5 Barbiecore kapsels om te verblinden op uw vakantiefeesten

Wie zei dat Barbies alleen voor kinderen zijn? Welnu, Barbiecore, de nieuwste esthetiek en stijl voor alle leeftijden, heeft bewezen dat Barbie een invloedrijke modekracht is om rekening mee te houden. De nieuwste “Barbiecore” -trend ontstond toen de nieuwe Barbie-film werd aangekondigd; er zijn echter eerder mode- en stijltrends geweest die tegemoetkomen aan een leuke en kinderlijke kwaliteit, maar geen enkele heeft de krankzinnige zwerm aandacht gekregen van mediaplatforms die Barbiecore heeft bereikt. Dus, waar gaat deze trend over?

Barbiecore is geïnspireerd op de beruchte pop die nu in alle soorten, maten en tinten verkrijgbaar is; kernkenmerken konden echter niet worden gewijzigd. Roze kleuren, bloemen, leuke haarclips en geel zijn de kernkenmerken van Barbiecore en hebben video’s overgenomen die te zien zijn op Tik Tok, Instagram en nog veel meer platforms. Hieronder staan vijf voorbeelden, die elk een kerndetail van de Barbiecore-esthetiek vertegenwoordigen en laten zien hoe u uw look kunt verbeteren.

1. Barbiecore Kroket Haar

Kroket Haar Barbiecore
Foto credit: noodlexi op Pinterest

Verfraai je look met krokettenhaar! Zorg er eerst voor dat je haar in losse golven is en accessorize met iets roze of pastelkleurigs om de voorste kaderstukken te creëren. Kleine strikjes, zoals die hier worden getoond, zijn een gemeenschappelijk thema onder kapsels onder influencers en individuen die Barbiecore beoefenen. Veerkrachtig en volumineus haar zijn kenmerken van Barbiecore die een leuke en levendige look kunnen creëren, dus zorg ervoor dat je je haar beschermt voordat je gaat stylen. Dove Style + Zorg Glad en Shine Heat Protection Spray voor hittebescherming en zijdezachte lokken achteraf om deze look te bereiken.

2. Barbiecore Blond-Roze Haar Combo

Barbiecore Blond-Roze Haar Combo
Foto credit: niquals3c op Pinterest

Barbie’s bekendste variant heeft blond haar en roze accessoires; daarom is haarkleur met een mix van beide een van de belangrijkste en belangrijkste nietjes van Barbiecore geweest. Maak je geen zorgen over beschadigd uitziend haar, want Bedhoofd van TGI Beach Bound Protection Spray Achter je staan. We raden dit product aan vanwege het geavanceerde bleekmiddel en kleurversterkend dat het voor uw haar biedt. Blond haar, variërend van platina tot aardbeiblond, kan elke gedurfde roze highlights laten werken.

3. Barbiecore Roze Haaraccessoires

Barbiecore Roze HaarAccessoires
Foto credit: an op Pinterest

Een leuk detail van Barbiecore dat het onderscheidt van andere samensmeltende esthetiek is het gebruik van haarclips! Meerdere haarclips, natuurlijk, in de kleur roze, kruiden elke look en voegen een 90’s flare toe aan je gebruikelijke kapsels. Je moet haarlak gebruiken zoals Suave Extreme Hold Ongeparfumeerde Aerosol Hairspray om ervoor te zorgen dat je haarclips en updos op hun plaats blijven zonder het haar een stijf gevoel of uiterlijk te geven. Roze scrunchies met details of ontwerpen zoals veren of nepbont kunnen ook elke updo die je doet op een nog steeds volwassen maar avontuurlijke manier verbeteren! Net als het plaatsen van clips in poppenhaar, kun je jezelf aanpassen op elke manier die je kiest!

4. Barbiecore Flirty Hoge Pony Staart

Barbiecore Flirty Hoge Pony Staart
Foto credit: 🤎 op Pinterest

Bereik dit kapsel met een paardenstaart, SheaMoisture Kokosnoot &Hibiscus Definiërende Styling Gel, en een accessoire naar keuze! Flirterige hoge paardenstaarten zijn een van Barbie’s persoonlijke favorieten, met veel variaties en aanpassingen van Barbie die het kapsel op een gegeven moment rocken. Probeer het uit en voel je vrij om creatief te worden door een haarclip, glitter of iets anders toe te voegen om deze updo nog helderder te laten schijnen.

5. Barbiecore Hot Roze Haar

Barbiecore Hot Roze Haar
Foto credit: hsibhatleab op Pinterest

Wanneer we het over Barbiecore hebben, hebben we het gehad over hoe roze hoogtepunten de esthetiek belichamen; als je het echter een leuke stap vooruit wilt doen, probeer dan je hele hoofd roze te laten kleuren! Roze haar is een statement dat je volledig in staat stelt om Barbie’s avontuurlijke kant te omarmen door trouw te blijven aan de vrouwelijke maar krachtige concepten die Barbiecore omvatten. Een geweldig product om te maintain deze rockstar look is de Suave Eenvoudig Gestileerd Anti-Frizz Smoothing Serum, waardoor je haar er gezond, glanzend en pops kleur uitziet!

Barbiecore is een esthetische en stilistische keuze die iemands innerlijke kind en de creativiteit en vrijheid van een volwassene om zichzelf te uiten eert. Roze is een krachtige kleur en de Barbiecore-trend heeft de poort geopend naar nieuwe perspectieven op traditioneel beschouwde vrouwelijke items. Barbiecore is een fascinerende trend omdat elk individu het zich eigen kan maken! Bekijk meer van onze artikelen om de nieuwste hottest trends te vinden.