage updo’s die we ooit hebben gezien.

9. Casual Twee Vlechten en Bun Updo

Om het meeste uit hoogtepunten in je updo te halen, omarm je vlechten en wendingen. Dit idee kan worden gerealiseerd door middel van een schattige vlechten-tot-bun updo. De stijl hoeft niet perfect te zijn voorbestemd om er prachtig uit te zien. Lossere vlechten zonder duidelijk onderdeel en een rommelige knot zijn een mooie casual oplossing.

10. Kleurrijke Twisted Fishtail Bun

Kleurrijke highlights of haarkrijten zijn geweldig in ingewikkeld uitziende updo’s die eigenlijk vrij eenvoudig te doen zijn. Met lang haar kun je alleen het uiteinde van je paardenstaart vlechten en in een knot draaien zoals je meestal doet. De hoge positie van deze updo vestigt ook de aandacht op de onderliggende laag van highlights.

11. Makkelijke Girly Braid en Bun

Als je op zoek bent naar gemakkelijke updos voor lang haar, dan is deze iets voor jou! Frans vlecht je haar van de nek van je nek tot de kruin. Trek het uiteinde van de vlecht en het haar dat is weggelaten in een onvolmaakte knot om je handige werk te laten zien.

12. Vrouwelijke gevlochten chignon updo

Voor deze stijl wikkel je de lengte van je haar over een haarband die over de omtrek van je hoofd wordt gedragen. Je hebt genoeg bobby-pinnen nodig om alles op zijn plaats te houden, maar het is gemakkelijk om ze te verbergen met een perfect geplaatste vlecht.

13. Getextureerde Chignon Updo

Houd het stijlvol met een traditionele chignon. Dit is een geweldige stijl voor meisjes met echt dik haar, omdat je het letterlijk kunt oprollen en gaan! Bereid die hitteloze golven van tevoren voor of begin met lichte backcombing om die schattige textuur te krijgen en de stijl meer casual te maken.

14. Bubble Gum Roze Dutch Braid Bun

Lange haarupdo’s kunnen er licht verbijsterend uitzien, maar deze is misleidendely gemakkelijk. Creëer dit prachtige Hollandse vlechtkapsel door het haar langs één kant van je hoofd te vlechten en het uiteinde van de vlecht te wikkelen om een losse lage knot te vormen. Moedig flyaways aan en trek zelfs een paar stukjes uit je vlecht.

15. Engelachtige Fishtail Crown Braid

Voor dames met prachtige highlights is deze updo ideaal. De kroonvlecht is opgewaardeerd door een visstaart te gebruiken in plaats van een gewone vlecht, waardoor het halo-effect meer gewicht krijgt. Toegegeven, deze stijl kan nogal onhandig zijn en duurt behoorlijk lang.

16. Rommelige Chignon met Fishtail Braid

Deze rommelige updo zit vol persoonlijkheid terwijl hij nog steeds klasse behoudt. Om de stijl te krijgen, behoud je de eenvoudige vorm van een lage knot, maar gebruik je veel backcombing. Gooi een fishtail vlecht in de mix voor een accent en extra textuur.

17. Prachtige rommelige updo met gedeconstrueerde fishtail

Gedeconstrueerde updo kapsels voor lang haar zijn erg populair omdat ze een lagere mate van elegantie hebben en casual kunnen worden gedragen voor een slimme en moeiteloze look. Deze stijl heeft alle details van een formele updo (een bouffant, een hoofdbandvlecht en knot) maar ziet er absoluut spontaan en ontspannen uit.

18. Zwoele Lage Bun met een Twist

Het lage broodje is zo oud als de tijd, maar het hoeft er niet zo uit te zien. Voeg wat moderniteit toe aan het kapsel door simpelweg gedraaide stukjes haar aan weerszijden van je hoofd op te nemen. Of houd het casual met een paar losse golvende lokken.

19. Schattige twist-up met losse knallen

Zodra je je haar hebt gedraaid, wil je proberen het in verschillende stijlen te dragen, inclusief updos. Een Franse twist is een populaire go-to, en het heeft variaties. Je kunt je knallen los en gegolfd laten voor een casual look. U kunt ze ook terugzetten in een quiff of een nette twist voor formele gelegenheden.

20. Geknoopte zijbubbel met wrap around

Geef een nieuwe draai aan de updo voor lang haar met een zij knot vastgezet met een dikke haarwikkel. Scheid je haar in twee secties en gebruik de bovenste laag voor de knot. Gebruik dan de onderliggende laag voor de wrap around.

21. Laag gerolde bun Messy Updo

Het laag gerolde broodje is geweldig omdat het zo eenvoudig is en ook geschikt voor letterlijk elke gelegenheid. Of het nu een stranddag of een formeel gala is, dit kapsel werkt op zowel steil als krullend haar, evenals elke lengte van lange lokken. Kam je haar met de vinger in plaats van een borstel te gebruiken om die prachtige rommelige knotlook te bereiken.

22. Hoge knot voor lang haar

Dit kapsel kan niet eenvoudiger, wat welkom nieuws is voor degenen die gewend zijn aan de dagelijkse strijd om de gezondheid en harmonie van lang haar te behouden. Voor deze ‘do’ heb je alleen een sterk haarelastiek nodig. Trek haar omhoog en zet het vast in een paardenstaart bovenop je hoofd. Trek die laatste lus er niet doorheen – laat hem halverwege liggen voor dit klassieke warmweerbroodje.

23. Formeel kapsel voor lang haar

Voor meer chique gelegenheden, bekijk deze rommelige updo voor lang haar. Hoewel chaos in sommige stijlen schattig kan zijn, gaat het om wat meer strategie. Steil haar zal het het beste doen met deze stijl, en vergeet die losse haarwispen aan de zijkant niet.

24. Rommelige Updo met een Center Twist

Geniet van een throwback naar de kindertijd toen je moeder die mooie vlechten op je lange haar zou doen. Deze rommelige updo voor lang haar omvat een gedraaide vlecht met een lage casual lusvormige knoop voor de perfecte zomerlook.

25. Gevlochten Updo voor lang haar

Nogmaals, perfectie wordt ontmoedigd voor deze formele maar rommelige updo voor lang haar. Gewoon frans vlecht een kant van je haar en trek het dan omhoog in een hoge paardenstaart. Houd die laatste blik in en draai en speld dan de wegvliegende uiteinden op hun plaats.

26. Rommelige Updo met een broodje

Dit kapsel is een legitieme puinhoop, maar nog steeds op een heel schattige, stijlvolle manier. Je kunt deze rommelige updo voor lang haar combineren met casual of formele kleding, en als je dunner, steiler haar hebt, ziet het er nog beter uit. Er is echt geen rijm of reden voor, alleen een eenvoudige basisstijl. Dus gebruik je fantasie en ga los.

27. Gekrompen en gevlochten Updo

Gekrompen haar met vlechten? Wie wist dat het combineren van deze kapsels er zo chic uit zou zien! Dit is een prachtige look voor langer haar en pronken met multidimensionale highlights. Extra bonus: wanneer je deze updo ongedaan maakt, krijg je prachtige losse golven.

28. Metallic Rommelige Knot

Updos voor lang haar hoeven niet altijd fancy te zijn, deze funky knot is een nieuwe manier om een updo te doen! Met de mix van metallic tinten en meerdere vlechten zal deze rommelige knot moeilijk te vergeten zijn, maar gemakkelijk te doen.

29. Elegante updo voor lang haar

Als je op zoek bent naar een elegant kapsel, dan is dit het. Dit kapsel ziet er fantastisch uit vanuit elke hoek, dus je ziet er foto perf uitect in elke foto. Het is een glamoureuze manier om dat kleine zwarte jurkje aan te kleden of een prachtige bruidsjurk te complimenteren.

30. Tuinfeest Updo

Of je nu echt een tuinfeest hebt om bij te wonen of je gaat gewoon brunchen, dit is een eenvoudige maar chique look die je zeker zal opvallen. De bladeren voegen een uniek veerklaar element toe dat anderen zal doen wensen dat ze zo fantasierijk waren met hun stijlen!

31. Bloem Power Updo

Het toevoegen van witte bloemen aan je haar zorgt ervoor dat je er niet meer uitziet als dat van iedereen en dat je opvalt! Het vlechten van je haar met de wijnstok van de bloem intensiveert de textuur, waardoor het perfect is voor elke speciale gelegenheid. Dit broodje is zo schattig

32. Rommelige waterval van krullen

Deze rommelige updo is een charmante look voor een nacht in de stad. De waterval van krullen aan de zijkanten geeft dit kapsel een zorgeloos gevoel dat zegt dat ze een leuke dame is. Met deze look zal iedereen sterven om met je om te gaan, dus je wordt het leven van het feest!

33. Opgespelde Krullen

Het pinnen van krullen is zo’n gemakkelijke manier om je haar klaar te maken voor elk luxe evenement. Je kunt zelfs juwelen toevoegen om de look glamoureuzer te maken. Het vastpinnen van krullen zoals deze brengt een hoop volume en diepte, terwijl het glad houden van de rest van je haar zorgt voor een zeer elegant kapsel.

34. Romantische Updo

Lange haar updos kunnen ook grillig en romantisch zijn. Door willekeurige stukken aan de zijkanten te draaien creëert ze een moeiteloze textuur en mooi volume met deze heerlijke look. Het rommelige broodje is laag en los wat het een romantisch gevoel geeft, maar de rommeligheid houdt het grillig. Je zou dit overal kunnen dragen. Bovendien is het een kapsel voor lang haar dat snel en gemakkelijk te doen is!

35. Mohawk Inspiratie

Een updo is een gemakkelijke manier om een elegante look te krijgen, zelfs als het zo rommelig is als deze stijl. Wanneer je je vastgepinde krullen dichter bij het midden van de rug houdt, krijgt je updo een Mohawk-achtig uiterlijk.

36. Verfijnde en romantische Updo

De eenvoud van dit kapsel creëert een algeheel verfijnd gevoel, zoals het dragen van parels dat doet. Je kunt een klein bloemetje toevoegen om dit opgerolde broodje wat jeugdiger of speelser te maken. Haar effen kleur ziet er geweldig uit in dit kapsel, maar dat geldt ook voor meerkleurig haar.

37. Rommelige wendingen en vlechten

Kapsels voor lang haar kunnen ingewikkeld lijken, maar deze rommelige updo is een gemakkelijke manier om je lokken van de nek te pinnen. Het is zo simpel als het vlechten van een zijvlecht die je verder rond je hoofd naar de nek brengt waar je losjes gedraaide stukjes haar vastpint. Daardoor krijg je een soort slordig laag broodje.

38. Gekrulde Updo

Dit prachtige broodje ziet er bijna uit als een bloem. Het krullen van het haar voordat je het ophangt, creëert de perfecte textuur voor een volumineuze knot. Dit is een gemakkelijk kapsel voor elke speciale gelegenheid die alle ogen op je gericht houdt! Combineer het met een mooie jurk of een hip broekpak

39. Circulaire Twist Updo

Twists en vlechten zijn een aantrekkelijke manier om te pronken met dikke highlights. Deze updo ziet eruit als een eindeloze twist gerold in een knot, maar je hebt geen extreem lang haar nodig om het na te maken. Overlap gewoon je wendingen en speld ze in halve cirkels die de uiteinden verbergen en de illusie van een eindeloze draai creëren.

40. Paardenstaart naar rechts gegaan

Dit is een van de beste updo’s voor lang haar, omdat je er opgemaakt uit kunt zien terwijl je nog steeds laat zien hoe lang je haar is. De paardenstaart maakt deze updo jong en leuk, terwijl het aan de zijkant gevlochten element zorgt voor een cool aandachttrekkend detail.

Als je op zoek bent naar een aantal nieuwe stijlen die stressvrij zijn en nog steeds leuk om te dragen, zorg er dan voor dat je deze rommelige updo’s voor lang haar eens probeert. Met een beetje oefening kun je een look neerzetten waar je voor elke gelegenheid dol op zult zijn.

Bloembroodje Updo
Pigtail Broodjes Updo
Messy Chignon Updo voor lang haar
Krullend Rommelig Knot Lang Haar
Lage krullende bun updo met een vlecht
Kant Rommelige Franse Twist Updo
Casual Chignon Updo
Grote knot met een vlecht updo voor lang haar
Lage bun met twee vlechten updo
Bun Updo voor rood haar met regenboog highlights
Rommelige ondersteboven vlecht en bun updo
Gibson Tuck Updo met een vlecht
Chignon voor lang getoupeerd haar
Pastel Roze Gevlochten Updo
Fishtail Kroon Vlecht Updo
Rommelige lage knot met een vlecht
Losse Rommelige Gevlochten Updo
Casual Rommelige Lage Bun Updo
Afro-Amerikaanse Updo Voor Twists
Laag geknoopt broodje Updo
laag rommelig broodje updo
losse rommelige hoge knot
losse lage updo voor lang haar
gedraaide rommelige updo voor lang haar
fancy gevlochtendoen voor lang haar met een rommelige aanraking
messy gevlochten updo voor steil haar
Chunky Messy Crown Braid
Rommelig gevlochten broodje Updo
Blonde Formele Chignon Updo
Lage rommelige looped updo
Krullende gevlochten Updo
Rommelig Blond Broodje Updo
Gekrulde Formele Updo
Lage rommelige Updo
Rommelige Mohawk Updo
Lage Roll Updo
Rommelige Updo met een kroonvlecht
Lage Lopped Bun Updo
Twisted Updo voor tweekleurig haar
Formele Paardenstaart Kapsel