5 betoverende heksenhaarstijlen voor Halloween 2019

Ga je een heks zijn voor Halloween? Hoewel de klassieke heksenhoed een goedkope en gemakkelijke optie is (hij is beschikbaar op elke drogisterijhoek in deze tijd van het jaar), zijn er ook tal van andere ideeën voor heksenhaar die je haarstylingvaardigheden helpen demonstreren, om nog maar te zwijgen van het compenseren van je spookachtige kostuum met een T. Wees niet bang om een beetje creatiever te worden!

Het goede nieuws is dat je enkele van je favoriete dagelijkse haartechnieken kunt gebruiken om je te helpen een aantal moderne updates na te maken. Lees verder om 5 coole heksenhaarideeën te ontdekken om je kostuum voor Halloween compleet te maken:

heks haar ideeën bouffant
Deze half-updo is even romantisch als duister mysterieus.

1. Half-Up Bouffant

Rock het klassieke half-up kapsel met een randje deze Halloween door een vintage-geïnspireerde bijenkorf te creëren. De sleutel tot deze look is de lift op de kroon, die je kunt bereiken door het haar naar boven te scharen en het vervolgens allemaal samen te pinnen in een half-up paardenstaart met wat bobby-pinnen en een elastiek. Houd je bijenkorf budge-proof met een haarlak, zoals Bed Head van TIGI Hard Head Hairspray.

heksenhaar geplaagd
Werk sectie voor sectie totdat u het gewenste volume krijgt.

2. Geplaagd haar

Maak gebruik van je gekke haar-plagerige haarvaardigheden deze Halloween om deze afschuwelijke (maar super in karakter) hekserij ‘do’ te creëren. Gebruik hiervoor een plagerige borstel om het haar van de uiteinden tot de wortels te borstelen, sectie voor sectie, totdat je het, eh, rattennesteffect krijgt dat je wenst.

heksenhaar zwoele lob
Laat dat mysterieuze femme fatale kapsel in je voordeel werken.

3. Zwoele Lob

Breng een beetje film noir glam naar Halloween met deze gepolijste, femme fatale-geïnspireerde lob. Nadat je je haar hebt gewassen en geconditioneerd, föhn je het recht, met de nadruk op gladde en slanke uiteinden. Zorg ervoor dat je je haar beschermt tegen hitte door een thermische beschermingsfactor te gebruiken zoals TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray. Dat, of je kunt ook een vergelijkbaar uitziende pruik opzetten als je er toevallig een hebt liggen!

heks haar ideeën klassieke heksenhoed
Je kunt nooit fout gaan met die beroemde (en oké, soort schattige) puntmuts!

4. Klassieke hoed

Als je weinig tijd hebt of echt gewoon voor de klassiekers wilt gaan, werkt die beroemde, immer populaire heksenhoed altijd. Er zijn zoveel coole en modieuze variaties op de klassieke hoed, we zijn er zeker van dat je de juiste vindt voor je kostuum en persoonlijkheid. Om deze look te verbeteren, creëer je wat golven door een krulstok te gebruiken en trek je je krullen voorzichtig uit terwijl ze nog warm zijn.

heksenhaar gecontroleerde kroes
Borstel je krullen uit om wat stuiterende kroezen te creëren.

5. Gecontroleerde kroezen

We zijn dol op de geborstelde, kroeshaartrend die we de laatste tijd hebben gezien. Neem deze trend mee naar Halloween en maak groot en volumineus heksenhaar dat zeker geweldig past bij je gotische kostuum.