5 beste manieren om Choppy Bangs te stylen, volgens Nick Arrojo

Een goede knal tovert een glimlach op het gezicht van de meest wispelturige meisjes. Schokkerige knallen veranderen je look door de aandacht op het gezicht te richten en voegen felheid, mysterie, sexiness en glamour toe aan je look. Wie wil dat nou niet? Ze zijn ook trendy, met modellen en celebs die in de rij staan voor de look. Volg Nick Arrojo’s kapsel- en stylingtips en kies dit fringe seizoen voor choppy bangs.

#1: Punk-geïnspireerde Bob met Choppy Bangs

Korte lagen en schokkerige knallen transformeren kinlange looks van ingetogen naar gedurfd. Losgekoppelde lengtes – kort aan de bovenkant en langer eronder – hebben een gedurfd, punk-beïnvloed gevoel. De bovenste lagen verwijderen bulk van de zijkanten en kunnen strak worden gedragen, getoupeerd of zelfs in een mohawk worden gestoken. De vorm opent het gezicht en accentueert de ogen en jukbeenderen voor een flatterende, edgy variatie op de bob.

Kapsel: Vraag je stylist om een omtrek die boven de schouder valt, met een schone rand die dezelfde lengte heeft helemaal rond het hoofd. Voeg korte schokkerige knallen en getextureerde lagen toe die in tegenstelling tot de kopvorm zijn gesneden, waardoor een plat, mager silhouet ontstaat.

Kleur: Een lichte kleur all over of een paar highlights door de bovenkant zal de ontkoppeling accentueren en het drama van de look verhogen. Houd variatie subtiel, binnen 1-2 niveaus van de basisschaduw.

Styling: Om thuis te stylen, meng je een dubbeltje elk van textuurpasta en haarcrème. Breng aan op vochtige schone strengen en masseer van wortels tot uiteinden in. Droog natuurlijk of glad met een peddelborstel. Werk af door knallen lekker rommelig te maken met je vingers.

#2: Schokkerige Micro Bangs

Knallen en warm weer werken niet altijd samen, zoals degenen die het hele jaar door in warme weerklimaten leven, zullen getuigen. In warme en vochtige omstandigheden kan je pony sliertig, bezweet en plakkerig worden, wat niet echt een feel-good combo is. De verrassende oplossing is om korter te gaan.

Knallen die een centimeter of zo boven de wenkbrauw zitten, zijn minder zwaar, minder vatbaar voor krullen en zien er fragmentarisch uit, niet stringy wanneer ze scheiden. De meest trendy vormen gaan micro, zitten een centimeter of minder boven de wenkbrauw.

Kapsel: Vraag je stylist om knallen die tussen de wenkbrauwen en het midden van het voorhoofd zitten. Elke kortere en ze zullen baby bangs worden.

Styling: Om korte knallen te stylen, gebruik je een kam in plaats van een borstel. Houd de kam bovenop de knallen en laat hem langzaam naar de uiteinden lopen, gevolgd door je droger. Gebruik een product als ARROJO Texture Paste voor moeiteloos rommelige knallen met een koele matte afwerking.

#3: Korte Choppy Fringe voor de herfst

In de zomer kunnen knallen frustrerend zijn. Ze worden bezweet, pluizig en vliegen weg. Maar naarmate het weer afkoelt, is het toevoegen van wat franje een leuke en gemakkelijke manier om je look bij te werken. Houd je knallen kort en stuk voor stuk en je krijgt de voordelen van het gezicht zonder het haar in je ogen.

Kapsel: Korte franje is lichter, dus het creëert geen warmte en zweet zoals een langere pony dat kan, het is ook minder vatbaar voor onflatteuze scheuren. Het is ook minder ernstig en werkt goed, zelfs als je sterke kenmerken hebt zoals een prominente kaaklijn of brede neus.

Styling: Korte franje is gemakkelijk te stylen omdat de beperkte lengte het krulpatroon minimaliseert. Zelfs als je moeite hebt gehad om andere soorten knallen te stylen, zou een korte schokkerige franje een fluitje van een cent moeten zijn.

#4: Krullende Schokkerige Knallen

Het wonder van lange knallen is bekend en versleten. Ze zien er geweldig uit op sommige mensen. Maar zoals elke schoonheidstrend werken ze niet voor iedereen. Als je de lange knal hebt omarmd, kun je merken dat je vecht tegen voorhoofdsvet, je ongepolijst voelt of constant probeert die piekerige strengen uit je gezicht te krijgen. Je denkt misschien dat de oplossing is om je nieuwe pony uit te laten groeien. Maar ik heb een beter idee. Ga korter. Ja, korte knallen zijn echt magisch.

Korte chppy bangs franje accentueren je jukbeenderen. Door de ontwerplijn op te tillen en weg van de wenkbrauwen, zorgt de franje ervoor dat de ogen groter lijken en de jukbeenderen hoger en meer gedefinieerd lijken. Het kan ook het gezicht verlengen. Dit geldt vooral voor schokkerige knallen die korter zijn door het midden en langer aan de randen. Kortere knallen minimaliseren ook sterke neuzen en plattere vierkante kaaklijnen.

Kapsel: Korte franje zorgt ervoor dat het haar dikker en voller lijkt. Zelfs zeer getextureerde knallen zullen meer bulk en substantie hebben dan langere variaties. Ze zijn een geweldige balans voor getextureerde stijlen zoals de shag.

Styling: Het stylen van een getextureerde schokkerige knal kan net zo eenvoudig zijn als het volgen van je normale krullende of golvende meisjesroutine.

#5: Low-Maintenane Choppy Bangs

Als de inzet van knallen je zorgen baart, is dat nog een reden om schokkerig te gaan. Niet alleen zal een kaarsrechte lijn het meest nodig zijn in termen van trims, het is moeilijker om perfect rechte franje van één lengte te stylen. Met schokkerige knallen zijn ze bedoeld om rommelig te zijn – geen kwaad, geen vuil!

Styling: Knallen gaan naar voren en naar beneden en moeten glad of licht gestructureerd zijn. Om deze effecten te creëren, is een kam- of peddelborstel met een lichtgewicht styler de beste keuze. We raden aan om eerder te blazen dan de rest van de stijl. Breng een product zoals ARROJO Set en Style Spray aan voor lichtgewicht vasthouden en glanzen en breng hete lucht aan terwijl je knallen van links naar rechts borstelt of kamt, tot ongeveer 80% droog is. Maak het föhnen af door het haar te richten zoals je wilt dat het valt, recht naar beneden of naar één kant. Deze professionele techniek voor soepele en beheersbare knallen zou maximaal 2-3 minuten moeten duren.

Knallen hebben de kracht om je leven te veranderen; en met grote macht komt grote verantwoordelijkheid. Bangs hebben liefde nodig. Je moet ze minstens één keer per maand laten knippen. Volg @nickarrojo en @arrojonyc voor meer haartips en inspiratie.