5 Beste Twist-haarstijlen voor natuurlijk haar

Box twists, ook wel bekend als tweestrengs twist kapsels, zijn een van de meest populaire en stijlvolle beschermende stijlen die er zijn. Net als doosvlechten is deze stijl snel een van onze favoriete looks geworden vanwege zijn veelzijdigheid. Draag het naar het werk, voor een formeel evenement of naar een drankje met je vriendinnen, want je kunt er zeker van zijn dat er geen bestemming is waar box twists niet gepast zijn.

Er zijn een aantal verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen om de look uniek te maken en aan te passen zoals u dat wilt. Je kunt een stevige twist, skinny twists of gekleurde wendingen proberen – de opties zijn eindeloos! En omdat er zoveel verschillende looks zijn, weten we hoe overweldigend het proces van het kiezen van de juiste stijl voor u kan zijn. Hieronder hebben we het teruggebracht tot vijf box twist-stijlen.

Scroll door deze twist haarstijlen om te zien welke look het beste bij jou past.

1. Het gevlochten wortel twist haar

een jonge zwarte vrouw met dreadlocks lang haar die buiten ontspant
Horizontaal close-up portret van een mooie jonge zwarte vrouw die buiten ontspant

De box twist vlechten stijl is een geweldige optie als je op zoek bent naar iets dat je langdurig in je haar kunt houden. Het begint met een vlecht en eindigt met een twist. Terwijl de wendingen in je haar zitten, kun je je lokken wassen en conditioneren zoals je zou doen met je normale haar.

Soms ontrafelen de wendingen echter tijdens het proces van wassen en slijtage; dit is waar gevlochten wortels binnenkomen. Wanneer de wortels zijn gevlochten, is het veel moeilijker voor je stijl om los te komen, dus als je een lang leven wilt, kies dan voor deze stijl. Om minder te wassen, kunt u een droogshampoo gebruiken, zoals Dove Refresh+Care Detox &Zuiveren Droogshampoo om je haar tussen de wasbeurten door op te frissen.

2. Het Super Skinny Twist Kapsel

Afrikaanse vrouw die koffie drinkt
Jonge Afrikaanse vrouw die koffie drinkt

We houden zeker van het uiterlijk van deze skinny twist-stijl, maar houd er rekening mee dat deze look langer duurt om te worden geïnstalleerd en ook een lange verwijderingstijd heeft. Is het de moeite waard? Ja, absoluut. Magere wendingen hebben de neiging om veel lichter op je hoofd aan te voelen dan dikkere vlechtmaten. Als je doel een box twist kapsel is zonder het zware gevoel, dan is deze stijl ideaal.

3. Kleine doosdraaiingen

jonge vrouw met vlechten die buiten poseren
Small box twist hair is de perfecte tussenlook als je niet wilt dat je twists te groot of klein zijn.

Als je in de stemming bent voor een maat precies tussen skinny twists en medium, ga dan voor deze kleine maat. Net als skinny twists voelen ze niet zo zwaar aan als stevige twists en zijn ze super gemakkelijk te stylen. Probeer verschillende looks zoals broodjes, gevlochten twists en half-undos met deze look.

Om de nette look te behouden, zet je het haar in met een haarlak, zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Verleng Hold Level 4 na het draaien.

4. Getextureerde Box Twist Kapsel

doos draait touw twists

Voor vollere en meer getextureerde dooswendingen is de sleutel het type haar dat je gebruikt en de grootte van je wendingen. Deze garen gevlochten look heeft een prachtige dikke textuur. Verander de look door half-up stijlen, dikke paardenstaarten en lage dikke broodjes te dragen.

5. Senegalese Stijl Twist Hair

box twists: senegalese stijl
Glanzend Senegalees twisthaar is duidelijk touwachtig.

Het enige verschil in deze stijl is de manier waarop het haar wordt gedraaid. Voor Senegalese stijl twists is het haar zo gedraaid dat het een touwachtig effect krijgt.

Houd deze look strak en glanzend met een haarserum, zoals TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum.